Tag Archives: Walanda

Media Walanda Giant Timbangan Tantangan pikeun ngalarang Iklan judi

Widang tulip Walanda sareng kincir angin

KSA bisa ditantang ku parusahaan média Walanda Talpa leuwih larangan dina iklan judi. [Image: Shutterstock.com]

Waktos ngurangan

parusahaan média Walanda Talpa tempo nangtang larangan dina iklan judi.

kaulinan “non-sasaran” jeung “resiko tinggi”, kaasup kaulinan online tur kasino

Walanda ngenalkeun rupa-rupa aturan pikeun pangiklan sateuacan pergantian taun. Diantara loba larangan anu “non-sasaran” jeung “resiko tinggi” kaulinan, kaasup kaulinan online tur kasino.

Larangan éta maréntahkeun yén mimitian 1 Januari 2023, perusahaan moal tiasa ngamajukeun judi dina televisi, radio, atanapi di rohangan umum di jero ruangan sareng luar.

Naha aya larangan dina iklan judi?

Kaputusan Walanda pikeun ngalakukeun tindakan ngiringan gelombang tekanan politik anu ningkat. Walanda geus ngalaman kasusah régulasi pasar judi saprak peluncuran na di 2021, sarta loba politikus nu nelepon aturan stricter on iklan.

Larangan dina iklan judi bakal ngahapus iklan dina seueur platform umum sareng ogé ngalarang iklan anu henteu dituju. Khususna, iklan anu disasarkeun masih diidinan.

Tim éta bakal gaduh dugi ka 2025 pikeun ngarobih kana perjanjian sateuacana.

Operator ogé bakal ngan ukur diidinan ngiklankeun di tempat-tempat anu “rentan” grup-hartina anu gaduh sajarah kecanduan judi atanapi kelompok umur sahandapeun 24-henteu tiasa diaksés. Salaku tambahan, perusahaan anu dilisensikeun moal tiasa damel sareng stasiun televisi atanapi tim olahraga dina kapasitas naon waé. Tim éta bakal gaduh dugi ka 2025 pikeun ngarobih kana perjanjian sateuacana.

Baheula taun ieu, Kansspelautoriteit (KSA), régulator Walanda, dilaporkeun puncak 40 Iklan judi per jam dina televisi. Menteri Walanda pikeun Perlindungan Hukum, Franc Weeerwind, jangji bakal maksakeun aturan anu langkung ketat.

“Kami ningali yén séktor ieu ngembang,” saur Weerwind. “Kacindekan kuring nyaéta urang kedah netepkeun standar anu jelas sareng jelas.”

Sanajan kitu, Talpa, diperkirakeun ku Growjo boga revenues taunan $ 170,7 jutaan, teu yakin kana éta larangan bakal nerapkeun. Juru bicara perusahaan nyarios ka iGB yén aranjeunna “nalungtik” mogok hukum.

Cicing ka hareup

Walanda geus di forefront pangaturan judi amidst a booming pasar sakuliah dunya.

Sababaraha bulan kapengker, KSA ngaluarkeun peringatan ahir ka operator pikeun ngahapus fitur autoplay ti casinos online.

agen judi teu boga pangaweruh cukup ngeunaan asal duit konsumén maranéhna ‘

Dina awal musim semi, KSA ogé ngancam perusahaan anu aranjeunna karasa henteu patuh kana hukum kauangan anti-térorisme sareng anti pencucian. Perhatian pangbadagna nyaéta yén agén judi henteu gaduh pangaweruh anu cukup ngeunaan asal-usul artos palangganna, ngarah régulator nyimpulkeun yén “rupa-rupa kawajiban [being] teu cukup diturutan.”

Talpa sareng éntitas anu sanés sanés gaduh dugi ka 4 Séptémber pikeun ngabanding rencana anu diusulkeun. Upami parantos réngsé, larangan iklan siaran bakal berlaku dina tanggal 1 Januari 2023, sareng larangan sponsor televisi bakal berlaku dina tanggal 1 Januari 2024.

#Media #Walanda #Giant #Timbangan #Tantangan #pikeun #ngalarang #Iklan #judi