Tag Archives: Tujuanna

Red Rock Tujuanna “Dasarna Ganda” Portopolio na ku 2030

ikon 2030 di jalan

Dina telepon panghasilan Q2, Red Rock Resorts ngungkabkeun yén éta badé ngagandakeun portopolio hartana ku 2030. [Image: Shutterstock.com]

strategi kaulinan panjang

Anyar, Red Rock Resorts geus réngsé runtuyan purchases real estate utama di Las Vegas, bari ogé handing underperforming casinos ka bal wrecking. Numutkeun CEO Frank Fertitta, léngkah-léngkah éta mangrupikeun bagian tina strategi jangka panjang pikeun “dasarna ganda” portopolio Red Rock ku 2030.

Wawasan kana rencana raksasa kasino basis Nevada sumping nalika saparapat kadua 2022 panggero earnings on Salasa.

dibeuli 126 héktar lahan kiduleun Las Vegas Jalur

Outlining rencana pikeun tumuwuh, Beureum Rocks lulugu perwira finansial Steve Cootey ngumumkeun yén parusahaan geus dibeuli 126 héktar lahan kiduleun Las Vegas Jalur pikeun $ 172 jutaan. Anjeunna engké ogé ngungkabkeun Signing tina perjangjian beuli dina situs kaulinan 67 héktar earmarked pikeun Resort kasino di North Las Vegas.

Fertitta ceuk nu boga Station Casinos bakal “neruskeun ngajalankeun sipat anyar hiji sanggeus sejen.”

Buku pituduh kulawarga

Tujuanana Red Rock pikeun ngaronjatkeun generasi saterusna sipat kasino di wewengkon thriving of Las Vegas Valley mangrupakeun move Palasik ti playbook kulawarga Fertitta urang.

“Cara anu bakal urang lakukeun nyaéta cara urang ngawangun perusahaan,” saur wakil pupuhu Red Rock Lorenzo Fertitta dina telepon panghasilan. Anjeunna nyatakeun yén perusahaan parantos fokus kana “ngembangkeun proyék greenfield.” Pikeun mastikeun kasuksésan, anjeunna nyarios:

Anjeun kedah ngontrol perumahan sareng gaduh saluran pikeun pangwangunan.

Cootey satuju, ningali pameseran anyar salaku léngkah strategis sanés dina kampanye 46 taun perusahaan pikeun ngalegaan kakaisaran perusahaan. Anjeunna nyimpulkeun modus operandi Beureum Rocks salaku meuli “situs kaulinan lokasina di wewengkon-tumuwuh luhur kalawan aksés inbound na outbound punjul antara trails utama di lebak Las Vegas.”

A nengtremkeun ati pikeun locals

rencana anyar diucapkeun Station Casinos ‘pasti bakal nengtremkeun ati goers kasino lokal anu bisa sieun nu awon. Cootey ngajelaskeun bisnis ogé diposisikan pikeun “modal tren demografi jangka panjang kacida nguntungkeun sarta halangan tinggi pikeun asupna nu characterize pasar Las Vegas lokal.”

Jaminan éta ngan ukur sababaraha minggu saatos Red Rock ngumumkeun rencana pikeun ngancurkeun Stasion Texas, Fiesta Rancho, sareng Fiesta Henderson, bari ogé ngajual lahan anu parantos diberesihan. Nevadans diréaksikeun kana warta via Twitter, kalawan loba bemoaning leungitna Mekah kaulinan sakali prized.

Nanging, dinten Salasa, Cootey ngabéla kaputusan pikeun nyabut “harta” [that] parantos janten bagian penting tina bisnis urang mangtaun-taun. Anjeunna nganggap kaputusan éta “hésé” tapi “leres,” nambahan yén perusahaan éta “ningali sajumlah ageung telepon asup” ti pihak anu resep mésér harta éta.

#Red #Rock #Tujuanna #Dasarna #Ganda #Portopolio