Tag Archives: Teolog

Espen Jorstad Nolak 3% Bursa Acara Utama sareng Teolog

raja saku

2022 Dunya Series Poker Juara Acara Utama Espen Jorstad geus nampik nyieun deal swap kalawan sasama pamuter poker profésional Alex Theologis. [Image: Shutterstock.com]

Kajadian Siprus ngajak posting

Pro poker Norwegia Espen Jorstad ngoleksi kameunangan anu ngahartikeun karir dina bulan Juli nalika anjeunna meunang 2022 World Series of Poker Acara Utama, nyandak hadiah $ 10 juta. Nanging, kameunangan éta nyababkeun kontroversi, sabab sasama pro Alex Theologian nyatakeun yén anjeunna sapuk pikeun swap sareng Jorstad anu kedahna masihan anjeunna 3% tina gaji anu ageung.

Jorstad nyerat ngeunaan kaayaan éta dina média sosial Senén, nyangking masalah éta ka masarakat saatos anjeunna nyarios yén aya anu henteu langsung ngancam anjeunna nalika di Siprus.

Numutkeun Jorstad, “saurang lalaki Irlandia anu jelas mabok” ngadeukeutan anjeunna nalika pertandingan poker di Siprus, nungtut anjeunna “mayarkeun artos éta.” Jorstad nyarios yén anjeunna ngajelaskeun kaayaan éta ka lalaki éta, anu ahirna angkat tanpa kajadian.

Theologians anu dijudulan $ 300.000 di winnings

Lamun dua lalaki sapuk pikeun swap, Theologian bakal dijudulan $300.000 dina winnings pre-pajeg. Jorstad sacara umum ngaku ngadamel seueur bursa WSOP sareng pamaén sanés, kalebet 14 perjanjian sapertos kitu dina Acara Utama:

Dina total, Jorstad nyebutkeun anjeunna disimpen ngeunaan 56% tina aksi na pikeun $ 10.000 meuli-di turnamén.

Taya bukti bursa

Sanajan kitu, bursa teu kaasup naon anu dimaksud Teologis. Dina tulisanna, Jorstad ngabagi pesen anu ditukeurkeun sareng Theologians, dimana bursa éta sakuduna muncul dina Poé 7 Acara Utama. Jorstad ahirna ngahontal tabel final Acara Utama salaku pamimpin chip.

“Btw swap urang 3% kan?” Teolog nyerat dina bursa Instagram. “Kuring ningali dina obrolan urang tapi kami henteu mastikeun sacara tulisan.”

“Teu aya anu nyerat ngeunaan urang swap,” jawab Jorstad. “Iraha / dimana urang ngalakukeun ieu?”

Dua lalaki sapuk yén maranéhna teu boga rékaman bursa.

Jorstad nyarios yén dua tepang di hotél Las Vegas pikeun ngabahas kaayaan éta. Dua lalaki sapuk yén maranéhna teu boga rékaman bursa. Jorstad nyatakeun yén anjeunna henteu émut kana perjanjian sapertos kitu, sanaos ahli teologi keukeuh yén perjanjian parantos aya. Numutkeun kana Jorstad, duaanna ngan ukur dua kali patepang, henteu kantos gaduh bursa sateuacanna, sareng ahli Theologian henteu émut naon waé nalika aranjeunna ngadamel perjanjian anu sakuduna.

Bari Jorstad nyebutkeun anjeunna yakin euweuh bursa lumangsung, anjeunna teu percanten Theologians acted dina iman goréng. Anjeunna oge nawiskeun pikeun nyapih kaayaan lamun komunitas poker panginten aya bisa jadi deal.

komunitas poker ngarojong Jorstad

Seueur pamaén poker ngaréspon kana kaayaan éta, sareng ampir sadayana sisi sareng Jorstad:

“Pribadi ngarasa anjeun teuing alus ka Alex dieu,” ceuk komentator poker Henry Kilbane dina reply kana Jorstad on Twitter. “Ieu nyerang kuring salaku jalma anu manipulatif pisan.”

Batur anu langkung saé ka Theologians, bari tetep satuju yén Jorstad leres:

“Kuring ragu saha waé di dieu anu ngalakukeun iman anu goréng,” tweeted Tony Dunst. “Dibikeun anjeun dijieun rékaman ditulis sadaya bursa sarta teu apal kana perjangjian, abdi teu nyangka anjeun ngahutang nanaon Alex”.

Jorstad ogé ngabagi pesen engké sareng Theologians, dimana pro Yunani online ngabagi kuciwa ku hasil tina pagunemanna.

“Kuring ngarasa pisan dihianat sareng kuciwa,” nyerat Theologian. “Palajaran pikeun diajar, kuring nyangka, henteu yakin kumaha anjeun tiasa bobo wengi sareng bahagia sareng diri anjeun, tapi hehehehe.”


#Espen #Jorstad #Nolak #Bursa #Acara #Utama #sareng #Teolog