Tag Archives: Sportsbooks

Tyson Fury Paporit Leuwih Anthony Joshua, Ucapkeun Sportsbooks

Tyson ngamuk

Sportsbooks milih Tyson Fury dina pertarungan tinju poténsial sareng sasama kelas beurat Inggris Anthony Joshua. [Image: Tyson Fury Twitter]

Sabangsana beurat tabrakan

“Gypsy King” Tyson Fury teh favorit mimiti dina clash dikabarkan ngalawan sasama heavyweight Britania Anthony Joshua.

Abdi hoyong masihan anjeun kasempetan pikeun ngalawan kuring”

“Anthony Joshua, kuring terang anjeun nembé éléh tarung [Oleksandr] Usyk sareng anjeun henteu sabuk dina waktos ayeuna, sareng kuring hoyong masihan anjeun kasempetan pikeun tarung sareng kuring pikeun kajawaraan kelas berat dunya WBC sareng kajawaraan garis,” saur Fury dina pidéo anu dipasang dina Twitter Senén:

Obrolan sampah online tiasa nunjukkeun yén dua ditakdirkeun pikeun pendak pikeun kahiji kalina dina karirna. Nanging, upami buku olahraga masihan indikasi naon waé, gunung prestasi di antara para pejuang moal ngeureunkeun saurang lalaki, Fury, pikeun meunang kalayan nyaman.

Ngamuk teh favorit jelas

Numutkeun kana William Hill, Fury mangrupikeun paporit -350, sedengkeun Joshua mangrupikeun underdog +250. Kasempetan pikeun kahadean Fury datang sanaos kanyataan yén lalaki Morecambe siap pensiunan dina April.

The “Gypsy King” ngumumkeun pangsiun na sanggeus meunang gelut panungtungan na ngalawan Dillian Whyte dina babak kagenep via knockout teknis. Sanajan dina modeu pangsiun, Fury nyetél panggung pikeun comeback – ngan teu ngalawan Joshua.

Gantina, 6-suku-9 bajoang nyetel tetempoan na on Briton sejen, 38 taun heubeul Derek Chisora, saha Fury ngéléhkeun dua kali dina awal karirna. Pertelingkahan anu lami sareng pertarungan katilu poténsial antara dua nyayogikeun kasempetan anu sampurna pikeun pangsiun.

megatkeun sadaya rékaman deui jeung netepkeun precedent a”.

“Kuring mutuskeun pikeun balik deui ka tinju sabab kuring bisa jadi jawara dunya heavyweight munggaran dina sajarah boga dua trilogies, hiji kalawan Deontay Wilder sarta hiji kalawan Derek Chisora,” ceuk Fury dina 9 Agustus. bade tarung Derek Chisora ​​dina ahir karir kuring jeung di dieu kami, megatkeun sagala catetan deui jeung nyieun precedent a.

Ayeuna, Fury ngagaduhan udagan énggal sateuacan panonna. Ieu namina Anthony Joshua, sareng anjeunna rada.

Nangtung dina 6-suku-6 sarta 245 pon, physique Joshua urang geus ngarah ngamuk mun remen ngarujuk anjeunna salaku “bodybuilder”. Anjeunna ogé gaduh punch, sanaos anjeunna henteu janten pejuang anu paling seukeut dina taun-taun ayeuna. Atribut-atribut ieu langsung ngalayang kana nyanghareupan Fury, anu gerakanna mulus sapertos sutra langkung sapertos penari balét tibatan raksasa gendut anu nyarioskeun scum anu parantos janten salah sahiji petinju anu paling suksés.

Jalan ka ring

Fury sareng Joshua sakuduna pendak di Arab Saudi dina 2021, tapi Fury kedah netepkeun skor sareng Deontay Wilder saatos Amérika meunang arbitrase anu masihan anjeunna pertandingan trilogi sareng Fury. Amukan geus mertahankeun hiji run un eleh saprak lajeng kalawan 32-0-1 kalawan 23 KOs.

Samentara éta, “AJ” boga catetan profésional impressive 24-3 kalawan 22 KOs, tapi sakabeh tilu karugian maranéhanana geus datang dina lima gelut panungtungan-Na. Anu kahiji nyaéta karugian anu ngajempolan ka Andy Ruiz Jr. ti Méksiko, anu dibales Joshua genep bulan saatosna dina bulan Désémber 2019. Anjeunna teras ngéléhkeun Kubrat Pulev ku knockout babak kasalapan sateuacan murag ka Usyk berturut-turut.

nu lalaki anu dijudulan cocok judul séjén

Pertarungan Joshua-Fury bakal ngabéréskeun dua debat: kahiji, saha petinju heavyweight Inggris anu aktip, sareng kadua, saha jalma anu sah pikeun pertarungan gelar anu sanés.

Video Fury nyauran tarung dina ahir taun, sapertos réspon getih tiis Joshua:

#Tyson #Fury #Paporit #Leuwih #Anthony #Joshua #Ucapkeun #Sportsbooks

Sportsbooks Henteu Ngadukung Liz Truss pikeun Jangka Panjang salaku PM Inggris

Liz Truss diuk di hareup bandéra Union Jack

Sportsbooks Inggris henteu optimis pisan ngeunaan Liz Truss janten Perdana Menteri pikeun jangka panjang. [Image: Shutterstock.com]

Teu optimis teuing

sportsbooks Britania henteu teuing bullish on upcoming Perdana Mentri Britania Liz Truss kalawan jangka panjang. William Hill yakin pamaréntahan Truss bakal langkung pondok tibatan Theresa May, anu nyéépkeun 1,106 dinten di 10 Downing Street.

Partai Konservatif ngumumkeun dina Senén yén truss parantos kéngingkeun 57% sora anggota partai dina balapan ngagentos Perdana Menteri Boris Johnson anu kaluar. Saingan utama na nyaéta Menteri Keuangan Rishi Sunak anyar-anyar ieu.

Kami henteu lengkep ngaluarkeun anjeunna ngalaksanakeun pamaréntahan anu paling pondok dina sajarah dina 50/1 ”

ngobrol jeung BloombergA juru carios William Hill outlined pintonan operator sportsbook ngeunaan peran anyar Truss ‘: “Kami teu nyangka manehna bakal lepas salami di kantor malah ngajaga dirina ngan 4/6 jawab dina waktu kirang ti Theresa Méi, bari urang ngalakukeun ‘. t sagemblengna nolak anjeunna ngawula istilah di kantor. shortest dina sajarah dina 50/1 “.

Minat kana patok pulitik

Tohan dina jenis nu tangtu acara pulitik nanaon anyar di Inggris. Biasana aya pasar tohan anu sayogi pikeun pamilihan umum utama anu lumangsung di sakumna dunya, sapertos pamilihan présidén AS sareng pamilihan umum Inggris.

Truss anu umurna 47 taun bakal janten Perdana Menteri Inggris anu ka-56. Istilah paling pondok pikeun perdana menteri ngan ukur 119 dinten, disetél ku George Canning nalika anjeunna pupus dina kalungguhan di 1827.

Henteu ngan William Hill anu sigana bearish ngeunaan umur panjang poténsi Liz Truss salaku perdana menteri. Betfred, contona, Keir Starmer salaku 4/5 favorit pikeun jadi Perdana Mentri Inggris sanggeus pamilihan umum salajengna. Starmer nyaéta pamimpin Partéy Buruh ayeuna; sportsbooks yakin yén Buruh bisa meunangkeun deui kakuatan waktos salajengna. Ayeuna, sigana pamilihan umum salajengna moal dilaksanakeun dugi ka sahenteuna 2024.

reformasi judi dina hawa

News yén hiji perdana menteri anyar geus dipilih bakal disambut ku ngabela judi jawab. review lila-tunggu pamaréntah Inggris ngeunaan hukum judi utama wewengkon urang ditunda dugi perdana menteri anyar nyandak kantor.

Usaha pikeun marios 2005 judi Act mimiti nuju tungtung 2020 sarta kasampak dina sagala aspek kerangka sektor judi. Sakumpulan ukuran énggal diperkirakeun disarankeun nalika Dinas Digital, Kabudayaan, Média sareng Olahraga nyebarkeun kertas bodas ngeunaan éta. Kertas bodas tadina disetél pikeun diterbitkeun dina bulan Agustus, tapi kaributan politik nyababkeun éta ditunda.

Aya kasalempang di sababaraha tempat nu Truss pamustunganana bisa nyingkahan parobahan utama pikeun hukum judi. Kalayan biaya hirup di luar kontrol, Truss parantos komitmen pikeun motong pajeg pikeun jalma biasa. Anjeunna bisa jadi teu hayang maksakeun ukuran teuing stringent dina judi sektor sakumaha ngalakukeun kitu nyata bisa ngurangan sharing pajeg pamaréntah ti sektor.

#Sportsbooks #Henteu #Ngadukung #Liz #Truss #pikeun #Jangka #Panjang #salaku #Inggris

Kansas Sportsbooks Ayeuna tiasa ngajalankeun on 1. September

01 Séptémber visual

tohan olahraga Kansas bakal ngajalankeun on 1. September sanggeus parobahan gancang ti anggota DPRD. [Image: Shutterstock.com]

Reuwas anu saé

Pajabat Kansas kaget seueur jalma saatos ngungkabkeun yén buku olahraga bakal tiasa diluncurkeun dina 1 September.

Baheula minggu ieu, sigana buku olahraga Kansas henteu ngagaduhan kasempetan pikeun hirup sateuacan mimiti usum NFL dina 8 Séptémber, tapi garis waktos énggal bakal mastikeun Kansans tiasa bet dina pertandingan munggaran.

Peluncuran lengkep resmi bakal dilaksanakeun dina 8 Séptémber

Gubernur Kansas Laura Kelly ngumumkeun Kemis yén sportsbooks ritel di opat casinos kaayaan-dioperasikeun bakal muka via peluncuran lemes 1. September, bari sportsbooks online ogé bakal hirup dina tanggal anu sarua. Upami sadayana saluyu sareng rencana, peluncuran lengkep resmi bakal dilaksanakeun dina 8 Séptémber.

Operator siap-siap

Opat casinos Kansas diatur pikeun sportsbooks ritel kaasup Boot Hill Kasino & Resort, Kansas Pameuntasan Kasino & Hotél, Hollywood Kasino jeung Kansas Star Kasino. Unggal kasino tiasa pasangan nepi ka tilu operator sportsbook online.

Sajumlah sportsbooks online ogé siap diluncurkeun dina 1 Séptémber. Daptar éta kalebet FanDuel, DraftKings, Caesars, Barstool Sports, sareng BetMGM. Operator ieu nampi lisénsi samentawis sataun dumasar kana catetan lagu di nagara-nagara sanés.

casinos tribal ogé ayeuna dina hungkul jeung nagara bagian ngeunaan asupna sorangan kana tohan olahraga. Lamun suku narima persetujuan pamaréntah pikeun tawaran tohan, aranjeunna bakal tiasa ngajalankeun pas maranéhna bisa meunang sportsbook maranéhanana nepi na ngajalankeun.

Commenting on pentingna rolling kaluar tohan, ceuk Gubernur Kelly: “Legalizing tohan olahraga mangrupakeun leyuran wijaksana nu ngaheéat duit Kansas di Kansas jeung nyorong acara olahraga bisnis, casinos, réstoran jeung tempat hiburan lianna.” Anjeunna neraskeun hatur nuhun ka sadaya mitra masing-masing anu parantos ngabantosan ngaluncurkeun buku olahraga dina waktosna pikeun usum maén bal.

Pamulihan gancang

Upami peluncuran éta saluyu sareng rencana, Kansas parantos nunjukkeun ka nagara-nagara sanés kumaha éta dilakukeun nalika bet bet gancang. Anggota parlemén teu lami kanggo nyatujuan pasar pikeun diluncurkeun. Gubernur Kelly ngan ukur nandatanganan undang-undang dina Méi, sareng undang-undang éta sacara resmi janten undang-undang dina 1 Juli. Kansas Balap jeung Komisi kaulinan geus sibuk finalizing perda pikeun sektor tohan olahraga, kalayan bantuan lotre Kansas.

Ieu diperkirakeun yén revenues pajeg taunan di Kansas ti tohan olahraga bakal $ 10 jutaan, kalawan laju pajeg pikeun revenues buku olahraga ritel na online diatur dina 10%.

Waktu turnaround gancang di Kansas leuwih hade dibandingkeun sababaraha nagara bagian séjén. Contona, leuwih ti 455 poé geus kaliwat saprak Gubernur Maryland Larry Hogan nandatanganan bil legalizing tohan online; sportsbooks masih teu hirup.

The saméméhna catetan waktos turnaround pikeun kaayaan hiji Iowa, nu dibuka sportsbook a 95 poé sanggeus hukum narima dibagikeun pinuh na. Kansas aya dina jalur pikeun ngéléhkeun catetan éta sakitar 74 dinten.

#Kansas #Sportsbooks #Ayeuna #tiasa #ngajalankeun #September

Ohio Sportsbooks Ngaluncurkeun Tengah Peuting Dina 1 Januari 2023

Jam geus ngadeukeutan tengah peuting

Sportsbooks bakal tiasa hirup langsung pikeun kahiji kalina di Ohio tengah wengi dina 1 Januari 2023. [Image: Shutterstock.com]

Maneuh waktos ngamimitian

Ohio kasino Komisi Control geus ngungkabkeun yén ritel na sportsbooks online bakal ngawitan nampa bets pas jam pencét tengah wengi 1. Januari 2023. Regulator judi kaayaan ngumumkeun kali mimiti resmi pikeun pasar tohan légal Ohio dina rapat Rebo.

sakali balna darat di Times Square, kaulinan olahraga bisa dimimitian.”

Ohio kasino diréktur eksekutif Komisi Control Mateus Schuler ngécéskeun alesan balik peluncuran tengah wengi. Anjeunna ngadawuh: “Cara lumrah pikeun ngalakukeun ieu jelas pisan, éta pas bal lemahna di Times Square, kaulinan olahraga bisa dimimitian.”

Nyiapkeun pikeun peluncuran

Schuler ngungkabkeun yén régulator nampi 850 aplikasi lisénsi tohan saprak muka prosésna. Ngan 65 lisénsi nu up for cengkraman di Ohio, kalawan 40 diantarana ngawengku sportsbooks ritel na 25 sportsbooks online. Deadline pikeun lisénsi pamawa kulit kadua kadaluwarsa dina 15 Agustus.

pastikeun aranjeunna keletik sadaya kotak aturan

Saatos peluncuran tengah wengi, bettors Ohio bakal nempatkeun bets dina runtuyan kaulinan mangkok bal kuliah dijadwalkeun pikeun Poé Taun Anyar urang. Nanging, upami operator sareng pamilik hoyong ilubiung, aranjeunna kedah mastikeun yén aranjeunna centang sadaya kotak pangaturan sateuacan tanggal peluncuran.

Dina pasamoan Ohio kasino Komisi kontrol, wangsit lulugu perwira téhnologi jeung perwira kaulinan Chris Fleenor yén nagara éta bakal ngajalankeun hiji platform online dimana gamblers masalah bisa sukarela ngaluarkeun diri. Éta bakal langsung hirup sahenteuna sabulan sateuacan peluncuran buku olahraga.

Lila datang

Usaha pikeun ngawanohkeun olahraga tohan kana Ohio dimimitian dina 2018. Gubernur Ohio ditandatanganan resmi hukum olahraga tohan kana hukum dina bulan Désémber 2021. Sanajan kitu, drafting aturan jeung peraturan geus lila, kalawan otoritas kaayaan kiwari tungtungna dimimitian prosés. idin.

Nagara wates Ohio sapertos Virginia Kulon, Pennsylvania, Indiana, sareng Michigan parantos ngagaduhan buku olahraga.

Sigana yén sadaya operator sportsbook utama AS bakal milarian lisénsi Ohio. Kusabab éta nagara katujuh pangpadetna di bangsa jeung boga populasi vibrant fans olahraga, Ohio diperkirakeun boga pasar poténsi badag.

#Ohio #Sportsbooks #Ngaluncurkeun #Tengah #Peuting #Dina #Januari

Pegatna Rékor Awéwé EURO pikeun Sportsbooks

Awéwé Inggris ngangkat piala EURO

Awéwé Inggris ngangkat piala EURO dina Minggu wengi, sareng paningkatan popularitas kompetisi tiasa hartosna warta anu hadé pikeun buku olahraga pikeun kauntungan anu bakal datang. [Image: Lionesses Twitter]

Ngahontal jangkung anyar

Biasana, sportsbooks di sakuliah dunya ngandelkeun pisan turnamén bal badag pikeun nanganan. Pikeun Piala Dunia FIFA lalaki saméméhna taun 2018, contona, perkiraan nunjukkeun yén pemirsa bet $ 155 milyar dina turnamén. Pikeun nempatkeun éta dina sudut pandang, kompetisi dasarna sami sareng 17 Super Bowls berturut-turut, anu patokna bakal $ 8 milyar ku 2022.

Taun ieu, kompetisi maén bal utama sanés gaduh buku olahraga anu bungah. UEFA Awéwé EURO 2022 réngsé dina malem Minggu kalayan tuan rumah Inggris ngéléhkeun Jérman pikeun ngangkat piala. Bisa jadi ieu kahiji kalina Inggris geus meunang kompetisi maén bal utama saprak 1966, tapi éta angka dina patok nu bener pique minat raksasa tohan dunya.

paling bets kantos disimpen dina acara olahraga awéwé”

Flutter Entertainment, anu gaduh Sky Betting and Gaming, FanDuel, sareng Paddy Power, nyebarkeun data sateuacan final anu nunjukkeun yén turnamén “disetél pikeun ningali seueur taruhan anu kantos disimpen dina acara olahraga awéwé.” Nya kitu, Entain, boga Ladbrokes, Bwin, sarta Karang, dilaporkeun 1,5 juta bets online on kompetisi, rékaman pikeun olahraga awéwé.

Nalika balaréa sareng hadirin stadion naék, angka-angka ieu nunjukkeun yén maén bal awéwé tungtungna nampi hormat anu pantes di panggung dunya. Nalika neraskeun lintasan kamekaran éta, buku olahraga nangtung pikeun kauntungan anu rapih.

Bet di droves

Ku delving deeper kana angka, urang bisa ningali dampak tina sorotan ngaronjatna on EURO Awewe taun ieu. Bari jumlahna jauh ti nu ditempo dina versi lalaki kompetisi, pertumbuhan rekor-megatkeun maranéhanana nunjukkeun hal anu caang pikeun tohan dina olahraga awéwé.

Paddy Power ngalaporkeun paningkatan 26% dina volume tohan dibandingkeun sareng Piala Dunia Awéwé FIFA di 2019. Sateuacan final Minggu, operator parantos nyandak taruhan £ 6,6 juta ($ 8 juta) salami turnamen. Samentara éta, Sky Betting and Gaming ngalaporkeun paningkatan 17% dina taruhan ti 2019, kalayan jumlahna aya 934,330 bets disimpen dina turnamén teu kalebet kaulinan.

kanaékan genep kali dina jumlah bets ditempatkeun ku awéwé

Salaku Entain nunjuk kaluar, bettors Britania bet paling on kompetisi. Aranjeunna ngagambarkeun 46% tina total bets disimpen dina EURO, dituturkeun ku Jérman 22%, sarta Brazil 16%. Nyata, operator ogé nempo kanaékan genep kali dina jumlah bets disimpen ku awéwé dibandingkeun jeung Piala Dunya saméméhna.

Final utamana nempo 840.000 bets ngaliwatan tilu merek utama Flutter urang. Sky Bet nyandak total alungan £ 4,7 juta ($ 5,7 juta) pikeun pertandingan Inggris-Jerman, sedengkeun bets in-play totalna £ 1,1 juta ($ 1,3 juta). Salaku bisa diperkirakeun, kaulinan featuring Inggris dijieun kauntungan pangbadagna pikeun Flutter.

masa depan caang

Jumlah tohan ieu ngajalankeun sajajar jeung jumlah panongton. EURO nampi panongton langsung global langkung ti 250 juta. Éta naék 40% tina édisi saméméhna taun 2017. Final ogé ngarekor rékor panglobana panongton dina sajarah turnamén, kalayan 87.192 urang indit ka Stadion Wembley. Hadirin jumlahna 547,875, langkung seueur sateuacanna 240,055.

Rékor sigana murag sapertos domino di EURO. Sanajan popularitasna, turnamén ieu nampilkeun margin kameunangan pangbadagna dina sajarahna (8-0 karuksakan Norwégia ku Inggris), gol panglobana anu kungsi dicitak ku hiji tim (Inggris kalawan 22), sarta pencetak gol pangkolotna (Julie Nelson, 37). taun pikeun Irlandia Kalér).

Khususna, tilu catetan kahadiran pangluhurna dina maén bal Éropa taun ieu asalna tina pertandingan awéwé. Final EURO ngan ukur katilu pangluhurna di 2022. Éta ngiringan 91.553 panongton anu ningali awéwé Barcelona ngalawan Real Madrid dina perempat final Liga Juara Wanita, sareng pasea antara Barca sareng Wolfsburg dina leg kahiji. Semis ditonton langsung sareng 91,648.

Rojongan pikeun kaulinan awéwé sigana henteu ngalambatkeun ogé:

Angka bener-bener nyarioskeun diri. Upami popularitas maén bal awéwé antukna ngahontal caket sareng lalaki, operator sportsbook bakal gaduh aksés kana mesin ngahasilkeun artos tambahan unggal dua taun ngalangkungan EURO sareng Piala Dunia. Undoubtedly, ramo maranéhanana ogé sarta sabenerna meuntas.

#Pegatna #Rékor #Awéwé #EURO #pikeun #Sportsbooks

Lalaki Dihukum 10 Taun Penjara Pikeun Ngarampog Sportsbooks

Lalaki ngacungkeun iteukna siga bedil

Lalaki anu ngagunakeun shotgun palsu pikeun ngarampog lima buku olahraga London dihukum sapuluh taun panjara. [Image: Shutterstock.com]

Sportsbook henteu kedah hariwang deui

Lalaki anu ngagunakeun baton salaku shotgun palsu pikeun ngarampog sababaraha buku olahraga ritel di London, Inggris bakal nyéépkeun sapuluh taun panjara.

Brett Mullan, 50, ngajaga wand collapsible dina kantong plastik manéhna ngagunakeun pikeun trik karyawan sportsbook.

Taktik éta cukup pikeun ngabantosan anjeunna maok total £ 2,780 ($ 3,398) salami heist na.

Ngahijikeun potongan

Warga Gravesend ditéwak saatos masihan nami aslina ka inspektur rel dina perjalanan ka perampokan kadua na di Burnt Ash Road di London dina 13 April. Rakaman CCTV ngamungkinkeun penyidik ​​​​ngalacak unggal gerakanna.

Mullan geus ngumbara ka sadaya robberies ku karéta

Pulisi geura-giru manggihan yén Mullan geus ngumbara ka sakabéh robberies ku karéta; aranjeunna lajeng ngagunakeun kaméra kaamanan pikeun dokumén footage tina kajahatan sarta manéhna indit ka jeung ti imahna di kalér Kent.

Pulisi ogé mendakan iteuk anu dianggo nalika perampokan di bumi Mullan.

The Flying Squad, cabang tina London Metropolitan Police Service dedicated ka nalungtik perampokan, mantuan nempatkeun potongan babarengan. Detektif khusus pamustunganana ngalacak perampokan anu sami di Lee, Norwood, Sutton, sareng Crayford antara 4-24 April.

Mullan ditéwak dina 25 April nalika anjeunna kaluar ti bumina. Anjeunna ngaku kaliru kana lima cacah perampokan sareng lima tuduhan gaduh senjata api palsu dinten salajengna.

Kasalahan basajan

Detektif Constable Carl Stallabras, bagian tina Flying Squad, nyarios ngalawan kajahatan Mullan.

Jalma-jalma éta sieun pikeun hirupna. ”

“Mullan sieun anggota masarakat sareng staf di kota anu hirup normal nalika anjeunna nungtut artos sareng ngadamel ancaman kekerasan anu serius,” saur Stallabras. “Éta jalma sieun hirupna.”

“Tapi kasalahan saderhana dina jalan ka ngalanggar kadua nyaéta sadayana anu urang peryogikeun pikeun ngalacak anjeunna, sareng ti dinya jumlah bukti anu ageung anu kami pikahoyong ngantepkeun anjeunna teu aya pilihan tapi ngaku kaliru.”

Mullan dihukum sapuluh taun panjara di Snaresbrook Crown Court dina Senén.

#Lalaki #Dihukum #Taun #Penjara #Pikeun #Ngarampog #Sportsbooks