Tag Archives: Taun

Hiji dina Lima Dewasa bet on Olahraga Taun ka tukang

Baseball leuwih tunai

Numutkeun bangku gereja Panalungtikan, ngan dina hiji di lima Amerika judi olahraga taun ka tukang. [Image: Shutterstock.com]

Indikasi survey

Ampir hiji tina lima déwasa AS anu tohan olahraga dina 2021, nurutkeun laporan Pew Research dirilis Rebo.

19% responden ilubiung dina sababaraha bentuk judi olahraga

6,034 déwasa ditaliti ti 5-17 Juli salaku bagian tina pangajaran. Hasilna nunjukkeun yén 19% réspondén ilubiung dina sababaraha bentuk judi olahraga, sareng 15% nyarios aranjeunna kasual bet sareng réréncangan atanapi kulawarga, kolam renang pribadi, atanapi liga olahraga fantasi.

8% jalma surveyed ceuk maranéhna bet dina olahraga di sportsbooks, lagu lomba atawa kios. 6% tina panongton ngaku geus nempatkeun bets online-aya sababaraha tumpang tindihna antara dua grup.

Amérika terus bet dina olahraga

Pikeun saloba noise sakumaha geus dijieun ngeunaan industri tohan olahraga, data bangku gereja nunjukeun yen aya kénéh nyatu kamar tumuwuh.

Dina 2021, tohan olahraga ngahasilkeun pendapatan langkung ti $ 4.29 milyar di Amérika Serikat. Tina sudut pandang matematika murni, upami panghasilan éta ngan ukur 19% tina déwasa, saatos analisa Pew, pasar tiasa tumbuh langkung ti $22.5 milyar kalayan partisipasi 100%. Éta henteu kalebet inflasi atanapi paningkatan taruhan.

Wewengkon artos ageung sapertos California, Texas, sareng Florida ogé teu aya dina nomer di luhur. Sakali pasar maranéhanana jadi operasional, duanana rata jeung total inohong naek murni dumasar kana kakuatan finansial maranéhanana.

Amerika geus staked leuwih ti $ 125 milyar dina tohan olahraga saprak kaputusan Mahkamah Agung 2018 dibuka panto ka legalisasi nyebar. Tilu puluh hiji nagara bagian tambah Washington, DC boga pasar tohan légal, bari sababaraha séjén anu poised pikeun gabung daptar.

Asosiasi kaulinan Amérika (Aga) ekspektasi ogé kanaékan judi salila usum NFL. Numutkeun perkiraan, 46,6 juta bettors Amérika bakal nempatkeun artos sateuacan Super Bowl dina bulan Pebruari 2023.

Sentimen AGA sigana dikonfirmasi dina minggu mimiti musim nalika data geo-lokasi ngungkabkeun paningkatan 71,5% sataun-leuwih-taun dina tohan. Numutkeun parusahaan tracking GeoComply, aya geus ékspansi masif dina jangkauan judi, sakumaha locals tiasa dump sportsbooks lepas pantai pikeun pilihan karek legalized.

Tren demografi

survey bangku gereja mangka béda demografi metot lamun datang ka judi .

24% lalaki ngarojong olahraga judi , bari ngan 15% awéwé nyebutkeun sami. 22% responden di handapeun umur 50 ngarojong judi , bari ngan 17% tina leuwih 50 grup umur ngarojong judi .

27% hideung jeung 24% responden Hispanik dilaporkeun judi , bari ngan 18% bule jeung 10% responden Asian tuh.

kategori nu tangtu teu nyieun bédana nanaon

Sanajan kitu, sababaraha kategori teu nyieun bédana nanaon. Atikan, contona, teu relevan, kalawan 18% lulusan kuliah sarta 20% tina non-kuliah lulusan ngalaporkeun judi . Kabeungharan oge teu relevan, kalawan 22% panghasilan luhur, 19% kelas menengah, jeung 19% responden panghasilan low ngalaporkeun judi .

afiliasi pulitik ogé teu nyadiakeun wawasan kabiasaan judi. 21% Demokrat jeung Demokrat-condong subjék geus Gamble dina taun katukang, bari 19% Republicans jeung Republik-condong responden ogé geus maen judi leuwih 365 poé kaliwat.

57% panongton polling urang ngarasa yen judi olahraga henteu alus atawa goréng pikeun masarakat modern. 49% ogé ngomong yén éta henteu alus atawa goréng pikeun olahraga sorangan.

#Hiji #dina #Lima #Dewasa #bet #Olahraga #Taun #tukang

Tilas pulisi curang meunang 14 taun panjara sanggeus judi $ 2m

Bandéra California nganggo kétang

Hiji hakim di California geus dihukum urut perwira pulisi 14 taun panjara anu squandered leuwih ti $ 2 juta dina duit korban pa San Manuel kasino . [Image: Shutterstock.com]

Hakim ngabantah mantan pulisi

Saatos branding urut pulisi salaku “salah sahiji jalma meanest” anjeunna kantos digarap kalawan, Hakim Distrik AS Michael W. Fitzgerald dihukum lalaki California pikeun 14 taun panjara féderal pikeun defrauding investor leuwih ti $7,5 juta.

sarat pikeun mayar deui $7,592,491

Hakim Fitzgerald dihukum Christopher Lloyd Burnell, 51, Salasa. pinalti na ngawengku sarat pikeun mayar deui $7,592,491. Kantor Kejaksaan AS pikeun Distrik Tengah Los Angeles (USAO-LA) ngabagi kaputusan dina Twitter:

Numutkeun siaran warta USAO-LA, urut pulisi bet leuwih ti $2 juta duit korban na di Yaamava ‘Resort & kasino, baheulana kawanoh salaku San Manuel kasino . Dina 10 Méi, Burnell ngaku kaliru kana 11 cacah panipuan kawat sareng dua cacah pikeun ngajukeun pamulangan pajeg palsu.

DOJ nyatakeun yén Burnell ngagunakeun latar tukangna salaku timbalan sheriff San Bernardino County pikeun “meunang kapercayaan investor.” Anjeunna teras nganggo artos éta pikeun ngabiayaan “gaya hirup méwah” na.

Jaringan panipuan

Numutkeun Departemen Kehakiman AS, panipuan Burnell ngandelkeun ngayakinkeun korban yén anjeunna mangrupikeun pangusaha anu beunghar. Anjeunna ngaklaim geus meunang puluhan juta dollar dina gugatan ngalawan urut sheriff jeung parusahaan nu anjeunna ngajual kutang bulletproof tiis hawa. Bari duanana klaim téh salaku bogus sakumaha tagihan tilu-dollar, aranjeunna dianggo kalayan pesona.

Korban Burnell murag asih jeung pitch jualan na, dimana anjeunna jangji mulih nepi ka 100% dina kasempetan investasi ekslusif, nu bisa mayar kaluar dina ngan sababaraha minggu. Korban luncat langsung, sababaraha investasi ratusan rébu dolar sakaligus.

Kabogoh model hooters kalénder, judi jeung jet pribadi.

Hanjakal keur conned, jaksa dipedar dina mémo sentencing, “kasempetan investasi sabenerna teu aya.” Gantina, ex-perwira disgraced dipaké duit pikeun ngajaga “kahirupan méwah keur dirina jeung kabogoh model kalénder Hooters na, judi jeung jet pribadi.”

Kabayang pareum

Penipuan Burnell lumangsung sababaraha taun dugi ka artos korbanna béak sareng anjeunna henteu mendakan anu énggal. Ex-cop extorted malah leuwih duit ti korban na ngaku manehna diperlukeun injeuman pikeun mayar perlakuan kanker pamajikanana dina waktu éta.

DOJ ngomong yén, sajaba $ 2 juta dina judi karugian, Burnell blew $ 500.000 dina penerbangan jet pribadi, $ 70.000 pa Louis Vuitton dagangan, jeung $ 175.000 dina mobil méwah jeung rentals apartemen keur kabogoh na lajeng.

Numutkeun dokumén pangadilan, Burnell ngancurkeun loba nyawa korban na ‘. DOJ nyebatkeun depresi, cerai, kacenderungan bunuh diri, kagagalan bisnis, penjualan harta paksa, sareng terminasi pendidikan kuliah barudak salaku sababaraha épék négatip.

“Kantun nempatkeun, teu aya kecap anu tiasa ngajelaskeun tingkat karusuhan émosional sareng fisik [Burnell] bray [his] nyawa korban,” ceuk jaksa.


#Tilas #pulisi #curang #meunang #taun #panjara #sanggeus #judi

Legenda Bay Mimiti Anyar Northern Nevada kasino di 20 taun

upacara motong pita

Legenda Bay kasino geus dibuka, sahingga kahiji kasino dibuka di Northern Nevada dina leuwih ti dua puluh. [Image: Shutterstock.com]

A milestone pikeun wewengkon

Legenda Bay kasino geus dibuka panto na pikeun kahiji kalina, sahingga kahiji kasino anyar di Northern Nevada dina leuwih ti 20 jeung. Masarakat tiasa lebet kana harta éta dinten Salasa saatos upacara pembukaan anu mewah. Mimitina aya pihak VIP husus dimana sampanye jeung udang cocktails ditawarkeun.

Dinten Bubuka éta kasuksésan badag pikeun kasino di; hiji nganjang tweeted yén unggal mesin slot sibuk jeung aya ngeunaan sarébu jalma nyoba asup bari tempat éta geus dina kapasitas pinuh:

fasilitas impressive

The kasino anyar dina Sparks nyaeta 80.000 méter pasagi sarta nawarkeun pilihan rupa kaulinan. Saanggeus jangji hiji “pamaén paradise” lamun dibuka, Legenda Bay kasino sigana geus hasil. Aya leuwih ti 650 video poker jeung mesin slot, sapuluh kaulinan tabel live, sarta kamar roller tinggi.

Divisi Olympia Gaming of Olympia Companies nyaéta operator Legenda Bay. Pausahaan ogé ngoperasikeun kasino Fandango di Carson Kota.

Aya ogé nyatu inuman sarta kadaharan outlet di kasino di, kitu ogé Circa sportsbook ritel. Ieu nandaan sportsbook ritel kagenep pikeun Circa Olahraga di Nevada jeung kahiji di bagian kalér nagara. Gubernur Nevada Steve Sisolak hadir pikeun upacara bubuka. Anjeunna nyarioskeun kumaha éta mangrupikeun proyék iconic pikeun Northern Nevada sareng éta “momen anu saé pikeun jalma-jalma di sakuliah nagara pikeun ningali naon anu ditawarkeun Northern Nevada sareng narik langkung seueur wisatawan ka Nagara Perak.”

Lila datang

Harepan éta bubuka harta Legenda Bay bakal naekeun ékonomi di Northern Nevada. Éta nyiptakeun sakitar 300 padamelan permanén sareng sigana tiasa janten atraksi wisata utama. CEO Olympia kaulinan Gary Coett ngabagéakeun ogé lawang kasino urang, nyatakeun yén éta geus lila datang.

leuwih leutik batan rencana aslina

Proyék kasino di lokasi ieu geus di karya pikeun lila. The beuli aslina tina harta lumangsung dina 2007, tapi ngarencanakeun pikeun ngembangkeun hiji kasino dina loka ieu dilanjutkeun alatan Resesi Great. Proyék ahir langkung alit tibatan anu direncanakeun, dimimitian dina bulan Pebruari 2021. Pamekar nyéépkeun sakitar $130 juta pikeun ngawangun harta éta.


#Legenda #Bay #Mimiti #Anyar #Northern #Nevada #kasino #taun

IGT Kéngingkeun Opat Taun Manjangkeun Kontrak Lotre New York

Logo lotre New York

IGT geus diamankeun extension opat taun kana kontrak na pikeun téhnologi suplai ka New York lotre. [Image: Shutterstock.com]

Ngalegaan wengkuan hubungan

International Game Technology (IGT) Plc parantos ngamankeun perpanjangan opat taun kanggo kontrakna sareng New York Lottery. IGT ngumumkeun Salasa yén cabangna na IGT Global Leyuran Corporation bakal neruskeun suplai téhnologi ka salah sahiji lotteries kaayaan pangbadagna di AS. Salaku hasil tina deal panganyarna, kontrak IGT bakal ngajalankeun dugi Agustus 2026.

ngaluncurkeun sistem pembayaran sareng klaim énggal

IGT bakal ngajalankeun sistem pembayaran jeung klaim anyar salaku bagian tina deal anyar. Éta ogé bakal terus nyayogikeun sistem pusat lotre sareng téknologi anu relevan pikeun New York Lottery, ogé jasa lapangan, distribusi, dukungan pusat telepon, pelatihan pangecér, perbaikan infrastruktur, sareng gudang tikét instan.

deal jangka panjang

Ngawangkong ngeunaan perpanjangan kontrak, ceuk lulugu perwira operasi IGT pikeun departemén lotre global Jay Gendron: “Salila leuwih ti 35 taun, kami geus digarap kalawan Lotre nyadiakeun solusi inovatif-kelas dunya pikeun retailers sarta pamaén sapuk. IGT sareng New York Lottery parantos damel babarengan ti saprak 1986.

IGT mangrupakeun pamimpin di pasar lotre sakuliah dunya, ngabogaan leuwih ti 475.000 titik-of-diobral terminal di pasar global diatur. Hal ieu ogé kalibet dina tipe séjén kaulinan, kayaning tohan olahraga sarta téhnologi iGaming.

Ieu minggu sibuk keur warta patali IGT. Ieu nembe wangsit yén IGT bakal mayar kurang leuwih $ 269,75 juta ti pakampungan hiji $ 415 juta gugatan ngeunaan salah sahiji urut unit bisnis na, ganda Turun Interactive. gugatan ngajadikeun klaim yén kaulinan kasino sosial Double Turun ngalanggar hukum Washington State. IGT ngajual bisnis di 2017.

Seueur aksi di New York

Aya teu loba teuing lotteries kaayaan anu leuwih badag batan hiji di New York. Lotre kaayaan New York parantos aya ti saprak 1967, sareng kalolobaan pendapatan bakal ngabiayaan program pendidikan umum.

Sababaraha lotteries kaayaan séjén anu gawé bareng IGT kaasup Michigan, Kansas, sarta Virginia Kulon. Éta ogé ngoperasikeun lotre di Éropa sareng Amérika Latin.

Ieu geus sataun sibuk keur New York judi sektor jadi jauh. tohan olahraga online statewide indit hirup dina Januari, nu nyababkeun sababaraha Holdings impressive jeung hasil earnings. Aya ogé push lumangsung pikeun ngidinan tilu lisénsi kasino komérsial pikeun New York City. Loba operator kabetot dina kalibet dina poténsi aksi.

#IGT #Kéngingkeun #Opat #Taun #Manjangkeun #Kontrak #Lotre #York

Italia Ténis Ump dilarang salila tujuh taun pikeun fixing patandingan

Pamaén ténis mariksa senar rékétna

Pajabat ténis Italia Lorenzo Chiurazzi parantos digantungkeun salami tujuh satengah taun kusabab ngalanggar ngatur pertandingan. [Image: Shutterstock.com]

Hukuman gancang

Wasit korsi ténis tingkat nasional Italia sareng juru garis Lorenzo Chiurazzi parantos dilarang ku Badan Integritas Ténis Internasional (ITIA) salami tujuh satengah taun pikeun ngalereskeun pertandingan.

denda $50.000, nu $33.500 geus ditunda

Pernyataan anu dileupaskeun Jumaah dikonfirmasi gantung Chiurazzi, ogé denda $ 50,000, anu $ 33,500 parantos ditunda. Masalahna direngsekeun dina “Proposal Disposition” ITIA, anu ngamungkinkeun lembaga pikeun ngahukum hukuman tanpa sidang.

Larangan éta bakal berlaku ti tanggal dakwaan dicabut, 12 Agustus 2022, dugi ka 11 Pebruari 2030.

Ngalanggar aturan

Pelanggaran Chiurazzi lumangsung nalika pertandingan di 2021 dina turnamén di Perugia, Italia. Patugas pertandingan ngalakukeun sababaraha pelanggaran, kalebet ngalambatkeun input skor, ngahaja ngunggah skor anu salah, sareng gagal ngiringan panyilidikan sareng ngalaporkeun korupsi.

Chiurazzi kapendak kaliru tina sababaraha tuduhan ngalanggar Program Anti Korupsi Tenis (TACP), anu didaptarkeun di handap:

  • Bagian D.1.b, nu mangrupa daptar ngalanggar judi nu bisa ngakibatkeun hukuman.
  • Bagian D.1.m, anu ngurus kumaha skor kudu diasupkeun dina ragam timely sarta tanpa manipulasi.
  • Bagian D.1.d, anu ngalarang nyiptakeun hiji acara.
  • Bagian D.2.bi, anu méré amanat ka saban pajabat pikeun nyobaan dipangaruhan ku pihak-pihak anu henteu berwenang ngalaporkeun kajadian éta.
  • Bagian F.2.b, nu nyebutkeun yen sakabeh pajabat kudu cooperate dina investigations.

Chiurazzi ngaku kana tuduhan sareng teras dilarang.

Ngaronjatkeun masalah sareng ngalereskeun pertandingan

Chiurazzi moal ilubiung dina sagala acara ténis nasional atawa internasional diatur dugi gantung na geus dijieun.

ogé nalungtik sasama kapala wasit Italia Francesco Totaro, anu dituduh ngalereskeun pertandingan

Samentara éta, ITIA ogé nalungtik sasama kapala wasit Italia Francesco Totaro, anu dituduh nangtukeun pertandingan dina bulan Juli. Salaku tambahan, tilu pajabat Tunisia digantungkeun kusabab dituduh ngalereskeun pertandingan dina minggu anu sami sareng Totaro.

ITIA miharep éta panjagaan tighter bakal nyadiakeun spasi aman pikeun olahraga .

“ITIA mangrupikeun badan mandiri anu diadegkeun ku Badan Pamaréntahan Ténis Internasional pikeun ngamajukeun, ngadorong, ningkatkeun sareng ngajaga integritas ténis profésional di sakuliah dunya,” saur pernyataan saatos gantung Totaro.

#Italia #Ténis #Ump #dilarang #salila #tujuh #taun #pikeun #fixing #patandingan

Séktor kaulinan Cyber ​​​​Serangan Naék 167% Dina Taun Katukang

'System Dina Serangan' dina layar

Serangan cyber sektor kaulinan ningkat 167% salami 12 sasih. [Image: Shutterstock.com]

Wawasan héran

Serangan cyber sektor kaulinan parantos ningkat 167% salami 12 sasih. Firma Cybersecurity Akamai ngaluarkeun laporan anyar ngeunaan masalah éta, nyorot sababaraha tokoh konci ngeunaan serangan digital.

Perusahaan AS mangrupikeun target utama pikeun peretas

Laporan anu judulna ‘Kaulinan Awakened,’ kapanggih yén pausahaan AS éta target perdana pikeun hacker. Salajengna dina daptar nyaéta Swiss, dituturkeun ku India, Jepang, Inggris, sareng sababaraha nagara Éropa sareng Asia.

Salah sahiji bentuk utama serangan kaprah di séktor kaulinan disebarkeun panolakan-kaluar-of-jasa (DDoS), jeung industri akuntansi pikeun leuwih ti sagala sektor bisnis séjén. Industri kaulinan serangan DDoS akun pikeun 35% tina serangan anu lumangsung di sakuliah dunya.

Ancaman tumuwuh

Ngajéntrékeun alesan di balik angka rising, Akamai strategist senior pikeun industri hiburan jeung média Jonathan Singer ceuk: “Salaku aktivitas kaulinan geus ngaronjat sarta mekar, jadi boga nilai disrupting eta ngaliwatan serangan cyber.”

Numutkeun laporan RiskIQ ningali taun 2021, kajahatan maya ngarugikeun organisasi $1.79 juta unggal menit.

Cenah tujuan utama serangan éta maok aset kaulinan. Numutkeun Singer, ancaman anyar terus-terusan muncul, khususna nalika kaulinan awan parantos muncul dina jaman ayeuna. Aya ogé tingkat pamaén anyar anu langkung ageung asup kana rohangan, seueur anu janten target utama pikeun peretas.

Langkung seueur pamaén, langkung seueur masalah

Loba wawasan metot séjén muncul dina laporan.

Ieu nunjukkeun yén pandémik COVID-19 nyababkeun paningkatan anu signifikan dina kagiatan industri kaulinan. Numutkeun laporan éta, teu aya tanda-tanda anu jelas ngeunaan kamekaran ieu ngalambatkeun sanaos ngagampangkeun larangan. Kagiatan ngaronjat ieu saluyu jeung ngaronjatna jumlah serangan cyber, utamana dina hal serangan aplikasi wéb.

perhatian utama sejen pikeun pausahaan judi nyaeta ransomware. Dina Juni taun ieu, serangan ransomware ngarah ka panutupanana genep casinos di Oklahoma.

#Séktor #kaulinan #Cyber #Serangan #Naék #Dina #Taun #Katukang

Lalaki Dihukum 10 Taun Penjara Pikeun Ngarampog Sportsbooks

Lalaki ngacungkeun iteukna siga bedil

Lalaki anu ngagunakeun shotgun palsu pikeun ngarampog lima buku olahraga London dihukum sapuluh taun panjara. [Image: Shutterstock.com]

Sportsbook henteu kedah hariwang deui

Lalaki anu ngagunakeun baton salaku shotgun palsu pikeun ngarampog sababaraha buku olahraga ritel di London, Inggris bakal nyéépkeun sapuluh taun panjara.

Brett Mullan, 50, ngajaga wand collapsible dina kantong plastik manéhna ngagunakeun pikeun trik karyawan sportsbook.

Taktik éta cukup pikeun ngabantosan anjeunna maok total £ 2,780 ($ 3,398) salami heist na.

Ngahijikeun potongan

Warga Gravesend ditéwak saatos masihan nami aslina ka inspektur rel dina perjalanan ka perampokan kadua na di Burnt Ash Road di London dina 13 April. Rakaman CCTV ngamungkinkeun penyidik ​​​​ngalacak unggal gerakanna.

Mullan geus ngumbara ka sadaya robberies ku karéta

Pulisi geura-giru manggihan yén Mullan geus ngumbara ka sakabéh robberies ku karéta; aranjeunna lajeng ngagunakeun kaméra kaamanan pikeun dokumén footage tina kajahatan sarta manéhna indit ka jeung ti imahna di kalér Kent.

Pulisi ogé mendakan iteuk anu dianggo nalika perampokan di bumi Mullan.

The Flying Squad, cabang tina London Metropolitan Police Service dedicated ka nalungtik perampokan, mantuan nempatkeun potongan babarengan. Detektif khusus pamustunganana ngalacak perampokan anu sami di Lee, Norwood, Sutton, sareng Crayford antara 4-24 April.

Mullan ditéwak dina 25 April nalika anjeunna kaluar ti bumina. Anjeunna ngaku kaliru kana lima cacah perampokan sareng lima tuduhan gaduh senjata api palsu dinten salajengna.

Kasalahan basajan

Detektif Constable Carl Stallabras, bagian tina Flying Squad, nyarios ngalawan kajahatan Mullan.

Jalma-jalma éta sieun pikeun hirupna. ”

“Mullan sieun anggota masarakat sareng staf di kota anu hirup normal nalika anjeunna nungtut artos sareng ngadamel ancaman kekerasan anu serius,” saur Stallabras. “Éta jalma sieun hirupna.”

“Tapi kasalahan saderhana dina jalan ka ngalanggar kadua nyaéta sadayana anu urang peryogikeun pikeun ngalacak anjeunna, sareng ti dinya jumlah bukti anu ageung anu kami pikahoyong ngantepkeun anjeunna teu aya pilihan tapi ngaku kaliru.”

Mullan dihukum sapuluh taun panjara di Snaresbrook Crown Court dina Senén.

#Lalaki #Dihukum #Taun #Penjara #Pikeun #Ngarampog #Sportsbooks

Atlantik Kota Ayeuna Nyetél Pikeun Opat Taun Kasino Buruh Peace

sasalaman

Unggal salapan casinos Atlantik Kota ayeuna geus nandatanganan kontrak anyar jeung serikat kasino utama wewengkon urang. [Image: Shutterstock.com]

Damai di kota

Sigana casinos Atlantik Kota bakal karapihan pikiran pikeun opat taun ka hareup sanggeus pajabat asup kontrak union rongkah.

poténsi mogok sareng aksi mogok

Kateupastian geus plagued kota salila sababaraha bulan katukang jeung pagawe kasino néangan kanaékan upah jeung nguruskeun hadé jeung pausahaan relevan maranéhanana, ngarah kana Patempuran jeung sababaraha operator. Ancaman tina serangan poténsi sarta aksi neunggeul pamustunganana datang ka fruition sanggeus wawakil union sarta executives kasino junun ngamankeun deal a.

Golden Nugget Atlantik Kota Hotel na kasino teh panungtungan tina salapan casinos AC pikeun tanda perjangjian jeung union Lokal 54 ngahiji Ieuh, nandatanganan deal on Kemis soré. Unggal perjangjian sarua, kalawan hiji perjangjian nyegah panarajangan hareup salila sahenteuna opat taun.

Sarerea katingali gumbira

Nalika rundingan kontrak dina taun-taun sateuacana langkung difokuskeun kana mancén sareng kauntungan kaséhatan, waktos negotiators serikat ieu milarian kanaékan gaji anu signifikan pikeun ngabantosan para pagawé nungkulan naékna biaya hirup. Kasapukan anyar, sakumaha dilaporkeun Panyidik ​​Philadelphiaéta ogé ngawengku cakupan pikeun kauntungan kaséhatan sarta mancén aya, kitu ogé ukuran tangtu ngajaga pagawean jeung salajengna ningkatkeun kasempetan pagawean.

Masa depan kota ieu aman”

Mun rundingan teu hasil, union geus masihan lampu héjo pikeun mogok on Sabtu ngalawan sagala casinos kota nu teu nandatanganan kontrak. Ngomong ngeunaan hasil tina prosés rundingan anu panjang, presiden serikat Bob McDevitt, nyarios: “Masa depan kota aman, kapamimpinan industri saé, sareng Lokal 54 bakal salawasna berjuang pikeun hak-hak buruh.”

Saatos nandatanganan deal minggu ieu, duanana Resorts kasino Hotél jeung Golden Nugget executives delighted jeung deal anyar. Golden Nugget umum manajer sarta Wapres senior Tom Pohlman, commented: “Kami salah sahiji casinos panungtungan bisa ditilik pikeun hungkul jeung kami reueus éta deal Swift tur ramah.”

Meuntas garis

kasino Resorts menyimpulkan hungkul na Rebo, dituturkeun ku siga emas Nugget on Kemis. Undian ratifikasi resmi pikeun perjanjian éta bakal dilaksanakeun minggu payun diantara para pekerja serikat.

Uni jeung Hard Rock, Tropicana, Harrah urang, Caesars, sarta Borgata geus kabentuk deal dina awal Juli. Uni boga ogé poéna kalawan Samudra kasino Resort na Bally urang.

#Atlantik #Kota #Ayeuna #Nyetél #Pikeun #Opat #Taun #Kasino #Buruh #Peace