Tag Archives: Tujuan

Wynn Resorts Tujuan Pikeun Nolak Tuntutan Tukang Pijat

tanda Wynn Las Vegas

Wynn Resorts dipindahkeun ka nolak gugatan Filed ku therapist urut alleging sababaraha instansi tina kalakuan nu jahat seksual jeung narajang. [Image: Shutterstock.com]

Kasus pelecehan seksual

Pangacara ngawakilan Wynn Resorts Ltd. hoyong nampik gugatan anu diajukeun ku ahli terapi urut Wynn Resorts awal bulan ieu. A sidang geus dijadwalkeun pikeun Oktober.

Steve Wynn nungtut yén anjeunna ngawula salaku “panggero pembantu kelamin”.

Brenna Schrader, diwakilan ku pengacara Robert Eglet, Tracy Eglet, sareng Danielle Miller, ngajukeun gugatan dina 1 Séptémber di Clark County, Nevada. Schrader ngaklaim yén Wynn nyiptakeun sarta perpetuated lingkungan gawé mumusuhan taun sanggeus urut CEO Steve Wynn sued anjeunna pikeun ngawula ka salaku “pelayan seksual on panggero”.

Jumaah kamari, Wynn ngabales ku naroskeun ka Hakim Pangadilan Distrik Clark County Joanna Kishner pikeun ngaleungitkeun kasus éta. Utamana, kasus éta ngandung tuduhan anu sami sareng keluhan Pangadilan Distrik AS anu diajukeun dina taun 2019.

Wynn Resorts nampik informasi “katinggaleun jaman”.

Respon Wynn kana tuduhan éta ngagunakeun kecap anu seukeut pikeun malire keluhan Schrader. Tim hukum Wynn nyebatkeun kakurangan bukti anyar naha kasus éta teu aya.

“Keluhan ngagugat urang reaffirms Nevada (Perkosa jeung Koruptor dipangaruhan Organisasi) klaim nu geus mecat ku Kacamatan AS pikeun Kacamatan Nevada,” nurutkeun mosi 22-kaca. “Gantina narékahan pikeun ngarobih keluhan na atanapi banding ngalawan PHK, nu ngagugat ulang Filed … di pangadilan ieu lajeng nembongan neangan pers pikeun garner perhatian ka filing panganyarna na, saolah-olah eta ngandung klaim anyar atawa dugaan panganyarna. Éta henteu.”

Wynn Resorts engké ngarilis pernyataan ngeunaan perang légal lumangsung. Dina pernyataan éta, perusahaan ngaku keluhan Schrader, tapi nyatakeun yén éta parantos ditalungtik sareng henteu nyandak anu énggal kana méja.

gugatan umumna ngagambarkeun tuduhan sareng klaim anu dilakukeun ku Ibu. Schrader dina gugatan saméméhna “

“Wynn Resorts nembe sadar kana gugatan anu diajukeun ku Ms. Schrader ngalawan perusahaan sareng sababaraha urut karyawan na, “saur pernyataan éta. “Tuntutan umumna ngagambarkeun tuduhan sareng klaim anu dilakukeun ku Ibu. Schrader dina gugatan sateuacana ngalawan perusahaan anu sami sareng tilas karyawan langkung ti tilu taun ka pengker, anu seuseueurna parantos dipecat ku pengadilan distrik féderal.

“Dibikeun status ayeuna tina gugatan saméméhna, sarta tuduhan palsu tur tinggaleun jaman dikandung dina gugatan anyar, parusahaan milih pikeun ngabales geuwat ku requesting PHK,” pernyataan terus. “Wynn Resorts bakal membela diri dina ieu sareng sagala lampah nu nyoba nyieun parusahaan dinten ieu apal kaliwat”.

Balukar jeung parobahan

Gugatan Schrader asalna tina tuduhan ngalawan Steve Wynn, pangadeg perusahaan, anu maksa anjeunna mundur.

Saatos hiji panalungtikan, denda Komisi judi Nevada Wynn Resorts rékaman $ 20 juta pikeun kabiasaan pantes. Komisi kaulinan Massachusetts, nu oversees ngembangkeun kasino Wynn urang, ogé ditumpukeun denda ngalawan pausahaan.

anjeunna dugaan yén Wynn “trafficked” anjeunna ka tamu VIP anu harassed séksual anjeunna

Sanajan kitu, kasus anyar nu plaintiffs ‘nyadiakeun rinci salajengna ngeunaan acara nu Wynn disangka maksa anjeunna pikeun ilubiung. Salaku conto, anjeunna dituduh Wynn “trafficked” anjeunna ka tamu VIP anu pelecehan séksual anjeunna sababaraha kali ti 2016 nepi ka 2018. Steve Wynn nyatakeun yén anjeunna pernah harassed séksual Schrader atanapi saha wae.

Gugatan ogé nuduh Wynn Resorts pikeun nutupan sababaraha kasus serangan seksual ngalawan karyawan awéwé salami 30 taun ka pengker. Pausahaan ngaklaim yén, saprak Steve Wynn urang miang, “éta geus nyieun strides luar biasa dina reforming organisasi ngaliwatan dewan reshaped direksi, hiji tim eksekutif diropéa, kawijakan jeung latihan SDM anyar jeung program governance perusahaan-kelas dunya.”

Diantara parobihan anu sanés, perusahaan nambihan tujuh anggota dewan énggal sareng ngagentos lima anu parantos aya, ngadegkeun panitia patuh mandiri, sareng nyiptakeun pedoman énggal pikeun nganyahokeun sareng ngahukum kalakuan seksual anu jahat ngalawan karyawan sareng konsumén.

Wynn Resorts ogé diropéa kawijakan parusahaan na on kalakuan nu jahat seksual, seminar latihan diperlukeun tur dijieun sistem hukuman tougher.

#Wynn #Resorts #Tujuan #Pikeun #Nolak #Tuntutan #Tukang #Pijat