West Ham shirt

UKGC Betway Denda £ 400.000 pikeun Iklan ka Barudak

Kaos West Ham

UKGC mangka kumaha raket mantau industri sanggeus pencét Betway kalawan denda hefty pikeun dua mikro-gagal anu kakeunaan barudak kana situs judi na. [Image: Shutterstock.com]

Régulator waspada

Bari pamaréntah Liz Truss geus diwenangkeun kertas bodas Inggris on judi reformasi dieunakeun ka handap baki na, nasional judi regulator geus teu diwenangkeun licensees na ngamangpaatkeun status quo.

Betway Limited bakal mayar denda £408,915 ($463,656)

Salasa, Komisi Garawangi Inggris (UKGC) ngumumkeun yén perusahaan iGaming Betway Limited bakal mayar denda £ 408,915 ($ 463,656) pikeun ngijinkeun tautan branded pikeun muncul dina halaman barudak dina situs wéb Inggris Premier League (EPL).

UKGC ngabagikeun putusan sareng hukumanana via Twitter:

Logo anu ngalanggar muncul dina halaman wéb barudak tina waralaba maén bal London West Ham United “Young Hammers at Home” antara 14 April 2020 sareng 6 Nopémber 2021.

A logo kalawan tumbu deui ka loka judi operator basis London urang ieu ogé diulas dina ramatloka West Ham maturan barudak kasempetan pikeun nyitak Teddy biruang pikeun warna.

Operator ngingetkeun

Numutkeun release warta resmi UKGC urang, duanana kampanye pamasaran Betway dilanggar aturan nu stipulate yén iklan judi “kedah tanggung jawab sosial”.

Dina sékrési, diréktur penegak UKGC Leanne Oxley nyatakeun: “Ngajagi barudak tina bahaya judi mangrupikeun manah anu urang lakukeun.”

“Euweuh saran” Betway ngahaja nargétkeun barudak

Oxley ngaku yen aya “euweuh saran” nu Betway ieu ngahaja nargetkeun barudak, atawa nu minors sabenerna judi . Henteu paduli, saurna, UKGC nyandak “naon waé ngalanggar aturan anu ditujukeun pikeun ngajagi barudak sacara serius.”

Diréktur penegak ogé ngingetkeun operator sanés pikeun “diajar tina hal ieu.”

Oxley ditambahkeun yén bari “aksi koréksi” geus dicokot ku Betway, operator sejenna kudu mastikeun yén aranjeunna “tanggung jawab” pikeun Ngahindarkeun palanggaran aturan. Cenah operator kudu boga “prosés ditangtoskeun di tempat jadi jaba aimed di barudak teu kaasup iklan judi.”

Sibuk ngalanggar aturan

pengumuman Betway ngeunaan denda hefty hartina UKGC neruskeun blitzkrieg na on breakers aturan nu culminated dina bulan Agustus.

The regulator warmed on August 1 nalika eta pencét LeoVegas kalawan £ 1.32m ($ 1.6m) denda pikeun anti laundering duit jeung kagagalan tanggung jawab sosial. Saminggu ti harita, Smarkets didenda £630,000. ($714.807).

On 17 Agustus, UKGC outdid sorangan, fined Entain Grup pegatna catetan £ 17m ($20.6m) pikeun gagal ku bisnis online tur ritel na..

#UKGC #Betway #Denda #pikeun #Iklan #Barudak