Tag Archives: urang

UK judi Séktor meta pikeun maotna Ratu Elizabeth II urang

Ratu Elizabeth II

Pausahaan judi Britania kayaning Flutter na Betfred geus dibawa ka acara sosial pikeun babagi ucapan milu sedih maranéhna sanggeus pupusna Ratu Elizabeth II. [Image: Shutterstock.com]

Raja nu pangpanjangna kalungguhanana

Saatos marentah langkung ti 70 taun sareng nampi gelar raja pangpanjangna di Inggris, Ratu Elizabeth II maot di bumi Skotlandia di Balmoral. Perusahaan média ngumumkeun warta yén anjeunna maot damai Kemis soré dina yuswa 96 taun. Kabéh barudak indit ka kebon pamit.

10 dinten duka

Saatos pupusna, Inggris bakal ningali 10 dinten duka sateuacan pamakaman Ratu tiasa lumangsung. Putrana, ayeuna Raja Charles III, bakal nyarios ka bangsa dinten Jumaah. Penobatanna moal lepas sababaraha bulan saatos digentos.

Seueur dina industri judi parantos ngaréspon kana pupusna Ratu, ngabagi hormat ka raja anu lami-lami sareng ucapan salamet ka kulawarga karajaan. Flutter Entertainment, anu gaduh Paddy Power and Sky Betting and Gaming, mangrupikeun salah sahiji anu pangheulana masihan ucapan belasungkawa via LinkedIn:

Sumber: Flutter Hiburan LinkedIn

Seueur seratan industri

Dina véna sarupa Flutter, pausahaan judi jeung badan industri basis Inggris séjén nyandak kana média sosial maranéhanana dina Kemis pikeun megatkeun warta. Rank Group, anu gaduh tempat Grosvenor Kasino sareng Mekah, nyatakeun “sedih pisan” ku maotna Ratu:

Samentara éta, tohan jeung Déwan kaulinan (BGC), nu boga fungsi minangka hiji-hijina awak industri pikeun tohan UK sarta séktor kaulinan, ogé dibagikeun pangajén on LinkedIn. Bos BGC Michael Dugher ngadadarkeun raja salaku “kaasup anu teu tiasa dipindah-pindah sareng langgeng dina sadaya kahirupan urang:”

Sumber: BGC LinkedIn

operator sportsbook basis Inggris Betfred malah nyandak upeti hiji hambalan salajengna ku nutup toko tohan ritel na, nu ogé bakal tetep ditutup sapanjang Jumaah. Halaman Twitter Pitulung Betfred perusahaan ngabagi warta:

Cinta balap kuda

Salaku catetan Dugher of BGC, Ratu Elizabeth II boga hubungan jeung industri kaulinan ngaliwatan markisa dirina pikeun balap kuda. Anjeunna ngahadiran balapan anu teu kaétang sareng ngalahirkeun sababaraha kuda anu suksés, ngarékam 1.800 juara dina waktosna. Dina dokumenter BBC 1974, anjeunna nyimpulkeun pandanganna ngeunaan balap:

Abdi resep ngalahirkeun kuda anu langkung gancang tibatan kuda batur.”

Ratu dikanonisasi di Inggris Champions Series Hall of Fame salaku “kontributor khusus” pikeun olahraga balap kuda taun ka tukang.

Dina hiji pernyataan anu dikaluarkeun dina Kemis soré, Otoritas Pacuan Kuda Inggris nyarios: “Sadaya Balap Inggris nuju sungkawa dinten ayeuna saatosna Her Majesty The Queen.” Badan balapan nganggap anjeunna “salah sahiji pendukung anu paling hébat sareng paling berpengaruh dina sajarah balap kuda.”

Patugas ngagantungkeun balapan di Inggris dina Kemis saatos pengumuman maotna. BHA parantos ngumumkeun yén éta ogé ngabatalkeun rapat anu dijadwalkeun dinten Jumaah.

#judi #Séktor #meta #pikeun #maotna #Ratu #Elizabeth #urang

Crown Melbourne meunang Australia urang Toughest kasino Reformasi

Tanda makuta

Perdana Mentri Victoria Daniel Andrews geus ngumumkeun runtuyan reformasi ka Melbourne Crown nu manéhna nyebutkeun “bakal dunya munggaran” jeung strictest pikeun casinos Australia. [Image: Shutterstock.com]

Hukuman parna

Crown Melbourne nyanghareupan hukuman anu parah kusabab kagagalan pencucian artos anu kapendak taun ka tukang. Pamarentah Victoria ayeuna geus outlined rencana pikeun ngawanohkeun sababaraha larangan toughest kantos ditumpukeun dina casinos Australia dina sipat Crown Resorts-milik.

aksi pangkuatna dina sagala kasino di Australia”

Dina siaran warta ti Pamaréntah Victoria diterbitkeun Senén, Perdana Mentri Daniel Andrews nyatakeun yén runtuyan reformasi Melbourne Crown dumasar kana 12 saran ti Komisi Royal “bakal dunya munggaran – jeung aksi neneng dina sagala kasino di Australia.”

Pamaréntah Buruh Andrews bakal ngawanohkeun reformasi utama pikeun DPR Rebo, ukuran nu alamat sajarah judi jeung karugian laundering duit di Melbourne Crown.

Luyu jeung salah sahiji ukuran strictest, bettors kudu ngalacak playtime jeung nangtang sabaraha duit maranéhna hayang méakkeun dina kasino via “wajib pre-commitments dina sagala mesin kaulinan éléktronik,”Katelah pokies.

wates poean pikeun belanja kasino

Salaku tambahan, siaran warta nyatakeun yén Crown Melbourne kedah ngenalkeun wates transaksi tunai 24 jam AU $ 1,000 (US $ 693) per jalma. Tambahan munggaran pikeun Australia bakal ningali bettors dijieun maké kartu dikaluarkeun kasino ditambah hiji ID acara pikeun judi atawa saku winnings leuwih ti AU $ 1,000 (AS $ 693).

Crown Melbourne kedah ngenalkeun ukuran mesin slot anyar na dina ahir 2023. Tetep tenang “kusabab téhnologi ayeuna non-existent” bakal ngidinan casinos dugi Désémber 2025 pikeun nerapkeun pakét pinuh ku reformasi.

kabiasaan hina kapanggih ku Komisi Royal “

Menteri Pamaréntah Victoria pikeun Urusan Konsumen, judi jeung Peraturan Likur, Melissa Horne, digambarkeun hukum salaku “léngkah saterusna dina reformasi nasional ngarah urang pikeun mastikeun kabiasaan hina diungkabkeun ku Komisi Royal moal lumangsung deui di Melbourne”.

Pamarentah kaayaan ceuk eta bakal bisa dipaké jeung urut kasino James Packer sarta Victoria kasino jeung judi Komisi kontrol (VGCCC) pikeun set hiji tanggal palaksanaan mimiti dina reformasi sésana.

Dina pangawasan anu ketat

VGCCC geus diwanohkeun hiji ukuran anti laundering duit di Crown Melbourne mana casinos ngan bisa boga hiji akun bank pikeun konsumén pikeun deposit dana pikeun judi . Gandeng jeung ieu, negeskeun Horne yén: “Sababaraha safeguards neneng di dunya ayeuna bakal di tempat” dina casinos, hartina parusahaan bakal nyanghareupan scrutiny sengit pikeun masa depan foreseeable.

Sajaba ti éta, pajabat ogé bakal ngawas executives Crown Melbourne raket, ieu lumangsung salaku hasil langsung tina kaputusan Komisi Royal yén Packer miboga teuing kontrol ngaliwatan dewan kasino. nagara intends a ngawanohkeun akuntabilitas kana kerangka kasino, sabalikna indungna atawa indungna parusahaan.

#Crown #Melbourne #meunang #Australia #urang #Toughest #kasino #Reformasi