Tag Archives: usum

Usum NFL anyar pikeun narik catetan 46,6 Juta bettors AS

bal NFL kalawan bandéra AS

Statistik tohan olahraga AS terus ngabeledug nalika AGA ngira-ngira rékaman 46,6 juta déwasa ngarencanakeun bet dina usum NFL 2022. [Image: Shutterstock.com]

Survey taunan kaluar

Dihareupeun usum NFL anyar dimimitian dina Kemis wengi, Association kaulinan Amérika (Aga) geus ngarilis prediksi dumasar-survey na pikeun tohan sakuliah AS.

46,6 juta sawawa ngarencanakeun bet dina usum NFL 2022

Numutkeun siaran pers Rebo Rebo, Aga ngira-ngira yén rékaman 46,6 juta sawawa ngarencanakeun bet dina usum NFL 2022. Awak kaulinan ogé dibagikeun hiji infographic via Twitter, nembongkeun yen 23 juta sawawa maksudna pikeun nempatkeun bets online:

Estimasi total inohong tohan nandaan 3% kanaékan ti 2021. Jumlah bettors anu bakal nempatkeun bets hirup kalawan sportsbooks geus ngaronjat 2% ka 6 juta jalma. Samentara éta, jumlah tohan digital bakal ningkat sacara éksponénsial dumasar kana panilitian Aga, ngaramalkeun paningkatan 18% dina tohan online taun-taun.

Banding massa

Dina siaran pers Rebo, Présidén Aga jeung CEO Bill Gedang ceuk banding terus of NFL tohan “reflects tumuwuhna terus maturation tina tohan olahraga légal” sakuliah AS.

leuwih ti 18 juta jalma bisa jum’atan bet ti kaayaan maranéhanana taun

Kalawan Kansas launching olahraga légal tohan on September 1, AS ayeuna 32 yurisdiksi tohan légal. Ieu ngandung harti yén leuwih ti satengah (132 jutaan) sawawa Amérika jum’atan bisa nempatkeun bets dina kaayaan imah maranéhanana. Dibandingkeun sareng 2021, langkung ti 18 juta jalma tiasa sacara sah bet ti nagarana taun ieu.

The AGA ogé geus nyatet shift arah pilihan tohan légal. Éta ngungkabkeun yén 89% bettors olahraga yakin yén éta “penting pisan atanapi rada penting yén aranjeunna bet sareng buku olahraga anu sah sareng diatur.” Gedang ceuk survéy némbongkeun yén sawawa AS “jelas hoyong pilihan tohan olahraga légal.”

Pamakéan bookie terus turun di sakuliah AS, kalawan ngan 13% tina bettors NFL ngarencanakeun nyandak jalur ieu bet di 2022. Ieu turun 2% di 2021 jeung 5% di 2020. Di nagara tohan olahraga non-légal, pamakéan bookie nyaeta. 50% leuwih luhur ti di pasar diatur.

Pesen tanggung jawab daratang

AGA ogé ngabagi yén 92% bettors olahraga nyarios yén aranjeunna terang alat kaulinan anu tanggung jawab. Dina total, 90% parantos maca, ningali atanapi nguping pesen kaulinan anu tanggung jawab dina taun katukang. Samentara éta, 51% dilaporkeun kakeunaan seratan kaulinan anu langkung tanggung jawab salami 12 bulan katukang tibatan taun-taun sateuacana.

komitmen pikeun ngadorong kaulinan anu tanggung jawab”

Leuwih ti 80% bettors olahraga taun ka tukang dianggap kampanye kaulinan jawab “pisan atawa rada éféktif,” sarta sapuk yén “industri kaulinan geus komitmen pikeun ngamajukeun kaulinan jawab na combating masalah judi .”

Miller nyarioskeun tanggung jawab salaku pondasi tohan olahraga AS anu sah, nyatakeun yén éta ngagaduhan “kauntungan kompetitif anu jelas.”

#Usum #NFL #anyar #pikeun #narik #catetan #Juta #bettors

Kansans moal meunang olahraga tohan on waktos keur usum NFL

pamaén NFL meunang siap nyokot bal

buku olahraga Kansas moal nepi na ngajalankeun dina waktu keur usum NFL anyar bulan hareup urang. [Image: Shutterstock.com]

Ngadeukeutan

Sigana mah sportsbooks moal dijalankeun di Kansas dina waktosna pikeun ngamimitian usum NFL énggal dina 8 Séptémber. Sektor tohan kedah tiasa diluncurkeun dina sababaraha tahap salami musim, kumaha ogé, sakumaha anu diamankeun watesna nyaéta 1 Januari 2023.

persetujuan pikeun draf peraturan tohan olahraga sanggeus nyieun sababaraha amandemen

Diréktur tohan Kansas Racing sarta Komisi kaulinan (KRGC) Todd Allen geus ngungkabkeun yén kamajuan alus keur dilakukeun nuju finalizing pangaturan sektor. Komisi geus dibikeun persetujuan -na pikeun draf peraturan tohan olahraga sanggeus nyieun sababaraha amandemen.

Rencanana ayeuna pikeun komisi pikeun nampi amandemen sacara resmi ditambah kana aturan teras dikirimkeun sadayana ka kantor jaksa agung nagara. Ieu mimitina bakal janten régulasi interim pikeun sektor, sareng kamungkinan parobihan salajengna. Gagasan di balik gaduh peraturan samentawis nyaéta pikeun nyepetkeun prosés peluncuran sektor tohan olahraga.

Lila datang

Nalika tohan olahraga tungtungna dibuka, casinos dioperasikeun kaayaan bakal diwenangkeun muka sportsbooks ritel; Sportsbooks online ogé tiasa hirup dina waktos anu sami.

Butuh waktu ngeunaan opat taun pikeun tohan olahraga légal datang ka Kansas. Gubernur Kansas Laura Kelly nandatanganan hukum tohan olahraga dina Méi, jeung hukum jadi hukum 1. Juli. Aya harepan dina waktos éta sportsbooks tiasa hirup dina waktosna pikeun mimiti usum NFL.

Duanana KRGC sareng Kansas Lottery gaduh peran dina nyiptakeun peraturan pikeun sektor tohan olahraga nagara.

Léngkah ahir dina prosés nyaéta pikeun Kantor Kejaksaan Agung pikeun ngabéréskeun peraturan séktor sateuacan buku olahraga tiasa dibuka. KRGC geus dimimitian narima aplikasi lisénsi ti pihak kabetot, bari lotre geus dimimitian pikeun approve advertisements olahraga patali tohan pikeun televisi jeung média sosial.

Persiapan anu leres

Lawmakers nyobian pikeun mastikeun yén maranéhna meunang sagalana katuhu pikeun kahiji kalina nyadiakeun hiji pangalaman alus keur bettors, kitu ogé ngajaga integritas olahraga.

Bari usum NFL pohara populér kalayan bettors sarta biasana mangrupa earner badag pikeun operator sportsbook, otoritas Kansas teu hayang rurusuhan prosés.

geus ngidinan jalma pikeun pre-ngadaptar akun maranéhanana

Tiap tina opat casinos kaayaan-dioperasikeun tiasa pasangan nepi ka tilu operator sportsbook online. Sababaraha operator anu parantos aya hubunganana sareng kasino kalebet DraftKings, FanDuel, Barstool, BetMGM, sareng Caesars. Sababaraha operator parantos ngijinkeun jalma pikeun ngadaptarkeun akunna.

#Kansans #moal #meunang #olahraga #tohan #waktos #keur #usum #NFL