Tag Archives: Star

Star Hiburan Grup Ngirim Tanggapan pikeun Request NSW

jaba béntang Sydney

Star Hiburan ngaharepkeun neruskeun operasi na kasino Sydney, ngirimkeun hiji rencana perbaikan pikeun tinimbangan ku NICC. [Image: Shutterstock.com]

Ngaku kasalahan

Star Hiburan Grup geus Filed respon resmi pikeun panalungtikan di New South Wales (NSW) nu kapanggih eta pantes hiji nyekel lisénsi kasino di propinsi. Salasa, parusahaan kasino narima papanggihan laporan panalungtikan.

NICC bakal mutuskeun upami rencana éta cekap

Ogé outlines rencana perbaikan éksténsif eta hoyong nuturkeun lamun NSW bebas kasino komisi (NICC) ngamungkinkeun eta neruskeun operasi na kasino Sydney. NICC bakal mutuskeun rencana éta cukup pikeun ngidinan operasi Sydney neruskeun.

Dina réspon resmina, Star Entertainment ngaku kagagalan signifikan anu diwincik dina Bell Report. Pausahaan kasino nyatakeun yén éta parantos ngamimitian parobihan anu penting pikeun operasina, kalebet nambihan langkung seueur “resiko, patuh sareng kaamanan staf, persetujuan téknologi panjagaan anu ningkat sareng permanén kaluar tina junket sareng nutup Marquee nightclub.”

Nyobian mulang ka jalur

Rencana remediasi bakal ngakibatkeun transformasi utama budaya, kamampuan, akuntabilitas, governance, patuh sareng sistem manajemén résiko dina perusahaan. Parobihan bakal dugi ka akhir taun 2024 pikeun réngsé, sareng Star ngarencanakeun pikeun ngabéréskeun rencana anggaran dina minggu anu bakal datang.

Star Entertainment Group ogé milarian CEO énggal. CEO Interim Geoff Hogg nyerahkeun pengunduran diri na dina Senén, ngan ukur nyandak alih ti tilas CEO Matt Bekier dina Juni.

Pupuhu eksekutif Star Entertainment Group Ben Heap parantos komitmen pikeun ngalakukeun naon waé anu diperyogikeun pikeun ngajantenkeun perusahaanna cocog pikeun ngoperasikeun casinos di Sydney. Anjeunna yakin yén ngahontal milestones tangtu sarta tunduk kana scrutiny sengit kedah masihan NICC kapercayaan pikeun ngidinan Star Hiburan neruskeun operasi na di Sydney. Gemblengna, rencana éta ngagaduhan 130 tonggak anu ditujukeun ku perusahaan salami dua taun.

Kagagalan nyebar

Pelepasan Bell Report sumping sababaraha minggu ka tukang, masihan Star Entertainment 14 dinten pikeun ngaluarkeun tanggapan resmi na. Pausahaan ogé nanganan panalungtikan sarupa di Queensland.

sub-standar counter-térorisme jeung sistem waragad anti laundering duit

Star Hiburan dipikanyaho geus nyieun gagal signifikan dina jangka waktu nu lila bari operasi di NSW. Salah sahiji masalah pangbadagna nyaéta ngahaja miscategorizing pangmayaran ti konsumén Cina salaku waragad hotél tinimbang duit judi. Aya ogé masalah sareng tautanna ka operator junket utama sareng sistem pendanaan anti-térorisme sareng anti pencucian uang anu substandard.

Sektor kasino di Australia geus di kaributan pikeun sababaraha taun. Salian perjuangan Star Entertainment, perusahaan kasino saingan Crown Resorts ogé nyanghareupan patarosan anu penting ngeunaan operasina di sakuliah nagara. Crown Resorts nembe nampi lampu héjo pikeun ngamimitian operasi na kasino Sydney sanggeus dianggap teu cocog pikeun leuwih ti 18 bulan.

#Star #Hiburan #Grup #Ngirim #Tanggapan #pikeun #Request #NSW

Star Hiburan Teu Ngabogaan hak nyekel Sydney kasino Lisensi

Sydney Star

Star Hiburan dinyatakeun teu pantes nyekel lisénsi kasino di Sydney. [Image: Shutterstock.com]

Kahareupna teu pasti

Saatos investigations éksténsif kana operasi na, Star Hiburan Grup geus dianggap pantes nyekel hiji lisénsi kasino di Sydney. The New South Wales (NSW) bebas kasino komisi (NICC) Salasa diterbitkeun laporan ti Adam Bell SC.

tempo pilihan-Na pikeun aksi disiplin di respon kana papanggihan jeung saran Bell urang “.

Ieu mah can écés naha régulator bakal nyabut lisénsi atawa naha pausahaan kasino tiasa nyandak Peta corrective. NICC ceuk eta masihan Star bewara ngeunaan cukang lantaranana acara sarta “nyaéta tempo pilihan pikeun aksi disiplin di respon kana papanggihan jeung saran Bell urang.”

Star Hiburan boga 14 poé pikeun ngirimkeun respon kana papanggihan panalungtikan. Sakali komisi narima respon, éta bakal mutuskeun dina hukuman luyu. Cai mibanda kamampuhan pikeun nyabut lisénsi kasino Star, ngagantungkeun eta, administer hukuman finansial, sarta nunjuk hiji manajer bebas tina harta.

Tuduhan penting

Panalungtikan publik NSW kana Star Hiburan mimiti di handap ieu publikasi dina média lokal tina tuduhan yen Star geus diwenangkeun laundering duit signifikan jeung panipuan sarta miboga tumbu ka kajahatan diatur.

Leuwih ti 30 saksi kasaksian salila panalungtikan, jeung pamaréntah NSW reviewing laporan ahir Bell di awal September. Éta mendakan yén aya “karusakan patuh éksténsif” dina seueur daérah bisnis utama. Komisaris lulugu NICC Philip Crawford disebut laporan Bell urang “ngajempolan”.

Star mantuan nyamur jumlah badag duit

Gantina laporan nyalahkeun salah sahiji dalang utama, éta kapanggih yén aya masalah jero-rooted sakuliah bisnis. Salah sahiji wahyu badag éta Star mantuan nyamur sums badag duit salaku waragad hotél, tinimbang categorizing aranjeunna salaku duit judi .

Masalah ogé lumangsung di tempat sanés

Salaku hasil tina panyilidikan salajengna, seueur eksekutif perusahaan anu pangkat luhur mundur, kalebet tilas CEO sareng pupuhu. Star ngaharepkeun yén ku nyieun parobahan manajemén senior signifikan, eta bakal dianggap cocog pikeun nuluykeun casinos operasi di Sydney.

operator kasino kapaksa menta eureun dagang di Bursa Saham Australia (ASX) listings on Senén sanggeus rumor mimiti permukaan ngeunaan dianggap teu pantes nyekel lisénsi Sydney.

The Star ayeuna subyek panalungtikan sarupa di Queensland, nu museurkeun kana tilu sipat na di propinsi jeung suitability parusahaan nyekel lisénsi nu.

Star oge teu hijina parusahaan kasino Australia geus gotten kana cai panas anyar. Crown Resorts ieu dianggap teu pantes nyekel sagala lisénsi kasino di handap investigations di Australia Kulon, Victoria jeung NSW. Eta dijieun parobahan utama pikeun manajemén sarta sakabéh struktur bisnis jeung salaku hasilna, geus bisa neruskeun operasi unggal kasino dina kaayaan nu tangtu.

#Star #Hiburan #Teu #Ngabogaan #hak #nyekel #Sydney #kasino #Lisensi

Utama Star kasino shareholders geus disangka tina Bond Pidana

Déwan investigasi

A nyekel saham utama dina proyék Resort kasino di Queensland geus disangka Tumbu ka kajahatan diatur. [Image: Shutterstock.com]

Ngangkat patarosan husus

Salah sahiji shareholders pangbadagna Ratu urang darmaga Brisbane Star Hiburan kasino Resort di Queensland bisa boga tumbu ka kajahatan diatur. Panalungtikan ku ABC News ngungkabkeun yén perusahaan Chow Tai Fook anu nampi persetujuan ti pamaréntah Queensland di 2015 pikeun janten pasangan dina proyék kasino Star Entertainment anyar $ 3,8 milyar (US $ 2,6 milyar) tiasa gaduh hubungan anu teu jelas.

teu nuduh Chow Tai Fook atawa kulawarga Cheng tina sagala kagiatan kriminal

The panaséhat kajujuran anu ditaksir mitra poténsial dina proyék kasino ngaku yen anjeunna teu sadar Tumbu mungkin parusahaan ka kajahatan dina waktu assessing suitability. A B C teu nuduh Chow Tai Fook atawa kulawarga Cheng tina sagala aktivitas kriminal, tapi pausahaan média yakin patarosan kudu diwaler ngeunaan peran Chow Tai Fook di Brisbane urang Ratu urang darmaga kasino Resort.

Ningali tuduhan

Chow Tai Fook owns ogé satengah tina munara apartemen sabudeureun kasino jeung narima komisi pikeun sakabéh gamblers VIP anu diarahkeun ka tempat. Harta darmaga Ratu bakal dibuka taun payun.

sagala informasi anyar wangsit bakal ditalungtik

Aya undang-undang anu nyegah usaha ngagaduhan mitra dina reputasi anu goréng. Ayeuna Queensland Jaksa Agung Shannon Fentiman, lulugu régulator kasino propinsi urang, disebut dugaan ti panalungtikan ABC “deeply ngeunaan”. Anjeunna neraskeun yén inpormasi anyar anu diungkabkeun bakal ditalungtik.

ABC Panalungtikan wangsit dina laporan na yén Chow Tai Fook jeung sababaraha pausahaan patali boga tumbu ka kajahatan diatur di Cina nu bentang dekade. Sababaraha sambungan maranéhanana kaasup gangster Makau Wan Kuok Koi jeung urut kingpin junket Alvin Chau.

Kasalempang hubungan kriminal mungkin

Wahyu ti A B C sumping ka lampu ngan saméméh hiji panalungtikan dimimitian dina Salasa di Queensland kana sangkaan yén Star Hiburan ieu ignoring resapan kriminal sarta laundering duit di propinsi.

Kulawarga Cheng anu berbasis di Hong Kong ngawasa Chow Tai Fook. Kulawarga mimitina nyieun pakaya ngaliwatan ngembangkeun sipat sarta toko perhiasan saméméh gawé bareng jeung tycoon kasino Makau Stanley Ho dina 1980s. Éta supir utama dina ngarobah Makau kana pangbadagna judi hub di dunya.

operator kasino di Makau dipaké pikeun nungkulan grup kajahatan diatur pikeun ngumpulkeun hutang ti rollers tinggi anu dicoo dina kiridit. Éta sering muka jalan pikeun jinis kajahatan sanés, kalebet perdagangan narkoba, kekerasan, sareng rentenir. Otoritas di sakuliah dunya geus ngalakonan investigations sorangan kana operasi kulawarga Cheng di Makau.

#Utama #Star #kasino #shareholders #geus #disangka #tina #Bond #Pidana