Stairway to Millions

Venetian Reneges pa $ 1m + pa poker jaminan Comp

Tangga ka Jutaan

Venetian na PokerGO dibolaykeun dua acara dina Stairway ka Jutaan festival dina sabtu minggu, kalawan dijamin hadiah pools dijamin leuwih ti $ 1 jutaan. [Image: PokerGO]

Tangga ka euweuh

pamaén poker ambek nyandak ka Twitter leuwih sabtu minggu sakumaha The Venetian ngabolaykeun dua acara kalawan total ‘jaminan’ $ 1,1 jutaan. kamar poker dieureunkeun na dijadwalkeun $ 25.500 mésér-in pikeun Minggu na na $ 51.000 mésér-in on Senén. Dua turnamén ieu ngagambarkeun leuwih ti satengah total jaminan festival ‘Stairway to Millions’ ayeuna dilabélan ridiculously.

alatan kaputusan dijieun ku The Venetian Resort Poker Room, dua acara panungtungan geus dibatalkeun.

The Venetian Poker Room ditinggalkeun ka pasangan siaran na PokerGO nyieun pengumuman. Pernyataan PokerGO maca: “The Stairway To Millions asalna 12 acara dina jadwal, tapi kusabab kaputusan anu dilakukeun ku The Venetian Resort Poker Room, dua acara terakhir dibatalkeun.”

Ieu umpteenth waktos operator poker geus gagal papanggih jaminan turnamén na taun ieu. Dikubur dina print rupa Ts & festival Cs nyaeta klausa kaluar, anu ngamungkinkeun kamar poker narik colokan lamun dianggap perlu. Ieu raises patarosan atra: naha operator diidinan ngagunakeun kecap jaminan lamun teu dijamin?

format unik

Dalapan mimiti tina 12 acara tina séri Stairway to Millions sadayana ngaleuwihan jaminan tapi dina dinten Jumaah, ngan ukur 18 pamaén anu sumping pikeun turnamen mésér $ 10,400, nyababkeun overlay $ 20,000. A nasib sarupa lumangsung dina Sabtu urang $ 15.500 turnamén, nu $ 30.000 handap ti jaminan $ 300.000. Kalayan tulisan anu katingali dina témbok, The Venetian diwangun pikeun dua turnamén pangbadagna na.

Adam Hendrix éta runner-up dina Acara #9 pikeun $37,050

The Stairway to Millions boasts format move unik kalawan unggal pamuter anu cashes dina acara progressing ka turnamén gedé poé saterusna. Sapertos kitu, éta turnamén biasa / hibrid satelit. Nalika Adam Hendrix éta runner-up dina Acara #9 pikeun $37,050, anjeunna mumpuni pikeun naon tétéla jadi acara final. Sanajan kitu, midway ngaliwatan kaulinan dinten urang, anjeunna informed yén jaminan pikeun dua acara panungtungan bakal dihapus.

The poker pro lajeng nyandak ka Twitter pikeun curhat hanjelu na:

Tungtungna, turnamén ieu dibatalkeun sakabehna, sparking kalakuan cucungah. Langsung saatos PokerGO ngadamel pengumuman, sora anu kasohor di komunitas poker Ryan Laplante nyarios:

Konsékuansi pikeun iklan palsu

The Stairway to Millions runtuyan mangrupa bagian tina bergengsi PokerGO Tour, nu nyebut dirina “tur resmi pikeun pamaén poker profésional luhur di dunya maén dina turnamén roller tinggi kalawan minimum meuli-in $ 10.000”. Bari éta pasti adil mun ngalepatkeun suku PokerGO urang, éta pintonan goréng pikeun platform streaming. Upami aya hiji hal anu henteu dihargaan ku pamaén poker luhur, éta dibohongan.

Pembatalan Venetian langkung parah ku aspék satelit

Dina bulan Agustus, Hustler kasino narik ire masarakat poker nalika reneged dina jaminan $ 250.000. judi tempat anu leres penalized dina poker sedeng pikeun maranéhanana janji rusak. Upami aya nanaon, pembatalan The Venetian diperparah ku aspék satelit.

Pamaén anu éféktif meuli fase awal runtuyan ieu turnamén intertwined kalawan niat alus. Aranjeunna paling dipikaresep dijual ku wortel tina hadiah badag nu ieu ‘dijamin’ tungtungna. Saluareun karuksakan reputasi, kudu aya konsékuansi pikeun iklan palsu.

Saatos Hustler kasino musibah, masihan Shaun Yaple a $ 350 mésér-in deui ka dulur anu maén tambah anjeunna jangji turnamén hareup kalawan $ 50.000 ditambahkeun kana hadiah kolam renang. Pamaén anu milu dina flop ieu pantes karusakan anu sami.


#Venetian #Reneges #poker #jaminan #Comp