Tag Archives: Zinke

Urut sekretaris Trump Zinke Lies Salila kasino Investigation

Ryan Zince

A watchdog féderal geus ngarilis laporan concluding urut sekretaris interior Trump urang Ryan Zinke (gambar di luhur, pusat) ngabohong ka penyidik ​​leuwih proposal kasino tribal di Connecticut. [Image: Shutterstock.com]

Diungkabkeun salaku tukang bohong

Departemen AS of Interior (DOI) Inspektur Jenderal Mark Greenblatt geus wangsit urut sekretaris Donald Trump ngeunaan interior Ryan Zinke ngabohong ka penyidik ​​féderal jeung purposely defrauded aranjeunna tina proposal kasino tribal di Connecticut.

Kantor Inspektur Jenderal DOI (OIG) nyandak ka Twitter Rebo kalayan tautan kana panyelidikan anyarna:

Zinke, anu vying pikeun korsi congressional Montana ragrag ieu, ngabohong ka FBI sababaraha kali ngeunaan diskusi kalayan lobbyists, lawmakers, jeung nu lianna ngeunaan isu kasino tribal, watchdog nyatakeun dina laporan. Bohong aya hubunganana sareng petisi ti dua suku anu badé muka kasino di East Windsor, Connecticut.

Penyidik ​​geus kapanggih yén Zinke jeung témbal Hommel, anu éta Kepala Staf Trump urang nalika kaputusan kasino tribal dijieun, “teu minuhan tugas maranéhanana kajujuran nalika questioned”.

Balik deui ka pangirim

Numutkeun laporan Greenblatt, tawaran 2017 ti suku Mashantucket Pequot na Mohegan pikeun kasino lokasina kirang ti 20 mil ti rencanana kasino MGM Resorts International di Massachusetts, MGM Springfield, nu dibuka dina 2018.

Suku butuh persetujuan féderal pikeun proposal kasino maranéhna, nu ngawengku amandemen pikeun jadi kooperator ambéh teu ngalanggar perjangjian maranéhna judi aya. MGM Resorts éta gancang meta, ngadesek Zinke tetep tinta resmi na garing dina petisi tribal.

prématur sarta meureun teu perlu “

Zinke teu asup proposal maranéhanana atawa Tos eta. Sabalikna, anjeunna ngirim proposal petisi deui ka suku, nyatakeun yén éta “prématur sareng sigana henteu perlu.”

Paripolah panasaran Zinke nyababkeun hiji panalungtikan ku DOI. Dua suku ogé gawé bareng nagara Connecticut pikeun ngajukeun gugatan ngalawan kaputusan Zinke, nyebutkeun kaputusan ieu “dipangaruhan ku lobbying pantes ti MGM Resorts antara séjén.”

Laporan Greenblatt Rebo nyimpulkeun yén: “Kami mendakan yén Sekretaris Zinke sareng Mr [chief of staff] ngadamel pernyataan anu nampilkeun versi anu teu akurat ngeunaan kaayaan dimana: [the DOI] nyieun kaputusan penting.”

Asa kantor leungit?

Kubu Zinke disiapkeun ku kituna Greenblatt ngaluarkeun laporan sateuacan pencalonan na dina pamilihan Nopémber. Zinke teh nominee Republik pikeun korsi AS House ngalambangkeun barat Montana.

Nalika laporan pengawas DOI kalebet réspon anu diédit anu henteu namina pengacara Zinke, kop surat maca Schertler Onorato Mead & Sears, anu didadarkeun salaku “firma litigation butik di Washington, DC”

Pangacara Zinke urang disebut laporan “disturbing jeung pantes.” The pangacara unnamed ditambahkeun camp Zinke urang percaya: “The timing release laporan urang téh flawed sarta dibéré petikan waktu, kudu antosan dugi sanggeus pemilu”.

Teu ngalakukeun kitu, nyebutkeun email Pangacara urang ka watchdog dina kaca 38 laporan, “bakal eupan papanggihan laporan investigative bulukan jeung taliti ieu kana prosés pamilihan tur bisa ngarugikeun Sekretaris Zinke.”

#Urut #sekretaris #Trump #Zinke #Lies #Salila #kasino #Investigation