Tag Archives: slot

Nyieun Dunya kaulinan slot

Nir Ronen

VSO News spoke kalawan Nir Ronen, lulugu komérsial sarta operasi perwira Spinominal urang, pikeun meunangkeun wawasan na kana dunya anyar supplier ngeunaan kaulinan slot.

Numpak ombak

supplier kaulinan basis Israél Spinominal geus tumuwuh saprak peluncuran taun 2014. Sakali hiji parusahaan leutik, pamekar ayeuna saingan utama dina spasi slot online, kalawan portopolio leuwih 300 judul tur nambahkeun 1-3 kaulinan anyar per bulan. .

Rilis anyar parusahaan Egyptian Tale mangrupa bagian tina Spinominal Universe, runtuyan kaulinan interconnected kalawan téma sarupa jeung mékanika. Nawiskeun téma Mesir Kuno sareng Mega Jackpot sanilai 1000x saham, judulna nembé nembé sumping. VegasSlotsOnline News‘Slot tina Minggu.

Dibikeun popularitas Dongeng Mesir di VSO News kantor, urang diuk handap kalawan Nir Ronen, lulugu perwira operasi komérsial sarta supplier, pikeun manggihan ngeunaan Spinominal Semesta na kumaha eta mantuan pamaén ngawangun sambungan kalawan kaulinan.

Anjeun ngagabung Spinominal salaku manajer ngembangkeun bisnis di 2018. Kumaha geus parusahaan robah dina opat taun saprak lajeng?

Nalika kuring ngagabung Spinominal, urang ngan boga ngeunaan lima pagawé. Dina waktos éta, kuring anu mimiti fokus kana bisnis di perusahaan, sateuacan urang ngan ukur ngurus produk.

Kami pencét ombak sareng kami terus naék

Lajeng, 2018 ditandaan ékspansi badag urang. Dina ahir taun éta, urang ngarilis hit badag kahiji urang, Demi Gods II. Kami parantos ngarobih platform dimana kami ngembangkeun kaulinan kalayan sékrési éta. Hasilna éta endah tur kinerja kaulinan bener masihan kami hiji dorongan badag. Kami pencét ombak sareng kami terus naék. Urang masih numpak eta kiwari!

Naon rusiah nyadiakeun kaulinan anyar seru on rutin?

Éta ngeunaan ngarencanakeun produk anjeun leres. Kami mendakan yén pamaén resep kana parobihan antara kaulinan – anjeun moal tiasa masihan aranjeunna kaulinan anu sami unggal waktos – tapi pamaén ogé resep kana mékanika anu aranjeunna karasaeun. konci teh nyaeta pikeun ngarobah kaulinan anyar dina cara sapertos nu urang innovate cukup bari ogé nyadiakeun hal anu wawuh ka pamaén.

Naon jenis fitur pamaén slot modern hayang ti kaulinan maranéhanana?

pamaén slot anu panongton badag jadi bener gumantung kana umur maranéhanana, wewengkon jeung sajarah jeung industri. Lamun anjeun buka pamaén anu biasa maén dina casinos dumasar tanah-, Contona, aranjeunna bakal resep jenis pisan husus tina kaulinan Palasik.

Di sisi anu sanésna, pamaén anyar Asia atanapi Éropa Tengah milarian kaulinan gaya epik. Pikeun pamaén éta, kami ngaluncurkeun fitur Spinominal Universe énggal. Kami ngadopsi tren kontén modéren, sapertos Marvel sareng Disney, pikeun nyiptakeun kanyataan umum tina sababaraha alur carita anu aya babarengan.

kaulinan Kakaisaran Mesir hirup babarengan dina kanyataanana sarua

Urang nerapkeun ieu kana kaulinan urang kawas Mesir Dongeng, nu mangrupa bagian tina storyline Kakaisaran Mesir. Sakabéh kaulinan Kakaisaran Mesir hirup babarengan dina kanyataanana sarua jeung babagi fitur dasar sarua jeung elemen. Ku cara éta, pamaén bakal salawasna mikawanoh elemen tangtu dina kaulinan béda.

Naon fitur sejenna Dongeng Mesir gaduh nu ngajadikeun eta nangtung kaluar ti séjén liang ?

Carita Mesir henteu ngagaduhan carita khusus, tapi dasarna mangrupikeun gudang sadaya artefak sareng unsur anu béda ti Kakaisaran Mesir. Ieu kalebet Sphynx, kumbang Scarab, sareng sadaya simbol-simbol sanésna anu anjeun bakal mendakan sumebar di sapanjang séri.

Ngeunaan mékanika, urang gaduh fitur mésér anu mangrupikeun hal anu urang tambahkeun kana sadaya kaulinan urang. Pamaén bener-bener resep ieu sabab ngamungkinkeun aranjeunna maénkeun kaulinan anu dipikahoyong. Urang ogé boga kaulinan bonus na tilu jenis jackpots tetep. Éta progresif sareng lokal.

tampilan slot Story Mesir.

Teras anjeun gaduh fitur liar tambahan anu mangrupikeun hal anu seueur panyadia ningali salaku super saderhana, tapi upami anjeun nambihan narasi tambahan anjeun tiasa janten unsur anu pikaresepeun pisan. Ngagabungkeun ieu sareng animasi sareng setelan anu leres ngajantenkeun ieu pikaresepeun pisan.

Kumaha prosés ideation dianggo pikeun Alam Semesta?

Urang mikir béda dina 2022 ti taun-taun saméméhna. Baheula mah rada gélo. Urang kabeh asup ka kamar anu sarua sarta threw gagasan dina silih bari ngabogaan fun. Ieu prosés pisan disorganized.

Sagalana karasaeun gampang innovate

Nalika urang ngamimitian damel di Spinominal Universe, éta ngawatesan kami sareng nempatkeun kami dina tempat anu langkung teratur. Sagalana karasaeun gampang innovate. Kami nyobian ngarencanakeun unggal narasi sateuacanna ti mimiti dugi ka akhir. Lajeng ti éta storyline badag, urang mimitian balik kana detil keur unggal bab, nu dina hal ieu kaulinan.

Naon anu anjeun nyiapkeun salajengna pikeun Spinominal Universe?

Kami ngarencanakeun pikeun ngaluncurkeun lobi Spinominal kami sareng kami bakal nambihan fitur anu bakal ngamungkinkeun anjeun ngarambat dina pertandingan. Salaku conto, upami anjeun maén Demi Gods II, anjeun tiasa nampi pop-up kalayan narasi anu nyarioskeun ka anjeun ngeunaan hiji hal anu kajantenan di buruan sanés. Anjeun lajeng bakal boga pilihan pikeun pindah ka kaulinan ieu atawa nampik tur nuluykeun maén.

Tingali kana fitur naratif anu bakal diwanohkeun ku Spinominal.

Kami henteu hoyong pamaén urang bosen ku kaulinan anu aranjeunna maén. Kalawan fitur anyar ieu, lamun pamaén hayang robah a, aranjeunna tiasa buka lobi tur tingal kumaha Kaluaran séjén maranéhna bisa maénkeun sarupa hiji aranjeunna resep.

Urang ngagaduhan rencana anu ageung pikeun Alam Semesta, tapi kuring reuwas pisan ningali yén sadayana kabetot dina narasi. Ieu ngandung harti yén industri geus bener dewasa ayeuna. Éta sanés ngan ukur kaulinan buah. Kami leres-leres janten industri anu langkung dewasa sareng ngajantenkeun kuring bagja janten bagian tina inovasi ieu.

#Nyieun #Dunya #kaulinan #slot

Ngabeledug slot Desain Konci

Frank McPolin

VSO News diuk handap kalawan Frank McPolin, menata diréktur Bang Bang Kaulinan, pikeun manggihan ngeunaan upcoming anyar slot Jekyllz Wild ULTRANUDGE.

Desain slot ngabeledug

Bang Bang Kaulinan mangrupakeun anggota kawilang anyar dina séktor kaulinan online. Dumasar di London, Inggris, pamekar slot munggaran dibuka leuwih ti dua taun ka pengker na ngajelaskeun tawaran enticing na salaku “kaulinan ngabeledug pikeun pamaén serius”.

volatility tinggi, sarta loba lambang liar

Baheula bulan ieu, parusahaan upcoming slot Jekyllz Wild UltraNudge earned tempat di VegasSlotsOnline News‘Slot tina Minggu. Nampilkeun tema Dr Jekyll, kaulinan nawarkeun lima gilinding , 40 garis, volatility tinggi na loba simbol liar.

Sateuacan peluncuran kaulinan, VSO News spoke ka Bang Bang Games menata diréktur Frank McPolin pikeun meunangkeun sababaraha wawasan desain.

Naha anjeun tiasa masihan sakedik latar ngeunaan Bang Bang Games sareng peran anjeun dina perusahaan?

Kami ngan kabentuk dina Maret 2020, tapi urang sadayana gaduh pangalaman mangtaun-taun ngarancang sareng ngawangun slot dina rupa-rupa pasar, kalebet online, darat sareng sosial. Abdi diréktur pangurus dumasar judulna, tapi urang saleresna gaduh struktur perusahaan anu datar pisan anu cocog pikeun usaha kreatif.

Filosofi urang ngeunaan nyieun hiji “ngudag” jeung mawa ka fore jeung puseur dina cara nu amplifies pikagumbiraeun ka maksimum nu, lajeng ramps eta nepi sapanjang rounds bonus. Kami gaduh kayakinan anu kuat dina kaulinan matematika anu jelas sareng singket sareng nyandak pendekatan ‘kurang langkung’ pikeun desain kaulinan.

Kumaha perusahaan sareng tawaran anjeun parantos robih ti saprak anjeun mimiti kabentuk?

Jigana loba jalma underestimate kumaha teuas éta pikeun manggihan sora anjeun nalika anjeun ngamimitian studio. Penting pikeun ngawangun merek, naha éta ngaliwatan tampilan sareng rasa UI anjeun, gaya seni anjeun, atanapi cara anjeun gaduh konsistensi dina kumaha anjeun nampilkeun unsur inti kaulinan anjeun, tapi tetep nahan kalenturan pikeun janten kreatif.

kaulinan urang meunang hadé kalawan unggal release

Kalayan sadaya studio karesep urang, anjeun tiasa nutup panon anjeun salami preload, ngalakukeun sababaraha puteran, sareng langsung terang studio mana anu ngadamel pertandingan – ieu dimana urang badé angkat. Jigana urang aya dina jalan anu bener pikeun ngahontal ieu. Nyaan pikir kaulinan urang meunang hadé kalawan unggal release nalika urang ngamekarkeun téhnologi urang, tim kami sarta pamustunganana pangaweruh urang.

Sakumaha anjeun terang, pandémik nyababkeun paningkatan lalu lintas kasino online di sakumna dunya. Naha anjeun kantos ningali kalemahan dina bisnis sareng kaayaan normal deui?

Mimitina urang butuh ampir sataun pikeun ngawangun kodeu, prosés sareng kemitraan urang, janten pertandingan munggaran urang ngan ukur dijalankeun dina Maret 2021 – tapi henteu, urang henteu acan ningali kalambatan anyar, kanyataanna, sabalikna, urang badé angkat. ka nomer tina kakuatan ka kakuatan nalika urang diajar langkung seueur ngeunaan naon anu dipikaresep ku pamaén urang.

Naon konci pikeun make liang populér nurutkeun Bang Bang Kaulinan?

Kami ngabagi kapercayaan yén kajelasan sareng kesederhanaan penting. Simkuring yakin kaulinan pangalusna fokus kana sababaraha mékanika dijieun ka caang nalika nunda babarengan.

jalur jelas ka meunangna hébat

Kaulinan hébat gaduh jalur anu jelas pikeun kameunangan ageung, teras ngajelaskeun ka pamaén kumaha cara ngahontal ieu dina sababaraha babak kahiji – pas anjeun tiasa museurkeun pamaén dina “ngudag” ieu, éta nalika aranjeunna tiasa bersantai terasrasakeun kasenangan pencét éta, atawa ampir pencét éta!

Dupi anjeun tiasa ngabejaan urang saeutik ngeunaan release anyar Jekyllz Wild UltraNudge?

Tangtosna! Jekyllz Wild mangrupikeun kaulinan UltraNudge kadua urang saatos Jokrz Wild anu kasohor pisan anu dileupaskeun awal taun ieu. Dina kaulinan ieu, karakter liar urang dresses up sakumaha Dr Jekyll tina carita kawentar, tapi meunang anjeunna sababaraha Potion Cash tur aya kasempetan anjeunna bakal unleash setan batin na robah jadi Mr Hyde, ngumpulkeun sakabeh duit kawas manéhna!

Ieu ogé bakal pemicu UltraNudge, dimana Bapak Hyde bakal ningkatkeun win multiplier sarta terus ngumpulkeun Potion Cash on unggal push!

Fitur naon anu dipiboga ku kaulinan ieu anu bakal ngajantenkeun kaluar tina anu sanés?

Dina sakabéh kaulinan UltraNudge urang simbol karakter urang liar, sarta meunang kalawan eta bakal initiate UltraNudge dimana sakabeh lima gilinding bakal mayar, nudge, sarta ngulang nepi ka euweuh deui ngéléhkeun . Ieu tiasa nyababkeun tilas unggul anu luar biasa dimana anjeun kéngingkeun kameunangan ageung saatos kameunangan ageung!

Dina spins bébas, najongna nyaéta yén Mr Hyde henteu ngareset multiplier antara spins sareng tiasa darat tanpa potion ogé.

sagala jenis UltraNudge pemicu bakal mayar kaluar loba waktu

Ieu mamang teu kaulinan pisan volatile, tapi loba fun ngawangun hiji multiplier Hyde alus di bebas muter , nyaho yén sagala jenis UltraNudge pemicu bakal mayar loba waktu!

Naon deui sékrési Bang Bang Games anu kedah dicobian ku pamiarsa urang?

jokrz liar mangrupikeun kaulinan anu saé. Ieu mangrupikeun pangalaman adrenalin anu luhur sareng nalika streak unggul teras-terasan kadang-kadang karasa teu aya anu tiasa ngeureunkeunana!

Fans Yggdrasil kedah nyobian kaulinan Super Cash Drop Gigablox kami ogé – kami parantos ningali sababaraha kameunangan gélo ngalangkungan pertandingan ieu ti saprak diluncurkeun awal taun ieu.

Naon anu salajengna pikeun perusahaan dina peta jalan 2022?

Kami gaduh kaulinan UltraNudge katilu sareng terakhir dina séri khusus ieu dina bulan Désémber, Rainbow Power Potz, kaulinan bertema Irlandia sareng pulas Natal!

Teras we gaduh kaulinan DoubleMax pisan metot datang dina bulan Pebruari jeung kaulinan MultiMax datang dina April, kami pikir fans montir Yggdrasil ieu bakal bener resep duanana. Kami bagja pisan kumaha prototipe awal maén.

#Ngabeledug #slot #Desain #Konci

“Kami Nyobian Ngadamel Slot Pangsaéna Anu Didamel”

Logo ELK Studios

VSO News nyarios sareng Jacob Nordwall, manajer kreatif ELK – merek & pamasaran, pikeun kéngingkeun wawasan ngeunaan kaulinan Munding Toro anyar.

Kualitas leuwih kuantitas

ELK Studios parantos diulas dina VegasSlotsOnline News‘ Slots of the Week leuwih ti 20 kali saprak kempelan dimimitian dina 2019. Studio kaulinan Swedia terus megatkeun kapang desain slot kalawan unggal release anyar, sarta salaku hasilna, kaulinan na kabuktian ulang hugely populér kalayan pamaén.

tilu jenis wilds sarta kaulinan bonus pikeun simbol Mayar tinggi

Pelepasan panganyarna tina ELK aya iwal ti ieu. Nawarkeun volatilitas anu luhur sareng mayar dugi ka 50,000x saham, Buffalo Toro mastikeun ELK ditampilkeun deui dina Slots Minggu VSO News. Kaulinan tema gurun ieu ngagaduhan tilu jinis padang sareng kaulinan bonus pikeun simbol anu mayar tinggi.

Dina dinten pelepasan Buffalo Toro, VSO News spoke ka Jacob Nordwall, manajer kreatif ELK – brand & pamasaran, pikeun manggihan ngeunaan kaulinan anyar jeung ningali naon meunang parusahaan pindah.

Kahiji, anjeun tiasa masihan kami kasang tukang saeutik ngeunaan ELK Studios jeung peran anjeun dina parusahaan?

Kusabab 2013, ELK sacara gairah ngadorong wates dina industri kasino online pikeun ngahibur sareng ngamaksimalkeun pangalaman kaulinan pikeun pamaén.

Dinten ayeuna, kami ngagaduhan hak istimewa pikeun nyayogikeun kontén mobile-heula kami ngalangkungan ratusan operator sareng mitra anu dilisensikeun sadunya. Ku fokus kana kualitas leuwih kuantitas, urang ngagabungkeun matematik inovatif jeung karya seni stunning, pikeun ngahasilkeun produk kualitas luhur.

Kuring mastikeun yén merek sareng produk urang nampi cinta sareng perhatian anu pantes

Salaku manajer kreatif – merek & pamasaran, abdi mastikeun yén merek jeung produk urang meunang cinta jeung perhatian aranjeunna pantes, sarta mastikeun dulur boga naon maranéhna kudu nyorong produk urang.

ELK Studios parantos aya dina Slots of the Week sababaraha kali pikeun midangkeunana anu pikaresepeun. Kumaha anjeun neruskeun ulang slot populér?

Jigana salah sahiji atribut utama nyaéta cara urang nempo inovasi. Urang nyoba nyorong wates pikeun tiap release jeung nyadiakeun hal pamaén geus kungsi katempo saméméh. Kalayan pola pikir ieu sareng jalma anu leres-leres berbakat, urang narékahan pikeun nyiptakeun slot anu pangsaéna, unggal waktos.

Jacob Nordwall, manajer kreatif – merek & pamasaran pikeun ELK Studios

Aya resep rusiah pikeun nyieun kaulinan hébat, atawa anjeun ngarobah prosés pikeun tiap hiji? waktos?

Ngahasilkeun liang saprak 2013, kami geus ngembangkeun hiji yayasan padet dina kumaha urang nyieun kaulinan. Kitu cenah, urang ngarasa nyaman straying ti eta lamun diperlukeun pikeun ngaronjatkeun hasil ahir.

release panganyarna Anjeun Munding Toro airs on Salasa. Dupi anjeun ngabejaan pamiarsa urang saeutik saeutik ngeunaan kaulinan ieu?

Munding Toro nyaéta kaulinan kalima dina Toro saga. waktos Toro geus ngumbara ka Wild West pikeun nyimpen panungtungan sésana Golden Munding. Ngudag buntutna nyaéta Matadors nekad pikeun mendakanana ogé, tapi ngan ukur pikeun ngumpulkeun kotak emasna.

méré pamaén pilihan pikeun luncat kana aksi

Mékanika kaulinan téh genep gilinding , opat baris slot diideuan ku kaulinan kebo Palasik, kalawan fitur Toro urang sorangan tur tercinta. Ogé hadir kalawan 5 modus kaulinan X-iter nu masihan pamaén pilihan pikeun luncat katuhu kana aksi.

Naha anjeun gaduh langkung seueur rilis dina pipa taun ieu?

Kami gaduh tungtung 2022 ditumpuk, dimana pamaén bakal ningali mékanika ngembangna garis dina Drops, tambahan sanés pikeun Series GOLD kami anu disebut Avalon Gold, ogé kaulinan anyar dina Series Classic kami anu disebut Freeway 7, ngan ukur sababaraha nami. .

#Kami #Nyobian #Ngadamel #Slot #Pangsaéna #Anu #Didamel

Kahariwang di Australia Leuwih US $ 7.7bn Slot Loss dina sataun

mesin slot

Aya patalina jeung masalah di Australia ngeunaan panalungtikan anyar némbongkeun yén gamblers mesin slot di Australia leungit leuwih ti AU $ 11,4 milyar (US $ 7,7 milyar) dina taun finansial 2021-2022. [Image: Shutterstock.com]

Ngeunaan angka

ngabela judi jawab geus dikedalkeun perhatian ngeunaan tingkat luhur aktivitas judi di Australia. panalungtikan anyar nembongkeun yen Australia leungit leuwih ti AU $ 11,4 milyar (AS $ 7,7 milyar) dina ngan hiji taun maén mesin slot, lokal katelah pokies.

nyieun regulator bahaya judi nasional di nagara

The lulugu ngajengkeun tina Alliance pikeun judi Reformasi nyaéta panggero dina pamaréntah féderal ogé nagara propinsi nyieun hiji régulator bahya judi nasional di nagara éta.

Laju leungitna slot di New South Wales sareng Victoria turun sakitar 17% dibandingkeun sareng tingkat pra-pandémik. Nanging, ieu umumna kusabab larangan anu aya hubunganana sareng pandémik.

Teu aya tungtungna

Laju leungitna slot pikeun taun kauangan 2021-2022 di Tasmania, Australia Kidul sareng Queensland sadayana langkung luhur tibatan angka 2018-19. Ngan ku ningali Victoria, jalma kaleungitan langkung ti AU $ 2,2 milyar (US $ 1,5 milyar) maén mesin slot dina taun kauangan 2021-2022. Pamuter slot rata-rata di propinsi kaleungitan sakitar AU $ 2,800 (US $ 1,900) dina waktos éta.

Monash Universitas judi sarta Unit tekad sosial compiles inohong, utamana katingal dina mesin kaulinan di klub jeung pub, tapi teu di casinos wae. Aliansi pikeun judi Reformasi lulugu ngajengkeun Tim Costello yakin karugian mesin kaulinan ngan bakal nambahan, sanajan jalma anu kaayaan inflasi sarta biaya hirup luhur.

Para panalungtik nempo data sadia pikeun kauntungan mesin kaulinan sarta survey dina pamakéan mesin kaulinan pikeun nangtukeun jumlah kasar pamaén slot per kaayaan sarta leungitna rata per pamaké.

Anjeunna yakin yén ongkos judi kamungkinan kanaékan sakumaha tingkat stress naek sabab: “Jalma sabenerna meunang sababaraha relief ti diuk di zone hareup mesin, atawa maranéhna boga kapercayaan: Kuring cicing pinuh, Abdi teu bisa mayar nyewa atawa KPR, tapi maranéhna teu boga kayakinan yén maranéhna bakal jadi leuwih gampang pikeun manggihan yén éta téh bisa jadi leuwih gampang pikeun manggihan yén éta téh bisa jadi leuwih gampang pikeun anjeun. tapi pokies meureun patut dicobian.

Isu nyebar

Costello yakin regulator bahya judi nasional leres tiasa ningali kaséhatan, konsékuansi sosial jeung finansial pakait sareng aktivitas mesin slot di Australia. mesin kaulinan kapanggih sakuliah nagara, utamana dina klub na pub.

Alliance pikeun judi Reformasi nyaéta grup nirlaba sarta non-pamaréntahan digawé pikeun ngubaran kecanduan judi salaku masalah kaséhatan publik.

Salaku hukum anti laundering duit jeung sistem jadi leuwih stringent dina casinos nagara urang, yakin Victoria kasino jeung judi Komisi kontrol penjahat sarta addicts judi bisa mindahkeun fokus maranéhna pikeun judi di klub na pub, tinimbang dimana aya loba kirang pangawasan.

#Kahariwang #Australia #Leuwih #77bn #Slot #Loss #dina #sataun

UNLV slot Mesin Goes Viral Salila College Football Kickoff

mesin slot elehan UNLV

Tim maén bal UNLV nyiptakeun mesin slot interlude perayaan salami pertandingan maén bal sabtu minggu sareng éta langsung viral. [Image: YouTube/Eddie Hoeweleryt]

Vegas sarta bal datangna babarengan

Minggu enol dina maén bal kuliah mawa imut ti fans gumbira, nyorot kaulinan ti atlit dazzling, jeung… mesin slot.

Éta leres, gelandang Universitas Nevada, Las Vegas (UNLV) Austin Ajiake ngan ukur peryogi genep menit sareng 29 detik pikeun motong intercept ti gelandang Idaho State, nuju kameunangan 52-21, anu anjeunna teras dirayakeun ku ngajalankeun sareng nyéépkeun. a mesin slot di sisi.

Téater anu bahagia janten viral dina waktos éta sareng nunjukkeun sabaraha jauh judi parantos sumping dina hiburan olahraga.

UNLV nyolong acara

UNLV ngadamel debut mesin slot na di 2021 ngalawan Utah State sareng narik perhatian seueur. Nanging, épisode sabtu minggu kamari ieu langkung narik perhatian kusabab jadwal pertandingan anu jarang. Seueur tim ageung henteu pas dugi ka sabtu minggu payun, nyésakeun rohangan pikeun program anu kurang penting sapertos UNLV pikeun ngadamel headline.

The Rebels geus bajoang pikeun nyieun kamajuan signifikan sorangan, sanggeus kacatet ngan hiji mangsa kaleungitan saprak 2013. Aranjeunna ogé geus junun ngan dua musim unggul saprak 1995.

nyangkut jeung akar Las Vegas sarta dikirimkeun hiji tontonan hébat

Naon UNLV mungkin kakurangan dina produk rengse, kumaha oge, aranjeunna leuwih ti diwangun ku prop samping maranéhna. Mesin slot Spinning napel akar Las Vegas sarta nyadiakeun tontonan hébat pikeun sakabéh fans.

Ngagunakeun prop salaku bagian tina hajatan hiji nanaon anyar pikeun NCAA. Universitas Miami Hurricanes nembé ngeureunkeun “ranté rotasi” na, sapotong dasi emas anu saé anu dipasihkeun ka unggal pamaén anu tiasa maok harta tambahan pikeun pelanggaran na. Dina 2018, Boise State Broncos ngumumkeun “tahta substitusi,” anu ogé ngémutan pembela anu maksa lawan batuk kulit babi.

Sanajan kitu, taya pelopor wani cross-pollinate bal kuliah sarta judi kawas UNLV tuh – sarta sanajan showmanship cemerlang, NCAA bisa boga musibah serius di leungeun na.

Mesin slot salajengna dilarang?

aturan NCAA ayeuna nyaram murid-atlit judi dina formulir wae. NCAA Regulasi 10.3 husus prohibits olahraga judi , sektor tumuwuh gancang dina komunitas tohan.

Tambih Deui, badan atlit kuliah parantos nyampur éta-ka dismay fans-kalawan tim. Baheula taun ieu, tim baseball Virginia Tech “Hammerin'” Hokies kapaksa ninggalkeun mérek dagang na di hareup dugout na sanggeus unggal imah ngajalankeun tim maranéhanana pencét.

Sekretaris baseball NCAA Randy Bruns ngabela kaputusan ku nyatakeun yén “sagala kagiatan anu diatur ku personel dugout dirancang pikeun ngaganggu, nyingsieunan, atanapi ngabingungkeun tim lawan atanapi ngagambarkeun sportivitas anu goréng moal diidinan.”

Ku kituna bari mesin slot bisa jadi teu intimidating atawa matak ngabingungkeun pikeun kalolobaan jalma, eta pasti bisa digolongkeun kana “disruptive,” ninggalkeun NCAA kalawan kaayaan sejen ngawas.

Sajaba ti éta, réspon umum teu sagemblengna positif. fans tangtu sual naha UNLV bakal ngamajukeun judi ka panongton badag jadi irresponsibly, jeung nu lianna naha sawawa ngora keur dijieun nyanghareupan judi .

Tim baskét UNLV sakali-kawentar geus ngagabung tim maén bal na di irrelevance panganyarna, jadi gimmicks kawas mesin slot elehan penting pikeun pamasaran sakola. Naha kaputusan serius sareng jangka panjang dilakukeun tetep kedah ditingali.

Olahraga tohan masih ilegal atawa inoperative dina ngeunaan sapertilu sadaya nagara bagian, nu ngaronjatkeun patok malah salajengna.

Pemberontak terus kampanye flamboyant maranéhanana dina 10. September jeung gelut ngalawan California Golden ngasuh.


#UNLV #slot #Mesin #Viral #Salila #College #Football #Kickoff

CEO NetGaming Q & A: Pemurnian Feature-Beunghar slot Kaulinan

Obsess ku kreativitas

Ti kantor na di London, Malta jeung India, supplier slot NetGaming nyadiakeun brand kaulinan unik -na pikeun pasar sakuliah dunya. Tim pamekar, panyipta sareng inovator anu parantos bangga kana “obsesi” sareng kreativitas – hiji hal anu jelas dibuktikeun dina slot anu aranjeunna ngahasilkeun.

tawaran slot newest NetGaming urang, Naga Bénténg – Battle of the Castle, showcases gaya béda parusahaan. Jalan carita bertema fantasi, grafik 8-bit sareng nada tema anu ikonik parantos ngajamin kaulinan panganyarna ieu cocog pisan pikeun VegasSlotsOnline News‘Slot tina Minggu.

Dibikeun kasuksésan kaulinan, VSO News spoke kalawan lulugu eksekutif NetGaming Pallavi Deshmukh. Anjeunna masihan na nyokot hal badag salajengna dina kaulinan slot sarta ngajelaskeun naha parusahaan mutuskeun hiji masihan release panganyarna hiji 80s gaya video kaulinan.

Anjeun parantos janten CEO NetGaming sababaraha taun ayeuna. Kumaha perusahaan tumuwuh sareng robih dina waktos éta?

Kami parantos jauh ti saprak 2019! Urang mimitian ku ngadaptar parusahaan di Malta, ngalamar lisénsi a, ngawangun RGS proprietary, sarta tungtungna meunang RNG urang jeung kaulinan Certified. Dinten, urang boga ayana di lima jurisdictions, tilu aplikasi lisénsi anyar keur lumangsung, urang datangna kalawan leuwih 30 kaulinan, sarta geus ngagabung gaya jeung sababaraha operator kaasup sababaraha merek pangbadagna di industri. Kakuatan tim parantos ningkat ku 50% nalika urang terus ningkat dina sagala aspek bisnis.

jadi bageur jeung cobaan pikeun minuhan kabutuhan customer

Kami reueus pisan kana naon anu kami capai dina waktos anu singget. Kami gaduh tim anu saé pikeun jalma-jalma anu gairah anu parantos kerja keras pikeun ngahontal tujuan anu kami tetapkeun pikeun diri urang sacara terus-terusan. Sanajan anggota tim senior di parusahaan boga pangalaman digabungkeun leuwih ti 50 taun, urang sadayana tumuwuh sakumaha parusahaan tumuwuh. Kurva learning geus thrilling jeung nangtang dina waktos anu sareng. Nilai inti kami saderhana pisan, bageur sareng nyobian nyumponan kabutuhan palanggan.

Naon anu anjeun bakal nyebutkeun hal badag salajengna dina kaulinan slot?

Ieu patarosan juta dollar!

Pasar crypto sareng non-fungible token (NFT) katingalina pikaresepeun pisan. Aya sababaraha sinergi anu tiasa dianggo ku dua industri pikeun nyiptakeun anu unik sareng pikaresepeun pikeun pamaén jaman anyar.

NetGaming ngumumkeun crypto sareng strategi NFT kami di ICE 2022. Kami ngarilis slot bertema Ape Mutant NFT munggaran di industri, Aped, dina Méi. Anjeun bakal manggihan opat aslina NFT Mutant Ape parahu keur pelesir Club milik NetGaming salaku simbol Mayar tinggi dina slot ieu. Dina bulan Séptember taun ieu, urang bakal ngarilis slot tema NFT kadua urang, Kasino Punks.

Aya sababaraha ideu sanés anu urang jelajah dina rohangan ieu. Nengetan deui ieu!

Taun ka tukang, anjeun nyarios yén anjeun hoyong diajar ruang streaming slot populér. Naha aya kamajuan di daérah éta?

Sumuhun, urang dimimitian fase kahiji proyek. Kami sering kalibet sareng sababaraha streamer populér pikeun ngahasilkeun ideu sareng kéngingkeun tanggapanana ngeunaan mékanika kaulinan.

Kami ngarencanakeun pikeun terus damel sareng streamer langsung

Kami ogé parantos ngaluncurkeun sababaraha promosi barang-barang giveaway anu kabuktosan janten pikaresepeun sareng ningkatkeun papacangan. Kami ngarencanakeun pikeun terus damel sareng streamers langsung.

NetGaming ngumumkeun deal sareng Livespins nembe anu kami resep pisan.

Dupi anjeun ngajelaskeun saeutik ngeunaan release anyar Naga Bénténg – Battle of the Castle pikeun pamiarsa urang anu teu wawuh jeung kaulinan?

Benteng Naga – Battle of the Castle mangrupikeun campuran unik tina arcade sareng kaulinan slot. Cai mibanda sababaraha fitur nu geus kungsi katempo dina slot tunggal. Ieu mangrupikeun salah sahiji kaulinan anu paling beunghar anu anjeun bakal mendakan di 2022.

slot dimimitian ku Colin nu Conqueror eyeing chests harta jeung lawang misteri di arcade pikeun nembongkeun rupa fitur. Pamaén bisa meunang atawa meuli mini-kaulinan anu kaungkap nalika kabayang mini-game ieu spinning. Aranjeunna tiasa meunang Pahlawan Lotre anu henteu terbatas, Pick Bonus Fortune, Treasure Chest Spins atanapi Dragon Free Spins.

Colin, soldadu gagah, gelut jeung komodo di Naga Free Spins.Lamun manéhna ngéléhkeun, manéhna indit dina lalampahan nu taya Free Spins. Di sisi anu sanés, upami naga maéhan pahlawan sakedik urang, Free Spins atos.

Sajaba ti fitur ieu, pamaén bisa darat wilds, multipliers, tunai ngéléhkeun sarta reels liar di acak. Ieu kaulinan volatility sedeng-tinggi pisan entertaining kalawan potensi meunang bets nepi ka 5.000x.

slot ieu katingal pisan unik, mere kaluar hiji vibe 80s video game. Kumaha ideu mimitina?

NetGaming hayang mawa kaulinan inovasi-disetir ka konsumén urang. Urang narékahan pikeun nambahkeun fitur unik sarta mékanika kana kaulinan urang nu terpadu pageuh jeung tema kaulinan. Kaulinan urang ngagaduhan seueur karakter sareng kapribadian. Aya seueur panalungtikan sareng pamikiran anu milih téma sareng mékanisme pikeun nuturkeun éta.

Generasi 80s pasti tiasa resonate kalawan kaulinan

Benteng Naga – Battle of the Castle diideuan ku pangalaman Kepala Produk Nat urang maén Goombas sareng Bowser di Super Mario. Aya geus sababaraha usaha pikeun ngagabungkeun arcade na liang nu geus kaliwat, kumaha oge, taya sahiji kaulinan geus nyadiakeun pangalaman nu kaulinan urang nyadiakeun pamaén kalawan. Butuh pamaén dina lalampahan dumasar-fitur kalayan loba antisipasi jeung nostalgia. Taun 80-an pasti bakal tiasa resonate sareng kaulinan sareng ngahargaan detil anu parantos kami tambahkeun.

Mana tina kaulinan Anjeun séjén nu paling populer di kalangan pamaén?

Unggal kaulinan urang nyieun di NetGaming meunang loba cinta jeung perhatian, tapi tungtungna hakim final nyaéta pamaén. Sababaraha kaulinan kami anu sanés anu kabuktian populer di kalangan pamaén urang nyaéta 3 Jokers Liar, Aped, Mansa Musa’s Golden Journey sareng sababaraha klasik urang sapertos The Book of Dracula and Treasures of Egypt.

Tungtungna, naon rencana NetGaming pikeun sésana 2022?

2022 parantos janten taun anu penting pikeun NetGaming dugi ka ayeuna. Kami neraskeun lintasan pertumbuhan ku ngarékam para nasabah énggal, nganteurkeun kontén anu langkung unik sareng lebet ka pasar énggal. Kami parantos investasi dina pamasaran sareng promosi anu ngabantosan urang ngawangun kasadaran merek dina komunitas iGaming. Taun ieu nandaan peluncuran kami kalawan 888casino na Entain, dua operator utama kalawan warisan euyeub, FTSE 250 jeung 100 pausahaan masing-masing na diantara pangbadagna tur pangalusna di industri. Entain khusus khususna sabab kuring damel di dinya langkung ti 10 taun.

Aya seueur deui anu sayogi pikeun NetGaming salami taun. Urang asup ka pasar AS. Kami ayeuna ngantosan lisénsi Michigan sareng New Jersey, tapi kami ngarep pisan pikeun diluncurkeun di AS dina 2022. Aya ogé sababaraha kaulinan anu langkung seru ngantosan dileupaskeun. Kami ngamimitian ngerjakeun peta jalan 2023 kami sareng henteu sabar pikeun nunjukkeun éta ka palanggan, afiliasi sareng streamer kami.

#CEO #NetGaming #Pemurnian #FeatureBeunghar #slot #Kaulinan

Getih, Emas jeung Math-Mimiti slot

Peter Causley

VSO News parantos nyarios sareng Peter Causley, CEO Lightning Box Games, pikeun kéngingkeun wawasan ngeunaan sékrési Darah sareng Emas anu bakal datang.

Utamakeun matematika

pamekar slot Australia kilat Box Kaulinan geus datangna cara lila saprak peluncuran taun 2004. parusahaan geus jadi andalan industri iGaming, ayeuna nyadiakeun kaulinan na ka pasar sakuliah dunya, kaasup Éropa sarta Amérika Kalér.

slot themed abad pertengahan jeung kaunggulan

Nunjukkeun kasuksésan perusahaan anu terus-terusan, sékrési Lightning Box anyar parantos suksés VegasSlotsOnline News‘Slot tina Minggu. Getih jeung Emas mangrupakeun slot themed abad pertengahan jeung an tepi, featuring dua karajaan perang, Battle Rounds, simbol haté jeung lima gilinding .

VSO News spoke kalawan pangadeg Lightning Box sarta lulugu eksekutif Peter Causley pikeun meunangkeun wawasan na kana kaulinan upcoming, babarengan jeung strategi seru dumasar math parusahaan pikeun ngembangkeun kaulinan.

Lightning Box Games ayeuna parantos nyayogikeun liang online pikeun industri salami dasawarsa. Kumaha perusahaan tumuwuh dina waktos éta?

Pausahaan hirup di 2004 nalika urang mimiti nyayogikeun operator darat AS. Urang lajeng dipped toes kami di cai online di 2010. Urang partnered kalawan NYX lima taun engké pikeun mantuan kami ngalakukeun éta. Saprak harita, fokus kami geus salawasna geus online tur kami geus tumuwuh sasuai.

Tangtu, putus badag urang sumping nalika AS jeung pasar Kanada mimiti muka nepi ka kaulinan online. Urang bener benefited ti ngabogaan rarancang eusi AS dina DNA urang ti poé dumasar tanah-kami, kituna urang kungsi saeutik gangguan meunang kaulinan Éropa urang gancang disatujuan pikeun casinos online AS jeung Kanada.

Geus tungtutan pamaén slot online modern bergeser saprak 2010?

Henteu sareng Enya. Pamaén masih hoyong hal anu sarua, sabab resep dibawa dina journeys emosi jeung kasempetan meunang. Tapi aranjeunna ogé hoyong cara anyar ngalaman ieu. Hasilna, urang bakal salawasna tetep inti desain urang sarua tapi bakal salawasna coba hal anyar di sisi. Hal-hal ieu tetep sami dina unggal pangalaman kaulinan ti saprak mimiti “mesin buah” diluncurkeun ku Charles Fey langkung ti 100 sababaraha taun ka pengker. Éta meureun bakal sami dina saratus taun teuing!

Lightning Box bangga yén éta diadegkeun ku matematikawan. Kumaha mangpaatna pikeun kaulinan anu anjeun damel?

Simkuring boga desain math-fokus. Éta tempat urang ngamimitian, teras urang kumpulkeun atribut konci anu sanés. Matematika, atanapi mékanika kaulinan utama, biasana nangtukeun ilustrasi, animasi, sareng audio naon anu bakal dilebetkeun kana kaulinan.

math naon ngajaga pamaén maén

studio séjén ngalakukeun sabalikna, tapi kami yakin yén math nu ngajaga pamaén maén nalika novelty tina téma jeung grafik geus luntur.

Ayeuna nuju Getih sareng Emas. Naon ngajadikeun slot anyar ieu béda ti produk Lightning Box saméméhna?

Getih jeung Emas boga populér ulang Cash on Reels fitur spin. Anu unik di dieu nyaéta yén pamaén milih sisi sareng babak perang lumangsung salami unggal respin. Lamun sisi dipilih Anjeun ngéléhkeun perangna, Anjeun meunang sagala hadiah dipintonkeun pikeun babak éta. Lamun leungit babak a, Anjeun oge leungit hadiah dina babak éta. Lamun ogé ngumpulkeun hate dina unggal unggul muter , Anjeun dibéré hirup sejen. Babak éta réngsé nalika anjeun henteu ngagaduhan kahirupan anu tinggaleun.

Nalika pamiarsa urang tiasa ngarepkeun sacara resmi nyobian kaulinanna?

Kaulinan bakal diluncurkeun ka pasar Éropa dina 21 Séptémber.

nu séjén liang geus tersukses to date?

Séri ChickenFox kami, tilu kaulinan, sareng waralaba “Lightning” opat kaulinan urang sadayana parantos ngarusak éta pikeun urang. Baheula, Silver Lion mangrupikeun hit gedé munggaran urang.

Naon salajengna pikeun Lightning Box? Naon waé rilis anu bakal datang anu anjeun tiasa bagikeun sareng kami?

Kami gaduh kaulinan dina waralaba Lightning & ChickenFox, ogé waralaba anu dilahirkeun deui dina bulan Désémber, anu kami pikagumbiraeun. Pikeun detilna, anjeun kedah ngantosan sareng ningali!

#Getih #Emas #jeung #MathMimiti #slot