Califorina flag with handcuffs

Tilas pulisi curang meunang 14 taun panjara sanggeus judi $ 2m

Bandéra California nganggo kétang

Hiji hakim di California geus dihukum urut perwira pulisi 14 taun panjara anu squandered leuwih ti $ 2 juta dina duit korban pa San Manuel kasino . [Image: Shutterstock.com]

Hakim ngabantah mantan pulisi

Saatos branding urut pulisi salaku “salah sahiji jalma meanest” anjeunna kantos digarap kalawan, Hakim Distrik AS Michael W. Fitzgerald dihukum lalaki California pikeun 14 taun panjara féderal pikeun defrauding investor leuwih ti $7,5 juta.

sarat pikeun mayar deui $7,592,491

Hakim Fitzgerald dihukum Christopher Lloyd Burnell, 51, Salasa. pinalti na ngawengku sarat pikeun mayar deui $7,592,491. Kantor Kejaksaan AS pikeun Distrik Tengah Los Angeles (USAO-LA) ngabagi kaputusan dina Twitter:

Numutkeun siaran warta USAO-LA, urut pulisi bet leuwih ti $2 juta duit korban na di Yaamava ‘Resort & kasino, baheulana kawanoh salaku San Manuel kasino . Dina 10 Méi, Burnell ngaku kaliru kana 11 cacah panipuan kawat sareng dua cacah pikeun ngajukeun pamulangan pajeg palsu.

DOJ nyatakeun yén Burnell ngagunakeun latar tukangna salaku timbalan sheriff San Bernardino County pikeun “meunang kapercayaan investor.” Anjeunna teras nganggo artos éta pikeun ngabiayaan “gaya hirup méwah” na.

Jaringan panipuan

Numutkeun Departemen Kehakiman AS, panipuan Burnell ngandelkeun ngayakinkeun korban yén anjeunna mangrupikeun pangusaha anu beunghar. Anjeunna ngaklaim geus meunang puluhan juta dollar dina gugatan ngalawan urut sheriff jeung parusahaan nu anjeunna ngajual kutang bulletproof tiis hawa. Bari duanana klaim téh salaku bogus sakumaha tagihan tilu-dollar, aranjeunna dianggo kalayan pesona.

Korban Burnell murag asih jeung pitch jualan na, dimana anjeunna jangji mulih nepi ka 100% dina kasempetan investasi ekslusif, nu bisa mayar kaluar dina ngan sababaraha minggu. Korban luncat langsung, sababaraha investasi ratusan rébu dolar sakaligus.

Kabogoh model hooters kalénder, judi jeung jet pribadi.

Hanjakal keur conned, jaksa dipedar dina mémo sentencing, “kasempetan investasi sabenerna teu aya.” Gantina, ex-perwira disgraced dipaké duit pikeun ngajaga “kahirupan méwah keur dirina jeung kabogoh model kalénder Hooters na, judi jeung jet pribadi.”

Kabayang pareum

Penipuan Burnell lumangsung sababaraha taun dugi ka artos korbanna béak sareng anjeunna henteu mendakan anu énggal. Ex-cop extorted malah leuwih duit ti korban na ngaku manehna diperlukeun injeuman pikeun mayar perlakuan kanker pamajikanana dina waktu éta.

DOJ ngomong yén, sajaba $ 2 juta dina judi karugian, Burnell blew $ 500.000 dina penerbangan jet pribadi, $ 70.000 pa Louis Vuitton dagangan, jeung $ 175.000 dina mobil méwah jeung rentals apartemen keur kabogoh na lajeng.

Numutkeun dokumén pangadilan, Burnell ngancurkeun loba nyawa korban na ‘. DOJ nyebatkeun depresi, cerai, kacenderungan bunuh diri, kagagalan bisnis, penjualan harta paksa, sareng terminasi pendidikan kuliah barudak salaku sababaraha épék négatip.

“Kantun nempatkeun, teu aya kecap anu tiasa ngajelaskeun tingkat karusuhan émosional sareng fisik [Burnell] bray [his] nyawa korban,” ceuk jaksa.


#Tilas #pulisi #curang #meunang #taun #panjara #sanggeus #judi