Tag Archives: turnamén

Masalah téhnologis ngabalukarkeun pembatalan turnamén PokerStars

Papan hiber nunjukkeun penerbangan dibatalkeun

pamaén PokerStars ditinggalkeun annoyed sanggeus kasusah teknis ngarah ka pembatalan turnamén dina Minggu. [Image: Shutterstock.com]

hit badag

kasusah teknis dina PokerStars ngarah ka pembatalan turnamén dina Minggu. Sababaraha acara parantos dijalankeun nalika PokerStars ngungkabkeun yén éta réngsé sadayana tindakan dinten éta.

salah sahiji Minggu pangsibukna tina platform poker online di 2022

Kajadian aktif mimitina kudu reureuh 90 menit saméméh colokan ditarik. Aya loba antisipasi pikeun Minggu loba turnamén, kalawan loba Dunya Online poker Championship (WCOOP) acara dijadwalkeun. Éta diatur janten salah sahiji platform poker online anu paling sibuk dina Minggu di 2022.

Sanaos panyabab pasti tina kasusah téknis masih henteu dipikanyaho umum, sababaraha pamaén parantos ngalaman seueur masalah, kalebet kacilakaan parangkat lunak. Aya seueur pamaén anu ageung, bahkan Duta PokerStars, anu dipangaruhan ku pembatalan éta. Henteu écés naha éta serangan éksternal atanapi sababaraha jinis gagal internal.

Métode santunan béda

Nalika ngumumkeun pembatalan massa, PokerStars dipasang tilu métode santunan béda dipaké gumantung kana status turnamén dina waktu terminasi. “Mulangkeun” pilihan mulih pamuter ka beuli aslina tur waragad turnamén.

pilihan sejen disebut “Roll maju (Taya Player di Duit)”Jeung lumangsung bari turnamén lumangsung, tapi teu acan ngahontal duit. Kabéh pamaén meunang fee Éntri maranéhna balik, bari satengah tina hadiah pool disebarkeun sarua diantara pamaén masih dina turnamén. Satengah séjén dibagi proporsional gumantung kana count chip pamuter urang ayeuna dina waktu pembatalan.

Pilihan santunan ahir disebut “Roll Forward (Pamaén dina Duit).” Kalawan metoda ieu, pamaén meunang ngabalikeun duit fee turnamén, pamaén anu masih hirup dina turnamén narima “hadiah minimum teu dileler dina waktu pembatalan”, jeung sesa hadiah kolam renang disebarkeun dumasar kana jumlah chip.

Pamuter teu senang

Aya geus euweuh komunikasi ku PokerStars ngeunaan rescheduling acara Minggu urang. Dina tonggong warta ngeunaan pembatalan turnamén, loba pamaén PokerStars nyandak ka Twitter pikeun curhat hanjelu maranéhna:

PokerStars sanés hiji-hijina platform poker online anu gaduh kasusah téknis anu ngaganggu acara-acara ageung sareng éta moal janten anu terakhir. Seueur platform utama parantos diserang serangan panolakan jasa (DDoS) anu disebarkeun salami mangtaun-taun anu maksa aranjeunna offline. Batur ngagaduhan kasusah internal anu nyababkeun pareum.


#Masalah #téhnologis #ngabalukarkeun #pembatalan #turnamén #PokerStars

Hustler kasino reneges on $ 250.000 Garansi turnamén

Bomarzo Taman Park

Ngaramal overlay, Hustler kasino dibolaykeun $ 250.000 dijamin turnamén hadiah kolam renang sanggeus opat penerbangan awal jeung geus nyokot loba panas pikeun eta. [Image: Alessio Domato via Wikimedia Commons]

Naon anu geus dipigawé moal bisa dibolaykeun

Larry Flynt kawentar sakali ngomong: “Pendapat téh kawas assholes – dulur boga aranjeunna”. Ieu milik kuring: Tong ngucapkeun janji anu anjeun henteu hoyong ditepati. Entong nawiskeun jaminan anu anjeun henteu hoyong ngahargaan.

Masalahna henteu cekap.

Kiridit ka Nick Vertucci jeung Ryan Feldman, anu undoubtedly spent 24 jam dina modeu firefighting, ngécéskeun umum manajer Shaun Yaple jeung sesa manajemén luhur Hustler kasino ngeunaan kasalahan badag maranéhna ngan dijieun, hasilna éta invaluable. dibikeun ka pamaén. Masalahna henteu cekap. Naon anu geus dipigawé teu bisa dibolaykeun.

2. Agustus sanggeus opat penerbangan mimiti geus dimaénkeun, Yaple mutuskeun pikeun ngabolaykeun penerbangan mimiti sésana tina Larry Flynt Grand Slam of Poker Peringatan Series Acara Utama sarta reneged on jaminan $ 250.000. Anjeunna ngumumkeun warta dina Twitter, pos na patepung jeung kritik kasar ti ampir unggal sudut masarakat poker.

Orcus: dewa Romawi sumpah

Dina mitologi Romawi, Orcus éta déwa sumpah, tugas, hukuman, palaksanaan, jeung di dunya. Anjeunna lolobana disembah di padesaan Kakaisaran Romawi, digambarkeun salaku hiji raksasa janggot impressive. Tugasna pikeun nyiksa para penjahat, khususna anu mungkir jangji.

Tanpa aya pengecualian pikeun bangsawan, aristokrasi atanapi imam, Orcus bakal nangkep jalma-jalma anu mungkir janji sareng nyandak ka dunya. Hukuman rupa-rupa, ti siksaan anu luar biasa sateuacan maot, dugi ka eksekusi, dugi ka panjara dugi ka waktos anu mungkir janji parantos cekap pikeun nebus dosa-dosana.

Bangsa Romawi percaya yén kecap hiji jalma éta beungkeut maranéhanana. Éta pisan sababna naha Orcus mindeng digambarkeun ku sungut kabuka, allusion kana pamanggih hiji sumpah jeung janji. Kalawan mouths maranéhna agape, pamaén poker mertimbangkeun jangji Hustler urang pegat.

Abdi jadi bodo

Di dunya poker, urang nginjeumkeun duit silih, maen judi saling, meuli aksi silih urang jeung dagang bagian silih, perjangjian mindeng dihijikeun ka euweuh leuwih ti hiji talatah teks atawa jempol emoji. Sapertos bangsa Romawi, kecap urang mangrupikeun beungkeutan urang.

urang ngandelkeun pangadilan pamadegan umum

Dina henteuna kerangka hukum pikeun ngalaksanakeun transaksi sapertos kitu, urang ngandelkeun pangadilan pendapat umum, boh salaku ngahalangan sareng salaku cara pikeun ngahukum jalma-jalma anu wani nipu urang. Saolah-olah urang sadaya geus ngadéngé George W. Bush ngomong: “Foolish of me, shame on you. Ngabobodo kuring – anjeun moal tiasa dibobodo deui” sareng panginten: “Hmmm, leres éta bakal janten kode moral urang.”

Handap garis nyaeta kapercayaan, jeung nu ngalegaan ka operator poker. pamaén poker risiko duit maranéhanana meunang duit jalma sejen tur panitia turnamén poker nyandak resiko overlaying ku tawaran pools hadiah dijamin pikeun narik panongton. A alungan nyaeta alungan hiji. Jangji téh jangji. Garansi mangrupikeun jaminan. Urang sadaya nempatkeun sababaraha kulit di buruan.

pamaén poker meta

Jacqueline Burkhart emphatically, warns masarakat poker ngalawan narima duplicity sapertos:

Alex Jacob satuju, nunjuk ka euweuh hartina jaminan unsecured:

Barry Carter wryly nunjukkeun yén masalah bisa jadi semantis:

Doug Polk ogé ditimbang, nunjuk ka lapisan anu ageung klub kartu na The Lodge ngahormatan awal taun ieu:

Hustler janji ngabalikeun duit jeung tambahan $ 50.000 turnamén

Duit (atanapi kurangna artos) tungtungna dieureunkeun sareng Shaun Yaple, anu nampi kritik anu seukeut. Liwat Twitter, anjeunna apologized, tapi engké ngaruksak apology ku nyalahkeun “klub badag” nu stepped on jadwal Hustler urang, nyebutkeun yen honoring jaminan éta tantamount ka jumping “ti gawir a”.

Jauh tina mea culpa yén kaayaan nungtut sarta dina usaha pikeun nyegah kagagalan humas ti ngalakukeun karuksakan irreparable mun merek, Hustler kasino Live produser Vertucci na Feldman stepped di sakumaha consiglieri. Buah naséhatna nyaéta pidéo 3 Agustus tina trio, ngajangjikeun imbuhan, boh pikeun pamaén anu maén turnamén sareng masarakat sacara gembleng.

Yaple janji a $ 350 mésér-in deui pikeun dulur anu muterkeun. Dina total, ngan opat tina dua belas penerbangan awal anu dilakukeun, narik jumlahna aya 123 éntri. Pamaén anu sésana ogé bakal uih deui pikeun bersaing pikeun hadiah kolam renang anu dihasilkeun sacara organik. Salaku tambahan, Yaple nyarios yén Hustler bakal pasangan sareng Hustler Kasino Hirup dina turnamén anu bakal datang pikeun tambahan $ 50,000 pikeun hadiah kolam renang.

Naha kaadilan dilayanan?

Urang teu boga sumpah dewa di dunya poker, jadi urang kudu jadi Orcus sorangan, ngagunakeun sora koléktif urang pikeun metaphorically nyered jalma anu megatkeun jangji maranéhanana ka dunya pikeun jumlah katuhu flagellation.

mun extent sababaraha, ieu win pikeun komunitas poker

Dina hal ieu, geus kaadilan dilayanan? Naha jumlah santunan anu pas parantos dibayar? Teu sangka. Pikeun extent sababaraha, ieu win pikeun komunitas poker, nu ngabuktikeun yén maranéhna bisa ngahinakeun operator kasino kana polah damai.

Masalahna nyaéta yén éta henteu cekap sareng jalan deui ka tempat kapercayaan kedah panjang pikeun Hustler Kasino, Yaple, sareng mitra na.


#Hustler #kasino #reneges #Garansi #turnamén