Tag Archives: Teu

Star Hiburan Teu Ngabogaan hak nyekel Sydney kasino Lisensi

Sydney Star

Star Hiburan dinyatakeun teu pantes nyekel lisénsi kasino di Sydney. [Image: Shutterstock.com]

Kahareupna teu pasti

Saatos investigations éksténsif kana operasi na, Star Hiburan Grup geus dianggap pantes nyekel hiji lisénsi kasino di Sydney. The New South Wales (NSW) bebas kasino komisi (NICC) Salasa diterbitkeun laporan ti Adam Bell SC.

tempo pilihan-Na pikeun aksi disiplin di respon kana papanggihan jeung saran Bell urang “.

Ieu mah can écés naha régulator bakal nyabut lisénsi atawa naha pausahaan kasino tiasa nyandak Peta corrective. NICC ceuk eta masihan Star bewara ngeunaan cukang lantaranana acara sarta “nyaéta tempo pilihan pikeun aksi disiplin di respon kana papanggihan jeung saran Bell urang.”

Star Hiburan boga 14 poé pikeun ngirimkeun respon kana papanggihan panalungtikan. Sakali komisi narima respon, éta bakal mutuskeun dina hukuman luyu. Cai mibanda kamampuhan pikeun nyabut lisénsi kasino Star, ngagantungkeun eta, administer hukuman finansial, sarta nunjuk hiji manajer bebas tina harta.

Tuduhan penting

Panalungtikan publik NSW kana Star Hiburan mimiti di handap ieu publikasi dina média lokal tina tuduhan yen Star geus diwenangkeun laundering duit signifikan jeung panipuan sarta miboga tumbu ka kajahatan diatur.

Leuwih ti 30 saksi kasaksian salila panalungtikan, jeung pamaréntah NSW reviewing laporan ahir Bell di awal September. Éta mendakan yén aya “karusakan patuh éksténsif” dina seueur daérah bisnis utama. Komisaris lulugu NICC Philip Crawford disebut laporan Bell urang “ngajempolan”.

Star mantuan nyamur jumlah badag duit

Gantina laporan nyalahkeun salah sahiji dalang utama, éta kapanggih yén aya masalah jero-rooted sakuliah bisnis. Salah sahiji wahyu badag éta Star mantuan nyamur sums badag duit salaku waragad hotél, tinimbang categorizing aranjeunna salaku duit judi .

Masalah ogé lumangsung di tempat sanés

Salaku hasil tina panyilidikan salajengna, seueur eksekutif perusahaan anu pangkat luhur mundur, kalebet tilas CEO sareng pupuhu. Star ngaharepkeun yén ku nyieun parobahan manajemén senior signifikan, eta bakal dianggap cocog pikeun nuluykeun casinos operasi di Sydney.

operator kasino kapaksa menta eureun dagang di Bursa Saham Australia (ASX) listings on Senén sanggeus rumor mimiti permukaan ngeunaan dianggap teu pantes nyekel lisénsi Sydney.

The Star ayeuna subyek panalungtikan sarupa di Queensland, nu museurkeun kana tilu sipat na di propinsi jeung suitability parusahaan nyekel lisénsi nu.

Star oge teu hijina parusahaan kasino Australia geus gotten kana cai panas anyar. Crown Resorts ieu dianggap teu pantes nyekel sagala lisénsi kasino di handap investigations di Australia Kulon, Victoria jeung NSW. Eta dijieun parobahan utama pikeun manajemén sarta sakabéh struktur bisnis jeung salaku hasilna, geus bisa neruskeun operasi unggal kasino dina kaayaan nu tangtu.

#Star #Hiburan #Teu #Ngabogaan #hak #nyekel #Sydney #kasino #Lisensi

Dara O’Kearney – Vlogging Teu Maéhan Béntang Podcasting

Mikropon podcast

Panulis VSO News Dara O’Kearney yakin seueur anu salah dina pamikiran vlogging salaku masa depan kreasi eusi poker. [Image: Shutterstock.com]

Prediksi palsu

Sababaraha taun ka pengker, sasama abdi Unibet Poker duta wanoh Espen Jørstad diprediksi yén mangsa nu bakal datang (sahenteuna dina watesan eusi poker) iklas teu di blog, atawa podcast, tapi dina vlogs.

Anjeunna teu nyalira dina nubuat ieu: prediksi na sampurna timed. Perasaan umum nyaéta blog sapertos buku – rada katinggaleun jaman. Vlogs di sisi anu sanés sapertos pilem atanapi Netflix – keren sareng keren. Sareng podcast? Nya, aranjeunna ngan ukur radio, sareng teu aya anu ngadangukeun radio deui.

popularitas vlogs sigana turun

Gulung dina sababaraha taun sareng éta gambar anu béda pisan. Saatos jaman dimana jalma-jalma sigana henteu kéngingkeun cuplikan YouTube anu cukup pikeun pamaén karesepna anu leumpang dina gerak lambat ngalangkungan bandara atanapi kasino, atanapi gambar gancangan aranjeunna dina méja maén poker, popularitas vlog sigana nosediving. Blog kerja keras pikeun ngalawan gagah dina tarung anu saé, tapi anu menang nyata nyaéta podcast.

Balapan Chip

Nalika David Lappin sareng kuring ngamimitian podcast kami (The Chip Race) sakitar tujuh taun ka pengker, ngan aya sakedik jalma. Ieu mantuan kami mangtaun foothold di pasar sepi, tapi leuwih taun jumlah pesaing anyar geus tumuwuh kana ratusan. Jauh tina ningali jumlah urang turun, kumaha oge, urang geus tumuwuh unggal taun. Dinten ayeuna, urang nuju ampir sapuluh kali langkung seueur pamirsa tibatan taun kahiji urang.

ngumpulkeun rébuan pintonan

Nalika kami ngaluncurkeun saluran YouTube kami, éta murni pikeun janten jinis jukebox maya atanapi arsip wawancara sareng snippét strategi, kalayan henteu ngarep-ngarep nampi langkung ti sababaraha belasan ngadangukeun. Sanaos sadaya bahan anu saacanna dileupaskeun dina Soundcloud sareng iTunes, sareng ampir teu aya visual anu kalebet, kami ditiup pikeun mendakan klip anu nampi rébuan pintonan, nandingan sadayana tapi vloggers top. Hiji klip strategi featuring Jungleman meunang leuwih 60.000 pintonan, competing ngalawan sababaraha vlogs poker luhur.

Nyanghareupan pikeun radio

Dirojong ku kamekaran saluran YouTube, David sareng kuring mutuskeun pikeun skala ku ngaluncurkeun acara YouTube asli sareng spiker anu disebut The Lock In (diluncurkeun nalika kakandungan). Sanaos urang cukup senang kalayan jumlahna pikeun ngajaga acara saatosna dikunci, aya sababaraha poin anu kedah diperhatoskeun:

(1) Jumlah YouTube pikeun nempokeun biasana ngan ngeunaan 10% tina naon Chip Race meunang dina iTunes sarta Soundcloud, sarta satengah tina klip strategi urang.

(2) Nalika kami ngantunkeun strategi khusus YouTube kami sareng mimiti nyayogikeun dina iTunes sababaraha dinten saatos, kami gancang mendakan yén kami nampi tilu atanapi opat kali langkung seueur pamirsa. Muhun, meureun éta komentar ngeunaan cangkir awon urang nu ngajadikeun mayoritas resep ngadangu tapi teu ningali urang. Tapi sugan eta oge underscores hal Kuring geus lila disangka: yén online poker overestimates jangkauan sarta promosi nilai platform visual kawas YouTube jeung kedutan, bari underestimating platform audio kawas iTunes sarta Soundcloud.

Kurang leuwih

Sigana jalma-jalma anu sababaraha taun ka pengker panginten vlog mangrupikeun masa depan, ayeuna nuju fokus kana podcast. Loba vlogs poker geus reinvented atawa ngaganti ngaran sorangan podcast.

on atawa mareuman eusi non-visual

Aya paribasa baheula yen kadang kurang leuwih. Kusabab vlogs ditempo salaku média visual, paling vloggers mikir ngeunaan kumaha maranéhanana kasampak ti aranjeunna kedah. Podcast, sabab mibanda saeutik atawa euweuh aspék éstétika, hirup atawa maot dina eusi non-visual. Ieu masihan aranjeunna daya tarik anu langkung panjang.

Aya ngan sababaraha kali anjeun tiasa ningali batur leumpang ngaliwatan hiji bandara atawa diuk ngaliwatan footage drone ti Malta atanapi Rozvadov saméméh anjeun teu hayang ningali deui. Éta ogé eusi yén teu aya anu bakal ningali deui dina sababaraha taun. Dina saluran YouTube Chip Race, urang gancang sadar yén napsu pikeun ngawawancara, bahkan sareng superstar sapertos Phil Hellmuth sareng Phil Laak, henteu gaduh daya tarik anu langgeng sareng klip strategi, anu henteu gancang tanggal.

Téknologi drive seni

David Bowie sakali nyarios (atawa rada nyerat) ka kuring yén téknologi nyetir seni sareng hiburan, sanés sabalikna. Mesin percetakan ngajadikeun kecap tulisan leuwih penting batan kecap lisan. Radio, TV, sareng pilem ngabalikeun éta kana sababaraha gelar. Fotografi mindahkeun lukisan tina potret sareng bentang anu réalistis (sabab ngajantenkeun aranjeunna kaleuleuwihan) kana impresionisme sareng surrealisme. Vinyl, musik, CD, sareng internét sadayana parantos ngarobih industri musik.

Anjeun tiasa ngadangukeun podcast pikeun megatkeun monoton

Gampangna eusi atanapi seni tiasa disebarkeun sareng dikonsumsi sering nangtukeun panyebaran sareng dampakna. Seuseueurna pamirsa anu ngahubungi kuring nyarioskeun ka kuring yén aranjeunna ngadangukeun kami nalika nuju sareng ti padamelan, nalika latihan, atanapi nalika ngalakukeun padamelan biasa di bumi atanapi di tempat kerja. Kanyataan yén anjeun tiasa ngadangukeun podcast pikeun ngarobih monoton ngajalankeun atanapi nyetir atanapi tumpukan rak tapi henteu tiasa nonton vlog penting pikeun kamekaran podcast. Podcast mangrupikeun cara anu saé pikeun masihan otak anjeun pikeun dipikirkeun nalika awak sibuk.

Kuring ngadangukeun podcast poker dina pasuliwer poean kuring. Nalika tatu atanapi gering, konsumsi podcast abdi turun ka nol. Upami kuring eureun ngajalankeun lengkep, kuring sigana moal kantos ngadangukeun podcast anu sanés deui.

Belittle

Anyar-anyar ieu, saurang profésional industri terkemuka naroskeun sabaraha pamirsa anu gaduh podcast Chip Race. Nalika kami nyarioskeun ka anjeunna, réaksina mangrupikeun anu biasa urang biasa: anjeunna ngaku yén anjeunna diremehkeun ku faktor sapuluh atanapi langkung. Pikeun alesan naon, industri poker sigana geus gagal pikeun mikawanoh panongton gede pisan podcast poker ngaku.

Podcast tiasa waé radio dina jaman internét, tapi ieu panginten: henteu pernah aya waktos langkung seueur jalma nonton TV tibatan ngadangukeun radio. Numutkeun kana Usaha Insider laporan, tablet aya di posisi kalima dina daptar platform média jeung paling jangkauan di 37%, PC nu kaopat kalawan 50%, smartphone nu katilu kalawan 83%, sarta televisi kadua ku 89%. Naon nomer hiji kuring ngadangu anjeun naros? radio heubeul boring, percanten atawa henteu, dina 93%.

Pikeun sakabéh hype, video teu maéhan béntang radio.

#Dara #OKearney #Vlogging #Teu #Maéhan #Béntang #Podcasting