Tag Archives: Tukang

Wynn Resorts Tujuan Pikeun Nolak Tuntutan Tukang Pijat

tanda Wynn Las Vegas

Wynn Resorts dipindahkeun ka nolak gugatan Filed ku therapist urut alleging sababaraha instansi tina kalakuan nu jahat seksual jeung narajang. [Image: Shutterstock.com]

Kasus pelecehan seksual

Pangacara ngawakilan Wynn Resorts Ltd. hoyong nampik gugatan anu diajukeun ku ahli terapi urut Wynn Resorts awal bulan ieu. A sidang geus dijadwalkeun pikeun Oktober.

Steve Wynn nungtut yén anjeunna ngawula salaku “panggero pembantu kelamin”.

Brenna Schrader, diwakilan ku pengacara Robert Eglet, Tracy Eglet, sareng Danielle Miller, ngajukeun gugatan dina 1 Séptémber di Clark County, Nevada. Schrader ngaklaim yén Wynn nyiptakeun sarta perpetuated lingkungan gawé mumusuhan taun sanggeus urut CEO Steve Wynn sued anjeunna pikeun ngawula ka salaku “pelayan seksual on panggero”.

Jumaah kamari, Wynn ngabales ku naroskeun ka Hakim Pangadilan Distrik Clark County Joanna Kishner pikeun ngaleungitkeun kasus éta. Utamana, kasus éta ngandung tuduhan anu sami sareng keluhan Pangadilan Distrik AS anu diajukeun dina taun 2019.

Wynn Resorts nampik informasi “katinggaleun jaman”.

Respon Wynn kana tuduhan éta ngagunakeun kecap anu seukeut pikeun malire keluhan Schrader. Tim hukum Wynn nyebatkeun kakurangan bukti anyar naha kasus éta teu aya.

“Keluhan ngagugat urang reaffirms Nevada (Perkosa jeung Koruptor dipangaruhan Organisasi) klaim nu geus mecat ku Kacamatan AS pikeun Kacamatan Nevada,” nurutkeun mosi 22-kaca. “Gantina narékahan pikeun ngarobih keluhan na atanapi banding ngalawan PHK, nu ngagugat ulang Filed … di pangadilan ieu lajeng nembongan neangan pers pikeun garner perhatian ka filing panganyarna na, saolah-olah eta ngandung klaim anyar atawa dugaan panganyarna. Éta henteu.”

Wynn Resorts engké ngarilis pernyataan ngeunaan perang légal lumangsung. Dina pernyataan éta, perusahaan ngaku keluhan Schrader, tapi nyatakeun yén éta parantos ditalungtik sareng henteu nyandak anu énggal kana méja.

gugatan umumna ngagambarkeun tuduhan sareng klaim anu dilakukeun ku Ibu. Schrader dina gugatan saméméhna “

“Wynn Resorts nembe sadar kana gugatan anu diajukeun ku Ms. Schrader ngalawan perusahaan sareng sababaraha urut karyawan na, “saur pernyataan éta. “Tuntutan umumna ngagambarkeun tuduhan sareng klaim anu dilakukeun ku Ibu. Schrader dina gugatan sateuacana ngalawan perusahaan anu sami sareng tilas karyawan langkung ti tilu taun ka pengker, anu seuseueurna parantos dipecat ku pengadilan distrik féderal.

“Dibikeun status ayeuna tina gugatan saméméhna, sarta tuduhan palsu tur tinggaleun jaman dikandung dina gugatan anyar, parusahaan milih pikeun ngabales geuwat ku requesting PHK,” pernyataan terus. “Wynn Resorts bakal membela diri dina ieu sareng sagala lampah nu nyoba nyieun parusahaan dinten ieu apal kaliwat”.

Balukar jeung parobahan

Gugatan Schrader asalna tina tuduhan ngalawan Steve Wynn, pangadeg perusahaan, anu maksa anjeunna mundur.

Saatos hiji panalungtikan, denda Komisi judi Nevada Wynn Resorts rékaman $ 20 juta pikeun kabiasaan pantes. Komisi kaulinan Massachusetts, nu oversees ngembangkeun kasino Wynn urang, ogé ditumpukeun denda ngalawan pausahaan.

anjeunna dugaan yén Wynn “trafficked” anjeunna ka tamu VIP anu harassed séksual anjeunna

Sanajan kitu, kasus anyar nu plaintiffs ‘nyadiakeun rinci salajengna ngeunaan acara nu Wynn disangka maksa anjeunna pikeun ilubiung. Salaku conto, anjeunna dituduh Wynn “trafficked” anjeunna ka tamu VIP anu pelecehan séksual anjeunna sababaraha kali ti 2016 nepi ka 2018. Steve Wynn nyatakeun yén anjeunna pernah harassed séksual Schrader atanapi saha wae.

Gugatan ogé nuduh Wynn Resorts pikeun nutupan sababaraha kasus serangan seksual ngalawan karyawan awéwé salami 30 taun ka pengker. Pausahaan ngaklaim yén, saprak Steve Wynn urang miang, “éta geus nyieun strides luar biasa dina reforming organisasi ngaliwatan dewan reshaped direksi, hiji tim eksekutif diropéa, kawijakan jeung latihan SDM anyar jeung program governance perusahaan-kelas dunya.”

Diantara parobihan anu sanés, perusahaan nambihan tujuh anggota dewan énggal sareng ngagentos lima anu parantos aya, ngadegkeun panitia patuh mandiri, sareng nyiptakeun pedoman énggal pikeun nganyahokeun sareng ngahukum kalakuan seksual anu jahat ngalawan karyawan sareng konsumén.

Wynn Resorts ogé diropéa kawijakan parusahaan na on kalakuan nu jahat seksual, seminar latihan diperlukeun tur dijieun sistem hukuman tougher.

#Wynn #Resorts #Tujuan #Pikeun #Nolak #Tuntutan #Tukang #Pijat

Hiji dina Lima Dewasa bet on Olahraga Taun ka tukang

Baseball leuwih tunai

Numutkeun bangku gereja Panalungtikan, ngan dina hiji di lima Amerika judi olahraga taun ka tukang. [Image: Shutterstock.com]

Indikasi survey

Ampir hiji tina lima déwasa AS anu tohan olahraga dina 2021, nurutkeun laporan Pew Research dirilis Rebo.

19% responden ilubiung dina sababaraha bentuk judi olahraga

6,034 déwasa ditaliti ti 5-17 Juli salaku bagian tina pangajaran. Hasilna nunjukkeun yén 19% réspondén ilubiung dina sababaraha bentuk judi olahraga, sareng 15% nyarios aranjeunna kasual bet sareng réréncangan atanapi kulawarga, kolam renang pribadi, atanapi liga olahraga fantasi.

8% jalma surveyed ceuk maranéhna bet dina olahraga di sportsbooks, lagu lomba atawa kios. 6% tina panongton ngaku geus nempatkeun bets online-aya sababaraha tumpang tindihna antara dua grup.

Amérika terus bet dina olahraga

Pikeun saloba noise sakumaha geus dijieun ngeunaan industri tohan olahraga, data bangku gereja nunjukeun yen aya kénéh nyatu kamar tumuwuh.

Dina 2021, tohan olahraga ngahasilkeun pendapatan langkung ti $ 4.29 milyar di Amérika Serikat. Tina sudut pandang matematika murni, upami panghasilan éta ngan ukur 19% tina déwasa, saatos analisa Pew, pasar tiasa tumbuh langkung ti $22.5 milyar kalayan partisipasi 100%. Éta henteu kalebet inflasi atanapi paningkatan taruhan.

Wewengkon artos ageung sapertos California, Texas, sareng Florida ogé teu aya dina nomer di luhur. Sakali pasar maranéhanana jadi operasional, duanana rata jeung total inohong naek murni dumasar kana kakuatan finansial maranéhanana.

Amerika geus staked leuwih ti $ 125 milyar dina tohan olahraga saprak kaputusan Mahkamah Agung 2018 dibuka panto ka legalisasi nyebar. Tilu puluh hiji nagara bagian tambah Washington, DC boga pasar tohan légal, bari sababaraha séjén anu poised pikeun gabung daptar.

Asosiasi kaulinan Amérika (Aga) ekspektasi ogé kanaékan judi salila usum NFL. Numutkeun perkiraan, 46,6 juta bettors Amérika bakal nempatkeun artos sateuacan Super Bowl dina bulan Pebruari 2023.

Sentimen AGA sigana dikonfirmasi dina minggu mimiti musim nalika data geo-lokasi ngungkabkeun paningkatan 71,5% sataun-leuwih-taun dina tohan. Numutkeun parusahaan tracking GeoComply, aya geus ékspansi masif dina jangkauan judi, sakumaha locals tiasa dump sportsbooks lepas pantai pikeun pilihan karek legalized.

Tren demografi

survey bangku gereja mangka béda demografi metot lamun datang ka judi .

24% lalaki ngarojong olahraga judi , bari ngan 15% awéwé nyebutkeun sami. 22% responden di handapeun umur 50 ngarojong judi , bari ngan 17% tina leuwih 50 grup umur ngarojong judi .

27% hideung jeung 24% responden Hispanik dilaporkeun judi , bari ngan 18% bule jeung 10% responden Asian tuh.

kategori nu tangtu teu nyieun bédana nanaon

Sanajan kitu, sababaraha kategori teu nyieun bédana nanaon. Atikan, contona, teu relevan, kalawan 18% lulusan kuliah sarta 20% tina non-kuliah lulusan ngalaporkeun judi . Kabeungharan oge teu relevan, kalawan 22% panghasilan luhur, 19% kelas menengah, jeung 19% responden panghasilan low ngalaporkeun judi .

afiliasi pulitik ogé teu nyadiakeun wawasan kabiasaan judi. 21% Demokrat jeung Demokrat-condong subjék geus Gamble dina taun katukang, bari 19% Republicans jeung Republik-condong responden ogé geus maen judi leuwih 365 poé kaliwat.

57% panongton polling urang ngarasa yen judi olahraga henteu alus atawa goréng pikeun masarakat modern. 49% ogé ngomong yén éta henteu alus atawa goréng pikeun olahraga sorangan.

#Hiji #dina #Lima #Dewasa #bet #Olahraga #Taun #tukang

Massachusetts Lulus Olahraga tohan Bill di Menit Tukang

Tukangeun papan skor Fenway Park

Anggota parlemén Massachusetts disatujuan tagihan legalisasi tohan olahraga dina momen ahir sési législatif 2022. [Image: Shutterstock.com]

Meuntas garis finish

tohan olahraga légal datang ka Massachusetts, lamun lawmakers ngahontal kompromi dina bil pikeun legalize olahraga tohan dina jam ahir sidang legislatif kaayaan 2022. House Speaker Ron Mariano ngumumkeun warta Senén di 05:10 waktu lokal. Panitia konperénsi genep jalma tungtungna ngahontal kasapukan saatos ampir dalapan minggu rapat.

tohan bakal diwenangkeun dina olahraga kuliah

Versi panganyarna tina House Bill 5164 (HB5164) legalizes ritel na tohan olahraga online. Tohan bakal diidinan dina olahraga kuliah, hal anu salah sahiji wewengkon utama contention, tapi bettors moal bisa nempatkeun bets dina kaulinan ngalibetkeun Massachusetts akademi, iwal mun maranéhna nyokot bagian dina turnamén.

Lengkah saterusna nyaéta pikeun Gubernur Massachusetts Charlie Baker asup tagihanana kana hukum. Anjeunna sateuacana nyarios yén anjeunna bakal ngadukung tohan olahraga anu sah, janten gerakan ieu sigana teu tiasa dilawan.

Ngahontal kompromi

Sénat jeung DPR teu kasampak langsung dina aspék tangtu hukum tohan olahraga, nu ngarah ka hungkul éksténsif. Genep jalma dina panitia konferensi junun ngahontal kasapukan final teu lila sanggeus deadline tengah wengi. Bakal aya 15% laju pajeg on sharing olahraga ritel tohan, naek ka 20% pikeun tohan online. Tilu casinos komérsial di Massachusetts na dua racetracks bakal tiasa nerapkeun pikeun lisénsi a.

lisénsi bakal ngarugikeun $ 5 juta sarta bakal aktip pikeun lima taun

Casinos bisa meunang nepi ka dua kulit pikeun tohan olahraga online, bari racetracks ngan bisa boga hiji. Lisénsi éta bakal ngarugikeun $ 5 juta sareng bakal aktip salami lima taun. Aya ogé bakal tujuh olahraga online tohan lisensi up for cengkraman nu teu pakait sareng sagala liliwatan balapan atanapi kasino. Bari euweuh larangan pamasaran pikeun operator sportsbook, jalma moal bisa ngagunakeun kartu kiridit pikeun nambahkeun dana kana rekening maranéhanana.

RUU éta ogé bakal ningali nyiptakeun Dana Amanah Kaséhatan Umum. Salapan persén sadaya sharing pajeg nu patali tohan olahraga bakal nempatkeun kana dana jeung unggal operator sportsbook online kudu nyumbang $ 1 juta taunan. Dana bakal dianggo pikeun ngulik anu aya hubunganana sareng dampak tina tohan olahraga pikeun para nonoman, olahraga kuliah, sareng judi masalah.

Henteu aya garis waktos anu jelas pikeun peluncuran

Bari Massachusetts lawmakers geus disatujuan bil legalisasi tohan olahraga panganyarna, teu écés lamun sportsbooks bisa dibuka di Pasamakmuran Amérika Sarikat. Kalawan usum NFL gancang approaching, sigana pisan saperti teu mirip nu sportsbook bakal nepi na ngajalankeun ku lajeng.

Gubernur tetep kedah nandatanganan tagihanana janten undang-undang, aturan sareng peraturan khusus kedah dirampungkeun, sareng prosés lisénsi kedah didamel sareng dirampungkeun. Rata-rata, nagara peryogi dalapan bulan saatos legalisasi tohan olahraga sateuacan buku olahraga dibuka.

#Massachusetts #Lulus #Olahraga #tohan #Bill #Menit #Tukang