Tag Archives: slot indonesia

Pangalusna Anyar Online liang minggu ieu

Lebaran datang mimiti pikeun kempelan panganyarna tina minggu ieu urang pangalusna anyar online liang . Urang ngarasakeun hal pikasieuneun jeung Playtech, sohor scarcity tina layar kalawan Playpearls, sarta gazed di dunya pikasieuneun tina mangsa nu bakal datang kalawan ELK Studios. Hal anu paling pikasieuneun nyaéta yén anjeun tiasa nyobian sadaya liang online énggal ieu gratis di dieu.

Urang ngawitan nyandak katingal dina pangalusna liang online anyar minggu ieu kalawan Playtech urang Wizard anyar: tunai ngumpulkeun. Ieu tambahan panganyarna pikeun rupa-rupa liang luhur dimimitian dina 2021. Kumpulkeun bebas spin tokens pikeun bonus pangalusna atawa pencét inten pikeun jaminan jackpots tetep badag!

Salajengna, urang usaha kana dunya dystopian sareng Propaganda ti ELK Studios. Anjeun tiasa memicu Super Bonus tur meunangkeun jackpot luhur patut 1.000.000 koin nu ngarobah dunya.

Aya deui aksi jackpot dina slot Quickspin Emeralds Megaways Wétan. Meunang nepi ka 17.800x stake kalawan multipliers badag sarta lucrative bébas spins bonus.

Urang réngsé kalawan slot horor-themed sejen dina Spasi Hunters Lebaran ti Playpearls. Spin 15 gilinding bebas jeung 243 cara pikeun meunang dina horor spektakuler retro-themed ieu.

Émut, anjeun tiasa nyobian sadaya pilihan slot online énggal kami gratis di dieu di VegasSlotsOnline. Masihan aranjeunna kaulinan kiwari.

Aya nyatu hubble sarta gelembung dina slot magic-themed anyar Playtech urang, tukang sihir: tunai ngumpulkeun. Meunang sababaraha spins bébas atawa lambang jackpot dibereskeun pikeun pemicu sababaraha badag kameunangan !

Dukun Cash Kumpulkeun reels slot ku Playtech

Playtech nulis buku ngeunaan slot magic-themed kalawan sékrési Lebaran Fortune jeung Lebaran Fortune II. Ayeuna, tukang sihir curvaceous balik deui dina Playtech’s Witches: Cash Collect.

tukang sihir: Cash Kumpulkeun teu nawiskeun ngaronjat win multipliers atawa lambang tumpuk. Nanging, éta gaduh bonus Playtech Cash Kumpulkeun kalayan kasempetan pikeun meunang jackpot acak.

Anjeun muterkeun tukang sihir: Cash Kumpulkeun dina standar 3 × 5 reel setting. Wilds ngagantikeun sagala lambang dawam di buruan, sedengkeun tilu wizards boasts jackpots individu sorangan.

lambang Cash Kumpulkeun bisa darat dina reel lima. Nalika éta kajadian, Anjeun ngumpulkeun intan, nilai tunai atawa total spins nu nembongan dina layar. Contona, pencét 50,00 jeung 25,00 dina reels hiji sareng dua, kalayan simbol Cash Kumpulkeun on reel lima jeung anjeun meunang 75,00.

Anjeun micu spins bébas ku badarat a Kumpulkeun Cash on reel lima sarta sajumlah lambang spin bébas nguap. Salila spins bébas bonus sagala simbol Cash Kumpulkeun tetep dibereskeun pikeun tilu muter .

Tungtungna, anjeun meunang salah sahiji tina opat jackpots dibereskeun – Mini, Minor, Mayor, atawa Grand – lamun pencét inten dina waktos anu sareng salaku lambang Cash Kumpulkeun. Anjeun pencét ieu salila kaulinan basa atawa babak bonus.

Cash Collect umurna ngan ukur sataun tapi Witches: Cash Collect tiasa janten salah sahiji sékrési Playtech anu pangsaéna. Éta henteu nawiskeun spins bébas anu henteu terbatas sapertos Atlantis Cash Collect supados langkung caket kana kaulinan Sahara Riches: Cash Collect dina naon anu ditawarkeunana. Bandingkeun kaulinan sorangan jeung maén tukang sihir: Cash Kumpulkeun kiwari haratis.

Angkat bandéra pikeun merges liar sarta multipliers dina slot Propaganda anyar ELK Studios ‘. Meunang nepi ka 1.000.000 kalawan Super Bonus!

Propaganda slot reels ku ELK Studios

slot Propaganda atmosfir ELK Studios lumangsung dina dunya dystopian gloomy mana protés jeung ngabeledugna bisa lumangsung iraha wae. Ledakan lumangsung dina 6 × 6 gilinding iraha wae anjeun cocog grup lima atawa leuwih lambang. lambang bébas digolongkeun kana tempat pikeun ngarengsekeun win anyar.

Unggal ledakan ngahasilkeun liar. Ieu ngagantikeun sakabéh lambang biasa di buruan. Sajaba ti éta, aya simbol multiplier liar anu nyambungkeun klaster unggul pikeun nyieun badag kameunangan . tambah, multipliers liar ngagabungkeun lamun leuwih ti hiji muncul dina klaster unggul. Ogé nengetan fitur Wild neunggeul mana wilds acak ngaganti lambang biasa pikeun nyieun jackpots badag.

Anjeun ngaktipkeun a bebas serelek kalawan tilu scatters bonus iraha wae. Aya simbol serelek tambahan anu nambihan kana total serelek gratis anjeun. Tambih Deui, multiplier bonus persists sakuliah fitur.

Tungtungna, anjeun micu kaulinan Super Bonus kalawan hiji simbol Super Bonus na dua ikon bonus biasa. Dina fitur ieu, aya jaminan Wild Strike dina unggal serelek gratis.

Propaganda nyaéta kaulinan pikeun anjeun upami anjeun resep slot win klaster kalayan grafik edgy sareng bonus volatile. Éta moal katingali kaluar dina portopolio Kota Nolimit. Ku sabab eta, Propaganda pinuh pantes hiji tempat di pangalusna anyar online kami liang dina daptar minggu. Maén haratis kiwari.

Sirah ka Orient sareng Quickspin’s Eastern Emeralds Megaways. multipliers Land liar atawa pencét scatters bonus pikeun pemicu mangrupa pilihan bebas muter !

Eastern Emeralds Megaways slot gilinding ku Quickspin

Eastern Emeralds Megaways teh dasi newest antara Quickspin na BTG. Ieu mangrupa slot themed Oriental nu maén dina lima gilinding . Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngahontal nepi ka 16.807 cara pikeun meunang dina spin tunggal. Éta langkung handap tina 117.649 cara pikeun meunang anu anjeun mendakan dina slot Megaways genep gilinding anu langkung ageung.

simbol liar maénkeun peran badag dina Eastern Emeralds Megaways. Liar ngagantikeun sagala lambang dawam di buruan. Sanajan kitu, multiplier liar mucunghul dina reels 2-5 sarta dilarapkeun ka sagala spin unggul. multipliers liar ogé ngagabungkeun lamun leuwih ti hiji muncul sakaligus.

Anjeun micu spins bébas ku badarat tilu atawa leuwih scatters mana di tempoan. Aya opat pilihan bonus, mimitian ti genep spins bébas kalawan multiplier liar 5x–8x, nepi ka 15 spins bébas kalawan multiplier liar 2x–5x.

Aya unsur ditambahkeun kana kaulinan bonus spins bébas. Anjeun gaduh kasempetan pikeun bet sareng kéngingkeun spins bébas tambahan sateuacan fiturna dimimitian. Gawéna kawas kaulinan Hi-Lo mana anjeun bisa ganda Anjeun bebas muter ti genep ka 12, 12 ka 24, jeung saterusna.

Kalayan “ngan” 17.000 cara pikeun meunang, midangkeun Eastern Emeralds Megaways rada béda ti slot anu langkung ageung sapertos Twin Spin Megaways. Ieu sakedik langkung hese pikeun memicu bonus spins bébas tapi fitur judi nambihan unsur anu pikaresepeun. Masihan kaulinan ieu bebas tur tingal kumaha pikir.

Éta perang saluareun béntang sareng Space Hunters Lebaran ti PlayPearls. Miluan pahlawan umur ruang angkasa urang nalika anjeun memicu spins gratis atanapi mini kaulinan anu pikaresepeun.

Spasi Hunters Lebaran slot reels ku PlayPearls

Urang nyimpulkeun minggu ieu roundup tina pangalusna liang online kalawan funky horor-themed game ti PlayPearls. Spasi Hunters Lebaran nyaéta sékrési panganyarna tina pamekar anu langkung kasohor pikeun kasino live sareng kaulinan win instan. Sanajan kitu, eta boga sagala kaunggulan tina tipe funky slot online nu PlayPearls ogé nelepon.

slot Ieu nurutan-up ka Space Hunters, a fun kartun-themed slot featuring runtuyan pahlawan gun-wielding jeung Srikandi. Karakterna balik deui, tapi sadayana parantos dipasihkeun horor.

Kaptén janggot gaduh cakar Freddie Krueger sedengkeun karakter sanésna ngagem rupa-rupa mumi, vamp, sareng baju zombie. Anjeun muterkeun dina lima gilinding jeung 243 cara meunang. Sanajan kitu, unggal posisi reel rotates bebas unggal lianna.

The populér minigame ti slot Spasi Hunters aslina deui ka dieu. Anjeun micu trik atawa Ngubaran bonus kalawan 3-5 scatters muncul mana dina reels. Éta sakedik langkung aub tibatan kaulinan bonus tempur ti Space Hunters sareng ngalibatkeun perjalanan ngurilingan bentang anu teu biasa sareng nyandak bonus.

Anjeun oge bisa memicu spins bébas kalawan 3-5 scatters. Anjeun meunang 10-20 spins bébas gumantung kana jumlah scatters diaktipkeun.

Spasi Hunters Lebaran mangrupakeun pamutahiran wilujeng sumping ti slot PlayPearls aslina. Sareng naon anu langkung saé kalayan datangna usum sihir? Masihan spin spooky bébas kiwari.

Pikeun kaulinan leuwih metot, pastikeun Anjeun didatangan kami Anyar Online liang kaca!

#Pangalusna #Anyar #Online #liang #minggu #ieu

Genting boga “Kasempetan Strong” pikeun Makau kasino Lisensi

Genting kasino

Numutkeun analis industri, portopolio non-kaulinan Genting Grup urang, nu ngawengku dua taman tema pangbadagna Asia, nempatkeun eta dina posisi kuat meunang lisénsi kasino kacida coveted Makau urang. [Image: Shutterstock.com]

Ucing diantara japati

operator judi Global Genting Grup heran diasupkeun perang Panawaran pikeun lisensi kasino Makau dua minggu ka tukang. Ayeuna, laporan panganyarna ti analis jeung executives Asia-nyanghareup nunjukkeun yen parusahaan boga kasempetan kuat pikeun ngarebut lisénsi ti salah sahiji genep operator utama Makau.

disuruh masuk”

Numutkeun kana Reuters dilaporkeun dina Kemis, grup nu dipingpin ku billionaire Malaysia Cina Tan Sri Lim nawarkeun loba banding kana gagasan Beijing pikeun Makau. Kanyataanna, anjeunna ngusulkeun yén Genting “bakal wanti ka datangna dina” kalawan tawaran.

Pamaréntah Wewengkon Administratif Husus (SAR) geus allocated ngan genep lisensi ka tujuh Ngalamar, kalawan genep concessions ayeuna alatan kadaluarsa ku tungtung 2022. incumbents operasi di Makau saprak 2002 ayeuna nyanghareupan prospek dire Genting ngagantikeun aranjeunna, sarta insiders. industri ngira-ngira yén éta bakal ngagambarkeun overhaul pangbadagna Makau di leuwih ti 20 jeung.

Reuters geus dicutat Ben Lee, pangadeg Makau consultancy kaulinan IGamiX, ​​nyebutkeun Genting “boga kuat kasempetan pikeun outsting salah sahiji incumbents”.

Operator dina leungeun Cina

Sanajan Genting ayeuna teu boga kasino Makau, éta pamaén global kalawan sipat kaulinan di AS, Inggris, Malaysia jeung Singapura. Sanajan kitu, sakumaha dilaporkeun ku ReutersLee ceuk tukang Genting sarta sinergi jeung Beijing nyadiakeun kasempetan nyata pikeun ngaganggu status quo di hub judi .

atraksi pangbadagna nyaéta kanyataan yén pausahaan ngajalankeun dua taman tema pangbadagna di Asia

Genting geus financed sababaraha investasi non-kaulinan na di Cina, kayaning Resort ski dipaké dina Olimpiade Usum tiis 2022. Sajaba ti éta, analis nyarankeun yén draw pangbadagna nyaéta kanyataan yén pausahaan ngajalankeun dua taman tema pangbadagna di Asia, Genting SkyWorlds. sareng Genting Highlands, anu cocog sareng agenda Beijing sapertos sarung tangan.

Beijing geus lila hayang Makau ngudag wisatawan asing ku kaluar judi . Analis Maybank Samuel Yin Shao Yang ngécéskeun yén sanaos paréntah anu diulang-ulang pikeun “kurang difokuskeun kana VIP Cina sareng langkung seueur kana non-kaulinan”, industri éta “rada mayar jasa pikeun ideu.”

Nalika perang panawaran lisénsi panas sareng seueur anu kaleungitan, operator incumbent ayeuna “kudu ngalihkeun filosofi éta,” saur Yang. Samentara éta, ceuk Genting “tiasa nawiskeun pamaréntah Makau naon maranéhna nyata nyebutkeun aranjeunna hoyong.”

Marengan Genting Malaysia-kantor pusatna, tujuh Ngalamar pikeun genep lisensi tilu pausahaan dumasar di Nevada: Sands Cina, MGM Resorts, sarta Wynn Makau, kitu ogé Galaxy Hiburan, Melco Resorts, sarta MJM Holdings dumasar di Asia.

Gugup di Nevada?

Sedengkeun dina Salasa, bebas Nevada deeming anceman Genting ka tilu operator basis AS di Makau “langkung oddity ti annoyance a,” tegangan antara Cina jeung AS bisa cet gambar badag tur leuwih pulitik.

Konsultan kaulinan Lee ayeuna percaya nyaéta:

Panginten janten kasempetan anu sampurna pikeun Beijing ngaleungitkeun hiji Amérika (panyekel konsési) upami henteu dua.

Dina Senén, tekanan dina kaulinan tawaran lisénsi-patok tinggi inténsif sanggeus biasa di casinos Makau soared. Kanaékan éta saatos SAR ngumumkeun rencana pikeun ngijinkeun grup wisata ti daratan Cina balik ti Nopémber.

#Genting #boga #Kasempetan #Strong #pikeun #Makau #kasino #Lisensi

Parimatch ngadaptarkeun deal anyar sareng EPL Club Newcastle United

Logo Newcastle Serikat

Newcastle United ngagabung salaku pasangan énggal tina Parimatch Liga Premier Inggris. [Image: Shutterstock.com]

The partnership EPL panganyarna

Newcastle United mangrupikeun tim Liga Utama Inggris (EPL) panganyarna pikeun pasangan sareng merek tohan olahraga online Parimatch. Kalawan perjangjian panganyarna, Parimatch ayeuna boga partnerships kalawan opat tim EPL; klub séjén nyaéta Aston Villa FC, Leicester City FC, jeung Chelsea FC.

utamana bakal difokuskeun hak média

Perjangjian sareng Newcastle, utamina bakal difokuskeun hak média. Kasepakatan anu sami ogé dilakukeun sareng Aston Villa, tapi hubungan Parimatch sareng dua tim sanésna langkung lega, kalayan fokus kana hak digital sareng offline, tikét, barang-barang klub sareng ngaksés aset klub khusus.

Solusi win-win

Réaksi kana deal sareng Parimatch, kapala perwira komersil Newcastle United Dale Aitchison nyarioskeun kumaha perjanjian éta ngabantosan tim ngaksés daérah sareng pasar énggal. Evgen Belousov, CEO parusahaan induk operator sportsbook Parimatch Tech, ogé ngabagéakeun partnership anyar. Anjeunna ngaku yén gaduh hubungan sareng tim EPL ngabantosan ningkatkeun ékspansi merek di pasar anu tangtu.

Parimatch dimimitian di Ukraina jeung operasi na ayeuna dumasar di Siprus. Resmi diluncurkeun di pasar Inggris dina Oktober 2020, dimana nawiskeun tohan olahraga sareng kaulinan kasino online.

Parimatch parantos lami di EPL, nandatanganan perjanjian sareng Chelsea dina Séptémber 2020 sareng sareng Leicester dina Agustus 2021. Parimatch ogé nembé ngalegaan perjanjianna sareng Aston Villa pikeun nutup usum 2022/2023. Parimatch saméméhna ngagaduhan tautan ka tim EPL sanés, sapertos Southampton FC sareng Brighton and Hove Albion FC.

Masalah anu disangkek

Perjangjian anyar Parimatch sareng Newcastle United sumping dina waktos anu pikaresepeun. Aya telepon ti seueur suku dina taun-taun ayeuna pikeun ngirangan pangaruh anu tohan merek dina pamandangan olahraga Inggris, khususna maén bal. Seueur tim panggedéna di daérah gaduh mitra tohan olahraga resmi, sareng seueur di antarana ogé gaduh sponsor kaos anu aya hubunganana sareng judi.

tiasa gaduh dampak negatif ka jalma ngora sareng jalma anu résiko

Jalma anu nentang sponsor nu patali judi yakin yén linking pausahaan ieu ka tim na atlit bisa boga dampak negatif kana jalma ngora jeung di-resiko. Hubungan ieu dianggap normalize judi pikeun jalma nu tangtu sarta mindeng ngabalukarkeun masalah sareng kabiasaan judi.

review lila-tunggu pamaréntah Inggris ngeunaan hukum judi geus réngsé, tapi kertas bodas acan diterbitkeun. Ieu kungsi diperkirakeun yén larangan dina sponsor nu patali judi bakal caket, tapi ayeuna aya mamang yén ieu bakal kajadian alatan parobahan kapamimpinan di luhur pamaréntah Inggris.

#Parimatch #ngadaptarkeun #deal #anyar #sareng #EPL #Club #Newcastle #United

Herm Edwards dipecat ti ASU, Kasempetan panerusna Diperbarui

Herm Edwards

Herm Edwards disangka dibantosan kaluar tina padamelan na ku asistenna, anu dilaporkeun nyéépkeun intel tim sanés. [Image: Gage Skidmore / Flickr.com]

Kolusi di Nagara Arizona

Rinci geus mecenghul yén hiji anggota staf maén bal Arizona State (ASU) éta lepat dina konstruksi pikeun sacking sahiji palatih sirah Herm Edwards.

sababaraha atlit di Arizona State hoyong parobahan asah”

Numutkeun Doug Haller tina Atlétikpalatih anonim nyarios yén “henteu sesah kéngingkeun intel musim ieu [ASU] tim sabab sababaraha athletics di Arizona State hayang robah asah “. “Sababaraha” sigana nujul ka palatih sejen clinging kana hip Edwards ‘.

Samentara éta, palatih tukang Shaun Aguano geus nyokot alih salaku palatih kapala interim sakumaha spekulasi swirls leuwih anu bisa jadi hired pikeun titik pangluhurna di offseason nu.

Herm Edwards penjahat

PHK Edwards cukup sandiwara, malah saméméh bocor potensi kolusi internal. Saatos kaleungitan 30-21 ka Michigan Wétan dina 17 Séptémber, kaméra ngarékam rapat antara palatih kepala Sun Devils, presiden ASU Michael Crow, sareng diréktur atlit Ray Anderson di zona tungtung.

Sanajan teu dikonfirmasi, sigana nu pasamoan réngsé kalawan Edwards ditajong kaluar tina program. Anderson sacara resmi ngumumkeun terminasi Edwards dina Minggu dina minggu anu sami.

Pangembangan panganyarna, kumaha oge, nambihan lapisan sanés kana carita. Lamun leres, asisten ASU bakal ilubiung dina patandingan-ngalereskeun, skandal anu geus plagued dunya olahraga saprak poé Chicago “Hideung Sox,” nalika pamaén Chicago anu dibayar ku mob mun dump kaulinan Series Dunya.

Éta ogé sanés waktos Sun Devils sareng Edwards parantos janten sorotan nasional. Taun 2021, pakét anu ngandung seueur resi, gambar, sareng email dikirim sacara anonim ka departemén olahraga ASU. Gosip medar yén batur dina staf maén bal parantos ngintunkeun bungkusan dina usaha pikeun ngaluarkeun Edwards.

Inpormasi dina pakét rinci kumaha ASU nampi rekrut sanajan sadayana NCAA aya dina “jaman maot”, waktos nalika pamaén SMA henteu diidinan nganjang ka kampus, dipicu ku pandémik COVID-19. Datang anu sneaked kana suite imah urang salila kaulinan maén bal, dipindahkeun ngaliwatan deui tangga jeung hallways, sarta dibéré tur sahiji fasilitas di 9:00 atawa 10:00.

Masa depan di ASU

Palatih Edwards dibawa kaluar tina 11 taun pangsiun pikeun mantuan mingpin Sun Devils ka tingkat pangluhurna. Saatos sababaraha eureun di NFL, pangalaman jeung sikep na nempo program teeter deui ka tingkat luhur.

komentar cheeky ogé dibagi base kipas sarta ngabalukarkeun loba ramo-ngarah

Sanajan kitu, sanajan pagawean luhur 0.500 di 26-21 salila ulayat na, Edwards éta teu bisa elevate Sun Devils ka echelons luhur konferensi maranéhanana. Koméntar anu kurang ajar na ogé ngabagi basis kipasna sareng nyababkeun seueur tuduhan internal.

Laporan nunjukkeun yén Samaun NFL sapuluh taun henteu apatis sareng henteu ngalaksanakeun sadaya tanggung jawabna salaku palatih kepala. shooting na ends saga lumangsung nu loba di gurun hayang ngarobah saluran.

Arizona State ayeuna gaduh jalan anu panjang pikeun ngawangun deui programna. The Sun Devils geus ngan maén 1-3 (0-1 dina konferensi) musim ieu, kalawan kaulinan ngalawan # 6 USC jeung # 16 Washington dina unggal dua minggu ka hareup.

Rezim ASU anyar ogé bakal ngagaduhan seueur padamelan dina widang rekrutmen. Numutkeun kana 247Sports, tilas program Edwards ngamankeun kelas 103 anu pangsaéna dina 2022, anu paling parah di PAC-12. Aya ngan 130 program maén bal FCS.

Pertandingan salajengna The Sun Devils nyaéta Saptu, 1 Oktober, nalika aranjeunna ngalawan Trojan USC anu kagenep dina pertandingan jalan televisi nasional.


#Herm #Edwards #dipecat #ASU #Kasempetan #panerusna #Diperbarui

Masalah téhnologis ngabalukarkeun pembatalan turnamén PokerStars

Papan hiber nunjukkeun penerbangan dibatalkeun

pamaén PokerStars ditinggalkeun annoyed sanggeus kasusah teknis ngarah ka pembatalan turnamén dina Minggu. [Image: Shutterstock.com]

hit badag

kasusah teknis dina PokerStars ngarah ka pembatalan turnamén dina Minggu. Sababaraha acara parantos dijalankeun nalika PokerStars ngungkabkeun yén éta réngsé sadayana tindakan dinten éta.

salah sahiji Minggu pangsibukna tina platform poker online di 2022

Kajadian aktif mimitina kudu reureuh 90 menit saméméh colokan ditarik. Aya loba antisipasi pikeun Minggu loba turnamén, kalawan loba Dunya Online poker Championship (WCOOP) acara dijadwalkeun. Éta diatur janten salah sahiji platform poker online anu paling sibuk dina Minggu di 2022.

Sanaos panyabab pasti tina kasusah téknis masih henteu dipikanyaho umum, sababaraha pamaén parantos ngalaman seueur masalah, kalebet kacilakaan parangkat lunak. Aya seueur pamaén anu ageung, bahkan Duta PokerStars, anu dipangaruhan ku pembatalan éta. Henteu écés naha éta serangan éksternal atanapi sababaraha jinis gagal internal.

Métode santunan béda

Nalika ngumumkeun pembatalan massa, PokerStars dipasang tilu métode santunan béda dipaké gumantung kana status turnamén dina waktu terminasi. “Mulangkeun” pilihan mulih pamuter ka beuli aslina tur waragad turnamén.

pilihan sejen disebut “Roll maju (Taya Player di Duit)”Jeung lumangsung bari turnamén lumangsung, tapi teu acan ngahontal duit. Kabéh pamaén meunang fee Éntri maranéhna balik, bari satengah tina hadiah pool disebarkeun sarua diantara pamaén masih dina turnamén. Satengah séjén dibagi proporsional gumantung kana count chip pamuter urang ayeuna dina waktu pembatalan.

Pilihan santunan ahir disebut “Roll Forward (Pamaén dina Duit).” Kalawan metoda ieu, pamaén meunang ngabalikeun duit fee turnamén, pamaén anu masih hirup dina turnamén narima “hadiah minimum teu dileler dina waktu pembatalan”, jeung sesa hadiah kolam renang disebarkeun dumasar kana jumlah chip.

Pamuter teu senang

Aya geus euweuh komunikasi ku PokerStars ngeunaan rescheduling acara Minggu urang. Dina tonggong warta ngeunaan pembatalan turnamén, loba pamaén PokerStars nyandak ka Twitter pikeun curhat hanjelu maranéhna:

PokerStars sanés hiji-hijina platform poker online anu gaduh kasusah téknis anu ngaganggu acara-acara ageung sareng éta moal janten anu terakhir. Seueur platform utama parantos diserang serangan panolakan jasa (DDoS) anu disebarkeun salami mangtaun-taun anu maksa aranjeunna offline. Batur ngagaduhan kasusah internal anu nyababkeun pareum.


#Masalah #téhnologis #ngabalukarkeun #pembatalan #turnamén #PokerStars

Saham kasino Makau Soar sakumaha Cina Tour Grup mulih

Wangunan Pasir Cina

Dina tonggong warta yén Makau bakal ngabagéakeun deui grup wisata ti daratan Cina dina bulan Nopémber, biasa di casinos Wewengkon Administratif Husus geus soared, kaasup Sands Cina. [Image: Shutterstock.com]

Loba diperlukeun mulang

saham Sands Cina geus meunang 13% sanggeus CEO Makau Ho Iat Seng ngumumkeun grup wisata Cina daratan bisa balik deui ka hub judi dina bulan Nopémber. Dina sabtu minggu, lulugu eksekutif ngumumkeun yén Wewengkon Administratif Khusus (SAR) bakal ngaluncurkeun deui “skéma e-visa pikeun wisatawan daratan sareng ngijinkeun tur grup.”

MGM Cina jeung SJM Holdings biasa luncat 8% unggal

Sands Cina, cabangna Las Vegas Sands, nempo gain harga dibagikeun na pangluhurna diantara operator kasino Makau, sakabéh nu nempo tumuwuh mimiti Senén. Dumasarkeun kana Reuters, Saham Wynn Makau naek 7%, bari biasa MGM Cina jeung SJM Holdings ucul 8% unggal. Galaxy Entertainment, ningali saham na naek 10%.

Nalika Mekah judi ngabagéakeun grup wisata daratan Cina anu munggaran dina bulan Nopémber sakumaha anu direncanakeun, éta bakal nyirian pertama kalina dina tilu taun yén grup anu lumayan bakal nganjang ka Makau salaku hasil tina pandémik COVID-19.

Balik deui ka normal?

Sakumaha dilaporkeun Reuters, analis JP Morgan Hong Kong DS Kim outlined merits tina pengumuman anyar. Anjeunna ngadawuh: “The resumption of e-visa sarta wisata grup kedah ngurangan gesekan pikeun iinditan ka Makau, kitu ogé sinyal ka loba jalma yén éta téh OK didatangan”. Tungtungna, Kim ngungkabkeun rasa lega, nambahan: “Ahirna urang ngarasa urang tiasa nyarioskeun deui ka normal.”

Nalika perjalanan antara daratan sareng Makau parantos lumangsung salami dua taun ka pengker, para maen judi Cina ayeuna henteu tiasa nampi layanan e-visa anu aranjeunna dianggo sateuacan pandémik pikeun ngadamel pesenan grup instan. Pangunjung Cina ayeuna kedah mesen janjian visa, anu sateuacanna prosés persetujuan saminggu.

Dumasarkeun kana Reuters, Makau moal ngidinan grup ti unggal wewengkon Cina sakaligus. Sabalikna, pejabat bakal dikelompokeun sacara bertahap tina sababaraha propinsi. Fase kahiji bakal ningali grup anu diidinan ti Guangdong, Shanghai, Zhejiang, Jiangsu, sareng Fujian. Propinsi ieu ngagambarkeun ampir 60% kunjungan darat ka SAR dina 2019.

Natal datang mimiti

pendekatan uncompromising Cina pikeun COVID-19 geus ngabalukarkeun ngarugikeun serius ka industri kasino Makau urang, utamana salaku nu maen judi daratan jawab ngeunaan 90% tina total panghasilan kasino yurisdiksi urang.

Sanajan kitu, sababaraha analis yakin pengumuman Sabtu urang ti CEO Makau sumping saméméhna ti ekspektasi. Aranjeunna ngan ukur ngarepkeun uih deui e-visa sareng perjalanan grup dina awal 2023, numutkeun Reuters.

Pikeun Sands jeung sasama operator kasino Makau-kaasup Wynn anu kahiji contemporaries na panawaran pikeun lisénsi kasino Makau anyar dina bulan Séptember-Natal sigana geus anjog mimiti.

#Saham #kasino #Makau #Soar #sakumaha #Cina #Tour #Grup #mulih

Trainwreck nelepon kedutan ‘korupsi’ pikeun larangan kasino online

kacilakaan karéta

Trainwreck parantos narékahan pikeun Twitch pikeun kaputusan pikeun ngalarang eusi kasino online anu teu diatur tina platformna. [Image: Trainwreckstv Twitch]

Trainwreck nyieun kasus

Salah sahiji streamer judi Twitch anu pang populerna nembe nyauran platform pikeun larangan anu bakal datang dina kontén kasino online, nganggap yén gerakan éta henteu konsisten sareng korup.

gogorowokan

Minggu ieu, Twitch ngumumkeun rencana pikeun ngalarang sadaya aliran anu aya hubunganana sareng kasino online anu teu diatur ku 18 Oktober, kalebet pasangan streamer umum Stake. Nyandak ka Twitter dina Kemis, Trainwreck nyebarkeun rant ngeunaan inconsistency tina larangan anu bakal datang lamun dibandingkeun jeung jurus Twitch ngeunaan tohan olahraga:

Niknam disebut “$13 miliar NFL deal cookie jar” partnership ditandatanganan antara boga Twitch, Amazon jeung NFL. Kasepakatan éta masihan Amazon hak ekslusif pikeun nyiarkeun Kemis Peuting Football (TNF) salami 11 taun ka hareup. Utamana, DraftKings nandatanganan kerjasama multi-taun sareng Amazon pikeun janten panyadia kasempetan ekslusif pikeun siaran TNF awal bulan ieu.

Isu kontroversial

Kaputusan Twitch pikeun nyaram judi kasino online anu teu diatur asalna saatos sababaraha kontrovérsi. Sugan nempatkeun paku dina Coffin nu, bagean deui dina sorotan pikeun sakabéh alesan salah minggu ieu alatan wahyu ngeunaan kecanduan judi ti streamer basis Inggris Jehad “Sliker” Mohammed. Anjeunna ngaku nyandak $ 300,000 ti sasama streamer sareng fans pikeun minuhan kecanduanana.

#TwitchStopGambling trending dina média sosial

Saatos streamer anu sanés nyanghareupan Sliker via Discord, hashtag #TwitchStopGambling mimiti trending dina média sosial, dirojong ku sababaraha nami Twitch anu terkenal kalebet Hasan Piker sareng Pokimane. Nunjukkeun dukungan pikeun larangan éta, tweet anu terakhir anu naroskeun ka pengikut masihan “resep upami kedutan kedah ngalarang judi” nampi jumlahna 318.1k resep.

Nanging, pikeun Trainwreck, hal-hal éta henteu saderhana. Dina Twitter, anjeunna gancang nunjuk kaluar yén Mohammed sabenerna leuwih addicted tohan olahraga ti iGaming, sarta anjeunna dikritik jalma anu blamed bagean kasino online tinimbang Sliker dirina:

Salah fokus

Niknam nyatakeun yén ku neraskeun sareng afiliasi tohan olahraga na tapi ngalarang streamer Twitch tina ngadamel tawaran kasino online, Amazon parantos nunjukkeun korupsi na. “Ngalarang bentuk judi anu sanés bari ngajaga bentuk anu paling umum anu dibayar nyaéta lulucon sareng kasalahan,” pokna.

fokus kana ngaleungitkeun pita anu “ngajual kanyataan palsu”

Nalika ngarep-ngarep nyorot kemunafikan tina sikap Twitch, Niknam gancang nyatet yén anjeunna henteu nyokong larangan dina aliran tohan olahraga. Sabalikna, anjeunna hoyong Twitch ngijinkeun iGaming sareng kontén tohan bari fokus dina ngaleungitkeun streamer anu “ngajual kanyataan palsu:”

Baheula, streamer Texas parantos nyauran kolega anu anjeunna curiga mangrupikeun pengikut anu nyasabkeun. Dina Pébruari contona, anjeunna nyandak Tujuan dina Roshtein sarta streamers judi séjén pikeun disangka bohong ngeunaan karugian maranéhna, ngadesek aranjeunna ngagunakeun transparansi sarua sakumaha manéhna ngeunaan realitas judi .

VegasSlotsOnline News geus ngahubungan Trainwreck pikeun comment on larangan kasino online.


#Trainwreck #nelepon #kedutan #korupsi #pikeun #larangan #kasino #online

Awéwé Inggris maok £ 1,4 juta pikeun ngabantosan dana kabiasaan judi na

Kas kétang

Hiji awéwé Britania maok leuwih ti £ 1,4 jutaan ($ 1,5 jutaan) ti dunungan nya pikeun ngabiayaan kabiasaan judi nya. [Image: Shutterstock.com]

Basajan “kasalahan”

Hiji awéwé hirup di Inggris maok £ 1,4 juta ($ 1,5 juta) ti dunungan nya pikeun mantuan ngabiayaan kecanduan judi nya.

earn duit lolobana ku manipulasi invoices

Karen Brailsford, 53 taun, nyandak artos ti Urban Design and Development Ltd di Clay Cross ti Maret 2012 dugi ka Pebruari 2021. Anjeunna nampi artos sabagian ageung ku manipulasi invoice.

Phillip Plant, jaksa, nyatakeun Brailsford nyarios ka direksi perusahaan nalika konfrontasi yén lampahna mangrupikeun kasalahan. Anjeunna engké confessed kana kajahatan sarta ngaku yen anjeunna geus maok duit pikeun “sababaraha waktu”.

kecanduan judi Brailsford

Brailsford, anu kéngingkeun £21,000 ($22,806), maok langkung ti £300,000 ($325,800) ti perusahaan dina sataun dina puncakna. Anjeunna sacara ilegal nyandak £ 21,000 dina 2021 sateuacan ditéwak dina bulan Pebruari.

anjeunna ngan kapanggih alatan lalawora impudent na

Ampir £ 300.000 panghasilan ilegal na ieu spent dina judi . Anjeunna ogé mésér barang kulawarga, kalebet barang-barang pikeun murangkalih sareng dua karavan liburan.

Pangadilan uninga kumaha nekat Brailsford éta duit, sarta kumaha anjeunna kapanggih ukur keur lalawora brazen na. Pas salah sahiji dununganana manggihan skema “jelas”, anjeunna langsung disanghareupan.

Brailsford ngaku kaliru kana salah sahiji cacah panipuan kalayan nyiksa jabatan dina 12 Agustus. Anjeunna muncul di payuneun Derby Crown Court dinten Kemis, dimana anjeunna ngulang putus asa.

Patrick Dawson, menata diréktur Urban Desain sarta Pangwangunan Ltd, masihan hiji pernyataan ka pangadilan di mana anjeunna alluded karugian parusahaan salila lampah curang Brailford urang. Anjeunna ogé ngungkabkeun yén anjeunna parantos bajoang pikeun ngajaga bumi sareng kahirupan kerjana dipisahkeun kusabab turunna kauangan ngadadak.

maling judi di Inggris

Nicola Hornby, pengacara Brailsford, nyatakeun yén klienna parantos nunjukkeun kaduhung ti saprak ngungkabkeun dirina. Anjeunna ogé nyarios yén Brailford ngaku kana kajahatanna sareng “teu gaduh nanaon pikeun nunjukkeun éta … ieu sanés kasus dimana aya aset anu tiasa diidentipikasikeun.”

Salajengna, pengacara nyatakeun yén Brailsford parantos ngalaman depresi, sareng yén nempatkeun anjeunna di panjara bakal gaduh pangaruh anu cilaka sanés ngan ukur pikeun dirina tapi ogé pikeun murangkalih sareng bapakna anu sepuh.

Brailsford teu hijina warga Inggris anu geus fallen kana kabiasaan judi ilegal. Baheula taun ieu, manajer keuangan di Wales nyolong £47,000 ($51,042) tina amal anu anjeunna damel. Saacanna éta, lalaki Britania sejen diverted leuwih ti £ 200.000 ($ 217.200) ti amal médis anjeunna ogé dipaké pikeun judi online.

Brailsford masih ngantosan hukuman.

#Awéwé #Inggris #maok #juta #pikeun #ngabantosan #dana #kabiasaan #judi

Lawsuits Suing MGM Dupi ‘Robbing’ Gamblers ‘Robah

Jalma anu nempatkeun duit kana mesin slot

The gugatan Peta kelas Filed di Mississippi alleges yén MGM Resorts International geus éféktif “rampok” gamblers na robah. [image: Shutterstock.com]

Panghasilan badag

A gugatan Peta kelas anyar Filed ngalawan MGM Resorts International ngaklaim yén raksasa kasino geus dipaling robah ti nasabah na di sagala rupa sipat AS na.

dasarna ngarampok para nasabah sababaraha sen dina hiji waktos, dina jutaan transaksi “

The filing di Pangadilan District AS pikeun Kacamatan Kidul Mississippi alleges yén parusahaan kasino geus sababaraha kali breached kontrak na jeung konsumén ku teu pinuh mayar tikét tunai. Hasilna, MGM “dasarna ngarampok para nasabahna sababaraha sen dina hiji waktos, dina jutaan transaksi,” gugatan negeskeun.

Nyicingan New Orleans Leane Scherer, nu ngagugat kalungguhan di gugatan, ngaklaim yén kasino kasebut éféktif taxing gamblers ku teu adequately ngajelaskeun sistem pembayaran tunai. Numutkeun Scherer, MGM geus gagal nyadiakeun informasi mangpaat cukup sabudeureun kios instructing pamaén cara tukeur tikét pikeun kas.

Cash pikeun tiket

Scherer boga tujuan pikeun ngawakilan grup nasional jalma anu geus leungit robah maranéhanana dina sipat MGM ngaliwatan sistem voucher game cash-out saprak 19 September 2012.

Casinos nyobian ngurangan jumlah transaksi patali touch

Masalah éta disangka mimiti muncul di tengah pandémik COVID-19. Kasino milarian ngirangan jumlah transaksi anu aya hubunganana ku cara nyayogikeun tikét pikeun jumlah anu kirang ti $ 1.

Salaku per sistem ieu, lamun ngéléhkeun $ 3,48 maén mesin slot, anjeun tiasa nampi tilu $ 1 tagihan ti kios otomatis tur $ 0,48 patut tikét. Pikeun nebus tikét saharga $0,48, anjeun kedah ngantri di kandang kasir. Seueur casinos nganggo pendekatan anu sami tapi disangka gaduh petunjuk anu langkung jelas ngeunaan cara tukeur tiket kas.

béakna 30 poé

Salaku dilaporkeun ku 8warta ayeuna, gugatan ngaklaim MGM casinos nyieun loba duit tina sistem tunai-kaluar ayeuna. Loba gamblers nahan kana tiket na teu sadar yen aranjeunna kadaluarsa sanggeus 30 poé, kaayaan outlined dina print rupa.

Numutkeun hukum kaayaan Nevada, tiket kasino bakal salawasna kadaluarsa sanggeus 180 poé. nagara lajeng meunang 75% tina nilai tikét, kalawan sesa duit bade kasino di. Nembe Las Vegas Review-Journal laporan nyatakeun yén nagara éta nampi langkung ti $ 16.5 juta dina fiskal 2022 ngalangkungan tikét anu teu diklaim.

Scherer milarian ganti rugi ngaliwatan gugatan tindakan kelas. Aksi hukum daptar sipat MGM ti sakuliah AS, kaasup di Nevada, New York, Mississippi, sarta Michigan.

#Lawsuits #Suing #MGM #Dupi #Robbing #Gamblers #Robah

Regulator Pennsylvania Nyadiakeun Denda Topping $ 280,000

Gunung Airy kasino tanda

regulator kaulinan Pennsylvania urang geus dikaluarkeun denda leuwih ti $ 280.000 pikeun sagala rupa nyinggung, kaasup underage judi . [Image: Shutterstock.com]

Gunung Airy kasino Resort reprimanded

Pennsylvania kaulinan Board Control (PGCB) geus ngaluarkeun denda leuwih ti $ 280.000 sanggeus dua casinos dilanggar istilah maranéhanana operasi.

casinos ngawenangkeun nganjang underage judi

Gunung Airy kasino Resort bakal mayar bulk denda, kira-kira $ 260.825, pikeun sagala rupa nyinggung. Beungbeurat fee sumping sanggeus casinos diwenangkeun nganjang underage judi .

Lalaki 18 taun ngagunakeun dua mesin slot, sareng budak awéwé 11 taun nyéépkeun artos dina sapuluh mesin slot. Dina conto sejen, 13 taun heubeul kembar judi slot kalawan hadiah indungna. hukum Pennsylvania nyebutkeun yen saha di handapeun umur 21 teu diwenangkeun judi .

Nu maen judi di handapeun umur

Dina total, Gunung Airy kudu mayar $ 160.000 pikeun ngawenangkeun sémah handapeun 21 ngagunakeun mesin slot na, release dikonfirmasi. Hiji anggota PGCB disebut lampah kasino urang “dahsyat tur ekstrim.”

11 taun heubeul aksés ka liang sanggeus bapana $ 100 dina mesin sarta ngidinan anjeunna maén. Anjeunna lajeng hayu nya nyitak kaluar hiji voucher yén Aisyah bisa nyandak kana mesin sejen.

13 taun heubeul, Samentara éta, dituturkeun indungna ka lantai judi, dimana manehna wanti aranjeunna pikeun mantuan nya narik uas dina slot. Si kembar aya di lantai salami 23 menit sareng narik uas 21 kali.

Aya seueur anu anjeun tiasa laksanakeun pikeun mastikeun ieu henteu kajantenan deui.”

“Kami nyatakeun kuciwa ekstrim di Gunung Airy kalayan kaayaan ieu,” saur Pupuhu Denise Smyler. “Aya seueur anu anjeun tiasa laksanakeun pikeun mastikeun ieu henteu kajantenan deui.”

Dina duanana kasus, aparat kaamanan ngadeukeutan para nonoman tapi henteu nyandak tindakan. Lianne Asbury, diréktur eksekutif kaamanan kasino, ceuk usaha konstan pikeun ngasupkeun harta ku datang underage geus nempatkeun tim nya dina stress ekstrim.

Numutkeun Asbury, 309.000 bakal-bakal judi underage geus ngancik jauh saprak 2009. Katerangan pikeun angka nu gede ngarupakeun konsentrasi akademi caket dieu. kasino geus disiplin perwira kaamanan anu hadir dina mangsa kagiatan nu maen judi ngora.

Kasulitan di Pennsylvania

Asbury, anu henteu mungkir kaseriusan kajadian éta, nyatakeun yén krisis rekrutmen parantos diborgol timnya. Calon karyawan kedah ngajalanan lisénsi lengkep anu kalebet cek latar tukang sareng IRS sateuacan aranjeunna tiasa sacara resmi damel.

“Éta ngan ukur prosés anu panjang nalika anjeun gaduh individu anu badé lebet sareng damel énjing kanggo mayar tagihanana,” saur Asbury.

gagalna ngalebetkeun 32 aplikasi pembaharuan perusahaan atanapi individu

Sésana denda asalna tina kagagalan pikeun ngajukeun 32 aplikasi pembaharuan perusahaan atanapi individu sateuacan deadline. Gagalna kasino suksés kéngingkeun lisénsi pikeun hiji jalma ogé hartosna yén kasino ngalanggar kaayaan anu aya hubunganana sareng kamampuan pikeun ngoperasikeun mesin slot.

Gunung Airy geus sapuk pikeun ngarobah kadali internal sarta nyewa diréktur minuhan.

Pilot Travel Center sareng PFJ Tenggara ogé nampi denda $ 20,000. Tuduhan asalna tina gagalna ngabéjaan PGCB ngeunaan parobahan kontrol ngeunaan idin ngadegna terminal video game perusahaan.

PGCB terus aktip dina ngawas sarta enforcing aturan diatur dina komunitas kaulinan. Baheula taun ieu, régulator fined dua casinos pikeun ngidinan diners teu kaasup diri maen judi ngagunakeun parabot maranéhna.

#Regulator #Pennsylvania #Nyadiakeun #Denda #Topping