Tag Archives: Xhaka

Mafia Albania Disangka Dihubungkeun sareng Pemesanan EPL Xhaka

Xhaka Granit

Panalungtikan NCA ngeunaan pola tohan rindang sabudeureun booking Granit Xhaka pikeun Arsenal geus uncovered dugaan Tumbu ka mafia Albania sarta operasi tohan crypto lepas pantai. [Image: Shutterstock.com]

Panalungtik beuki jero

Nalika bet dina Arsenal Granit Xhaka pikeun kartu konéng nalika pertandingan Liga Premier Inggris (EPL) sapertos taruhan hujan di Manchester, kartu konéng anu ganjil na dina usum 2021-22 ayeuna ditalungtik pikeun disangka aya hubunganana sareng Albania. mafia.

dugaan konspirasi kriminal ngalibetkeun mafia Albania

Kemis Surat poean éksklusif nembongkeun yen British National Crime Association (NCA) ayeuna nalungtik booking Xhaka ngaliwatan prisma tina hiji konspirasi kriminal disangka ngalibetkeun mafia Albania sarta cryptocurrencies.

UK laporan poean NCA penyidik ​​ngawartoskeun olahraga Sportsmail yén maranéhna geus kapanggih bukti inohong signifikan dina stake di crypto dina pasar luar negeri unregulated, kalawan “seuseueurna aktivitas dipikaharti geus lumangsung di Albania.”

Ieu Surat Citing agénsi penegak hukum nasional Britania salaku nyebutkeun éta ogé nalungtik klaim yén Alban Jusufi – urut pamaén bal Albania-Swedia anu katandangan larangan lima taun pikeun rigging patandingan di 2017 – “nyieun loba duit tohan on Xhaka pikeun dipesen. .”

Xhaka reuwas

dina Januari, Atlétik ngalaporkeun yén Arsenal FC mangrupa subyek panalungtikan Asosiasi Maén Bal (FA) ngeunaan kamungkinan pasualan fixing pertandingan sanggeus kartu konéng. pamaké Twitter handap maén bal ngaduga saha pamaén Arsenal offending éta, kalawan ieu Kartu kejutan Granit Xhaka ngalawan pesaing utama Leeds United:

Xhaka, anu maén pikeun Swiss tapi vokal sareng demonstratif ngeunaan warisan Albania na, nyaéta pamaén anu disebut-sebut dina pusat panyelidikan kartu konéng FA. Badan pamaréntahan maén bal mendakan pola taruhan anu curang nuju ahir kameunangan Arsenal 4-1 di Leeds, kalayan £ 52,000 ($ 63,142) tohan ka Xhaka nampi kartu konéng sareng sapuluh menit sésana.

Anu nyababkeun kartu konéng katingalina kacau nyaéta Xhaka sigana ngahaja ngalambatkeun waktos ku nyéépkeun waktos anu lami pikeun ngirim tajongan bébas – taktik umum dina maén anu ketat – tapi tindakan tim tilu gawang henteu tiasa ngajelaskeun. sumur.

Dina Juni, FA diteruskeun panalungtikan na ka NCA.

Kamungkinan maén dina Jumaah

Sedengkeun Surat nyatakeun yén “teu aya usulan pikeun kasalahan” [Xhaka’s] bagian, eta oge can écés saha bisa kalibet dina konspirasi wae,” panjagaan NCA urang karek ngumumkeun pasar tohan lepas pantai numbu ka mafia Albania sarta Jusufi nambahkeun sudut anyar pikeun kasus.

The Swedia FA kapanggih Jusufi kaliru tina nyogok kiper AIK Kyriakos Stamatopoulos £ 150.000 ($ 182.079) pikeun kinerja goréng ngalawan IFK Gothenburg di 2017 saméméh kaulinan malah dimimitian. Badan pamaréntahan maén bal Swedia langsung ditunda pertandingan. Dina kasus anu sami dina bulan kamari di Nigeria, hiji kajadian anu tiasa ngabenerkeun pertandingan janten viral saatos saurang pamaén maén bal kantun pinalti.

Xhaka mangrupikeun starter anu caket di tengah kénca pikeun Arsenal ngalawan Crystal Palace dina pembuka EPL 2022-23 dinten Jumaah.

#Mafia #Albania #Disangka #Dihubungkeun #sareng #Pemesanan #EPL #Xhaka