Tag Archives: Wates

Ngadorong Wates Sareng Monsters vs Gigablox

Ken Williamson

Salaku Hot naékna Kaulinan ‘newest slot Monsters vs Gigablox geus dijieun kana VSO News’ liang Minggu, urang diuk handap kalawan CEO supplier Ken Williamson (gambar) pikeun ngabahas kaulinan.

Hal anu béda saeutik

Basis Australia liang supplier Hot naékna Kaulinan nyieun gelombang di dunya kaulinan online. Pausahaan relatif anyar pikeun sektor – ngan ngarilis game kahijina taun ka tukang – tapi tim ngalaman na nyobian megatkeun kapang lamun datang ka seru anyar liang .

Grafik bertema monster sareng mékanika Gigablox

Panawaran panganyarna tina Hot Rise Games Monsters vs Gigablox pasti ngalakukeun éta. Kaulinan dijalankeun langsung dina Senén sareng, hatur nuhun kana grafik bertema monster unik sareng mékanika Gigablox, éta tiasa janten VegasSlotsNewsOnline’ Slot Minggu.

Dina terang release panganyarna ieu, VSO News spoke éksklusif pikeun pangadeg Hot naékna Kaulinan sarta lulugu eksekutif Ken Williamson pikeun gain wawasan na kana desain slot sarta manggihan naon supplier bakal ngalakukeun salajengna.

Pikeun pamiarsa urang anu teu pisan wawuh jeung parusahaan, anjeun tiasa ngabejaan urang saeutik ngeunaan Hot naékna Kaulinan na Tumbu anjeun ka Reel Play na Yggdrasil?

Hot Rise Games dumasar di Sydney, Australia. Duanana sorangan sareng ko-pangadeg Josh Miranda parantos nyéépkeun sakitar 15 taun di industri. Sadaya karyawan urang ogé jalma-jalma anu berpengalaman sareng berbakat anu parantos digarap ku sateuacan urang janten terang yén aranjeunna bakal langsung damel sareng masihan kami kauntungan kualitas éta langsung.

Hubungan kami sareng Reel Play parantos lami. Nalika kami ngawangun tim ieu, kami ngawangun sababaraha partnerships sareng aranjeunna pikeun tujuan distribusi sareng téknis. Éta ogé masihan kami sambungan ka Yggdrasil. Kami parantos nganggo mékanik Gigablox na mangrupikeun hal anu kami terang yén kami tiasa nambihan anu rada béda.

Naon anu dilakukeun ku Hot Rise Games pikeun nangtung kaluar tina balaréa dina rohangan anu kompetitif?

Poé-poéna parantos lami nalika saurang tiasa lebet salaku panyadia kaulinan sareng ngaluarkeun pilihan kaulinan anu sami anu henteu diideuan pisan.

Kami nembé ngarilis pertandingan kahijina awal taun ka tukang, anu disebut Legion Hot 1. Ti mimiti, kami parantos fokus kana kualitas éta leres sareng mastikeun kaulinan urang nawiskeun hal anu unik anu menonjol tina kompetisi. Éta sadayana gaduh unsur anu béda pikeun alesan éta.

kaulinan urang boga on roadmap urang bakal neruskeun nyorong garis éta

Ayeuna urang parantos netepkeun éta, urang nyobian nempatkeun langkung seueur kapribadian kana kaulinan tina segi tampilan sareng raos. Monsters vs Gigablox tiasa janten pertandingan anu munggaran anu leres-leres ngabuktikeunana, tapi kaulinan anu bakal kami bawa ka peta jalan urang bakal teras-terasan nyorong jalur éta ku cara ngalibatkeun sareng narik sareng kualitas luhur.

Monsters vs Gigablox mangrupikeun konsép anu unik. Dupi anjeun ngajelaskeun saeutik ngeunaan slot ?

Ieu kaulinan Gigablox, nu pasti montir Yggdrasil. Kami nyandak naon anu kami yakin janten bagian anu pangsaéna tina mékanika Gigablox, anu ngajantenkeun fitur dasar kaulinan. Ieu ngidinan Anjeun pikeun boga reels béda datang dina unggal waktu sapanjang kalawan blok béda pikeun grup badag kameunangan babarengan.

Urang diadaptasi ieu sangkan leuwih acak sarta ngantep Gigablox roam kalawan bébas sakuliah reels. Éta mawa urang kana téma dimana urang gaduh genep karakter anu béda. Ieu mantuan mun boga eta karakter badag darat di tempat béda sapanjang reels. Éta saleresna inti na.

matak pikabitaeun. Naha ideu dimimitian ku mékanika sareng ngawangun ti dinya atanapi aranjeunna mimitian ku téma?

Biasana, urang mimitian ku mékanika heula tapi urang nyobian ngajantenkeun holistik. Urang bakal ngahasilkeun konsép, urang bakal nyobian nempatkeun téma, lajeng bakal aya saeutik deui mudik. Dina tahap awal éta, urang leres-leres mastikeun yén unsur-unsur anu béda-béda nyampur leres.

Dupi aya liang Hot naékna Kaulinan séjén nu maca urang tiasa nyobian?

Legion Hot 1 mangrupikeun pelepasan munggaran urang. Cai mibanda hiji perenah mahiwal jeung montir kempelan, ku kituna ngaronjatkeun anjeun kamajuan sarta ngumpulkeun simbol. Ieu unrolls, nambihan wilds na multipliers.

Éta babak final bakal datang jeung Chances maranéhanana meunang kanaékan badag

Ieu tumpukan sagala jalan ka fitur lajeng ka Hot 1. Hal ieu ngajadikeun spin panungtungan tina bebas muter hiji badag kameunangan , ku kituna aya wilds tambahan. Ku cara éta pamaén terang yén sanaos aranjeunna gaduh fitur anu sepi, spin final bakal ngamimitian sareng kasempetan pikeun meunang kanaékan anu ageung.

Anu pamungkas, naon rencana Hot Rise Games pikeun sésana 2022?

Abdi teu tiasa masihan teuing jauh, tapi urang kudu installment sejen datang engké taun salaku sequel ka monster vs Gigablox. Simkuring resep pisan cara kaulinan kaluar. Éta bakal ngagaduhan karakter anu langkung ageung tibatan kahirupan sareng sababaraha mékanika fitur énggal. Kami leres-leres hoyong ngembangkeun gaya sareng kapribadian éta.

Maén bebas Monsters vs Gigablox sarta séjén VegasSlotsOnline liang dina kaca Anyar Online liang kami.

#Ngadorong #Wates #Sareng #Monsters #Gigablox