Tag Archives: UKGC

UKGC Hits Betfred Induk Company Jeung £ 2,9m

Betfred tanda luar warung tohan di Inggris

Perusahaan induk Betfred nampi denda £2.9m ($3.1m) ti UKGC pikeun anti pencucian artos sareng kagagalan tanggung jawab sosial. [Image: Shutterstock.com]

Ngungkulan balukarna

Petfre (Gibraltar) Limited parantos dihukum ku pinalti kauangan £ 2.9m ($ 3.1m) salaku hasil tina anti pencucian artos sareng kagagalan tanggung jawab sosial. Komisi Garawangi Inggris (UKGC) ngumumkeun denda Rebo pikeun operator merek Betfred sareng Oddsking. Salian sanksi kauangan, perusahaan ogé nampi peringatan resmi ti régulator Inggris.

Petfre pinuh gawé bareng sareng panalungtikanana

Panaliti UKGC ngeunaan Petfre mendakan rupa-rupa pelanggaran antara Oktober 2019 sareng Désémber 2020. UKGC nyatakeun yén Petfre sapinuhna gawé bareng sareng panyilidikanana sareng langsung ngadamel parobihan pikeun ngatasi kagagalan éta. Aya ogé euweuh bukti yén dana kriminal ieu spent dina salah sahiji platform Petfre.

gagalna husus

Dina watesan kagagalan tanggung jawab sosial, UKGC manggihan yén henteuna kontrol bakal ngeureunkeun konsumén anyar ti overspending dina waktu anu singget. Dina hiji kasus, pangguna anyar tiasa kaleungitan sakitar £70,000 ($75,000) dina sapuluh jam. Petfre ogé geus diatur pemicu pikeun leuwih aman judi interaksi dina tingkat teuing tinggi. Ieu ngandung harti yén nalika belanja palanggan tinangtu ningkat sacara signifikan, sering henteu aya ulasan akun anu pas.

Aya sababaraha kagagalan anti pencucian uang anu béda. Petfre kapanggih henteu leres ngitung pembiayaan téroris sareng résiko anti pencucian artos anu aya dina industrina.

kurangna ngawaskeun sateuacan nasabah ngahontal pemicu finansial

Teu aya sistem anu pas pikeun ngirangan résiko ieu. Ambang anu tangtu henteu cekap sareng aya kurangna ngawaskeun sateuacan nasabah ngahontal pemicu finansial. Sababaraha masalah anu sanésna kalebet karyawan anu henteu nampi pelatihan anu leres sareng dana palanggan anu teu efektif sareng cek karajinan.

Henteu nyandak tawanan

Ngomongkeun hukuman kauangan pikeun pamilik Betfred, diréktur penegak UKGC Leanne Oxley nyarios: “Ieu mangrupikeun conto salajengna ngeunaan urang ngalakukeun tindakan pikeun nalungtik sareng ngahukum kagagalan anu pikahariwangeun.”

Anjeunna naroskeun ka lisénsina anu sanés pikeun marios kagagalan Petfre pikeun ningali naha aya perbaikan anu tiasa dilakukeun kalayan patuh sorangan. Upami standar ieu henteu ningkat, Oxley negeskeun yén penegak anu tangguh bakal nuturkeun.

Betfred mangrupikeun merek judi premium Petfre, anu ngagaduhan operasi ritel sareng online. Salian tohan olahraga, kurban judi online Betfred ogé ngawengku kaulinan kasino online, bingo na poker .

UKGC geus nyokot tindakan ngalawan Panyekel lisénsi nu boga tanggung jawab sosial jeung/atawa kagagalan anti laundering duit. Dina bulan Agustus, anjeunna ngaluarkeun denda £ 17 juta ($ 18 juta) pikeun juragan Ladbrokes Entain dina jinis masalah anu sami. Operator anu sanés nampi denda tujuh angka dugi ka taun 2022 kalebet SpreadEx, 888 UK, sareng Camelot.

#UKGC #Hits #Betfred #Induk #Company #Jeung #29m

UKGC Betway Denda £ 400.000 pikeun Iklan ka Barudak

Kaos West Ham

UKGC mangka kumaha raket mantau industri sanggeus pencét Betway kalawan denda hefty pikeun dua mikro-gagal anu kakeunaan barudak kana situs judi na. [Image: Shutterstock.com]

Régulator waspada

Bari pamaréntah Liz Truss geus diwenangkeun kertas bodas Inggris on judi reformasi dieunakeun ka handap baki na, nasional judi regulator geus teu diwenangkeun licensees na ngamangpaatkeun status quo.

Betway Limited bakal mayar denda £408,915 ($463,656)

Salasa, Komisi Garawangi Inggris (UKGC) ngumumkeun yén perusahaan iGaming Betway Limited bakal mayar denda £ 408,915 ($ 463,656) pikeun ngijinkeun tautan branded pikeun muncul dina halaman barudak dina situs wéb Inggris Premier League (EPL).

UKGC ngabagikeun putusan sareng hukumanana via Twitter:

Logo anu ngalanggar muncul dina halaman wéb barudak tina waralaba maén bal London West Ham United “Young Hammers at Home” antara 14 April 2020 sareng 6 Nopémber 2021.

A logo kalawan tumbu deui ka loka judi operator basis London urang ieu ogé diulas dina ramatloka West Ham maturan barudak kasempetan pikeun nyitak Teddy biruang pikeun warna.

Operator ngingetkeun

Numutkeun release warta resmi UKGC urang, duanana kampanye pamasaran Betway dilanggar aturan nu stipulate yén iklan judi “kedah tanggung jawab sosial”.

Dina sékrési, diréktur penegak UKGC Leanne Oxley nyatakeun: “Ngajagi barudak tina bahaya judi mangrupikeun manah anu urang lakukeun.”

“Euweuh saran” Betway ngahaja nargétkeun barudak

Oxley ngaku yen aya “euweuh saran” nu Betway ieu ngahaja nargetkeun barudak, atawa nu minors sabenerna judi . Henteu paduli, saurna, UKGC nyandak “naon waé ngalanggar aturan anu ditujukeun pikeun ngajagi barudak sacara serius.”

Diréktur penegak ogé ngingetkeun operator sanés pikeun “diajar tina hal ieu.”

Oxley ditambahkeun yén bari “aksi koréksi” geus dicokot ku Betway, operator sejenna kudu mastikeun yén aranjeunna “tanggung jawab” pikeun Ngahindarkeun palanggaran aturan. Cenah operator kudu boga “prosés ditangtoskeun di tempat jadi jaba aimed di barudak teu kaasup iklan judi.”

Sibuk ngalanggar aturan

pengumuman Betway ngeunaan denda hefty hartina UKGC neruskeun blitzkrieg na on breakers aturan nu culminated dina bulan Agustus.

The regulator warmed on August 1 nalika eta pencét LeoVegas kalawan £ 1.32m ($ 1.6m) denda pikeun anti laundering duit jeung kagagalan tanggung jawab sosial. Saminggu ti harita, Smarkets didenda £630,000. ($714.807).

On 17 Agustus, UKGC outdid sorangan, fined Entain Grup pegatna catetan £ 17m ($20.6m) pikeun gagal ku bisnis online tur ritel na..

#UKGC #Betway #Denda #pikeun #Iklan #Barudak

UKGC alamat masalah judi, Bunuh diri di Inggris

UK scratch tikét lotre

Panalungtikan di Inggris nunjukeun yen gamblers masalah anu leuwih gampang masihan barudak maranéhanana tikét lotre mimiti sahingga berpotensi ngakibatkeun aranjeunna ka handap a judi jalur. [Image: Shutterstock.com]

efek samping tina judi

kaséhatan méntal sarta stabilitas terus jadi fokus penyidik ​​​​ditengah hiji booming unprecedented dina judi sakuliah dunya.

pamakéan corétan, nu loba jalma buang kalawan ultah jeung kado Natal

Panalungtikan ti Inggris mangka nu maen judi masalah condong melak bibit alam disruptive di barudak maranéhanana ngaliwatan pamakéan corat-coret, nu keur loba tossed kalawan ultah jeung kado Natal. Bari papanggihan keur dianalisis, UK judi komisi (UKGC) ogé pilari kana sapuluh maotna bunuh diri ku sieun link judi ngabahayakeun.

Papanggihan ti survey sarta investigations bisa nangtukeun arah anyar pikeun pasar positif tapi volatile, salah sahiji nu sigana Linggarjati pikeun nyokot alih dunya hiburan.

Masalah generasi

Goresan. Scratch-offs mangrupakeun bagian leutik tina kurban judi sadia di mana wae toko sudut, SPBU, atawa toko grocery. Tiket nyadiakeun pikagumbiraeun jeung antisipasi jeung ngajaga konsumén tina disappointment utama alatan harga beuli low.

Tapi, nilai moneter anu teu pati penting tiasa dibayangkeun ku épék jangka panjang anu ngabahayakeun.

Sakumaha dilaporkeun Kaamanan sarta nurutkeun ulikan YouGov commissioned ku Britania judi amal GamCare, paling gamblers masalah mikaresep maén kaulinan kalayan barudak maranéhanana.

38% tina masalah judi geus dibeuli tikét pikeun barudak maranéhanana

Panalitian naliti 4,000 kolotna anu cicing di Inggris yuswa 16 sareng langkung, anu 12% ngaku mésér scratchers pikeun murangkalih. YouGov dipaké informasi éta pikeun nangtukeun yén 38% gamblers masalah geus dibeuli tikét pikeun barudak maranéhanana, jeung 22% tina gamblers minor geus dibikeun tiket ka jalma ngora.

Sanajan kitu, data lotre Nasional nunjukeun yen masalah judi dina turunna. Lotre ngalaporkeun penjualan awal £ 1.73bn ($ 2.03bn) dina satengah munggaran taun fiskal 2021-22, naék 1.6% sataun-on-taun. Dina waktos anu sami, tingkat kecanduan judi di Inggris turun tina 0,4% ka 0,2%.

Alexa Roseblade of GamCare catetan anu jalma “biasa” manggihan cara séjén pikeun maen judi. Sanajan kitu, paparan mimiti scratching ogé masihan kolotna kasempetan pikeun ngabejaan barudak maranéhanana ngeunaan bahaya kecanduan.

UKGC nungtut waleran

Hanjakal, masalah judi kasus teu salawasna trivial sakumaha angka basajan sangkan sigana.

Anyar-anyar ieu, régulator Inggris ngahubungi operator anu mungkin gaduh bisnis sareng sapuluh korban bunuh diri, kalebet tilas maén bal Oxford United Joey Beauchamp.

Akun warta Substack Earnings and More nyarios yén aranjeunna nampi surat anu dikirim ka pamawa, anu berbunyi kieu:

“Dina tahap ieu kami ngan saukur naroskeun (yén) anjeun marios databés palanggan anjeun sareng wartosan kami upami anjeun ngagaduhan rékaman hubungan palanggan sareng jalma-jalma ieu.”

“Nunjukkeun sifat kawates inpormasi anu kami nyayogikeun, anjeun panginten badé ngalakukeun open source atanapi cek anu sanés pikeun ngarujuk kana naon anu anjeun mendakan.”

netelakeun lamun [the companies] sadar kasalempang bahaya pakait sareng judi “

Lamun operator ngirimkeun sajarah jeung almarhum, regulator bakal hoyong informasi dina jumlah di stake, “klarifikasi lamun” [the companies] sadar kasalempang bahaya pakait sareng judi , “Jeung ngajawab” naha [the companies] sadar yen batur geus nyokot nyawana sorangan.”

UKGC boga leungeun pinuh dina sagala rupa widang poé ieu. Taun ka tukang, komisi denda Aspers Kasino di Stratford, London, £ 650.000 ($ 760.347) pikeun kagagalan tanggung jawab sosial sanggeus ieu wangsit yén hiji lalaki 37 taun bunuh diri dina wengi anu sami anjeunna leungit £ 25.000 ($ 29.244) dina roulette na slot. mesin.. .

Bulan kamari, komisi ngagantungkeun lisénsi tohan pikeun operator Bet-at-Home kusabab teu tanggung jawab sosial sareng kasieun pencucian artos.

UKGC oge bagian tina usaha pamaréntah pikeun nempatkeun tekanan dina tim Liga Premier di tengah larangan looming on iklan judi .

#UKGC #alamat #masalah #judi #Bunuh #diri #Inggris

Bursa tohan Inggris didenda UKGC £ 630,000

Palu jeung pon

Teu lila sanggeus ngaluarkeun denda hefty pikeun LeoVegas, UKGC geus pencét bursa tohan Smarkets kalawan denda genep angka pikeun laundering anti duit jeung kagagalan tanggung jawab sosial. [Image: Shutterstock.com]

Sababaraha gagalna

Di Inggris, bursa tohan Smarkets (Malta) Limited ayeuna kedah mayar denda £630,000 ($745,594) pikeun sababaraha tanggung jawab sosial sareng kagagalan anti pencucian artos.

Komisi Perjudian Inggris ngungkabkeun tindakan punitive panganyarna dina Kemis via siaran warta anu dibagikeun dina Twitter:

Bursa tohan basis London kapaksa ngangkat sums genep angka pikeun ngidinan konsumén maen judi tanpa ngajalankeun hiji sumber dana nyukupan (SOF) cék, jeung gagal pikeun ngaidentipikasi sareng terlibat sareng nasabah anu di résiko tina leungitna.

pesenan pikeun dikintunkeun ka audit pihak katilu

UKGC ngaluarkeun Smarkets kalayan peringatan resmi sareng paréntah pikeun ngirimkeun ka Inok pihak katilu. Badan pangaturan nyatakeun yén gerakan éta bakal mastikeun Smarkets “éféktif ngalaksanakeun kawijakan anti pencucian artos sareng tanggung jawab sosial, prosedur sareng kontrol.”

Kurangna cék

UKGC sacara harfiah dipecat dina sadaya silinder bulan ieu, saatos pencét LeoVegas kalayan denda £ 1,32 juta ($ 1,6 juta). Panaliti ngeunaan operator judi online mendakan flop garis luhur anu sami anu nembe nampi Smarkets.

Numutkeun kana siaran warta UKGC, saurang palanggan Smarkets anu henteu kantos gaduh cek SOF anu “leres” disimpen £ 395,000 ($ 467,283) salami opat bulan. UKGC ogé nyebatkeun kagagalan anu sanés dimana nasabah mindahkeun “tingkat dana anu signifikan antara akun” ngalakukeunana tanpa pangawasan atanapi panilitian SOF.

kami bakal nyandak tindakan ngalawan operator judi “

Wakil CEO UKGC Sarah Gardner ngadawuh: “Kasus ieu diidentipikasi ngaliwatan cék minuhan sarta sakali deui highlights kumaha urang bakal nyandak Peta ngalawan operator judi anu ngantep konsumén maranéhna turun.”

Kakeunaan bahaya judi

Gardner ditambahkeun yén panalungtikan UKGC kana Smarkets ngungkabkeun sababaraha kagagalan anu kakeunaan konsumén kana résiko bahaya judi. Wakil CEO ngajelaskeun yén palanggaran éta mangrupikeun kombinasi “sistem sareng prosés anu goréng” sareng kagagalan Smarket pikeun ngalaksanakeun kadali sareng kawijakan.

The UKGC ogé nyatakeun, kumaha oge, yén Smarkets cooperating kalawan panalungtikan sarta “nyokot léngkah corrective pikeun alamat gagalna dicirikeun”. Ieu ditambahkeun yén review na konsumén dicirikeun salila assessment minuhan “teu kapanggih bukti belanja kriminal jeung Licensee”.

Numutkeun kana situs wéb Smarkets, bursa tohan ngamungkinkeun para nasabahna “balik sareng iklas sareng odds tohan pangsaéna sareng komisi panghandapna dina sadaya olahraga sareng politik utama.”

#Bursa #tohan #Inggris #didenda #UKGC