Tag Archives: tohan

NBA Langkung Ngarangkul Tohan Ngaliwatan Fitur Aplikasi Anyar

Baskét ragrag kana jaring

NBA geus salajengna dirangkul tohan olahraga kalayan peluncuran aliran tohan-berorientasi mingguan dina aplikasi NBA anyar nu dibuka Kemis. [Image: Shutterstock.com]

Liga ngajalankeun NBABet Stream

NBA parantos ningkatkeun komitmenna pikeun tohan olahraga ku ngaluncurkeun platform digital anu difokuskeun tohan sorangan, NBABet Stream.

ditayangkan Kemis

Streaming mangrupikeun bagian tina aplikasi global anyar NBA, anu disiarkeun langsung Kemis. Liga nyandak ka Twitter pikeun ngabagikeun warta yén “Aplikasi NBA anu didesain ulang” parantos diluncurkeun:

NBABet Stream dihasilkeun ku NBA TV bakal nampilkeun spesialis tohan jeung urut pamaén baskét All-Big Sapuluh Tim Doyle. Rupa-rupa kontributor bakal gabung urut pamaén bal dina aliran mingguan dirancang nyadiakeun fans jeung informasi tohan panganyarna salila patandingan live.

Salaku tambahan, aplikasi énggal bakal masihan palanggan NBA League Pass aksés kana aliran anu difokuskeun tohan sareng pilihan sanés anu dimaksudkeun pikeun masihan pangalaman ningali anu langkung pribadi.

Kabéh ngeunaan fans

Babarengan usaha patungan sareng mitra konténna, Turner Sports, NBA ngarencanakeun aplikasi énggal pikeun ngawangun hubungan langsung anu langkung kuat sareng fans.

Aplikasi NBA nampilkeun dokumenter anyar, kontén anu diarsipkeun, sareng langkung ti 500 jam pertandingan baskét klasik. Kalayan personalisasi anu dikuatkeun ku Microsoft Azure sareng Azure AI, kahoyong pangguna ngawartosan rekomendasi eusi.

Dina siaran pers Kemis dina situs wéb resmi NBA, VP eksekutif NBA Chris Benyarko nganggap peluncuran aplikasi éta “tonggak penting nalika urang terus ngawangun sareng nguatkeun panawaran langsung-ka-konsumen urang.”

Bennyarko nambihan yén liga éta “bungah” pikeun ngaluncurkeun produk anu bakal “ngaronjatkeun sareng pribados cara fans NBA kalibet sareng liga unggal dinten.”

Pareum tombol pikeun non-better

Dumasarkeun kana axioVP senior NBA Andrew Yaffe geus commented on kasaimbangan antara maturan informasi tohan teu encouraging fans liga judi . Cenah éta liga ngakuan tanggung jawabna dina ngajaga kasaimbangan ieu.

ngamungkinkeun fans milih kaluar tina nempoan eusi husus patali judi “.

Yaffe nyorot yén mitra, sapertos mitra tohan NBA resmi FanDuel sareng DraftKings, ngahasilkeun “sadayana kontén khusus kaulinan” dina aplikasi énggal. Situs wéb nyarios Yaffe nyarios yén bakal aya ogé “saklar toggle anu bakal ngamungkinkeun para fans milih kaluar tina ningali kontén khusus anu aya hubunganana sareng judi.”

Bennyarko ogé stressed yén NBA “moal nyandak bets sabenerna ngaliwatan pangalaman urang.”

#NBA #Langkung #Ngarangkul #Tohan #Ngaliwatan #Fitur #Aplikasi #Anyar

Maryland Ayeuna Bisa Ngaluncurkeun Tohan Olahraga Online di 2022

Jajaran jalma ngacungkeun jempol

Sportsbooks online ayeuna tiasa diluncurkeun di Maryland pas aranjeunna nampi lisénsi lengkep, tinimbang ngantosan tanggal peluncuran universal. [Image: Shutterstock.com]

Tanggal peluncuran beuki deukeut

Tohan olahraga online tiasa janten kanyataan dina 2022 di Maryland saatos Komisi Review Aplikasi Tohan Olahraga (SWARC) masihan payun pikeun persetujuan rolling lisénsi online.

kaputusan unanimous Kemis urang hartina sportsbooks online bakal tiasa buka hirup pas aranjeunna nampi persetujuan lisénsi pinuh, tinimbang kudu ngadagoan tanggal peluncuran universal.

peluncuran dina awal Désémber bisa carded

Saméméhna, ekspektasi éta yén sportsbook di Maryland moal nepi na ngajalankeun dugi taun hareup, tapi kaputusan SWARC ieu bisa ngahasilkeun peluncuran gancang-ti-harepan. Dugi ka ayeuna, tujuanana nyaéta pikeun buku olahraga anu dioperasikeun ku Super Bowl ku bulan Pebruari, tapi ayeuna sigana peluncuran dina awal Désémber tiasa dilaksanakeun.

Prosés aplikasi

SWARC nembe ngamimitian prosés aplikasi lisénsi tohan olahraga online. Saha waé anu hoyong kéngingkeun lisénsi kedah ngalebetkeun aplikasina ku 21 Oktober. SWRC bakal nyandak dugi ka 45 dinten kanggo ngira-ngira aplikasi.

Aya saloba 60 lisensi tohan olahraga online tur 30 lisénsi ritel up for cengkraman di Maryland.

Upami pihak nampi persetujuan, éta kedah ngaliwat période uji pikeun mastikeun yén sportsbook sapinuhna patuh kana peraturan nagara. Maryland Lottery and Games ogé kedah ningali demonstrasi anu suksés sateuacan platformna tiasa langsung.

Lila datang

Warga Maryland parantos ngantosan lami pikeun sportsbook diluncurkeun. Pamilih masihan dukungan pikeun legalisasi tohan olahraga dina bulan Nopémber 2020 sareng undang-undang éta ditandatanganan dina bulan Méi 2021. Gubernur Maryland Larry Hogan nyatakeun hanjelu ngeunaan reureuh.

lokasi séjén masih ngantosan persetujuan pikeun lisénsi ritel

Sportsbook ritel parantos beroperasi saprak Désémber. Ayeuna, aya genep fasilitas sapertos operasi dina kasino di. Sababaraha lokasi anu sanés masih ngantosan persetujuan pikeun lisénsi ritel, kalebet Washington FedEx Field sareng di Timmonium Racecourse.

Operator anu geus ngajalankeun sportsbooks ritel miharep éta prosés lisénsi online bisa gancangan, sabab geus ngaliwatan prosés vetting pikeun meunangkeun lisénsi ritel. Operator tohan olahraga utama sapertos FanDuel, DraftKings, Caesars, BetMGM, sareng Barstool sadayana diperkirakeun ngudag lisénsi online.

#Maryland #Ayeuna #Bisa #Ngaluncurkeun #Tohan #Olahraga #Online

Tim Pro diantara jalma anu nampi lisénsi tohan Ohio

Bandéra Ohio

Sajumlah tim olahraga profésional parantos dibéré lisénsi tohan olahraga di Ohio. [Image: Shutterstock.com]

Meunang dina aksi

Ohio kasino Komisi kontrol (OCCC) geus ngaluarkeun sababaraha lisensi tohan olahraga, kaasup pikeun sababaraha kaayaan tim olahraga profésional. Sababaraha operator sportsbook anu terkenal anu ngagaduhan lampu héjo kondisional pikeun diluncurkeun dina 1 Januari 2023 kalebet Caesars Sportsbook, Barstool Sportsbook, sareng FanDuel.

The Columbus Blue Jackets, Cleveland Cavaliers, FC Cincinnati, Cleveland Guardians sareng Cincinnati Bengals mangrupikeun tim olahraga profésional anu nampi persetujuan dinten Rebo. The Bengals ngagaduhan lisénsi ngan online, sedengkeun tim sanés ngagaduhan lisénsi tohan olahraga online sareng ritel.

operator sportsbook ogé pasangan kalayan casinos lokal sarta racetracks

Tiap tim geus partnered kalawan sahanteuna hiji operator sportsbook. Salian tim olahraga pro, operator sportsbook ogé pasangan kalayan casinos lokal sarta racetracks di Ohio pikeun aksés aksés ka lisensi.

Balapan pikeun lisénsi

Geus aya sababaraha lisensi anu dikaluarkeun ku OCCC, kalebet pikeun DraftKings, PointsBet, sareng BetRivers. operator lianna, kayaning Seminole Hard Rock na Betr, masih ngantosan ngadangu lamun aranjeunna geus diamankeun approvals patali.

tungtungna meunang saloba 50 sportsbooks online di Ohio

Dina total, aya nepi ka 25 lisénsi tohan olahraga online pikeun direbut di Buckeye State. Unggal licensee tiasa pasangan kalayan dua operator, jadi aya pamustunganana bisa jadi saloba 50 sportsbooks online di Ohio. Aya wates pikeun Jumlah sportsbooks ritel nu bisa aya di nagara tangtu.

Tungtungna, langkung ti 300 usaha parantos ngalamar jinis lisénsi anu sanés anu ngamungkinkeun aranjeunna gaduh kios tohan olahraga dina hartana. Usaha layak ngudag lisénsi sapertos kitu upami aranjeunna gaduh lisénsi minuman keras.

Meunangkeun aksés pasar

Nalika Gubernur Ohio Mike DeWine nandatanganan tagihanana kana hukum dina bulan Désémber nu tungtungna legalized tohan olahraga di Ohio, operator mimiti pursuing kasempetan aksés pasar. Caesars Hiburan boga deal jeung Cleveland Cavaliers anu bakal muka sportsbook ritel di Rocket KPR Fieldhouse. Cavaliers ogé gaduh deal sareng Fubo Sportsbook.

Tanggal resmi dimana sportsbooks tiasa diluncurkeun di Ohio nyaéta 1 Januari 2023. The 7. kaayaan pangpadetna AS jeung imah grup fans olahraga gairah, Ohio disetel ka jadi pasar tohan olahraga légal signifikan.

Bari Wali teu acan gaduh pasangan ritel, tim ngabogaan Bet365 na BetFanatics salaku mitra online. Anu terakhir ayeuna mangrupikeun pasangan tunggal pikeun Jaket Biru, sedengkeun SuperBook gaduh perjanjian sareng FC Cincinnati sareng Betfred parantos damel sareng Bengals.

#Tim #Pro #diantara #jalma #anu #nampi #lisénsi #tohan #Ohio

CEO Disney nyebutkeun ESPN moal pernah nanganan tohan olahraga

logo ESPN on mobile

ESPN sareng Disney ayeuna milarian pihak katilu pikeun ngabantosan aranjeunna lebet kana dunya tohan olahraga. [Image: Shutterstock.com]

Pernah dina kartu

CEO Disney Bob Chapek ceuk Kemis yén jaringan olahraga afiliasi ESPN néangan mitra pikeun mantuan eta asup kana pasar tohan olahraga.

Ayeuna, urang peryogi pasangan pikeun ngalakukeun éta, sabab urang moal pernah janten buku.

“Kami di ESPN gaduh kamampuan pikeun ngalakukeun éta,” saur Chapek dina wawancara sareng CNBCDavid Faber. “Ayeuna, urang peryogi pasangan pikeun ngalakukeun éta, sabab urang moal pernah janten buku, anu henteu pernah aya dina kartu pikeun Perusahaan Walt Disney-tapi dina waktos anu sami, tiasa damel sareng anu katilu anu terhormat. pihak tiasa ngalakukeun eta pikeun urang.”

Koméntar Chapek nyababkeun kabingungan ngeunaan arah perusahaan. Anjeunna nunjukkeun yén ESPN damel dina aplikasi tohan nalika nyarios dina acara D23 sabtu minggu kamari, tapi CEO ayeuna nunjukkeun yén perusahaanna peryogi pasangan tohan pikeun teraskeun rencana éta.

Paduli, ESPN sigana hayang pisan gabung dunya tohan.

Sikep kontradiktif

ESPN mangrupakeun salah sahiji jaringan olahraga tersukses di Amérika sarta geus dikawasa wewengkon sakuliah dunya. Salaku tohan olahraga terus skyrocket popularitasnya, integrasi ahirna na kalawan ESPN sigana bisa dilawan.

Baheula taun ieu, présidén ESPN Jimmy Pitaro nyarios Atlétik yén parusahaan “berpotensi ngalakukeun leuwih” pikeun set rencana kahareup na kalawan hormat ka tohan olahraga. “Urang kudu ngalayanan fans olahraga kalayan naon maranéhna nyangka, sarta miceun gesekan tina prosés,” ceuk Pitaro.

ESPN parantos ngagaduhan perjanjian sareng DraftKings Sportsbook sareng Caesars Sportsbook, ngamungkinkeun éta nawiskeun kontén tohan dina platformna. Upami hoyong janten atanapi gabung operator, éta bakal ngagaduhan padamelan anu langkung gampang pikeun ngarobih panongton anu ageung tibatan perusahaan atanapi startup sanés anu sanés.

ESPN spin-offs jeung rumor séjén

Anyar-anyar ieu, investor Daniel Loeb’s Third Point, firma manajemén aset, ngamankeun saham anyar Disney bernilai sakitar $1 milyar, atanapi 0,4% tina perusahaan. Loeb sateuacana ngampanyekeun Disney pikeun ngaluncurkeun spinoff ESPN, nyatakeun yén éta bakal langkung gampang aub dina tohan olahraga sareng usaha anu sanés. Sanajan kitu, anjeunna geus saprak retracted pamadegan na.

Loeb ngabagi jurus anyarna dina Twitter:

Tweet Loeb sumping teu lami saatos koméntar Chapek dina paméran D23 ngaramalkeun swasembada.


#CEO #Disney #nyebutkeun #ESPN #moal #pernah #nanganan #tohan #olahraga

Olahraga tohan Analisis App “Jus Reel” ngeusi tohan niche

logo jus roll

Hiji aplikasi tohan olahraga anyar disebut “Juice Reel” nawarkeun analytics unik teu kapanggih dina loka luhur séjén. [Image: Juice Reel via Apple App Store]

tawaran unik

Hiji aplikasi disebut “Juice Reel” nyieun gelombang dina industri tohan olahraga kalawan pendekatan revolusioner -na pikeun nempatkeun bets.

bets bisa dilacak sacara real-time, bari pamaké ogé meunang aksés ka wawasan crowdsourced

aplikasi ieu mantuan lagu, ngumpulkeun jeung nganalisis garis tohan, simplify sakabeh proses. Bets bisa dilacak sacara real-time, bari pamaké ogé meunang aksés ka wawasan crowdsourced, nu nyadiakeun informasi dina winners sajarah na losers.

Seueur fitur dina Juice Reel unik pikeun aplikasi sareng henteu tiasa dipendakan dina situs anu sanés. Hasilna, program gancang nyokot uap sarta bisa ngakibatkeun ngembangkeun gede.

Rojongan tohan olahraga

Parangkat lunak Juice Reel cocog sareng langkung ti 250 buku olahraga, kalebet raksasa sapertos FanDuel sareng DraftKings. Aplikasi ieu ngalacak sadaya taruhan dina sababaraha garis sareng nampilkeunana sacara teratur, ngamungkinkeun para pangguna ningali jalan mana masarakat condong, garis mana anu paling nguntungkeun, sareng dimana kasempetan kauntungan anu paling ageung.

Aplikasi ogé nunjukkeun sisi mana anu dianggo ku pangguna anu paling saé dina perang individu. Nya kitu, eta ngalacak mana bettors ngajalankeun awon buka kalayan nyokot maranéhna. Sanaos ieu dasarna sanés statistik konci, éta mangrupikeun wawasan unik anu sayogi.

unggal pamaké sakuliah platform kauntungan tina téhnologi ieu, teu ngan jalma di luhur “

“Aplikasi ieu unik nu teu ngan ngumpulkeun informasi nu ngan bisa manggihan misah dina rupa aktip tohan, tapi ogé boga fungsi minangka pembina komunitas,”Sa Ricky Emas, pangadeg sarta CEO Jus Reel. . “Unggal pangguna dina platform ieu nguntungkeun tina téknologi ieu, sanés ngan ukur jalma-jalma di luhur, anu mangrupikeun hal anu kuring bangga pisan sabab éta henteu acan kantos katingal dina dunya tohan olahraga.”

Ideu-ideu emas ogé gancang pikeun nenangkeun para skeptis kalayan akurasina. Dina acara Instagram poean disebut “The Daily Juice,”Aplikasi nu brings kaluar pangalusna nyokot pikeun acara upcoming-eta boga catetan 140-71 sarta nembe pencét 16-alungan unggul tilas. Éta hartosna yén aplikasi, sahenteuna dina conto éta, ngaramalkeun hasil anu leres langkung ti 66% waktos, nyata langkung luhur tibatan rata-rata tanda impas rata-rata 52,4%.

peluncuran gancang

Emas, 29, ngaluncurkeun Juice Reel dina Séptémber 2021, sareng parantos diunduh langkung ti 20,000 kali. Saatos nyéépkeun waktos sareng Google, EY, sareng Accenture salaku spesialis téknologi sareng data, anjeunna ningali kakosongan di pasar, anu nyababkeun nyiptakeun Jus Reel.

Aplikasi na parantos diluncurkeun ti saprak ngamankeun investasi sareng dukungan ti firma investasi Cypress Ascendant di 2022. Kiwari, aya langkung ti 1,700 pangguna aktif sadinten.

aplikasi nu geus dilacak leuwih ti $ 300 juta di cecekelan tohan

Numutkeun laporan anu ditulis ku Juice Reel sareng dikaluarkeun ku Truist Securities, aplikasi na parantos ngalacak langkung ti $ 300 juta dina cecekelan tohan ti pangguna na. Pausahaan ieu ogé ngembang pesat alatan rupa-rupa parabot analitik na teu kapanggih dina tujuan ngarah séjén.

Dina waktu nalika Amérika judi skyrocketing, sakumaha Association kaulinan Amérika nyatet dina survey panganyarna, program kawas Jus Reel bisa jadi konci dina pasaran.

#Olahraga #tohan #Analisis #App #Jus #Reel #ngeusi #tohan #niche

Operasi Tohan Online Ilegal FBI ngancurkeun NY Mob

Garis pulisi

FBI henteu ngantepkeun blitz 2022 na dina mafia NY saatos ngeureunkeun operasi tohan online ilegal anu disangka diawasi ku kulawarga kajahatan Luchese. [Image: Shutterstock.com]

Urusan Lima Kulawarga

Penguasa féderal di Brooklyn parantos ngagantungkeun operasi tohan olahraga online ilegal anu disangka dijalankeun ku salah sahiji Lima Kulawarga New York.

kauntungan juta dollar

Kantor Jaksa AS pikeun Kacamatan Wétan New York (USAO-EDNY) ngumumkeun patung masif Rebo. Departemen Kaadilan (DOJ) engké nyandak ka Twitter pikeun nembongkeun yén dugaan bisnis tohan dijieun “jutaan dollar dina kauntungan” dina panangtayungan kulawarga kajahatan Luchese:

operasi pikeun leuwih 15 jeung, mob ngajalankeun usaha ngagunakeun “puluhan” bookmakers NY jeung situs tohan online hosted di Kosta Rika – katelah Badak Olahraga – nyandak jutaan bets olahraga ilegal.

Hiji dakwaan unsealed di Brooklyn Rebo muatan genep terdakwa, kaasup hiji prajurit jeung kulawarga Luchese, pikeun dugaan peran maranéhanana dina “ngawas sarta operasi bisnis judi online ilegal badag skala”.

pausahaan badag

Rebo, FBI nangkep opat terdakwa di New York, kalebet penegak hukum Luchese Anthony Villani sareng disangka mitra Louis “Tootch” Tucci Jr., Dennis Filizzola, sareng James “Gancang” Cououtsos. Ditéwak Michael “Platinum” Praino lumangsung dinten anu sami di West Palm Beach, Florida.

nampi langkung ti $1 juta per taun

Dakwaan ngaran Villani salaku pangawas operasi Rhino Sports – peran anu anjeunna narima leuwih ti $1 juta sataun. Anjeunna disangka nyewa ko-konspirator Tucci, Jr. sarta Filizzola salaku runner pikeun Badak Olahraga.

Numutkeun kana siaran warta DOJ, pajabat parantos ngadakwakeun Villani “pemerasan anu aya hubunganana sareng partisipasi dina sagala rupa skéma kriminal, kalebet judi ilegal, pencucian artos, sareng usaha extortion.”

bisnis judi ilegal disangka dioperasikeun tina sahanteuna 2004 nepi ka Désémber 2020. Rékaman dicokot tina situs judi ilegal nembongkeun yen aranjeunna rutin narima bets antara 400 jeung 1.300 bettors unggal minggu. The bettors lolobana dumasar di NY Kota jeung wewengkon metropolitan.

Peringatan dikaluarkeun

Asisten diréktur jawab kantor FBI di New York lapangan, Michael J. Driscoll, commented on operasi. Cenah eta sinyal mafia ieu nempel kana cara kriminal tradisional maranéhanana sanajan booming dina tohan olahraga légal.

Driscoll ditambahkeun yén anggota mafia anu disangka ngajalankeun hiji bisnis tohan ilegal ku ngabejaan konsumén “ngalakukeun sakumaha maranéhna ngomong atawa nyanghareupan konsekuensi pikareueuseun”.

Lalaki FBI mungkas pernyataan na kalawan peringatan: “Hiji hal penjahat ieu bisa bet – FBI bakal neruskeun ngungudag kami”.

#Operasi #Tohan #Online #Ilegal #FBI #ngancurkeun #Mob

GeoComply ngungkabkeun 71,5% Pertumbuhan Tohan NFL Ti 2021

fans NFL

data geo-lokasi GeoComply nembongkeun angka skyrocketing dina tohan NFL. [Image: Shutterstock.com]

Panas kaluar gerbang

Pasar tohan NFL sorotan kickoff usum biasa 2022-23 kalayan ledakan partisipasi.

103,1 juta wewengkon béda, paningkatan 71,5% sataun on sataun

Numutkeun data geolocation GeoComply, judi Amérika bet ti 103,1 juta wewengkon béda, paningkatan 71,5% sataun leuwih sataun. Data dilacak tina pambuka Kemis wengi antara Los Angeles Rams sareng Buffalo Bills sareng ditungtungan ku hubungan Minggu wengi antara Dallas Cowboys sareng Tampa Bay Buccaneers.

Jumlahna didorong ku gerakan legalisasi di sababaraha nagara, sanaos 19 masih bolos ti pasar. Langkung seueur rékaman pasti bakal digulung nalika perang hukum diteruskeun.

kakuatan pasar tohan NFL

Lima nagara bagian legalized tohan olahraga sanggeus ahir usum NFL panungtungan: Arkansas, Connecticut, Kansas, Louisiana, jeung New York. Kabéh recruits anyar nyumbang kana tumuwuhna geografis, tapi dina watesan kakuatan atah, Big Apple kabukti unggul.

Pennsylvania ogé némbongkeun kanaékan kuat dina partisipasi geolocation, kalawan cék ngaronjat ka 15,3 juta, nepi 29,7% ti sataun katukang. Illionis ogé luncat tina lima juta ka dalapan juta geolokasi, nandaan paningkatan 60%.

Anna Sainsbury, lulugu eksekutif of GeoComply, ceuk data digambarkeun “hiji luar biasa mimiti usum NFL”. Sajaba ti éta, anjeunna ngungkabkeun yén tumuwuhna pasar Amérika mantuan mikat konsumén anu saméméhna dipaké sportsbooks unregulated.

Urang Amerika ngaluarkeun buku olahraga lepas pantai pikeun pilihan anu diatur di nagara asal”

“Tumuwuhna tohan légal nunjukeun yen Amerika anu ditching sportsbooks lepas pantai pikeun pilihan nu diatur di nagara asal maranéhna,”Sa Sainsbury urang.

Ngajaga warga lokal dina lipatan pasar AS penting pikeun dua alesan utama. Kahiji, konsumén ditangtayungan ku régulasi, jeung kadua, nagara bisa ngahasilkeun pendapatan pajeg anu digunakeun pikeun ngaronjatkeun wewengkon saperti waragad atikan, perbaikan transportasi, jeung palayanan publik.

“GeoComply geus digawé raket jeung konsumén urang sapanjang offseason pikeun mastikeun mulus tur, paling importantly, mimiti aman pikeun usum NFL,” terus Sainsbury urang. “Naha éta confirming lokasi, verifying identitas atawa detecting na thwarting mungkin panipuan, solusi téhnologi urang ngarah jalan pikeun ngarojong lingkungan kaulinan online diatur.”

Dampak di tingkat nagara

GeoComply mangrupikeun otoritas utama di dunya dina pelacakan geo. Datana dianggo ku kalolobaan operator sareng nawiskeun perkiraan anu perkiraan komposisi pasar Amérika.

Anyar, Asosiasi kaulinan Amérika (AGA) diperkirakeun yén rékaman 46,6 juta sawawa bakal nempatkeun sahanteuna hiji alungan dina NFL. Éta ogé ngarencanakeun paningkatan 18% dina tohan online.

Seueur anggota parlemén nagara anu kedah usaha pisan pikeun ngalégalkeun tohan olahraga bakal diyakinkeun ku kasuksésan sabtu minggu muka. Salajengna, nagara-nagara sanés anu ngadorong usaha legalisasi bakal gaduh amunisi nalika aranjeunna uih deui kana sési éta.

Kaayaan sapertos Missouri bakal janten studi kasus anu pikaresepeun pikeun kakuatan data Geocomply. Sanajan aya dina tekenan gede pisan ti atasan dina tim olahraga profésional lokal, kaasup nu Kansas City Chiefs, St. Louis Cardinals, sarta St. Louis Blues, nagara masih teu legalized tohan olahraga nanaon.

Data skala leutik Geocomply tiasa sami pentingna sareng inohong nasionalna. Dina dalapan jam kahiji sanggeus Kansas dibuka pasar tohan olahraga na, parusahaan dilacak 16.000 bets teu valid ti Missouri. Sanaos patokna ditolak, usaha éta nempatkeun pamaréntahan kaayaan deui dina mikroskop.

Kakuatan pinuh tina pasar tohan Amérika bakal dirasakeun sanggeus kaulinan Senén wengi urang antara Denver Broncos jeung Seattle Seahawks-duanana nelepon nagara kalawan olahraga légal tohan imah maranéhanana-tungtung. aktivis anti judi teu kudu nahan napas maranéhanana alatan turnout low, dumasar kana data sabtu minggu.

#GeoComply #ngungkabkeun #Pertumbuhan #Tohan #NFL

Churchill Downs Multiyear FanDuel Ink Olahraga tohan deal

Usaha sasalaman

musuh bersejarah hak TV Churchill Downs na FanDuel geus nandatanganan multi-taun, deal multi-layered, ngajangjikeun innovate pangalaman tohan pikeun fans balap kuda. [Image: Shutterstock.com]

partnership multifaceted

Saatos sababaraha taun silih gosok dina cara anu salah dina hak siaran, Churchill Downs Incorporated (CDI) sareng FanDuel nempatkeun bédana ku cara nandatanganan perjanjian tohan olahraga multi-taun.

hak sponsor non-ekslusif kana Kentucky Derby

Numutkeun kana pengumuman Kemis, FanDuel bakal nampi hak sponsor non-ekslusif pikeun Kentucky Derby, hartosna kontén balap Churchill tina acara bergengsi sareng balapan sanés bakal sayogi dina aplikasi FanDuel.

FanDuel Group sareng wakil présidén senior TVG, Kevin Grigsby, ngonfirmasi rinci langkung seueur via Twitter:

Ganti gancang

Marengan hak TV / média, sarta hak tohan pikeun eusi balap kuda, deal multi-taun ieu ogé ngalibetkeun usaha FanDuel tunai sateuacanna tohan (ADW), nu bakal ngidinan bettors bet dina balap kuda Churchill via aplikasi FanDuel.

Bari hak Derby henteu éksklusif pikeun FanDuel, CEO Amy Howe ceuk parusahaan “pisan pleased yén urang bakal tiasa nawiskeun tohan dina dua menit paling seru dina olahraga, Kentucky Derby”.

Aspék konci tambahan tina deal nyaéta yén FanDuel TV anu nembé diluncurkeun bakal janten hiji-hijina penyiar eusi balap murni Churchill, dikurangan balapan Derby Week.

Peluncuran FanDuel TV nuturkeun rebranding saluran balap TVG perusahaan tohan olahraga basis New York. Salaku hasil tina rebranding, TVG janten TV FanDuel anu langkung difokuskeun kana olahraga mainstream, sareng TVG2 janten bumi FanDuel Racing. Perusahaan induk FanDuel, Flutter Entertainment, ngagaleuh TVG di 2009.

fans anyar diperkirakeun

Howe percaya yén perjanjian Churchill mangrupikeun panyusun kaulinan. CEO ceuk integrasi saharita eusi balap kana sportsbooks, gandeng ku siaran FanDuel TV live, dasarna bakal jadi impian bettor balap urang jadi kanyataan.

Samentara éta, nurutkeun urut kapala ngembangkeun perusahaan BetMGM urang, Chris Lynch, Flutter geus “balapan pikeun taun.” Lynch nambihan yén perjanjian Kemis sareng Churchill:

“Éta langkung nguatkeun kapamimpinan TVG dina industri balap domestik.”

Dina siaran pers resmi, CEO CDI Bill Carstanjen ngabagi kapercayaan Churchill yén, kalayan ngitung basis palanggan FanDuel anu ageung, beungkeut énggal bakal ngahontal “sajumlah ageung fans anyar.”


#Churchill #Downs #Multiyear #FanDuel #Ink #Olahraga #tohan #deal

Olahraga tohan Siap ngabeledug Hatur nuhun kana QB NFL Young

Panén krim

Tohan olahraga nyokot alih dunya hiburan, sarta naékna skyrocketing saperti teu mirip ngalambatkeun turun.

pasar Amérika geus tumuwuh saprak kaputusan pangadilan 2018 balik PASPA, nu éféktif diwatesan olahraga tohan ka Nevada (hiji oversimplification, tapi éta dasarna hasil PASPA). Tilu puluh hiji nagara bagian geus dibuka tohan olahraga légal, bari batur anu pindah ngadeukeutan ka garis finish.

permata makuta di pasar judi AS nyaeta undoubtedly NFL

Permata makuta di pasar judi AS nyaeta undoubtedly NFL, nu kaulinan kajawaraan, Super Saeful, dibawa dina $ 7,6bn dina bets usum kamari. Salaku tambahan, infrastruktur NFL aya dina tempat anu pas pikeun ngaluncurkeun tohan olahraga kana eselon salajengna dunya hiburan.

Siap-siap, hayu urang jalan-jalan…

Sajajar jeung tohan olahraga

Unggal konstruksi hébat dimimitian ku hiji atom. Salah sahiji debat filosofis anu pangpanjangna aya hubunganana sareng kumaha alam semesta dimimitian nalika aya nanaon tapi euweuh nanaon.

Salaku dunya dimekarkeun, penjelajah mimiti risked kahirupan maranéhanana dumasar kana kamampuhan maranéhna pikeun ngalacak Polaris, paling ilahar disebut North Star. Peradaban sering ngirimkeun jalma-jalma anu paling pinter dina petualangan kalayan teu aya ngan ukur hiji mob seuneu anu linggih 323 taun cahaya pikeun nungtun aranjeunna, tapi kumaha waé, éta tiasa dianggo.

Dina mitologi Yunani, Daedalus ngawangun labyrinth pikeun Raja Metos of Crete pikeun imah minotaur biadab. Sarta sanajan tujuh lalaki jeung awewe Athena dikirim unggal taun pikeun didahar ku mahluk wretched tur kalawan euweuh harepan kabur, labyrinth nu ahirna dimimitian salaku baris tunggal dina grid nu.

Urang Amerika bet $ 125 milyar dina olahraga saprak pasar diluncurkeun dina 2018

Analogi kumisan, tohan olahraga teu di jaman prasejarah na, boh filosofis atawa praktis. Dumasarkeun kana Kaamanan, Amérika geus bet $ 125 milyar dina olahraga saprak pasar dibuka dina 2018 – na nu teu tumut kana akun sagala bets ilegal, nu bakal disetir angka malah leuwih luhur. Sanajan kitu, éta bakal adil mun disebutkeun yen moments decisive di infancy na, sakumaha dina conto saméméhna, teu nyieun pasar naon ayeuna.

Meunang korsi dina méja

Nu katingali, pikeun sagala hal dina kahirupan jadi suksés, tilu wewengkon kudu katutupan.

Hiji, produk atawa jasa.

Dua, ngarojong.

Tilu, kamampuh.

Tohan olahraga sumping ka Amérika dina waktos olahraga parantos janten andalan dina televisi. “Miracle on Ice” parantos kajantenan, Frazier parantos angkat ka kanvas, sareng Michael Phelps parantos ngaku dalapan Emas dina hiji Olimpiade.

Buang dina prestasi athletic impressive sejen, sarta aranjeunna nyumbang kana tohan olahraga nu teu luncat sabudeureun, tapi ngajamin survival dina tahap awal. Aranjeunna streamline pertumbuhan kaliwat naon ieu projected na kana cobaan leuwih badag.

Produkna elit, dukunganna aya, sareng televisi henteu pernah puas ku aksi-na di payuneun nyaéta NFL.

Pamaén sapertos Ray Lewis, Deion Sanders, sareng Jerry Rice nyababkeun kakejaman, athleticism superhuman sareng kaanggunan pikeun layar dimana-mana salami sababaraha dekade, ngawangun inti pendukung elit. Ieu sok quarterbacks kawas Tom Brady, Peyton Manning, sarta Brett Favre, kumaha oge, anu dijadikeun raray liga alatan maén elit maranéhanana, directness, sarta tempat di sirah tina ngalanggar.

Liga ngaku yén QB ngajalankeun bisnis sareng aranjeunna henteu hoyong ngarugikeun aranjeunna.

Wewenang quarterbacks geus ngan ngaronjat di jaman modern, sakumaha aturan kaulinan geus chiseled pikeun ngaronjatkeun umur panjang sarta efektivitas maranéhanana. Liga ngaku yén QB ngajalankeun bisnis sareng aranjeunna henteu hoyong ngarugikeun aranjeunna. Ayeuna, seueur operan anu dialungkeun dugi ka taun ka tukang 24 QB ngalungkeun langkung seueur operan tibatan pamimpin liga di 1970 (Fran Tarkenton).

Ogé coinciding jeung booming kaulinan ngalirkeun éta proliferasi of quarterbacks ngora berbakat, sarta salaku hasilna, NFL boga jalur jelas kana dominasi tohan olahraga.

gelandang ngora pikeun ajak tohan olahraga

Kaseueuran ahli satuju yén liga henteu kantos ngagaduhan bakat ngora sapertos ayeuna. Éta kalebet Lamar Jackson, 25 taun, anu meunang MVP liga salami sataun pinuh kahijina salaku starter, Joe Burrow, 25 taun, anu mingpin tim Cincinnati Bengals anu henteu resep kana Super Bowl dina sataun pinuh kahijina salaku a starter, sarta Josh Allen anu 26 taun heubeul, saha odds-on favorit meunang MVP musim ieu sacara.

Dileungitkeun tina daptar ieu nyaéta 26 taun Super Bowl MVP sareng MVP Patrick Mahomes, 24 taun Pro-Bowler Justin Herbert, sareng mesin sorotan yuswa 25 taun Kyler Murray, diantarana.

QB sok ditakdirkeun pikeun kamulyaan. Éta sababna aranjeunna meunang raja prom dina pilem kuno, atanapi naha aranjeunna gaduh seuri anu pangsaéna nalika murangkalih — tapi pentingna pikeun liga, khususna dina jaman anu ngahasilkeun artos, anu paling penting.

nu meunangna kaulinan ieu greatly dipangaruhan ku saha di tengah handap

Mimitina jeung foremost, olahraga tohan dimimitian kaluar lolobana salaku pilihan basajan ngeunaan saha bakal meunang game: Tim A atawa Tim B. Kusabab quarterbacks boga pangaruh paling on kaulinan, duanana kusabab aturan jeung saukur sabab noel bal unggal. jepret, nu meunangna kaulinan ieu greatly dipangaruhan ku saha di handap tengah.

Sajaba ti éta, gelandang biasana jawab kaulinan utama dina warta sore. Quarterbacks nyaéta jalma anu ngeusian lapangan kalayan kirang ti dua menit deui pikeun maok kameunangan balik. Quarterback mangrupikeun panutan pikeun murangkalih ningali di bumi.

Kantun nempatkeun, posisi liga urang jeung bentang sarta kasadiaan bakat ngora ngajadikeun eta centerpiece tina tohan olahraga Amérika. Ayeuna, éta waktuna pikeun liga nyandak éta ka tingkat salajengna.

Ngeusian pasar

Sanajan boga pasar makmur, tohan olahraga masih ilegal di nagara bagian kawas California, Florida, Georgia, sarta Texas, opat nagara bagian disetir ku hiburan masif nu bisa némbak propil judi ngaliwatan hateupna.

Éta kawajiban tina NFL ngagunakeun generasi anyar na béntang pikeun nyorong lawmakers ka kaputusan universal pikeun legalize tohan olahraga. Liga geus lasut kasempetan badag usum kamari, nalika Los Angeles Rams hosted tur meunang Super Saeful dina kaayaan dimana tohan olahraga haram.

Jalma-jalma boga kacenderungan katarik kana kajadian-kajadian anu mangaruhan aranjeunna sacara pribadi langkung seueur tibatan anu henteu. Dina kasus Super Saeful, eta bakal unrealistic a nyarankeun yén jutaan Californians anu lasut kaluar dina kasempetan tohan bakal meunang kana aksi lamun dibéré kasempetan. Tambih Deui, Super Saeful masih ngajadikeun $ 7,6bn dina total sharing tohan tanpa aranjeunna.

Liga ogé ngagaduhan kasempetan pikeun ngagunakeun produkna dina cara anu teu acan kantos dilakukeun sateuacanna, sabab kateupastianna aya dina waktos anu luhur. Dina dinten Minggu naon waé, bakat murni tina gelandang ngora tiasa cekap pikeun mutuskeun hasilna nyalira.

Parity tinggi, pikagumbiraeun luhur jeung skor luhur.

Nalika Tom Brady sareng Aaron Rodgers kedah nyandak liga salami mangpuluh-puluh taun, sahenteuna aya sapuluh gelandang umur 20an anu ngagaduhan naon anu diperyogikeun pikeun meunang Piala Lombardy. Parity tinggi, pikagumbiraeun luhur jeung skor luhur.

NFL geus nyieun strides pikeun align jeung judi pausahaan ogé. Liga ngagabung sareng FanDuel, DraftKings, sareng Caesars di 2021, sareng ogé ngagaduhan seueur tawaran sekundér. Pre-match talk show mindeng disponsoran ku buku olahraga sarta maca kaluar odds pre-cocok.

Stadion oge hub pikeun judi , sakumaha ieu nembe katingal ku Panglima Washington meunang lisénsi judi jeung Arizona Cardinals muka sportsbook ritel di stadion maranéhanana minggu ieu. Liga ngeusian dada alatna, sareng patarosan ayeuna iraha éta bakal meta.

Waktosna pikeun NFL luncat ayeuna. Cai mibanda béntang, rojongan hiji sisi, sarta kakuatan unprecedented.

Tetep katingal dina lintasan liga dina mangsa datang, sabab bisa nangtukeun masa depan Amérika judi .

#Olahraga #tohan #Siap #ngabeledug #Hatur #nuhun #kana #NFL #Young

LeoVegas janten Manchester City tohan Mitra

Logo Manchester Kota

LeoVegas ngagabung salaku pasangan tohan resmi Éropa sareng Kanada Manchester City. [Image: Shutterstock.com]

deal lega

LeoVegas ayeuna mangrupikeun pasangan taruhan resmi Manchester City FC di Éropa sareng Kanada. LeoVegas Grup ngumumkeun warta ngeunaan partnership on Kemis; anjeunna yakin yén partnership ieu cocog sabab duanana pihak anu pamingpin di industri masing-masing.

Salaku hasil tina perjangjian, tim maén bal Inggris anu unggul bakal gawé bareng LeoVegas dina rupa-rupa eusi, ngawengku tim kahiji lalaki jeung awéwé klub. LeoVegas ogé bakal meunang aksés ka tipe séjén odds, kaasup pangalaman matchday unik.

branding bakal dipintonkeun di Stadion Etihad 55.000-korsi

Branding LeoVegas bakal dipintonkeun di Stadion Etihad 55,000 korsi, ditambah Stadion Akademi. Anu terakhir mangrupikeun tempat pikeun seueur latihan, ogé kaulinan bumi pikeun tim pangembangan elit sareng awéwé Manchester City. Fitur séjén tina kerjasama ieu nyaéta logo LeoVegas anu bakal disimpen dina leungeun baju kaos latihan tim kahiji lalaki salami usum 2022-2023.

Harepan tumuwuh

CEO LeoVegas Grup Gustaf Hagman spoke ngeunaan pikagumbiraeun asup kana perjangjian anyar ieu, nyebutkeun: “Manchester City mangrupakeun raksasa olahraga, jeung méntalitas kapamimpinan sarua LeoVegas; Kolaborasi ieu mangrupikeun kasempetan pikeun LeoVegas pikeun ngawangun kasadaran merek pikeun ngadukung kamekaran global urang.

ngabantuan bahan bakar salajengna di Éropa sareng Kanada”

Wakil présidén penjualan kemitraan global City Football Group Dina Ahmad ogé ngabagéakeun kemitraan éta, ngungkabkeun kumaha klub ngaharepkeun yén perjanjian éta bakal “ngabantosan kamekaran salajengna di Éropa sareng Kanada sareng ngamungkinkeun urang pikeun terus ngahontal pamirsa di sakumna dunya.”

pasangan panganyarna

Kasepakatan sareng LeoVegas sanés pertama kalina Manchester City damel sareng operator tohan. Ayeuna gaduh 8xBet salaku pasangan tohan resmi na di Asia. Klub ieu diserang kusabab gaduh Marathonbet anu didukung Rusia salaku pasangan taruhan saatos invasi Ukraina.

Manchester City FC mangrupikeun salah sahiji tim maén bal Inggris anu paling suksés dina dasawarsa ka tukang, meunang lima tina sapuluh gelar Liga Premier anu terakhir. Éta bagian tina City Football Group, anu ogé gaduh klub sapertos New York City FC sareng Melbourne City FC.

LeoVegas mangrupakeun online basis Swedia judi operator nu boga ayana kuat dina sektor. Salian ti nawiskeun tohan olahraga, éta ogé ngagaduhan kasino éksténsif, kasino live sareng produk bingo anu ditawarkeun. LeoVegas ayeuna dina prosés kaala ku parusahaan kasino AS MGM Resorts International pikeun $ 604 jutaan.

#LeoVegas #janten #Manchester #City #tohan #Mitra