Tag Archives: Wynn

Wynn Resorts Tujuan Pikeun Nolak Tuntutan Tukang Pijat

tanda Wynn Las Vegas

Wynn Resorts dipindahkeun ka nolak gugatan Filed ku therapist urut alleging sababaraha instansi tina kalakuan nu jahat seksual jeung narajang. [Image: Shutterstock.com]

Kasus pelecehan seksual

Pangacara ngawakilan Wynn Resorts Ltd. hoyong nampik gugatan anu diajukeun ku ahli terapi urut Wynn Resorts awal bulan ieu. A sidang geus dijadwalkeun pikeun Oktober.

Steve Wynn nungtut yén anjeunna ngawula salaku “panggero pembantu kelamin”.

Brenna Schrader, diwakilan ku pengacara Robert Eglet, Tracy Eglet, sareng Danielle Miller, ngajukeun gugatan dina 1 Séptémber di Clark County, Nevada. Schrader ngaklaim yén Wynn nyiptakeun sarta perpetuated lingkungan gawé mumusuhan taun sanggeus urut CEO Steve Wynn sued anjeunna pikeun ngawula ka salaku “pelayan seksual on panggero”.

Jumaah kamari, Wynn ngabales ku naroskeun ka Hakim Pangadilan Distrik Clark County Joanna Kishner pikeun ngaleungitkeun kasus éta. Utamana, kasus éta ngandung tuduhan anu sami sareng keluhan Pangadilan Distrik AS anu diajukeun dina taun 2019.

Wynn Resorts nampik informasi “katinggaleun jaman”.

Respon Wynn kana tuduhan éta ngagunakeun kecap anu seukeut pikeun malire keluhan Schrader. Tim hukum Wynn nyebatkeun kakurangan bukti anyar naha kasus éta teu aya.

“Keluhan ngagugat urang reaffirms Nevada (Perkosa jeung Koruptor dipangaruhan Organisasi) klaim nu geus mecat ku Kacamatan AS pikeun Kacamatan Nevada,” nurutkeun mosi 22-kaca. “Gantina narékahan pikeun ngarobih keluhan na atanapi banding ngalawan PHK, nu ngagugat ulang Filed … di pangadilan ieu lajeng nembongan neangan pers pikeun garner perhatian ka filing panganyarna na, saolah-olah eta ngandung klaim anyar atawa dugaan panganyarna. Éta henteu.”

Wynn Resorts engké ngarilis pernyataan ngeunaan perang légal lumangsung. Dina pernyataan éta, perusahaan ngaku keluhan Schrader, tapi nyatakeun yén éta parantos ditalungtik sareng henteu nyandak anu énggal kana méja.

gugatan umumna ngagambarkeun tuduhan sareng klaim anu dilakukeun ku Ibu. Schrader dina gugatan saméméhna “

“Wynn Resorts nembe sadar kana gugatan anu diajukeun ku Ms. Schrader ngalawan perusahaan sareng sababaraha urut karyawan na, “saur pernyataan éta. “Tuntutan umumna ngagambarkeun tuduhan sareng klaim anu dilakukeun ku Ibu. Schrader dina gugatan sateuacana ngalawan perusahaan anu sami sareng tilas karyawan langkung ti tilu taun ka pengker, anu seuseueurna parantos dipecat ku pengadilan distrik féderal.

“Dibikeun status ayeuna tina gugatan saméméhna, sarta tuduhan palsu tur tinggaleun jaman dikandung dina gugatan anyar, parusahaan milih pikeun ngabales geuwat ku requesting PHK,” pernyataan terus. “Wynn Resorts bakal membela diri dina ieu sareng sagala lampah nu nyoba nyieun parusahaan dinten ieu apal kaliwat”.

Balukar jeung parobahan

Gugatan Schrader asalna tina tuduhan ngalawan Steve Wynn, pangadeg perusahaan, anu maksa anjeunna mundur.

Saatos hiji panalungtikan, denda Komisi judi Nevada Wynn Resorts rékaman $ 20 juta pikeun kabiasaan pantes. Komisi kaulinan Massachusetts, nu oversees ngembangkeun kasino Wynn urang, ogé ditumpukeun denda ngalawan pausahaan.

anjeunna dugaan yén Wynn “trafficked” anjeunna ka tamu VIP anu harassed séksual anjeunna

Sanajan kitu, kasus anyar nu plaintiffs ‘nyadiakeun rinci salajengna ngeunaan acara nu Wynn disangka maksa anjeunna pikeun ilubiung. Salaku conto, anjeunna dituduh Wynn “trafficked” anjeunna ka tamu VIP anu pelecehan séksual anjeunna sababaraha kali ti 2016 nepi ka 2018. Steve Wynn nyatakeun yén anjeunna pernah harassed séksual Schrader atanapi saha wae.

Gugatan ogé nuduh Wynn Resorts pikeun nutupan sababaraha kasus serangan seksual ngalawan karyawan awéwé salami 30 taun ka pengker. Pausahaan ngaklaim yén, saprak Steve Wynn urang miang, “éta geus nyieun strides luar biasa dina reforming organisasi ngaliwatan dewan reshaped direksi, hiji tim eksekutif diropéa, kawijakan jeung latihan SDM anyar jeung program governance perusahaan-kelas dunya.”

Diantara parobihan anu sanés, perusahaan nambihan tujuh anggota dewan énggal sareng ngagentos lima anu parantos aya, ngadegkeun panitia patuh mandiri, sareng nyiptakeun pedoman énggal pikeun nganyahokeun sareng ngahukum kalakuan seksual anu jahat ngalawan karyawan sareng konsumén.

Wynn Resorts ogé diropéa kawijakan parusahaan na on kalakuan nu jahat seksual, seminar latihan diperlukeun tur dijieun sistem hukuman tougher.

#Wynn #Resorts #Tujuan #Pikeun #Nolak #Tuntutan #Tukang #Pijat

Wynn, Patali nawaran pikeun Anyar kasino i Midtown Manhattan

sipat Wynn di Vegas

pamekar real estate Associated Company geus teamed up kalawan Wynn Resorts dina harepan hiji ngamekarkeun kasino New York. [Image: Shutterstock.com]

Raksasa gawé bareng

Dua raksasa industri kontras teamed up nawar pikeun Las Vegas-gaya kasino anyar di New York City dina lokasi saméméhna dianggap pikeun stadion jet na Yankees anyar.

nawar pikeun lisénsi kasino di Midtown Manhattan

Pa Kemis, dumasar New York pamekar real estate pakait Pausahaan sarta Wynn Resorts nembongkeun yen aranjeunna Panawaran pikeun lisénsi kasino di Midtown Manhattan. pasangan ngarencanakeun hiji ngamekarkeun kasino di Western yard pa Hudson yard.

Satengah kulon Hudson yard tetep undeveloped, sarta Related hayang kasino di spearhead fase salajengna na $ 25 miliar pangwangunan borough Manhattan. Sapotong lahan ieu sakali dianggap poténsi imah anyar pikeun Madison Square Garden.

Wynn deal méré Related luncat dina saingan industri lianna dina lomba pikeun tilu lisensi kaulinan downstate. Bari pamekar real estate séjén kawas Vornado Realty Amanah geus neruskeun hubungan jeung likes of Hard Rock jeung Sands, Patali éta kahiji anu sabenerna darat pasangan kasino.

CEO patali Jeff Blau geus dicirikeun partnership parusahaan-Na jeung Wynn salaku “cocok sampurna”.

Siap mekarkeun

CEO Wynn Resorts Craig Billings ceuk parusahaan basis Nevada ngabogaan “sajarah panjang leveraging ci, lanté kasino tinggi-tungtung pikeun ngarojong kreasi pangalaman Resort spektakuler.”

Wynn boga total genep hotél kasino, Encore na Wynn di Las Vegas, Encore Boston Harbour di Massachusetts, kitu ogé Wynn Makau, Istana Wynn, sarta Encore di Wynn Makau di Cina.

Billings nambihan Wynn ngarepkeun “kalibet sareng komunitas pikeun ngadangu ekspektasi pikeun pangwangunan urang.”

nyadiakeun milyaran panghasilan pajeg pikeun kota”

Blau of Related kapanggih ngembangkeun Western Yards mangpaatna pikeun loba pihak NY. Salaku dilaporkeun ku New York TimeCEO ceuk situs presents lokasi idéal pikeun Resort anu “bakal nyegerkeun ékonomi pariwisata urang jeung nyadiakeun milyaran di sharing pajeg pikeun kota jeung kaayaan.”

Yard dina kartu?

The Associated Portopolio ngawengku proyék luhur-profil kayaning Time Warner Center, Pasar Terminal Bronx, sarta CityPlace. Pandemik ngeureunkeun rencana Related $ 25 milyar pikeun taman anyar, kantor sareng menara padumukan di Yards, nyayogikeun jalan pikeun rencana énggalna sareng Wynn.

Ngawangun deui bagian kulon Yards, didominasi ku buruan karéta anu ayeuna cekung sareng kabuka, mangrupikeun agenda pikeun Gubernur New York Kathy Hochul, sapertos anu miheulaan na Andrew Cuomo.

Wynn, nu bakal beroperasi Ny kasino lamun kurban gabungan meunang lisénsi nu, biasa na ucul 7,48% on volume ka $ 65,23 ku nutup Kemis, ampir ganda ti nutup dinten saméméhna.

#Wynn #Patali #nawaran #pikeun #Anyar #kasino #Midtown #Manhattan

Wynn Announces New Macau Casino License Application

Wynn Macau

Wynn Macau has become the first casino operator to publicly confirm it has submitted an application for a new Macau casino license. [Image: Shutterstock.com]

Early mover

Wynn Macau is the first casino operator to announce that it has submitted an application for a new operating license in the Special Administrative Region. It revealed on Tuesday that it has given its tender to the government in Macau.

deadline for submitting a tender for a new license ends Wednesday

Each of the six existing casino license holders in Macau has stated publicly that they plan to take part in the tender process. However, Wynn Macau is the only operator to announce that it has actually submitted its bid. The deadline for submitting a tender for a new license ends Wednesday, with the process beginning on July 29.

Through a filing, Wynn revealed that it had “submitted a tender to the Macau government on 13 September 2022 for the award of a 10-year gaming contract allowing it to operate casino gaming in Macau from 1 January 2023.”

New criteria in place

Other casino companies have given some indication that they are preparing their own tenders. Over the weekend, Sands China president Wilfred Wong affirmed that the company was nearly ready to submit its tender. He gave assurances that it would be submitted before the deadline, but a few aspects still needed finalizing.

The six current Macau casino license holders are Wynn Macau, MGM China, SJM Holdings, Melco Resorts, Galaxy Entertainment, and Sands China.

In June, Macau’s government announced the new rules for awarding casino licenses. It outlined the criteria that applicants need to meet to have a chance of receiving one of the six permits. This includes the casino companies’ plans to help develop foreign tourism markets, as well as non-gaming investment in Macau, and certain social responsibility practices they expect to implement.

Looking to bounce back

The Macau government also recently updated the rules and regulations for the region’s casino sector. This involved stricter controls on the compliance obligations of operators, as well as a cap on the number of gaming tables and gaming machines an operator can offer. The term of casino licenses was also decreased from 20 years to ten years.  

The current casino operators in Macau received their existing licenses around the beginning of the 21st century. Officials have since extended the licenses, with their expiry now set for December 31, 2022.

The Macau casino sector has been struggling since the beginning of the COVID-19 pandemic. While the US casino sector has rebounded well over the past year or so, Macau’s casinos have still had to deal with significant disruptions. In July, casinos had to close for 12 days due to a new outbreak of the virus.

#Wynn #Announces #Macau #Casino #License #Application