Wynn properties in Vegas

Wynn, Patali nawaran pikeun Anyar kasino i Midtown Manhattan

sipat Wynn di Vegas

pamekar real estate Associated Company geus teamed up kalawan Wynn Resorts dina harepan hiji ngamekarkeun kasino New York. [Image: Shutterstock.com]

Raksasa gawé bareng

Dua raksasa industri kontras teamed up nawar pikeun Las Vegas-gaya kasino anyar di New York City dina lokasi saméméhna dianggap pikeun stadion jet na Yankees anyar.

nawar pikeun lisénsi kasino di Midtown Manhattan

Pa Kemis, dumasar New York pamekar real estate pakait Pausahaan sarta Wynn Resorts nembongkeun yen aranjeunna Panawaran pikeun lisénsi kasino di Midtown Manhattan. pasangan ngarencanakeun hiji ngamekarkeun kasino di Western yard pa Hudson yard.

Satengah kulon Hudson yard tetep undeveloped, sarta Related hayang kasino di spearhead fase salajengna na $ 25 miliar pangwangunan borough Manhattan. Sapotong lahan ieu sakali dianggap poténsi imah anyar pikeun Madison Square Garden.

Wynn deal méré Related luncat dina saingan industri lianna dina lomba pikeun tilu lisensi kaulinan downstate. Bari pamekar real estate séjén kawas Vornado Realty Amanah geus neruskeun hubungan jeung likes of Hard Rock jeung Sands, Patali éta kahiji anu sabenerna darat pasangan kasino.

CEO patali Jeff Blau geus dicirikeun partnership parusahaan-Na jeung Wynn salaku “cocok sampurna”.

Siap mekarkeun

CEO Wynn Resorts Craig Billings ceuk parusahaan basis Nevada ngabogaan “sajarah panjang leveraging ci, lanté kasino tinggi-tungtung pikeun ngarojong kreasi pangalaman Resort spektakuler.”

Wynn boga total genep hotél kasino, Encore na Wynn di Las Vegas, Encore Boston Harbour di Massachusetts, kitu ogé Wynn Makau, Istana Wynn, sarta Encore di Wynn Makau di Cina.

Billings nambihan Wynn ngarepkeun “kalibet sareng komunitas pikeun ngadangu ekspektasi pikeun pangwangunan urang.”

nyadiakeun milyaran panghasilan pajeg pikeun kota”

Blau of Related kapanggih ngembangkeun Western Yards mangpaatna pikeun loba pihak NY. Salaku dilaporkeun ku New York TimeCEO ceuk situs presents lokasi idéal pikeun Resort anu “bakal nyegerkeun ékonomi pariwisata urang jeung nyadiakeun milyaran di sharing pajeg pikeun kota jeung kaayaan.”

Yard dina kartu?

The Associated Portopolio ngawengku proyék luhur-profil kayaning Time Warner Center, Pasar Terminal Bronx, sarta CityPlace. Pandemik ngeureunkeun rencana Related $ 25 milyar pikeun taman anyar, kantor sareng menara padumukan di Yards, nyayogikeun jalan pikeun rencana énggalna sareng Wynn.

Ngawangun deui bagian kulon Yards, didominasi ku buruan karéta anu ayeuna cekung sareng kabuka, mangrupikeun agenda pikeun Gubernur New York Kathy Hochul, sapertos anu miheulaan na Andrew Cuomo.

Wynn, nu bakal beroperasi Ny kasino lamun kurban gabungan meunang lisénsi nu, biasa na ucul 7,48% on volume ka $ 65,23 ku nutup Kemis, ampir ganda ti nutup dinten saméméhna.

#Wynn #Patali #nawaran #pikeun #Anyar #kasino #Midtown #Manhattan