Tag Archives: tempat

Pamilik New York Mets hoyong ngawangun kasino di tempat parkir

Lapangan Citi

Pamilik New York Mets Steve Cohen ngadorong ngawangun kasino caket atanapi bahkan di tempat parkir Citi Field. [Image: Shutterstock.com]

Nyorong amplop

New York Mets boga rencana Steve Cohen pikeun mawa kasino deukeut Citi Lapang bisa thwarted ku rezeki légal minor.

hukum kaayaan jeung deal Mets bakal roadblock utama

Cohen geus spent genep inohong lobbying pajabat salaku bagian tina push-Na pikeun ngawangun puseur kaulinan caket dieu. Sanajan kitu, duanana hukum kaayaan sarta deal Mets bakal roadblocks utama, nurutkeun Kota.

Waralaba baseball Liga Nasional New York diperlukeun pikeun manggihan cara pikeun circumvent aturan parkir jeung ngawangun on parkland. Upami teu kitu, impian ngawangun kasino anyar bisa dashed.

The New York Mets, poéna sarta precedent

ngimpi Cohen urang ngajalankeun hiji ngadegna judi sumping babarengan sanggeus Gubernur Kathy Hochul ngajukeun nyieun tilu lisensi kasino deui.

Pamilik Mets nargétkeun lingkungan Willets Point salaku hub bisnis anu diusulkeun. Times Square, Hudson Yards, sareng Coney Island sadayana parantos dianggap ku pamekar anu sanés ogé.

Cohen ogé pitched pamanggih hiji kasino deukeut ballpark dina awal Januari, nurutkeun Kota. Nanging, idena pikeun ngahubungkeun Willets Point sareng ballpark ku cara nempatkeun fasilitas di tengah tempat parkir tim tiasa ditolak sacara sah.

nu “doktrin kapercayaan umum”, nu prohibits pamekar swasta ti ngawangun di lahan umum

Ngawangun dina tempat parkir bakal ngalanggar “doktrin kapercayaan umum”, anu ngalarang pamekar swasta ngawangun di lahan umum. Anggota parlemén nagara ngan ukur bakal ngijinkeun konstruksi diteruskeun upami aranjeunna milih ngaleungitkeun aturan.

Kabeneran pikeun fans Mets na gamblers sapuk, organisasi boga sajarah wriggling sabudeureun sarap légal. Dina awal 1960-an, urut lapang tim, Stadion Shea, diwangun dina lahan milik Dinas Taman jeung Rékréasi kota di Flushing Meadows Corona Park.

Sanajan kitu, usaha 2017 Mets ngawangun mall leuwih tempat parkir gagal. Pangadilan Banding Nagara diurus hiji pukulan fatal, citing doktrin kapercayaan umum salaku leresan.

Legality sareng eligibility

Doktrin kapercayaan umum sanés ngan ukur halangan jalan anu nyegah pangembangan kasino Mets. Unggal wangunan di tempat parkir bakal ngurangan jumlah spasi, nu bakal ngalambatkeun pembayaran tim urang ratusan juta dollar dina beungkeut kotamadya, nu dihijikeun ka revenues parkir.

Jalma akrab jeung kaayaan ceuk sagala parobahan tempat parkir bakal merlukeun hiji amandemen ka perjangjian pembiayaan, nurutkeun Kota. Tim ogé sigana bakal kapaksa ngawangun dek parkir pikeun ngimbangan rohangan anu leungit.

QBC sapuk pikeun ngajaga sahenteuna belasan tempat parkir di sabudeureun stadion

Queens Ballpark Company LLC, nu boga légal of Mets na Citi Field, ngajakan lahan ti kota. Salaku per deal struck ku urut juragan Fred Wilpon, QBC sapuk pikeun nahan sahenteuna belasan spasi parkir sabudeureun stadion bari narima ngeunaan $ 650 juta dina pembiayaan beungkeut, nurutkeun kota urang Ékonomi Development Corporation.

Inok 2017 nyatakeun yén tim mayar nyéwa dasar dumasar kana rumus anu ngalacak parkir sareng pendapatan non-parkir ngalawan pendapatan anu dipiharep.

Juru bicara anu ngawakilan Cohen nyarios yén anjeunna masih nimbang-nimbang pilihanna dina masalah éta.

“Steve nempo owning Mets salaku tanggung jawab civic, sarta geus nyieun investasi di tim, ballpark jeung komunitas prioritas nomer hiji na,” ceuk Tiffany Galvin-Cohen, anu teu boga nanaon jeung nu boga Mets. Kota dina hiji pernyataan. “Steve terus kalibet sareng ngadangukeun pamangku kapentingan. Sakur visi strategis pikeun daérah éta bakal ditujukeun pikeun ngabantosan ngarevitalisasi lingkungan sareng ningkatkeun pangalaman pikeun fans Mets.

Samentara éta, Cohen geus Nyiapkeun pikeun dorongan developmental utama. Afiliasi di firma finansial na Point72 nyiptakeun perusahaan tanggung jawab terbatas anu disebut New Green Willets.

Saprak kabentukna, New Green Willets geus lobbied lawmakers sarta pledged duit keur pangwangunan di Willets Point.

Lingkungan ieu ngagaduhan 23 hektar lahan milik umum, ayeuna nuju parobihan lengkep, ogé 40 hektar lahan pribadi. Upami juragan hoyong mésér pribadi, anjeunna diperkirakeun kedah ngantosan sababaraha taun sabab standar lingkungan kacumponan.

#Pamilik #York #Mets #hoyong #ngawangun #kasino #tempat #parkir