Queen Elizabeth II

UK judi Séktor meta pikeun maotna Ratu Elizabeth II urang

Ratu Elizabeth II

Pausahaan judi Britania kayaning Flutter na Betfred geus dibawa ka acara sosial pikeun babagi ucapan milu sedih maranéhna sanggeus pupusna Ratu Elizabeth II. [Image: Shutterstock.com]

Raja nu pangpanjangna kalungguhanana

Saatos marentah langkung ti 70 taun sareng nampi gelar raja pangpanjangna di Inggris, Ratu Elizabeth II maot di bumi Skotlandia di Balmoral. Perusahaan média ngumumkeun warta yén anjeunna maot damai Kemis soré dina yuswa 96 taun. Kabéh barudak indit ka kebon pamit.

10 dinten duka

Saatos pupusna, Inggris bakal ningali 10 dinten duka sateuacan pamakaman Ratu tiasa lumangsung. Putrana, ayeuna Raja Charles III, bakal nyarios ka bangsa dinten Jumaah. Penobatanna moal lepas sababaraha bulan saatos digentos.

Seueur dina industri judi parantos ngaréspon kana pupusna Ratu, ngabagi hormat ka raja anu lami-lami sareng ucapan salamet ka kulawarga karajaan. Flutter Entertainment, anu gaduh Paddy Power and Sky Betting and Gaming, mangrupikeun salah sahiji anu pangheulana masihan ucapan belasungkawa via LinkedIn:

Sumber: Flutter Hiburan LinkedIn

Seueur seratan industri

Dina véna sarupa Flutter, pausahaan judi jeung badan industri basis Inggris séjén nyandak kana média sosial maranéhanana dina Kemis pikeun megatkeun warta. Rank Group, anu gaduh tempat Grosvenor Kasino sareng Mekah, nyatakeun “sedih pisan” ku maotna Ratu:

Samentara éta, tohan jeung Déwan kaulinan (BGC), nu boga fungsi minangka hiji-hijina awak industri pikeun tohan UK sarta séktor kaulinan, ogé dibagikeun pangajén on LinkedIn. Bos BGC Michael Dugher ngadadarkeun raja salaku “kaasup anu teu tiasa dipindah-pindah sareng langgeng dina sadaya kahirupan urang:”

Sumber: BGC LinkedIn

operator sportsbook basis Inggris Betfred malah nyandak upeti hiji hambalan salajengna ku nutup toko tohan ritel na, nu ogé bakal tetep ditutup sapanjang Jumaah. Halaman Twitter Pitulung Betfred perusahaan ngabagi warta:

Cinta balap kuda

Salaku catetan Dugher of BGC, Ratu Elizabeth II boga hubungan jeung industri kaulinan ngaliwatan markisa dirina pikeun balap kuda. Anjeunna ngahadiran balapan anu teu kaétang sareng ngalahirkeun sababaraha kuda anu suksés, ngarékam 1.800 juara dina waktosna. Dina dokumenter BBC 1974, anjeunna nyimpulkeun pandanganna ngeunaan balap:

Abdi resep ngalahirkeun kuda anu langkung gancang tibatan kuda batur.”

Ratu dikanonisasi di Inggris Champions Series Hall of Fame salaku “kontributor khusus” pikeun olahraga balap kuda taun ka tukang.

Dina hiji pernyataan anu dikaluarkeun dina Kemis soré, Otoritas Pacuan Kuda Inggris nyarios: “Sadaya Balap Inggris nuju sungkawa dinten ayeuna saatosna Her Majesty The Queen.” Badan balapan nganggap anjeunna “salah sahiji pendukung anu paling hébat sareng paling berpengaruh dina sajarah balap kuda.”

Patugas ngagantungkeun balapan di Inggris dina Kemis saatos pengumuman maotna. BHA parantos ngumumkeun yén éta ogé ngabatalkeun rapat anu dijadwalkeun dinten Jumaah.

#judi #Séktor #meta #pikeun #maotna #Ratu #Elizabeth #urang