Tag Archives: Urut

Urut Association Sues Stake pendiri pikeun $ 400 juta di AS

New York City skyline kalawan ikon hukum digital

Urut mitra dua Australia basis Florida anu ngadegkeun Stake.com geus Filed a $ 400 juta gugatan ngalawan aranjeunna di New York. [Image: Shutterstock.com]

Gugatan diluncurkeun di AS

A urut pasangan tina dua Australia balik cryptocurrency superbrand kasino Stake.com geus dibuka gugatan $ 400 juta ngalawan pasangan di New York.

dibuka aksi pangadilan sipil ngalawan Stake

Numutkeun laporan Jumaah ku Sydney Isuk Herald, basis Florida Christopher Freeman geus dibuka aksi litigation sipil ngalawan Stake sarta pendiri na. Anjeunna ngaku yén dua lalaki éta ngahaja ngajantenkeun anjeunna tiis dina prospek Stake, kalebet disangka ngayakinkeun anjeunna yén bisnis éta mahal teuing pikeun dijalankeun.

Freeman ogé nuduh pendiri, Ed Craven jeung Bijan Tehrani, tina nyegah anjeunna ti ilubiung dina ngamimitian-up ku nanyakeun Freeman pindah ka Australia sarta ngabejaan manehna yen bisnis anyar ngan bakal ngalibetkeun mata uang fiat.

universitas trio

Sanaos disangka jaminan ka Freeman, Craven sareng Tehrani parantos ngembangkeun Stake kana kasino bitcoin panggedéna di dunya ti saprak diluncurkeun taun 2017.

Akar daging sapi Freeman sareng dua pendiri balik deui ka Primedice, perusahaan kasino anu anjeunna, Craven, sareng Tehrani diadegkeun nalika masih di universitas. Nalika Stake tungtungna diluncurkeun salaku kasino virtual, dokumén pangadilan nyatakeun yén éta kalebet:

kaulinan dadu online anu kompetitif sareng seueur fitur anu sanésna Freeman ngajukeun sareng ngabantosan desain.

Dokumén éta nambihan yén pangadegna “sacara teguh nyobian ngahambat kuciwa Freeman nalika disesatkan ku negeskeun yén anjeunna masih nahan sahamna di Primedice.” The plaintiffs nuduh anjeunna ahirna nampik aksés ka akun Primedice na, hiji larangan anu masih lumaku.

Numutkeun kana juru warta, Pangacara Freeman urang teu ngabales pamundut pikeun comment. Stake, Samentara éta, ngaluarkeun pernyataan kuat ngajéntrékeun tuduhan Freeman urang salaku “kacida sembrono”. […] inconsistent, ngahaja nyasabkeun, sarta kabuktian salah “.

kauntungan Quote

Gugatan Freeman ogé nyarios yén Craven mésér agam Melbourne pikeun $ 80 juta salaku bukti kasuksésan Stake. Pangadeg Stake dijieun headline kalawan akuisisi panganyarna na, nu digambarkeun diobral imah kadua paling mahal dina sajarah Australia.

Naékna saham pikeun pangakuan global, seueur pengamat yakin, kusabab bédana pamasaranna. Ieu kalebet panggunaan panyipta kontén sareng mitra selebritis, sapertos maen judi multimillion-dollar panganyarna antara rapper Kanada Drake sareng Texas mogul kontén Trainwreck.

Nalika operasi Stake ayeuna diperkirakeun bernilai dugi ka $ 680 juta, jelas tina pernyataan yén Craven sareng Tehrani henteu gaduh niat pikeun nyumponan tungtutan Freeman. pernyataan Stake urang negeskeun yén Freeman “teu boga klaim kana duit manéhna nyebutkeun hutang”.

#Urut #Association #Sues #Stake #pendiri #pikeun #juta

Urut sekretaris Trump Zinke Lies Salila kasino Investigation

Ryan Zince

A watchdog féderal geus ngarilis laporan concluding urut sekretaris interior Trump urang Ryan Zinke (gambar di luhur, pusat) ngabohong ka penyidik ​​leuwih proposal kasino tribal di Connecticut. [Image: Shutterstock.com]

Diungkabkeun salaku tukang bohong

Departemen AS of Interior (DOI) Inspektur Jenderal Mark Greenblatt geus wangsit urut sekretaris Donald Trump ngeunaan interior Ryan Zinke ngabohong ka penyidik ​​féderal jeung purposely defrauded aranjeunna tina proposal kasino tribal di Connecticut.

Kantor Inspektur Jenderal DOI (OIG) nyandak ka Twitter Rebo kalayan tautan kana panyelidikan anyarna:

Zinke, anu vying pikeun korsi congressional Montana ragrag ieu, ngabohong ka FBI sababaraha kali ngeunaan diskusi kalayan lobbyists, lawmakers, jeung nu lianna ngeunaan isu kasino tribal, watchdog nyatakeun dina laporan. Bohong aya hubunganana sareng petisi ti dua suku anu badé muka kasino di East Windsor, Connecticut.

Penyidik ​​geus kapanggih yén Zinke jeung témbal Hommel, anu éta Kepala Staf Trump urang nalika kaputusan kasino tribal dijieun, “teu minuhan tugas maranéhanana kajujuran nalika questioned”.

Balik deui ka pangirim

Numutkeun laporan Greenblatt, tawaran 2017 ti suku Mashantucket Pequot na Mohegan pikeun kasino lokasina kirang ti 20 mil ti rencanana kasino MGM Resorts International di Massachusetts, MGM Springfield, nu dibuka dina 2018.

Suku butuh persetujuan féderal pikeun proposal kasino maranéhna, nu ngawengku amandemen pikeun jadi kooperator ambéh teu ngalanggar perjangjian maranéhna judi aya. MGM Resorts éta gancang meta, ngadesek Zinke tetep tinta resmi na garing dina petisi tribal.

prématur sarta meureun teu perlu “

Zinke teu asup proposal maranéhanana atawa Tos eta. Sabalikna, anjeunna ngirim proposal petisi deui ka suku, nyatakeun yén éta “prématur sareng sigana henteu perlu.”

Paripolah panasaran Zinke nyababkeun hiji panalungtikan ku DOI. Dua suku ogé gawé bareng nagara Connecticut pikeun ngajukeun gugatan ngalawan kaputusan Zinke, nyebutkeun kaputusan ieu “dipangaruhan ku lobbying pantes ti MGM Resorts antara séjén.”

Laporan Greenblatt Rebo nyimpulkeun yén: “Kami mendakan yén Sekretaris Zinke sareng Mr [chief of staff] ngadamel pernyataan anu nampilkeun versi anu teu akurat ngeunaan kaayaan dimana: [the DOI] nyieun kaputusan penting.”

Asa kantor leungit?

Kubu Zinke disiapkeun ku kituna Greenblatt ngaluarkeun laporan sateuacan pencalonan na dina pamilihan Nopémber. Zinke teh nominee Republik pikeun korsi AS House ngalambangkeun barat Montana.

Nalika laporan pengawas DOI kalebet réspon anu diédit anu henteu namina pengacara Zinke, kop surat maca Schertler Onorato Mead & Sears, anu didadarkeun salaku “firma litigation butik di Washington, DC”

Pangacara Zinke urang disebut laporan “disturbing jeung pantes.” The pangacara unnamed ditambahkeun camp Zinke urang percaya: “The timing release laporan urang téh flawed sarta dibéré petikan waktu, kudu antosan dugi sanggeus pemilu”.

Teu ngalakukeun kitu, nyebutkeun email Pangacara urang ka watchdog dina kaca 38 laporan, “bakal eupan papanggihan laporan investigative bulukan jeung taliti ieu kana prosés pamilihan tur bisa ngarugikeun Sekretaris Zinke.”

#Urut #sekretaris #Trump #Zinke #Lies #Salila #kasino #Investigation

Urut agén FBI dihukum judi duit pamaréntah

Gavel kalawan chip poker jeung kartu maén

A urut agén FBI dihukum tilu bulan panjara pikeun judi duit pamaréntah. [Image: Shutterstock.com]

Tanggung jawab di pangadilan

Urut agén FBI témbal Carpenter dihukum tilu bulan panjara sanggeus judi duit pamaréntah dina kasino Las Vegas.

jaksa jeung pertahanan nyatet kabiasaan sarta ménta hakim pikeun waktu pacobaan

Numutkeun ka Asisten Jaksa AS Dan Schiess, Carpenter ngalaporkeun nyalira kajadian éta sareng nyandak léngkah-léngkah pikeun mayar anjeunna deui. Jaksa penuntut jeung pembela merhatikeun paripolahna sarta naroskeun ka hakim pikeun masihan anjeunna percobaan, sanaos anjeunna bakal nyanghareupan hukuman anu langkung beurat.

Tilas agén hapunten pikeun nguciwakeun rekan-rekan sareng anu dipikacinta, ogé ngabagi yén anjeunna ngalaman perawatan anu ngajantenkeun anjeunna “jalma anu langkung saé, langkung pinter sareng langkung sadar diri.”

Operasi FBI

Numutkeun rékaman pangadilan, Carpenter jeung tilu agén FBI séjén ngumbara ka Las Vegas pikeun operasi Undercover dina bulan Juli 2017. Grup nyandak $ 135.000 di tunai pikeun mantuan nutupan expenses jeung mayar suap dina panalungtikan maranéhanana ngeunaan korupsi publik.

usik kudu diposisikan hiji anggota tim salaku roller tinggi dina cabana di The kosmopolitan. Kamar mandates minimum $ 1.500 pikeun meuli dahareun jeung inuman.

Tukang kayu nginum genep bungkus bir sareng ampir sabotol vodka nyalira

Saatos rapat, agén tuang sésa-sésa sareng inuman alkohol. Catetan pangadilan nunjukkeun yén Carpenter nginum genep bungkus bir sareng ampir sabotol vodka nyalira.

Saatos pihak grup, Carpenter sneaks kaluar maén blackjack di Bellagio maké wad duit. Numutkeun catetan maranéhanana, anjeunna maénkeun rata-rata leuwih $ 700 per leungeun jeung leungit $ 13.500.

Rincian hukuman

Kadua sisi perang hukum ngadukung Carpenter saloba anu aranjeunna tiasa, nyorotkeun reputasi pristine na salaku pagawé umum sareng catetan bersih na. Bapana, hakim kota anu berbasis di New Jersey, ngirim surat ka pengadilan anu nyatakeun yén putrana nyanghareupan setrés pasca-traumatis saatos réngsé tur Irak sareng militér.

[undermining] kapercayaan masarakat kana penegak hukum

Hakim Distrik AS Gloria Navarro ngirimkeun hukuman Carpenter. Anjeunna kutipan”[undermining] kapercayaan umum dina penegak hukum” salaku alesan anjeunna teu malire aplikasi probationary.

Navarro, kumaha oge, negeskeun yén tuduhan parantos diturunkeun tina kejahatan ka misdemeanor. Carpenter ogé tiasa dianggo pikeun FBI dugi aplikasina diajukeun Pébruari ieu.

Carpenter gaduh 90 dinten kanggo nyauran anjeunna ka otoritas-manehna masih aya dina tahanan imah.

#Urut #agén #FBI #dihukum #judi #duit #pamaréntah

urut Indiana Sénator, kasino Eksekutif jailed pikeun skéma waragad

Kawat barbed luhureun panjara

Duanana urut Sénator Indiana Brent Waltz jeung urut eksekutif kasino geus dihukum panjara féderal pikeun kalungguhan maranéhanana dina skéma keuangan pamilihan ilegal. [Image: Shutterstock.com]

Waltz handap pikeun sapuluh

Urut Sénator kaayaan Indiana Brent Waltz jeung urut eksekutif kasino John Keeler geus narima hukuman panjara féderal pikeun devising sarta ilubiung dina skéma keuangan pamilihan.

sapuluh bulan panjara

Rebo, Kantor Kejaksaan AS pikeun Distrik Kidul Indiana (SDIN) ngumumkeun yén hakim ngahukum Waltz, 48, sapuluh bulan panjara. DOJ ogé ngabagi warta via Twitter:

Numutkeun kana DOJ, Waltz ngaku kaliru dina April 2022 pikeun nampi $ 40,500 sumbangan haram pikeun tawaran gagal pikeun Kongrés. Tilas sénator ogé ngaku kaliru pikeun “ngabohong sareng nyasabkeun agén FBI” anu nyéépkeun jalan artos haram.

Hakim Distrik AS James R. Sweeney II ogé maréntahkeun yén, nalika dibebaskeun tina panjara, Waltz bakal diawaskeun salami dua taun ku Kantor Percobaan AS. Anjeunna ogé kedah mayar $ 40,500 salaku denda.

FBI ngalungkeun tilu tuduhan ngalawan Waltz salaku bagian tina deal plea na.

Keeler meunang dua

Keeler, 72 – urut Wapres jeung ikhtiar umum Indiana kasino jeung operator balapan Anyar Centaur LLC – éta sumber sumbangan ilegal. Hakim Sweeney dihukum pituin Indianapolis dua bulan panjara féderal sanggeus anjeunna ngaku kaliru pikeun ngabalukarkeun filing mulang pajeg palsu.

Keeler mayar konsultan pulitik Kelley Rogers $41,000 tina dana New Centaur

Dokumén pangadilan ngungkabkeun yén Keeler mayar konsultan pulitik Kelley Rogers $ 41,000 tina dana New Centaur. Anjeunna teras ngarahkeun Rogers ka corong $ 25,000 kas ka kampanye Brent Waltz pikeun Kongrés 2015 ngalangkungan sababaraha donor jarami sareng Waltz nyalira.

Undang-undang pamilihan féderal ngalarang sumbangan kampanye anu dilakukeun atas nama jalma sanés, atanapi katelah donor jarami.

Pikeun leuwih jelas asal muasal sumbangan, Keeler diadaptasi balik pajeg féderal Centaur Anyar. Anjeunna ngajukeun ieu dina sababaraha cara “pikeun palsu ngagambarkeun pamayaran $ 41,000 ka Rogers salaku biaya bisnis anu tiasa dikurangan.”

Keeler ogé ngaku kaliru dina April 2022, saminggu saatos Waltz ngaku kasalahanana.

Peringatan dikaluarkeun

Numutkeun siaran pers DOJ diterbitkeun Rebo, ceuk Jaksa AS pikeun SDIN Zachary A. Myers: “Rusiah funneling duit kasino ilegal kana kampanye pulitik mangrupa kajahatan serius jeung penjahat anu ngalakukeun eta bakal dilaksanakeun akuntabel”.

IRS, agén khusus Panaliti Pidana anu tanggung jawab, Justin Campbell, nganggap hukuman panjara ngan ukur pikeun pasangan éta. Kalimah éta, ceuk Campbell, ngabuktikeun “aya konsékuansi pikeun nyalahgunakeun posisi kapercayaan di séktor swasta jeung publik.”

#urut #Indiana #Sénator #kasino #Eksekutif #jailed #pikeun #skéma #waragad

Urut Louisiana Sénator kaliru judi Dana kampanye

simbol kaliru jeung palu

Urut Louisiana Sénator Karen Carter Peterson geus ngaku kaliru pikeun ngagunakeun dana kampanye pikeun judi tujuan. [Image: Shutterstock.com]

Pangakuan di pangadilan

A urut Sénator sarta pamingpin Partéy Démokratik Louisiana geus ngaku kaliru pikeun judi duit kampanye.

Karen Carter Peterson pasrah ti Louisiana Sénat dina April sabab manéhna kaayaan kecanduan judi sarta depresi. Anjeunna diasupkeun plea kaliru na Senén di Pangadilan District AS patali hiji count tina panipuan kawat. Hiji panalungtikan féderal uncovered kalakuan nu jahat Peterson urang.

ngagunakeun dana kampanye bernilai $94.000

Urut pamimpin Démokratik dipaké $ 94.000 dana kampanye pikeun expenses pribadi, kaasup judi pa casinos.

Pikeun ngaksés dana éta, Peterson nyerat cek ka kolega sareng réréncangan anu teras masihan artos sareng masihan artos. Anjeunna parantos ngadamel perjanjian pikeun ngaku dana pésta tambahan $ 53,000 nganggo pasangan anu dijejeran pikeun nyewa. Pajabat teu acan ngaidentipikasi associates ieu.

Hiji kalimah poténsi hefty

Sakumaha dilaporkeun WBRZ2, hukuman dina hal ieu bakal lumangsung dina 7 Désémber, kalawan dakwaan felony mawa hukuman maksimum 20 taun. Henteu écés naon tingkat hukuman anu disanghareupan ku yuswa 52 taun nalika anjeunna nandatanganan perjanjian plea sareng gawé bareng jaksa.

Baheula dina bulan Juli, pengacara politisi ngajelaskeun kumaha klienna mayar deui sadayana artos anu dicandak sacara curang. Peterson ogé ngaluarkeun apology pikeun lampah na, nyebutkeun: “Kuring tulus hapunten pikeun repercussions tina kabiasaan nu nyurung abdi salaku hasil tina kecanduan ieu.”

Pengacara bakal gaduh dugi ka 30 Nopémber pikeun nampilkeun argumen naon waé sateuacan dihukum.

Karen Carter Peterson mangrupikeun pupuhu Partéy Démokratik Louisiana antara 2012 sareng 2020, mimiti kapilih ka DPR di 1999 sareng ka Sénat di 2010.

Ngahianat kapercayaan masarakat

Alami, panyingkepan pelanggaran Peterson nyababkeun gelombang di Louisiana sareng saluareun. Ieu nyababkeun kasieun yén politikus anu kasohor sapertos kitu tiasa ngahianat kapercayaan masarakat.

ngamungkinkeun urang nutup éta babak Partéy Démokratik Louisiana.

Saatos pejabat ngadakwa Peterson, ketua Partai Démokratik Louisiana ayeuna Katie Bernhardt ngaluarkeun pernyataan ngeunaan éta. Anjeunna negeskeun yén Peterson parantos mayar karusakan sareng éta “ngidinan urang nutup cabang Partéy Démokratik Louisiana nalika urang damel pikeun mulangkeun kapercayaan masarakat sareng ngalih ka masa depan anu langkung ngajangjikeun.”

#Urut #Louisiana #Sénator #kaliru #judi #Dana #kampanye