Tyson Fury

Tyson Fury Paporit Leuwih Anthony Joshua, Ucapkeun Sportsbooks

Tyson ngamuk

Sportsbooks milih Tyson Fury dina pertarungan tinju poténsial sareng sasama kelas beurat Inggris Anthony Joshua. [Image: Tyson Fury Twitter]

Sabangsana beurat tabrakan

“Gypsy King” Tyson Fury teh favorit mimiti dina clash dikabarkan ngalawan sasama heavyweight Britania Anthony Joshua.

Abdi hoyong masihan anjeun kasempetan pikeun ngalawan kuring”

“Anthony Joshua, kuring terang anjeun nembé éléh tarung [Oleksandr] Usyk sareng anjeun henteu sabuk dina waktos ayeuna, sareng kuring hoyong masihan anjeun kasempetan pikeun tarung sareng kuring pikeun kajawaraan kelas berat dunya WBC sareng kajawaraan garis,” saur Fury dina pidéo anu dipasang dina Twitter Senén:

Obrolan sampah online tiasa nunjukkeun yén dua ditakdirkeun pikeun pendak pikeun kahiji kalina dina karirna. Nanging, upami buku olahraga masihan indikasi naon waé, gunung prestasi di antara para pejuang moal ngeureunkeun saurang lalaki, Fury, pikeun meunang kalayan nyaman.

Ngamuk teh favorit jelas

Numutkeun kana William Hill, Fury mangrupikeun paporit -350, sedengkeun Joshua mangrupikeun underdog +250. Kasempetan pikeun kahadean Fury datang sanaos kanyataan yén lalaki Morecambe siap pensiunan dina April.

The “Gypsy King” ngumumkeun pangsiun na sanggeus meunang gelut panungtungan na ngalawan Dillian Whyte dina babak kagenep via knockout teknis. Sanajan dina modeu pangsiun, Fury nyetél panggung pikeun comeback – ngan teu ngalawan Joshua.

Gantina, 6-suku-9 bajoang nyetel tetempoan na on Briton sejen, 38 taun heubeul Derek Chisora, saha Fury ngéléhkeun dua kali dina awal karirna. Pertelingkahan anu lami sareng pertarungan katilu poténsial antara dua nyayogikeun kasempetan anu sampurna pikeun pangsiun.

megatkeun sadaya rékaman deui jeung netepkeun precedent a”.

“Kuring mutuskeun pikeun balik deui ka tinju sabab kuring bisa jadi jawara dunya heavyweight munggaran dina sajarah boga dua trilogies, hiji kalawan Deontay Wilder sarta hiji kalawan Derek Chisora,” ceuk Fury dina 9 Agustus. bade tarung Derek Chisora ​​dina ahir karir kuring jeung di dieu kami, megatkeun sagala catetan deui jeung nyieun precedent a.

Ayeuna, Fury ngagaduhan udagan énggal sateuacan panonna. Ieu namina Anthony Joshua, sareng anjeunna rada.

Nangtung dina 6-suku-6 sarta 245 pon, physique Joshua urang geus ngarah ngamuk mun remen ngarujuk anjeunna salaku “bodybuilder”. Anjeunna ogé gaduh punch, sanaos anjeunna henteu janten pejuang anu paling seukeut dina taun-taun ayeuna. Atribut-atribut ieu langsung ngalayang kana nyanghareupan Fury, anu gerakanna mulus sapertos sutra langkung sapertos penari balét tibatan raksasa gendut anu nyarioskeun scum anu parantos janten salah sahiji petinju anu paling suksés.

Jalan ka ring

Fury sareng Joshua sakuduna pendak di Arab Saudi dina 2021, tapi Fury kedah netepkeun skor sareng Deontay Wilder saatos Amérika meunang arbitrase anu masihan anjeunna pertandingan trilogi sareng Fury. Amukan geus mertahankeun hiji run un eleh saprak lajeng kalawan 32-0-1 kalawan 23 KOs.

Samentara éta, “AJ” boga catetan profésional impressive 24-3 kalawan 22 KOs, tapi sakabeh tilu karugian maranéhanana geus datang dina lima gelut panungtungan-Na. Anu kahiji nyaéta karugian anu ngajempolan ka Andy Ruiz Jr. ti Méksiko, anu dibales Joshua genep bulan saatosna dina bulan Désémber 2019. Anjeunna teras ngéléhkeun Kubrat Pulev ku knockout babak kasalapan sateuacan murag ka Usyk berturut-turut.

nu lalaki anu dijudulan cocok judul séjén

Pertarungan Joshua-Fury bakal ngabéréskeun dua debat: kahiji, saha petinju heavyweight Inggris anu aktip, sareng kadua, saha jalma anu sah pikeun pertarungan gelar anu sanés.

Video Fury nyauran tarung dina ahir taun, sapertos réspon getih tiis Joshua:

#Tyson #Fury #Paporit #Leuwih #Anthony #Joshua #Ucapkeun #Sportsbooks