Tag Archives: Suing

Lawsuits Suing MGM Dupi ‘Robbing’ Gamblers ‘Robah

Jalma anu nempatkeun duit kana mesin slot

The gugatan Peta kelas Filed di Mississippi alleges yén MGM Resorts International geus éféktif “rampok” gamblers na robah. [image: Shutterstock.com]

Panghasilan badag

A gugatan Peta kelas anyar Filed ngalawan MGM Resorts International ngaklaim yén raksasa kasino geus dipaling robah ti nasabah na di sagala rupa sipat AS na.

dasarna ngarampok para nasabah sababaraha sen dina hiji waktos, dina jutaan transaksi “

The filing di Pangadilan District AS pikeun Kacamatan Kidul Mississippi alleges yén parusahaan kasino geus sababaraha kali breached kontrak na jeung konsumén ku teu pinuh mayar tikét tunai. Hasilna, MGM “dasarna ngarampok para nasabahna sababaraha sen dina hiji waktos, dina jutaan transaksi,” gugatan negeskeun.

Nyicingan New Orleans Leane Scherer, nu ngagugat kalungguhan di gugatan, ngaklaim yén kasino kasebut éféktif taxing gamblers ku teu adequately ngajelaskeun sistem pembayaran tunai. Numutkeun Scherer, MGM geus gagal nyadiakeun informasi mangpaat cukup sabudeureun kios instructing pamaén cara tukeur tikét pikeun kas.

Cash pikeun tiket

Scherer boga tujuan pikeun ngawakilan grup nasional jalma anu geus leungit robah maranéhanana dina sipat MGM ngaliwatan sistem voucher game cash-out saprak 19 September 2012.

Casinos nyobian ngurangan jumlah transaksi patali touch

Masalah éta disangka mimiti muncul di tengah pandémik COVID-19. Kasino milarian ngirangan jumlah transaksi anu aya hubunganana ku cara nyayogikeun tikét pikeun jumlah anu kirang ti $ 1.

Salaku per sistem ieu, lamun ngéléhkeun $ 3,48 maén mesin slot, anjeun tiasa nampi tilu $ 1 tagihan ti kios otomatis tur $ 0,48 patut tikét. Pikeun nebus tikét saharga $0,48, anjeun kedah ngantri di kandang kasir. Seueur casinos nganggo pendekatan anu sami tapi disangka gaduh petunjuk anu langkung jelas ngeunaan cara tukeur tiket kas.

béakna 30 poé

Salaku dilaporkeun ku 8warta ayeuna, gugatan ngaklaim MGM casinos nyieun loba duit tina sistem tunai-kaluar ayeuna. Loba gamblers nahan kana tiket na teu sadar yen aranjeunna kadaluarsa sanggeus 30 poé, kaayaan outlined dina print rupa.

Numutkeun hukum kaayaan Nevada, tiket kasino bakal salawasna kadaluarsa sanggeus 180 poé. nagara lajeng meunang 75% tina nilai tikét, kalawan sesa duit bade kasino di. Nembe Las Vegas Review-Journal laporan nyatakeun yén nagara éta nampi langkung ti $ 16.5 juta dina fiskal 2022 ngalangkungan tikét anu teu diklaim.

Scherer milarian ganti rugi ngaliwatan gugatan tindakan kelas. Aksi hukum daptar sipat MGM ti sakuliah AS, kaasup di Nevada, New York, Mississippi, sarta Michigan.

#Lawsuits #Suing #MGM #Dupi #Robbing #Gamblers #Robah