VICI Properties logo on phone

Tuan tanah Kasino AS Ngadominasi Séktor Harta AS 2022

logo VICI Properties on mobile

Investor yakin REIT Kasino sapertos VICI tiasa pager hirup ngalawan inflasi, kalayan hiji-hijina bagéan tina séktor harta AS ngarékam hasil anu positif dina 2022. [Image: Shutterstock.com]

Tetep positip

Trusts investasi real estate kasino (REITs) geus kaget loba ahli industri kalawan kamampuhan hedging inflasi maranéhna. Aranjeunna ayeuna hiji-hijina bagéan tina séktor harta AS anu masangkeun kauangan positif dina 2022.

REITs Kasino langkung saé ditangtayungan tina inflasi “

Dinten Jumaah, panalungtikan Hoya Capital ngungkabkeun yén “REITs kasino langkung dijagi tina inflasi tibatan anu disangka sateuacana.” Firma panalungtikan real estate ngabagi warta ngeunaan kinerja kuat REIT kasino via Twitter:

Nilai VICI Properties and Gaming and Leisure Properties (GLPI) parantos ningkat masing-masing 11% sareng 0,06% taun ieu. Samentara éta, FTSE Nareit Equity REITs Index geus fallen ngeunaan 20% pikeun sataun, hartina tuan tanah geus katempo turunna umum.

Hoya ceuk kasino REIT némbongkeun kuat benefited tina “ngaronjat ratings ‘ulang ratings’ jeung ditampa sacara institusional mainstream keras earned sanggeus taun palaksanaan operasional kuat.”

REIT dina waktosna

panalungtikan Hoya ngarah parusahaan ka ngumumkeun REITs kasino geus jadi rasa poé pikeun investor néangan aset ditangtayungan inflasi. “VICI nawarkeun hiji eskalator numbu inflasi di 96% tina leases na, bari GLPI kauntungan tina hiji pager hirup inflasi teu langsung numbu ka kinerja tenant,” ceuk Hoya.

Dumasarkeun kana Pilari Alphakinerja kuat bagean REIT kasino ieu bolstered ku citakan VICI di S & P 500 handap ngahiji usum panas na kalawan MGM Pasipatan, sahingga “REIT panggancangna kaasup dina patokan”.

salah sahiji tingkat kapamilikan REIT pangluhurna di séktor naon waé

Hoya ditambahkeun yén REITs kasino kiwari boga 100 tina kasarna 250-300 ‘investasi kelas’ casinos komérsial di AS. Ieu ngagambarkeun salah sahiji tingkat kapamilikan REIT pangluhurna ti séktor mana waé dina bagéan harta.

AnjeunnaHenteu sadayana katumbiri sareng kukupu. Bari paménta pikeun rekreasi di Vegas geus ngabalukarkeun ongkos occupancy hotél balik ka ampir pinuh, Pilari Alpha highlights yén “operator tenant teu imun tina resiko hiji resesi berpotensi berkepanjangan.”

Kabetot dina asset-lampu

Kanyataan yén REITs nangtung jadi ogé dina nyanghareupan inflasi ngagambarkeun kumaha aranjeunna geus benefited tina strategi lampu asset anyar diadopsi ku raksasa kasino. Ieu ngajurung pausahaan kayaning MGM Resorts International na Las Vegas Sands ngajual sipat Vegas maranéhna pikeun motong waragad atawa mindahkeun fokus investasi.

Kusabab 2016, GLPI sareng VICI parantos investasi kira-kira $ 50 milyar dina aset digabungkeun. Dina deal profil tinggi menyimpulkan Pébruari ieu, VICI ngagaleuh sadayana LVS sipat Vegas sésana patut $ 6,25 milyaran, jeung parusahaan kasino mutuskeun pikeun mindahkeun fokus ka Asia. VICI teh boga pangbadagna Las Vegas Jalur, bari GLPI nawarkeun 55 lolobana sipat kasino régional.

Pilari Alpha ngaku yen panyalindungan inflasi “pikaresepeun” REITs kasino kedah spur pertumbuhan toko sarua kuat di 2023. Sanajan kitu, eta nambihan yen kalawan REITs dagang pa premium 20-25% kana harga sajarah maranéhanana pikeun Dana Ti Operasi, éta “pilari ka tukang asup. “Balik deui ka sektor.”


#Tuan #tanah #Kasino #Ngadominasi #Séktor #Harta