Welcome to Las Vegas sign

Vegas ngarebut tahta judi Makau

arah alternatif

Dua puseur judi pangbadagna di dunya geus miboga pangalaman pisan béda lamun datang ka cageur tina pandém a.

Kasino Makau nembé kaluar tina konci COVID-19 kadua saprak mimiti krisis. sharing Kasino jeung Holdings duanana dipped salaku hasilna, sakumaha tuh nu biasa genep wewengkon administratif husus (SAR) licensees. Pikeun ayeuna mah, pasar aya dina ragrag bébas kalawan saeutik harepan cahaya di tungtung torowongan.

Nevada casinos kaulinan lengkep unggul catetan taun fiskal

Di sisi séjén Samudra Pasifik, Samentara éta, Las Vegas ngahontal jangkung anyar. Nevada kaulinan Board Control (NGCB) ngan ngumumkeun yén casinos Nevada réngsé hiji catetan kaulinan unggul taun fiskal, sarta Bandara Internasional Harry Reid kagungan bulan pangsibukna dina sajarah Juni kalawan 4,68 juta panumpang ngalayang asup jeung kaluar.

Makau geus nyekel judul hub judi utama pikeun leuwih ti dasawarsa, surpassing Nevada di sharing kasino pikeun kahiji kalina dina 2010. Saprak harita geus keok adversaries Amérika na unggal taun, tapi tétéla, kalawan saeutik pitulung ti dampak lingering. tina COVID. -19, 2022 bisa jadi taun makuta robah leungeun.

Makau keur bajoang

Ngomentaran bulan kamari, CEO Makau Ho Iat Seng ngagandakeun komitmen daérah pikeun ngaleungitkeun koronavirus sacara lengkep, ngajelaskeun kabijakan ‘hirup sareng COVID-19’ salaku “henteu dipikahoyong.” Luyu sareng pamaréntah Cina, eksekutif parantos ngadukung kabijakan enol COVID Makau, tapi kabijakan anu ketat ieu anu parantos menyakiti hub judi.

Dina 9 Juli, sadaya 40+ kasino Makau ditutup pikeun dua minggu di tengah lonjakan angka COVID-19. Ieu pertama kalina tempat éta ditutup saprak Pebruari 2020, nalika ditutup dua minggu salami wabah munggaran. Sanajan dibuka deui 23. Juli, casinos Makau masih tunduk kana 50% pangwatesan staf sapanjang kalawan tabel sarta liang larangan kaulinan.

kadatangan wisatawan di SAR turun ka sakitar 381,000 dina Juni

panutupanana panganyarna ieu ngan ujung gunung es di Makau. Ti mimiti pandémik, pusat judi anu ngandelkeun turis parantos bajoang sareng larangan perjalanan ka tatangga Cina sareng Hong Kong. Hasilna, kadatangan wisatawan bulanan di SAR turun ka sakitar 381,000 dina Juni taun ieu. Sateuacan COVID, aranjeunna rutin ngaleuwihan tilu juta.

lamping nu lungkawing

Faktor ieu, bareng jeung turunna dina bisnis VIP alatan crackdown on operator junket, kungsi dampak parna dina angka sharing kasino Makau urang. sharing kaulinan kotor (GGR) murag kana MOP $ 2,47 milyar (AS $ 306,7 jutaan) bulan panungtungan, turun 62% ti sataun saméméhna. Éta ogé nandaan jumlah bulanan panghandapna ti saprak puncak pandém, kalayan akumulasi GGR 2022 turun 46% sataun-taun.

Salaku hasil tina shutdown nu, ceuk ahli industri kaulinan Ben Lee Makau Daily Time anjeunna ekspektasi inohong GGR panghandapna sadaya-waktos Makau pikeun Juli. Mitra Manajemén IGamiX Management and Consulting ngira-ngira jumlahna aya antara MOP $ 200 juta (US $ 24,8 juta) sareng MOP $ 300 juta (US $ 37,3 juta) pikeun bulan éta.

Las Vegas Sands mangrupikeun hiji-hijina lisénsi kasino Makau anu ngalaporkeun pendapatan Q2 2022 dugi ka ayeuna. Karugian bersih operator éta $ 290 juta pikeun tilu bulan dugi ka 30 Juni 2022, naék sacara signifikan tina $ 192 juta anu kacatet dina 2021. Total pendapatan turun 57% sataun ka $ 368 juta nalika operator ningkat gumantungna kana kasino Singapura. .

Predictably, saham kasino Makau geus nyokot jalur sarupa. Biasa Wynn Makau geus fallen 18% keur taun, SJM Holdings turun 35%, MGM Cina geus fallen 6%, sarta Melco Resorts sarta Hiburan geus slumped 47%. Nosedives henteu ngan pikeun saham kasino. Kekayaan bersih jutawan Hong Kong sareng pamilik Galaxy Entertainment Lui Che Wo parantos turun 28% ti saprak mimiti pandémik, numutkeun Forbes Asia.

Gemblengna, outlook nu geus suram di Cina urang judi hub.

Cahya ngagebrét

Leuwih di AS, Las Vegas Jalur booming kawas pernah sateuacan. kasino pinuh ku judi nyobian tuah maranéhna salaku bandara caket dieu geus digawé harder ti kantos Cope jeung ongkos perjalanan pangluhurna-kantos wewengkon urang.

Las Vegas ngarasakeun Juni pangalusna na sepanjang waktos

Numutkeun data anu dikaluarkeun ku NGCB dina Kemis, Nevada pencét bulan lempeng ka-16 na $ 1 milyar + GGR dina Juni. Nagara éta ningali $ 1.28 milyar pikeun sasih éta, naék 8% tina sataun sateuacanna sareng bulan kalima pangsaéna dina sajarah nagara. Las Vegas ngarasakeun Juni pangalusna na sepanjang waktos, nyieun $734.8 juta dina kameunangan kaulinan, ngaronjat 23% dina 2021.

Mémang, Nevada sareng Las Vegas parantos naékkeun lintasan ti saprak daérah santai sadaya ukuran COVID-19 taun ka tukang. Nagara ieu ngarobih catetan pendapatan kaulinan taunan di 2021 ku ngumpulkeun $ 13,4 milyar pikeun sataun. Ayeuna, éta nembé ngiringan catetan taun fiskal kalayan total GGR $ 14.63 milyar pikeun 12 bulan tungtung Juni.

Maklum, operator kasino Las Vegas bungah ngeunaan mangsa nu bakal datang, sanajan rising ongkos inflasi. Baheula bulan ieu, CEO MGM Resorts International Bill Hornbuckle dibagikeun optimism na CNBCGlobal Evolve Summit. Bari cenah ekspektasi nu hikes harga antukna boga dampak dina sektor, “eta teu acan kajantenan.” Anjeunna ogé nyatet kanaékan jumlah anu maen judi ngora salaku salah sahiji alesan pikeun kamekaran anu ageung.

Ganti makuta

Ku nyandak sikap anu nentang dina COVID-19, Makau sareng Las Vegas parantos misahkeun diri. Di Clark County ayeuna di Nevada, dimana larangan anu ampir kapungkur, rata-rata poéan kasus koronavirus nyaéta 767. Samentara éta, Makau ngan ukur ngalaporkeun 789 kasus saprak mimiti pandémik dina bulan Pebruari 2020.

Dina 2019, GGR di Makau ampir genep kali ti Las Vegas

Nalika kabijakan enol-COVID anu ketat parantos ngamungkinkeun Makau ngahindarkeun wabah virus anu ageung, éta biaya mahkota judi na. Taun 2019, GGR di Makau ampir genep kali langkung ti Las Vegas. Ayeuna, hub judi AS parantos ngaunggulan saingan Asia na pikeun kahiji kalina dina langkung ti dasawarsa.

GGR Makau sareng Las Vegas saprak 2019 (GGR 2022 dugi ka 30 Juni). Sumber: DICJ/NGCB

Vegas surpassed Makau pikeun kahiji kalina dina Méi, raising $ 3,2 milyar pikeun sataun sabalikna SAR $ 2,9 milyar. Kalayan hasil Juni, hub judi AS ngalegaan jurang éta langkung jauh. Jalur ngalaporkeun hiji GGR $ 3,9 milyar pikeun sataun ka 30 Juni, bari Makau dijieun ngan $ 3,3 milyar dina waktos anu sareng.

Naha atanapi henteu parobahan ieu bakal permanén gumantung kana sabaraha lila Makau nyokot tantangan ieu. Ogé ngandelkeun operator kasino ngajaga kapercayaan maranéhanana di pasar. Panginten dina waktos anu teu nguntungkeun, Panawaran pikeun lisénsi kasino Makau ngan ukur dimimitian dina dinten Jumaah minggu ieu. Salaku licensees nanggung ngaronjatna karugian net kalawan casinos masih diwatesan, tiasa aranjeunna mimiti néangan jalan kaluar tina pasar berjuang?

Henteu masalah naon, écés aya raja anyar di kota ayeuna.

#Vegas #ngarebut #tahta #judi #Makau