Tag Archives: William

William Hill Bakal Mayar $100,000 Denda Pikeun Kasalahan di Nevada

aplikasi William Hill on mobile

William Hill bakal mayar denda $ 100.000 di Nevada pikeun masalah téknis anu panjang anu nyababkeun bets palsu dua kali. [Image: Shutterstock.com]

Genep taun telat

William Hill panginten kedah mayar denda $ 100,000 di Nevada saatos gagal ngalaporkeun masalah téknis salami genep taun. Komisi kaulinan Nevada (NGC) bakal ngonfirmasi denda salami rapat na Kemis.

nyertakeun periode antara 2015 sareng Juni 2021

masalah, nu mangaruhan kira 50.000 bets Nevada, patali jeung operasi teknis operator urang antara 2015 jeung Juni 2021. Nevada kaulinan Board Control (NGCB) geus outlined masalah dina keluhan 12-kaca.

keluhan nu ngécéskeun yén William Hill gagal pikeun leres ngabéjaan otoritas ngeunaan masalah ngabalukarkeun duplikasi bets pamaké online. nasabah disangka informed William Hill ngeunaan masalah, tapi operator teu geuwat ngabéjaan regulator Nevada.

Resolusi ahir

Ngajelaskeun kumaha gangguan téknis nyababkeun duplikasi bets, keluhanna nyarios: “Antrian anu nahan taruhan bakal mundur sareng patron anu nempatkeun taruhan awal bakal ningali pesen pamrosésan, teu sabar, kaluar tina aplikasi, sareng cobian bet anu sami. . deui.”

tungtungna ngarengsekeun kasalahan dina Juni 2021

Sakali sistem jadi stabil sakali deui, unggal item antrian lajeng bakal diolah, kaasup sababaraha usaha alungan. William Hill tungtungna ngabéréskeun kasalahan éta dina Juni 2021 sareng teu acan ningali masalah duplikasi ti saprak éta.

hukum judi Nevada nyatakeun yén operator kudu ngalaporkeun masalah sapertos ka régulator dina tilu poé. Kusabab William Hill gagal minuhan kawajiban ieu, NGCB geus ngajukeun denda $100.000.

Volume tohan tinggi

NGCB ngaklaim 55.000 bets ieu dua kali ku kasalahan. kira-kira 42.000 tina bets ieu leungit bets, hartina William Hill salah $ 1,3 jutaan. Operator geus balik kabeh duit ka pamaké. Sabudeureun 13.000 bets éta suksés, ngahasilkeun $ 2 juta di winnings pikeun pamaké. Kabéh winnings ieu geus pulih ku operator sportsbook.

William Hill jeung boga na Caesars Hiburan geus sapuk pikeun bayar a $ 100.000 denda finansial pikeun kalakuan nu jahat. Panongton ngarepkeun NGC sacara resmi ngaluarkeun hukuman nalika rapat dina Kemis.

#William #Hill #Bakal #Mayar #Denda #Pikeun #Kasalahan #Nevada