Rocky Gap Casino Resort Lake

VICI Properties mundut Rocky Gap kasino dina $ 260M deal

Rocky Gap kasino Resort Lake

VICI Properties dibeuli Rocky Gap kasino Resort di Maryland kalawan Abad Casinos pikeun pa harga digabungkeun $ 260 jutaan. [Image: Shutterstock.com]

Real estate, operasi misah

VICI Properties Nyarita. dibeuli Rocky Gap kasino Resort di Flintstone, Maryland ti siga emas Hiburan dina $ 260 juta deal tunai. The real estate investasi trust (REIT) ngumumkeun rencana na on Kemis. Bakal ngajakan operasi Resort kasino ka Abad Casinos.

Abad Casinos bakal mayar $ 15,5 juta dina nyewa taunan VICI

Husus, VICI mayar $ 203,9 juta pikeun lahan jeung wangunan sipat, bari Abad Casinos mayar $ 56,1 juta pikeun operasi sipat. Abad Casinos bakal mayar $ 15,5 juta dina nyewa taunan VICI; duanana pausahaan geus boga kasapukan master ngajakan nu nyertakeun sipat séjén.

Aya istilah ngajakan awal 15 taun, sareng opat pilihan tambahan lima taun tambahan. Garis waktos ayeuna mangrupikeun perjangjian anu bakal ditutup pinuh ku pertengahan 2023 saatos nampi persetujuan pangaturan anu relevan sareng nyumponan kaayaan nutup masing-masing.

Abad Casinos expands jangkauan na

Diomongkeun ngeunaan akuisisi éta, lulugu perwira operasi sarta présidén VICI Properties John Payne: “Kami bungah kacida rék dilegakeun partnership kami aya kalawan Century, dibere catetan lagu kuat maranéhanana ngahijikeun jeung operasi sarupa aset Resort régional kualitas luhur”.

Anjeunna yakin yén deal bakal masihan sagala pihak kamampuhan pikeun nyieun nilai signifikan pikeun shareholders maranéhanana.

panghasilan operasi bersih dina Rocky Gap kasino Resort taun ka tukang éta $ 78 jutaan. sipat ieu metot leuwih ti satengah juta nu datang.

Abad Casinos baris geura-giru beroperasi leuwih ti sapuluh casinos sakuliah Amérika Kalér. Abad Casinos ko-lulugu executives Peter Hoetzinger na Erwin Haitzmann ngomong yén salaku hasil tina Rocky Gap kasino deal jeung akuisisi pending of Nugget kasino Resort di Kanada, aranjeunna bakal “ngawas portopolio AS nu ngawengku ti wétan ka kulon.”

Pausahaan bakal gawé bareng lotre Maryland jeung Badan Control kaulinan pikeun approvals pangaturan relevan.

portopolio komprehensif

The Rocky Gap kasino Resort ayeuna nawarkeun 630 mesin slot, dua bar kasino jeung 16 kaulinan méja. Salian kasino 25.000-kuadrat, aya ogé hotél, klub komedi, puseur konferensi, sarta sagala rupa amenities séjén. Golden Entertainment nembe investasi sakitar $ 10 juta pikeun perbaikan harta.

parusahaan boga leuwih ti 42 fasilitas kaulinan dina daptar na

VICI Properties geus diwangun hiji portopolio impressive sipat nu patali judi dina taun panganyarna. Sababaraha sipat anu paling iconic dina bukuna kalebet Venetian Resort Las Vegas, MGM Grand, sareng Istana Caesars. Sadayana nyarios, perusahaan ngagaduhan langkung ti 42 fasilitas kaulinan dina daptar na. Sababaraha perusahaan kasino utama anu anjeunna gaduh hubungan kalebet Caesars Entertainment, Hard Rock International, Penn National Gaming, sareng MGM Resorts International.

#VICI #Properties #mundut #Rocky #Gap #kasino #dina #260M #deal