Tag Archives: Tuduh

xQc Tuduh Bloomberg judi Misinformation

logo Bloomberg

Streamer Twitch Judi xQc parantos naroskeun klaim anu dilakukeun ku artikel Bloomberg ngeunaan hubunganana sareng platform judi populér. [Image: Shutterstock.com]

Angka teu akurat

Populér judi Twitch streamer Felix “xQc” Lengyel geus dikritik a Bloomberg artikel nu nyieun klaim ngeunaan sabaraha duit manehna ngajadikeun salaku pasangan judi utama na. Tulisan éta nyatakeun yén xQc ngabantosan platform judi Stake ngahasilkeun kira-kira $ 119 juta salaku hasil tina pamirsa anu nganggo kode promo streamer.

maen judi jumlah signifikan

Tulisan, diterbitkeun minggu kamari, nyatakeun: “Dina Méi, Lengyel nyarios kode promosi anu anjeunna bagikeun dina Twitch nyababkeun $ 119 juta ka Stake.” Ieu nunjukkeun yén streamer ngarahkeun sajumlah ageung jalma ka platform sareng aranjeunna ngabahayakeun sajumlah ageung.

xQc tackle artikel dina aliran minggu ieu. The Kanada ngaklaim yén angka $119 juta sagemblengna taliti.

xQc ngajelaskeun

Numutkeun katerangan xQc, angka $119 juta dicutat ku Bloomberg nyaritakeun naon xQc tohan on via platform Stake. Gantina ngeunaan karugian pemirsa na ‘, nyebutkeun xQc yén inohong ngagambarkeun jumlah total sadaya bets anjeunna geus disimpen salila periode sual. Streamer percaya yén Bloomberg kalebet data anu nyasabkeun pikeun nyiptakeun sababaraha jinis narasi.

xQc mangrupikeun salah sahiji streamer anu pang populerna di Twitch, saatos ngumpulkeun sakitar 11 juta pengikut. Anjeunna geus kalibet dina sagala rupa jenis judi , kaasup online liang , kaulinan tabel sarta tohan olahraga.

xQc butuh waktu pikeun aliran diréaksikeun Bloomberg artikel pikeun nembongkeun inohong pasti ayeuna dina akun Stake na. Ti Méi nepi ka 7 Agustus, anjeunna bet leuwih ti $685 juta. Éta inohong direcah jadi 656.376 bets misah hasilna 63.057 kameunangan sarta 583.405 karugian. Sanajan kitu, dina waktu artikel nu dimaksud Méi, xQc ceuk anjeunna bet $ 119 juta.

Streamers dilabélan Bloomberg “bodo” artikel sarta ngomong yén anjeunna pernah sabenerna diwanohkeun kodeu promo anjeunna sakuduna dituju.

Kasalempang aliran judi

Bari xQc geus kajawab sababaraha akurat dina laporan na on eusi judi kedutan, aya gerakan tumuwuh pikeun curb jenis ieu aliran. Seueur jalma sareng grup gaduh prihatin ngeunaan kumaha aliran ieu tiasa mangaruhan pemirsa, nganormalkeun karugian ageung ngalangkungan judi.

leungit ampir $ 13 jutaan judi

xQc ngaku kaleungitan $ 1,8 juta dina April taun ngaliwatan na judi . Twitch séjén nonjol judi streamer, Tyler “Trainwrecks” Niknam dipedar saméméhna dina taun kumaha anjeunna leungit ampir $ 13 juta alatan judi . Seueur jalma ogé ngangkat prihatin ngeunaan kurangna transparansi ngeunaan tawaran streamer populér ieu sareng platform judi.

Sanajan masalah, influencers judi ieu tumuwuh dina popularitas. Dina Méi, kategori slot streaming retakan luhureun sapuluh kategori paling-diawaskeun bulan pikeun kahiji kalina.

#xQc #Tuduh #Bloomberg #judi #Misinformation