Tag Archives: Twitter

Data Twitter nembongkeun Pangaruh na on judi . Naon salajengna?

Closeup Twitter dina telepon

Twitter nembe ngungkabkeun data anu nunjukkeun yén bettors sering konsultasi platform nalika tohan olahraga. [Image: Shutterstock.com]

Ngadominasi obrolan

Twitter parantos ngaluarkeun data anu nunjukkeun yén kagiatan dina média sosial ningkat sacara signifikan salami acara olahraga.

tujuh dina sapuluh gamblers olahraga ngagunakeun Twitter salaku sumberdaya a

hub populér pikeun interaksi online, nu boga leuwih ti 345 juta rekening, ngaklaim yén tujuh dina sapuluh gamblers olahraga ngagunakeun Twitter salaku sumberdaya a. Gumantung kana jalmana, éta tiasa hartosna pilihan, strategi, warta, tren atanapi diskusi.

Twitter ogé dibagikeun yén jumlah tweets patali tohan geus ngaronjat substansi saprak tohan olahraga ieu legalized di 2018. kalawan 31 nagara bagian ngabogaan pasar tohan hirup jeung légal jeung nu lianna nuju ka arah éta, Obrolan nyebar ngeunaan judi diperkirakeun terus spike.

sumberdaya husus

Twitter lolobana katempona salaku “gén anyar” média sosial. acara TV olahraga populér kawas Di jero NBA bakal flash pesen ti akun béda dina layar salila syuting, sahingga personalities kawas Shaquille O’Neal jeung Charles Barkley meta langsung.

Olahraga judi Obrolan ogé geus mecenghul ti kalangkang online, hatur nuhun sabagean gede pikeun pamakéan hashtags, nu ngidinan jalma pikeun milarian kapentingan maranéhanana sarta gabung komunitas individu kawas-dipikiran.

Numutkeun data anu diungkabkeun ku Twitter, 72% tina bettors pariksa platform pikeun ngawas taruhanna. Éta ogé ngagunakeun Twitter salaku alat pikeun manggihan informasi ngeunaan laporan kepanduan, apdet tatu, sarta warta insider.

36% nyebutkeun aranjeunna ukur make platform ngobrol jeung olahraga panalungtikan.

33% nu maen judi anu ngagunakeun Twitter nyebutkeun aranjeunna bakal ngosongkeun situs lamun maranéhna teu bisa ngobrol ngeunaan olahraga kalawan pamaké séjén. 36% nyebutkeun aranjeunna ukur make platform ngobrol jeung olahraga panalungtikan.

Salaku misalna, Twitter ngarasa geus garnered a “premium olahraga tohan panongton”, nu eta langsung pangaruh.

Loba pamaké, naha maranéhna judi atanapi henteu, ogé bakal ningali Iklan pikeun buku olahraga. Twitter ngamungkinkeun pausahaan, paduli industri, ngamajukeun tweets maranéhna pikeun non-pengikut (dimana éta légal), nu geus mantuan masarakat judi ngahontal basa nu leuwih gede.

Naha Twitter tiasa janten operator?

Data nunjukeun yen Twitter boga pangaruh badag dina pasar tohan, sanajan platform sorangan teu langsung afiliasi atawa dipangaruhan ku sportsbooks.

Barina ogé, data nunjukeun yen bettors olahraga on Twitter condong méakkeun 15% leuwih taunan on bets maranéhanana ti nu maen judi non-sosial.

65% nu maen judi ngarasa obligated bet duit dina acara anu ngadominasi paguneman umum

Aya ogé tekanan pikeun tetep nepi ka tren, nu pedah gamblers profésional. Numutkeun laporan, 65% tina gamblers ngarasa obligated bet duit dina acara anu ngadominasi paguneman umum jeung 51% tina gamblers anu ngagunakeun Twitter nyebutkeun aranjeunna ngan dimimitian tohan dina dua taun ka tukang.

Pausahaan henteu ngumumkeun kahayang pikeun janten operator tohan, tapi aya dunya dimana aranjeunna tiasa ngiringan pasar dina sababaraha kapasitas. Salaku conto, layanan streaming populér FuboTV nembé ngaluncurkeun ladenan tohan in-app anu ngamungkinkeun para nasabah nyandak tindakan langsung tina jarak jauh televisi.

Lamun data nembongkeun move Twitter urang kana spasi judi, éta bakal pangalusna mésér low saméméh harga skyrocket.

#Data #Twitter #nembongkeun #Pangaruh #judi #Naon #salajengna