Tag Archives: slot gacor

Palatih Ténis Dilarang pikeun Hirup kusabab Perbaikan Pertandingan

Bola ténis sareng rakét

Saurang palatih ténis nampi larangan hirup tina olahraga saatos ngalakukeun jumlah pelanggaran nyinggung pertandingan. [Image: Shutterstock.com]

Daptar panjang nyinggung

Hiji palatih ténis ti Chili geus dibikeun larangan hirup tina olahraga sanggeus anjeunna kapanggih kaliru tina jumlah catetan nyinggung pertandingan-ngaropéa. Dina total, Sebastián Rivera kapanggih kaliru tina 64 ngalanggar, paling kapanggih ku Badan Integritas Ténis Internasional (ITIA) jeung urut Unit Integritas Tenis (TIU) pikeun hiji jalma.

gagal kalibet bermakna kalayan prosés disiplin”

Kalayan larangan saumur hirup, Rivera henteu tiasa deui ngiringan atanapi ngahadiran acara ténis anu diidinan ku badan pamaréntahan ténis resmi. Ieu lumaku pikeun duanana maén sarta ngalatih. Anjeunna ogé kedah mayar denda $ 250,000. Patugas Hearings Anti Korupsi Jane Mulcahy QC ceuk Rivera kapanggih geus “gagal kalibet meaningfully jeung prosés disiplin”.

Sababaraha palanggaran

Aya opat daérah utama Program Tenis Anti Korupsi (TACP) ti 2017 sareng 2018 katutupan ku pelanggaran éta. aturan ieu umumna nyaram pihak mana wae nu kalibet dina acara ténis tinangtu tohan on hasilna sagala cara.

Salaku pamaén, Rivera rengking saluhureun #705 di dunya sateuacan janten pelatih.

ITIA teu nyadiakeun specifics, tapi ngan Citer porsi tina TACP nu Rivera dilanggar. Ieu kaasup soliciting atawa facilitating batur dina tohan dina hasil pertandingan, ngahaja mangaruhan hasil pertandingan, nyogok batur mun maledog pertandingan, atawa narima nyogok pikeun maksa batur ngalungkeun pertandingan.

Masalah serius

Match-fixing dina ténis masalah anu utamana mangaruhan rungs handap sirkuit profésional. Pamaén sering bajoang pikeun ngahasilkeun artos sareng tiasa janten target pikeun jalma anu hoyong ningkatkeun kaulinan. Aya seueur conto fixing pertandingan dina ténis dina taun-taun ayeuna, nyorot masalah anu aya.

ITIA diadegkeun dina 2021 salaku badan mandiri pikeun nyobian ngajaga sareng ningkatkeun integritas kaulinan di sakumna dunya. Larangan panjang parantos dipasihkeun ka sababaraha pamaén sareng pelatih akhir-akhir ieu. Salah sahiji palaku anu pang menonjol nyaéta palatih Walanda anu kasohor Max Wenders, anu nampi larangan 12 taun dina bulan Juli saatos ngaku kaliru kana sagala rupa pelanggaran pikeun ngatur pertandingan.

#Palatih #Ténis #Dilarang #pikeun #Hirup #kusabab #Perbaikan #Pertandingan

Lawsuits Suing MGM Dupi ‘Robbing’ Gamblers ‘Robah

Jalma anu nempatkeun duit kana mesin slot

The gugatan Peta kelas Filed di Mississippi alleges yén MGM Resorts International geus éféktif “rampok” gamblers na robah. [image: Shutterstock.com]

Panghasilan badag

A gugatan Peta kelas anyar Filed ngalawan MGM Resorts International ngaklaim yén raksasa kasino geus dipaling robah ti nasabah na di sagala rupa sipat AS na.

dasarna ngarampok para nasabah sababaraha sen dina hiji waktos, dina jutaan transaksi “

The filing di Pangadilan District AS pikeun Kacamatan Kidul Mississippi alleges yén parusahaan kasino geus sababaraha kali breached kontrak na jeung konsumén ku teu pinuh mayar tikét tunai. Hasilna, MGM “dasarna ngarampok para nasabahna sababaraha sen dina hiji waktos, dina jutaan transaksi,” gugatan negeskeun.

Nyicingan New Orleans Leane Scherer, nu ngagugat kalungguhan di gugatan, ngaklaim yén kasino kasebut éféktif taxing gamblers ku teu adequately ngajelaskeun sistem pembayaran tunai. Numutkeun Scherer, MGM geus gagal nyadiakeun informasi mangpaat cukup sabudeureun kios instructing pamaén cara tukeur tikét pikeun kas.

Cash pikeun tiket

Scherer boga tujuan pikeun ngawakilan grup nasional jalma anu geus leungit robah maranéhanana dina sipat MGM ngaliwatan sistem voucher game cash-out saprak 19 September 2012.

Casinos nyobian ngurangan jumlah transaksi patali touch

Masalah éta disangka mimiti muncul di tengah pandémik COVID-19. Kasino milarian ngirangan jumlah transaksi anu aya hubunganana ku cara nyayogikeun tikét pikeun jumlah anu kirang ti $ 1.

Salaku per sistem ieu, lamun ngéléhkeun $ 3,48 maén mesin slot, anjeun tiasa nampi tilu $ 1 tagihan ti kios otomatis tur $ 0,48 patut tikét. Pikeun nebus tikét saharga $0,48, anjeun kedah ngantri di kandang kasir. Seueur casinos nganggo pendekatan anu sami tapi disangka gaduh petunjuk anu langkung jelas ngeunaan cara tukeur tiket kas.

béakna 30 poé

Salaku dilaporkeun ku 8warta ayeuna, gugatan ngaklaim MGM casinos nyieun loba duit tina sistem tunai-kaluar ayeuna. Loba gamblers nahan kana tiket na teu sadar yen aranjeunna kadaluarsa sanggeus 30 poé, kaayaan outlined dina print rupa.

Numutkeun hukum kaayaan Nevada, tiket kasino bakal salawasna kadaluarsa sanggeus 180 poé. nagara lajeng meunang 75% tina nilai tikét, kalawan sesa duit bade kasino di. Nembe Las Vegas Review-Journal laporan nyatakeun yén nagara éta nampi langkung ti $ 16.5 juta dina fiskal 2022 ngalangkungan tikét anu teu diklaim.

Scherer milarian ganti rugi ngaliwatan gugatan tindakan kelas. Aksi hukum daptar sipat MGM ti sakuliah AS, kaasup di Nevada, New York, Mississippi, sarta Michigan.

#Lawsuits #Suing #MGM #Dupi #Robbing #Gamblers #Robah

Pangalusna Anyar Online liang minggu ieu

reels listrik, ngajalankeun wilds sarta jackpots dibereskeun: sadayana ngantosan di spin biasa kami tina pangalusna minggu anyar online liang ! Sarta ulah poho: anjeun tiasa nyobian sagala ieu luhur anyar slot release haratis di dieu di VegasSlotsOnline.

Urang mimitian ku Magic Power Reels Leprechaun ti Max Win kaulinan. Nyorot lambang emas jeung lalajo eta mekar sakuliah reels. Anjeun oge bisa ngaktipkeun tumuwuh wilds pikeun badag kameunangan .

Fortunes Rising ku Skywind mangrupakeun slot tema Asian geulis dimana anjeun bisa tumuwuh reels salila spins bébas pikeun leuwih paylines tur badag kameunangan .

Microgaming geus balik kalawan fun tilu-reel slot , Sirkus Jugglers Jackpots. Buka konci spins bébas sareng multipliers atanapi pemicu Bonus Jackpot pikeun kéngingkeun salah sahiji hadiah tetep!

Urang menyimpulkan urang katingal dina pangalusna anyar online liang minggu ieu kalawan Funky Firaun Jackpot Raja ti Blueprint kaulinan. Pemicu ngajalankeun wilds kalawan respins jeung meunang multipliers nu ngaronjatkeun unggal waktos ngalir liar!

Tong hilap cobian sadaya sékrési slot online énggal ieu ayeuna. Aranjeunna bebas muter sarta aranjeunna didieu!

Pencét lambang maksimum dina slot Magic Power Reels Leprechaun Max Win Kaulinan! Pencét wilds magic sarta pemicu dimekarkeun lambang meunang nepi ka 12.500x bets.

Magic Power Reels Leprechaun slot ku Max Win kaulinan

Kami ngagaduhan slot Magic Megaways Leprechaun ti Max Win Gaming dina taun-taun ayeuna. Ayeuna, Max Win Gaming nerapkeun mékanika Power Reels na kana kaulinan téma Irlandia anu pikaresepeun.

Kawas slot Megaways, Magic Power Reels Leprechaun diwangun dina gilinding 6×8 raksasa. Aya méteran Max Simbol horizontal nu mintonkeun sadaya ikon kaulinan. Lamun anjeun pencét a payline unggul, bakal simbol saluyu lampu up on méteran.

Lamun darat nu simbol dina payline dina spin salajengna (malah dina posisi non-padeukeut), eta bakal dilegakeun ngeusian reels nu nembongan.

Anu paling nguntungkeun nyaéta wilds gaib anu tiasa muncul sacara teratur. Ieu acak darat dina reels dua ngaliwatan tujuh tur dilegakeun ngeusian sakabéh reel.

Aya ogé bonus spins bébas dina Magic Power Reels Leprechaun. Kantun darat opat atawa leuwih pot lambang emas pikeun Aktipkeun gilinding magic leprechaun urang, lajeng muter roda pikeun tambahan bebas muter .

The rounds bonus bisa jadi hese pemicu, tapi kaéndahan Leprechaun Magic Power Reel nyaéta fitur Max Lambang. Éta tiasa aktip sacara rutin, khususna upami anjeun ngalebetkeun sihir anu mekar liar kana campuran. Coba slot anyar Max Win Gaming ayeuna gratis sareng tingali naon anu anjeun pikirkeun.

Ngarambat ka Cina dina méwah anyar Fortunes Rising slot Skywind urang. Micu pilihan bebas spins bonus atawa nyokot koin emas pikeun meunang jackpots tetep badag!

Fortunes Rising slot reels ku Skywind

slot Asian-themed rutin nyieun Skywind urang ‘Top 15’ popularitas béréndélan, sarta pamekar geus balik kalawan sejen. Waktos ieu, Skywind gaduh paylines anu ageung sareng bonus pick anu pikaresepeun.

Fortunes Rising nyaéta slot lima reel anu dimimitian ku 243 cara pikeun meunang dina unggal spin. Lambang liar mucunghul dina sagala gilinding jeung ngagantikeun sakabeh simbol dina kaulinan.

Tingali pikeun simbol bonus beureum nu bisa memicu pick ’em fitur tina Bao Tangkal. Anjeun milih ti 12 koin emas dina layar. Ngan cocog tilu simbol pikeun meunang salah sahiji opat jackpots (Grand, Mayor, Minor, atawa Mini). Top Grand Jackpot mayar kaluar 20.000x stake.

Anjeun oge bisa memicu spins bébas ku mencét tilu atawa leuwih kendang scatters on reels padeukeut nu ngalir ti kénca ka katuhu. Anjeun ayeuna gaduh lima pilihan, mimitian ti tilu spins bébas dina grid 6×5 ka 15 spins bébas dina grid 3×5. Alternatipna, anjeun tiasa milih total spin bébas misteri dina perenah misteri.

The dimekarkeun bébas spins grid pasti ngaronjatkeun jumlah paylines. Contona, Anjeun muterkeun kalawan nepi ka 7.776 cara pikeun meunang lamun milih katuhu bebas spins pilihan bonus.

Kami fans Skywind badag di kantor VegasSlotsOnline. 8 Macan Emas Megaways sarta Dinasti Jin anu unggulan Oriental themed slot . Anu terakhir ngagaduhan bonus anu sami sareng fitur Bao Tree anu anjeun tiasa mendakan dina Fortunes Rising.

Sajaba ti éta bebas spins pilihan bonus méré Fortunes Rising dorongan tambahan. Coba ayeuna gratis sareng tingali naon anu anjeun pikirkeun.

Gulung, gilinding pikeun slot Microgaming anyar hottest di kota: Sirkus Jugglers Jackpots! Marvel dina midangkeun Palasik, engap-engapan di respon jeung marvel di luhur 500.000 jackpot!

Sirkus Jugglers Jackpots slot reels ku Microgaming

Microgaming bisa jadi pangalusna dipikawanoh pikeun pioneering lima reel liang kawas Thunderstruck II sarta progressives badag kawas Mega Moolah, Tapi maranéhna masih terang kumaha carana mawa hal baheula.

Sirkus Jugglers Jackpots mangrupakeun Palasik tilu reel slot kalawan loba warna jeung poténsi payout badag. Anjeun micu respin ku mencét tilu lambang bonus on salah sahiji lima paylines. Respin bakal direset upami anjeun gaduh token di bank. Sakali token béak, fiturna réngsé.

Anjeun ngaktipkeun spins bébas ku cocog tilu 7 simbol dina payline nu. Dalapan spins bébas dileler lamun meunang tilu 7s tina warna naon, nepi ka 15 spins bébas pikeun tilu 7s beureum. Tambih Deui, anjeun tiasa memicu spins bébas ku ngumpulkeun tilu tokens respin salila respins bonus.

Salila spins bébas, nengetan multiplier nu. Dimimitian dina 1x sarta ngaronjatkeun unggal waktos Anjeun pencét a unggul muter .

Tungtungna, Circus Jugglers Jackpots ngagaduhan Bonus Jackpot anu dipicu iraha waé anjeun darat ngan hiji ikon bonus dimana waé dina reels. Puteran roda pikeun meunang hadiah Mini acak, minor, Mayor atanapi Grand. The grand jackpot sia 2500x bets tiis.

Sirkus Jugglers Jackpots bisa jadi teu meunang panghargaan pikeun originalitas tapi mangrupa sékrési slot Palasik kuat sejen tina salah sahiji ngaran paling dipercaya dina liang online. Masihan kaulinan bebas kiwari.

Ieu waktu pikeun turun jeung Firaun funky dina Blueprint kaulinan anyar slot . Maén Funky Firaun Jackpot jeung pemicu ngajalankeun sato liar kalawan respin. Anjeun malah bisa memicu bonus Jackpot Raja husus!

Funky Firaun Jackpot Raja slot reels pa Blueprint kaulinan

Urang menyimpulkan katingal dina minggu ieu urang pangalusna anyar online liang kalawan lalampahan sejen ka Mesir kuna. Funky Firaun nyaeta Jackpot Raja nyaéta lima reel slot nu ngagabungkeun ngajalankeun sato liar kalawan respin sarta sababaraha grafik bener tiis.

Antara ankh jeung kumbang anjeun bakal manggihan simbol liar. Wild ngan nembongan dina reels 2-4 tapi bakal ngaganti sakabeh simbol lianna.

Ogé, firaun badag funky liar bisa datang ka tempoan. Anjeunna micu respin sarta bakal mindahkeun hiji ngagugulung ka kénca. The respins terus micu dugi Firaun ngiles ti reels lengkep. Tambih Deui, anjeun meunang multiplier win kutang unggal waktos Firaun pindah ka kénca.

Pilarian Spin Boost upami éta sayogi dimana anjeun cicing. Salila Spin naekeun, sababaraha pharaohs liar funky katempona ngadorong kaluhur atanapi kahandap ngeusian reels maranéhna.

The draw utama Funky Firaun Jackpot King mangrupakeun hadiah makuta husus. Saatos spin wae, anjeun tiasa darat lambang overlay Jackpot Raja on reels 1-5. Land lima sakaligus jeung anjeun micu Jackpot Raja Bonus dimana anjeun kudu ngumpulkeun lambang makuta. Kumpulkeun 15 crowns sarta anjeun bakal meunang asupna kana bonus Raja kabayang dimana anjeun boga kasempetan pikeun meunang progressives duit gede.

Naon cara hadé pikeun ngalengkepan roundup minggu ieu ngeunaan pangalusna liang online anyar ti lalampahan sejen ka Mesir? Masihan Funky Firaun Jackpot Raja kaulinan bebas kiwari!

Jeung kaulinan leuwih metot, pastikeun Anjeun didatangan kami Anyar Online liang kaca!

#Pangalusna #Anyar #Online #liang #minggu #ieu

Las Vegas Gamblers Bisa Langsung Bersantai di Kamar Ganja

tutuwuhan ganja

Las Vegas bersiap-siap pikeun muka ruang tunggu ganja saatos pamilihan dewan anyar. [Image: Shutterstock.com]

Skip sora

The ganja lounge datang ka kota Las Vegas pas.

sora Déwan Kota Rebo swayed 5-1 dina ni’mat ruang tunggu, kalawan councilor Victoria Seaman nangtung salaku hiji-hijina ngalawan. Kota ieu sacara otomatis milih dina prosés lisénsi ku gagal ngabales surat ti Déwan Pematuhan Marijuana Nevada awal bulan ieu, tapi masih gaduh kasempetan pikeun mundur ku sora Rebo.

jualan alkohol bakal ngalarang

Unincorporated Clark County sarta Las Vegas bakal ngabogaan hak pikeun host lounge, sanajan diobral alkohol bakal dilarang. Pangunjung bakal tiasa ngaroko ganja sacara sah di luar bumi, salami aranjeunna tetep dina harta éta.

Aturan pikeun ruang tunggu ganja

Gosip ngeunaan ruang tunggu ganja anu datang ka Nevada parantos ngagulung salami sababaraha bulan. Pamilih nagara ngalégalkeun panggunaan ganja pikeun rekreasi di 2016, tapi diperkirakeun 40 juta wisatawan taunan teu kalebet sareng dipaksa ngaroko sacara ilegal di kamar hotél, garasi parkir, atanapi ngan saukur di jalan.

Hasilna, ngalanggar parantos naék salami mangtaun-taun, khususna nalika usaha-usaha teras ngawangun deui pangkalan palanggan saatos pandémik. Councilwoman Seaman nyebutkeun manehna prefers sistem trial-jeung-kasalahan leuwih langsung masihan lounges kamampuhan pikeun nyetél warung.

Nyarios pikeun konstituénna, Seaman ogé nyarios yén anjeunna langkung resep ningali lounges di daérah komersil langkung seueur tibatan padumukan.

lolobana idin bakal disebarkeun ka 17 apoték kota

Lisensi kaayaan teu dijamin pikeun ngalamar wae, najan dianggap paling lisensi bakal disebarkeun ka 17 apoték kota kalawan napel na kamar ngantosan caket dieu.

Dua puluh lisénsi ogé bakal dipasihkeun ka pelamar mandiri, sareng satengahna bakal dipasihan ka “pelamar kaadilan sosial” anu dipangaruhan négatip ku undang-undang ganja sateuacan ngabalikeun 2016.

Salila lisénsi nagara, pelamar bakal milih yurisdiksi dimana aranjeunna hoyong beroperasi. Saatos ngalakukeun kitu, lisénsi kota bakal dimimitian.

Las Vegas ekspektasi bisnis pas

Ngalamar parantos tiasa ngalangkungan sababaraha target tina daptar tempat badarat. Pangacara Kota Bryan Scott ngawartoskeun dewan anu North Las Vegas, Henderson, Batu gede Kota tur Mesquite geus opted kaluar.

Seueur pamekaran anu bakal datang bakal ngandelkeun Tempat Pamakéan Sosial 2019, anu netepkeun aturan pikeun rohangan konsumsi. Leuwih ti éta, paling kota bakal defenseless ngalawan 2021 kaputusan pikeun legalize lounges.

Jandéla aplikasi sapuluh poé dibuka dina Oktober-Clark County rushing pikeun finalize peraturan lisénsi na.

optimistis sababaraha lounges bakal muka saméméh ahir taun

Las Vegas ngaharepkeun muka jandela aplikasi na di 2023. Samentara éta, Komisaris keletik Segerblom optimistis sababaraha lounges bakal muka bisnis saméméh ahir taun.

Anggota dewan Olivia Diaz ogé gumbira ngeunaan kasempetan bisnis anu tiasa sumping tina nambihan daérah bisnis anu sanés kana tawaran Vegas.

“Kuring pikir penting pikeun kota mertimbangkeun kasempetan bisnis anu bakal dibawa ku lounges konsumsi, kitu ogé sababaraha masalah anu sering urang kadenge ayeuna kusabab kami henteu nawiskeun tempat pikeun jalma-jalma anu leres-leres ngonsumsi nalika aranjeunna mésér, Diaz ngawartoskeun Las Vegas Review-Jurnal sanggeus sora Rebo. “Kami masih gaduh sababaraha cara sareng sababaraha padamelan anu kedah dilakukeun.”

#Las #Vegas #Gamblers #Bisa #Langsung #Bersantai #Kamar #Ganja

Kedutan Larang unregulated Online Kasino Stream

Logo kedutan dina telepon

Twitch ngumumkeun yén éta bakal ngalarang eusi streaming tina kasino online anu teu diatur dina 18 Oktober. [Image: Shutterstock.com]

Laksanakeun

Platform streaming utama Twitch parantos ngumumkeun yén éta bakal ngalarang sadaya aliran anu aya hubunganana sareng kasino online anu teu diatur. Situs milik Amazon ngumumkeun gerakan éta Salasa via Twitter, kalayan larangan éta dilaksanakeun 18 Oktober:

Aya larangan pikeun streamers ngabagi kode promo atanapi tautan pikeun ngamajukeun kaulinan sapertos craps, roulette sareng slot saprak Agustus 2021. Tapi, Twitch parantos ningali yén “sababaraha jalma ngahindarkeun aturan ieu sareng ngalaan komunitas urang kana poténsi cilaka. ”

Sakur aliran anu nampilkeun eusi kasino online kedah nyumponan ambang pangaturan anu tangtu pikeun diidinan. Twitch bakal masihan langkung rinci ngeunaan kawijakan énggal dina waktos anu caket pikeun mastikeun yén sadaya streamer terang naon anu tiasa sareng teu tiasa dilakukeun nalika 18 Oktober ngagulung.

Sababaraha operator ngaran badag

Kawijakan Twitch ayeuna ngandung harti yén streamers bisa ngawula eusi kasino online sakali platform sual ieu dilisensikeun di AS atawa yurisdiksi séjén nu nawarkeun “perlindungan customer cukup”.

Stake.com, Roobet, Duelbit jeung Rollbit

Twitch geus didaptarkeun opat casinos basis cryptocurrency populér nu bakal kapangaruhan ku parobahan kawijakan: Stake.com, Roobet, Duelbits, sarta Rollbit. Masing-masing platform ieu populer sareng streamer Twitch. Dina Juli, rapper kawentar dunya Drake leungit leuwih $ 17 juta dina ngan sapuluh menit maén roulette on Stake.com.

Salaku opat platform ieu ngaranna, nembongan yen robah kawijakan anyar bakal boga dampak signifikan dina sektor judi crypto. Unggal operator ngan boga lisénsi di Curaçao dimana aya saeutik atawa euweuh pangawasan pangaturan. Twitch ogé ngécéskeun yén platform utamana fokus kana poker , olahraga lamunan jeung olahraga tohan moal cilaka ku larangan upcoming.

Kahariwang ngembang

Aya push tumuwuh ku grup tangtu jeung individu boga kedutan lengkep ngalarang sagala jenis aliran patali judi. Kahariwang ngeunaan dampak jinis eusi ieu pikeun jalma ngora sareng anu tiasa dibayangkeun aya di payuneun telepon ieu.

Kategori slot stream Twitch ayeuna rutin dina sapuluh kategori bulanan anu paling diawaskeun dina platform.

Ieu nembe kaungkap hiji streamer populér ngaranna Sliker geus nyokot sabudeureun $ 300.000 ti fans na streamers séjén pikeun dana kecanduan judi na. Anjeunna bakal nyieun alesan palsu naha manéhna butuh duit, biasana teu mayar deui jumlah injeuman.

#Kedutan #Larang #unregulated #Online #Kasino #Stream

UKGC Betway Denda £ 400.000 pikeun Iklan ka Barudak

Kaos West Ham

UKGC mangka kumaha raket mantau industri sanggeus pencét Betway kalawan denda hefty pikeun dua mikro-gagal anu kakeunaan barudak kana situs judi na. [Image: Shutterstock.com]

Régulator waspada

Bari pamaréntah Liz Truss geus diwenangkeun kertas bodas Inggris on judi reformasi dieunakeun ka handap baki na, nasional judi regulator geus teu diwenangkeun licensees na ngamangpaatkeun status quo.

Betway Limited bakal mayar denda £408,915 ($463,656)

Salasa, Komisi Garawangi Inggris (UKGC) ngumumkeun yén perusahaan iGaming Betway Limited bakal mayar denda £ 408,915 ($ 463,656) pikeun ngijinkeun tautan branded pikeun muncul dina halaman barudak dina situs wéb Inggris Premier League (EPL).

UKGC ngabagikeun putusan sareng hukumanana via Twitter:

Logo anu ngalanggar muncul dina halaman wéb barudak tina waralaba maén bal London West Ham United “Young Hammers at Home” antara 14 April 2020 sareng 6 Nopémber 2021.

A logo kalawan tumbu deui ka loka judi operator basis London urang ieu ogé diulas dina ramatloka West Ham maturan barudak kasempetan pikeun nyitak Teddy biruang pikeun warna.

Operator ngingetkeun

Numutkeun release warta resmi UKGC urang, duanana kampanye pamasaran Betway dilanggar aturan nu stipulate yén iklan judi “kedah tanggung jawab sosial”.

Dina sékrési, diréktur penegak UKGC Leanne Oxley nyatakeun: “Ngajagi barudak tina bahaya judi mangrupikeun manah anu urang lakukeun.”

“Euweuh saran” Betway ngahaja nargétkeun barudak

Oxley ngaku yen aya “euweuh saran” nu Betway ieu ngahaja nargetkeun barudak, atawa nu minors sabenerna judi . Henteu paduli, saurna, UKGC nyandak “naon waé ngalanggar aturan anu ditujukeun pikeun ngajagi barudak sacara serius.”

Diréktur penegak ogé ngingetkeun operator sanés pikeun “diajar tina hal ieu.”

Oxley ditambahkeun yén bari “aksi koréksi” geus dicokot ku Betway, operator sejenna kudu mastikeun yén aranjeunna “tanggung jawab” pikeun Ngahindarkeun palanggaran aturan. Cenah operator kudu boga “prosés ditangtoskeun di tempat jadi jaba aimed di barudak teu kaasup iklan judi.”

Sibuk ngalanggar aturan

pengumuman Betway ngeunaan denda hefty hartina UKGC neruskeun blitzkrieg na on breakers aturan nu culminated dina bulan Agustus.

The regulator warmed on August 1 nalika eta pencét LeoVegas kalawan £ 1.32m ($ 1.6m) denda pikeun anti laundering duit jeung kagagalan tanggung jawab sosial. Saminggu ti harita, Smarkets didenda £630,000. ($714.807).

On 17 Agustus, UKGC outdid sorangan, fined Entain Grup pegatna catetan £ 17m ($20.6m) pikeun gagal ku bisnis online tur ritel na..

#UKGC #Betway #Denda #pikeun #Iklan #Barudak

Wynn Resorts Tujuan Pikeun Nolak Tuntutan Tukang Pijat

tanda Wynn Las Vegas

Wynn Resorts dipindahkeun ka nolak gugatan Filed ku therapist urut alleging sababaraha instansi tina kalakuan nu jahat seksual jeung narajang. [Image: Shutterstock.com]

Kasus pelecehan seksual

Pangacara ngawakilan Wynn Resorts Ltd. hoyong nampik gugatan anu diajukeun ku ahli terapi urut Wynn Resorts awal bulan ieu. A sidang geus dijadwalkeun pikeun Oktober.

Steve Wynn nungtut yén anjeunna ngawula salaku “panggero pembantu kelamin”.

Brenna Schrader, diwakilan ku pengacara Robert Eglet, Tracy Eglet, sareng Danielle Miller, ngajukeun gugatan dina 1 Séptémber di Clark County, Nevada. Schrader ngaklaim yén Wynn nyiptakeun sarta perpetuated lingkungan gawé mumusuhan taun sanggeus urut CEO Steve Wynn sued anjeunna pikeun ngawula ka salaku “pelayan seksual on panggero”.

Jumaah kamari, Wynn ngabales ku naroskeun ka Hakim Pangadilan Distrik Clark County Joanna Kishner pikeun ngaleungitkeun kasus éta. Utamana, kasus éta ngandung tuduhan anu sami sareng keluhan Pangadilan Distrik AS anu diajukeun dina taun 2019.

Wynn Resorts nampik informasi “katinggaleun jaman”.

Respon Wynn kana tuduhan éta ngagunakeun kecap anu seukeut pikeun malire keluhan Schrader. Tim hukum Wynn nyebatkeun kakurangan bukti anyar naha kasus éta teu aya.

“Keluhan ngagugat urang reaffirms Nevada (Perkosa jeung Koruptor dipangaruhan Organisasi) klaim nu geus mecat ku Kacamatan AS pikeun Kacamatan Nevada,” nurutkeun mosi 22-kaca. “Gantina narékahan pikeun ngarobih keluhan na atanapi banding ngalawan PHK, nu ngagugat ulang Filed … di pangadilan ieu lajeng nembongan neangan pers pikeun garner perhatian ka filing panganyarna na, saolah-olah eta ngandung klaim anyar atawa dugaan panganyarna. Éta henteu.”

Wynn Resorts engké ngarilis pernyataan ngeunaan perang légal lumangsung. Dina pernyataan éta, perusahaan ngaku keluhan Schrader, tapi nyatakeun yén éta parantos ditalungtik sareng henteu nyandak anu énggal kana méja.

gugatan umumna ngagambarkeun tuduhan sareng klaim anu dilakukeun ku Ibu. Schrader dina gugatan saméméhna “

“Wynn Resorts nembe sadar kana gugatan anu diajukeun ku Ms. Schrader ngalawan perusahaan sareng sababaraha urut karyawan na, “saur pernyataan éta. “Tuntutan umumna ngagambarkeun tuduhan sareng klaim anu dilakukeun ku Ibu. Schrader dina gugatan sateuacana ngalawan perusahaan anu sami sareng tilas karyawan langkung ti tilu taun ka pengker, anu seuseueurna parantos dipecat ku pengadilan distrik féderal.

“Dibikeun status ayeuna tina gugatan saméméhna, sarta tuduhan palsu tur tinggaleun jaman dikandung dina gugatan anyar, parusahaan milih pikeun ngabales geuwat ku requesting PHK,” pernyataan terus. “Wynn Resorts bakal membela diri dina ieu sareng sagala lampah nu nyoba nyieun parusahaan dinten ieu apal kaliwat”.

Balukar jeung parobahan

Gugatan Schrader asalna tina tuduhan ngalawan Steve Wynn, pangadeg perusahaan, anu maksa anjeunna mundur.

Saatos hiji panalungtikan, denda Komisi judi Nevada Wynn Resorts rékaman $ 20 juta pikeun kabiasaan pantes. Komisi kaulinan Massachusetts, nu oversees ngembangkeun kasino Wynn urang, ogé ditumpukeun denda ngalawan pausahaan.

anjeunna dugaan yén Wynn “trafficked” anjeunna ka tamu VIP anu harassed séksual anjeunna

Sanajan kitu, kasus anyar nu plaintiffs ‘nyadiakeun rinci salajengna ngeunaan acara nu Wynn disangka maksa anjeunna pikeun ilubiung. Salaku conto, anjeunna dituduh Wynn “trafficked” anjeunna ka tamu VIP anu pelecehan séksual anjeunna sababaraha kali ti 2016 nepi ka 2018. Steve Wynn nyatakeun yén anjeunna pernah harassed séksual Schrader atanapi saha wae.

Gugatan ogé nuduh Wynn Resorts pikeun nutupan sababaraha kasus serangan seksual ngalawan karyawan awéwé salami 30 taun ka pengker. Pausahaan ngaklaim yén, saprak Steve Wynn urang miang, “éta geus nyieun strides luar biasa dina reforming organisasi ngaliwatan dewan reshaped direksi, hiji tim eksekutif diropéa, kawijakan jeung latihan SDM anyar jeung program governance perusahaan-kelas dunya.”

Diantara parobihan anu sanés, perusahaan nambihan tujuh anggota dewan énggal sareng ngagentos lima anu parantos aya, ngadegkeun panitia patuh mandiri, sareng nyiptakeun pedoman énggal pikeun nganyahokeun sareng ngahukum kalakuan seksual anu jahat ngalawan karyawan sareng konsumén.

Wynn Resorts ogé diropéa kawijakan parusahaan na on kalakuan nu jahat seksual, seminar latihan diperlukeun tur dijieun sistem hukuman tougher.

#Wynn #Resorts #Tujuan #Pikeun #Nolak #Tuntutan #Tukang #Pijat

Makau judi sirah mungkir laundering, kaulinan ilegal

Lantai kasino di Makau

Alvin Chau, inohong nonjol dina Makau urang judi pamandangan, nampik sababaraha biaya nu patali jeung ilegal judi di pangadilan Senén. [Image: Shutterstock.com]

Tuduhan ngalawan Alvin Chau

Alvin Chau, a-profil tinggi judi eksekutif di Makau, nampik tuduhan tina ilegal judi , laundering duit jeung ngajalankeun hiji sindikat kriminal salila sidang na dina Senén.

ditahan dina nawaran nuduh anjeunna ilegal judi di daratan Cina

Chau boga fungsi minangka pupuhu luncheon Suncity Macau, nu mantuan ngatur kagiatan pikeun pamaén luhur Cina urang. Dina Désémber 2021, sabulan saatos anjeunna ditéwak ku surat nawaran nuduh anjeunna judi ilegal di daratan Cina, anjeunna dikaluarkeun tina jabatanna.

Makau mangrupakeun hiji-hijina wewengkon Cina dimana kasino judi diwenangkeun.

Meuntas ka daratan Cina

Chau ngawartoskeun pangadilan Cina dina Senén yén anjeunna henteu nyandak bagian dina sagala kagiatan judi ilegal jeung yén anjeunna teu aub dina laundering duit, nurutkeun TDM penyiar umum.

Patarosan ogé geus diangkat ngeunaan kapentingan na di Filipina, sanajan anjeunna mertahankeun yén bisnis na diatur ku otoritas lokal.

garis bisnis Chau ngawengku, diantara hal séjén, ngalegaan garis kiridit ka gamblers saméméh ngumpulkeun hutang dina otoritas kasino. Salaku kalawan kasino judi , ménta kiridit oge ilegal di daratan Cina.

Chau nyatakeun yén teu aya grup na nawiskeun kiridit di luar Makau.

ngahasilkeun 25% tina 2019 sharing kaulinan di Makau

Banquet di Suncity mangrupikeun salah sahiji anu paling suksés di Makau sateuacan pandémik coronavirus. Numutkeun eksekutif industri, éta diwangun ku 25% tina pendapatan kaulinan Makau 2019, anu jumlahna $ 36 milyar. Industri junket parantos ambruk saatos Chau ditewak

Teu lila sanggeus Chau ditahan, sakabéh kamar VIP Suncity ditutup. Pesaing sanésna runtuh saatosna, kalayan larangan perjalanan, protokol COVID, sareng stigma négatip umumna nahan pasar.

Masalah di Makau jeung saterusna

Chau urang teu hijina junket ti Makau nyanghareup kasulitan légal. Dina Januari, Levo Chan, rengking kadua di industri, ditahan dina kacurigaan organisasi kriminal, laundering duit, jeung judi ilegal. Anjeunna sareng Chau duanana di panjara Makau.

Wewengkon Cina kidul kasohor ku tawaran hiburan anu mewah, khususna ngeunaan judi. Anyar-anyar ieu, jutawan Malaysia anu namina Lim Kok Thay ngalamar idin judi di daérah éta, jumlahna aya tujuh pelamar.

Aya ngan genep lisensi sadia.

Pasar Asia Tenggara ngagaduhan jalan anu panjang pikeun ningkatkeun citra na

Sanajan suitors jegud, pasar Asia Tenggara boga cara lila balik pikeun ngaronjatkeun gambar na. Di Filipina, tarung antara otoritas nagara sareng Mogul Jepang nyababkeun usaha kudéta di Resort Okada anu kasohor di Manila.

Leuwih sabtu minggu teh, 60 Vietnam ngungsi a kasino Cambodian. Kajadian ieu nandaan kadua kalina dina bulan ieu grup Vietnam geus lolos ti kasino Cambodian.

#Makau #judi #sirah #mungkir #laundering #kaulinan #ilegal

Tuan tanah Kasino AS Ngadominasi Séktor Harta AS 2022

logo VICI Properties on mobile

Investor yakin REIT Kasino sapertos VICI tiasa pager hirup ngalawan inflasi, kalayan hiji-hijina bagéan tina séktor harta AS ngarékam hasil anu positif dina 2022. [Image: Shutterstock.com]

Tetep positip

Trusts investasi real estate kasino (REITs) geus kaget loba ahli industri kalawan kamampuhan hedging inflasi maranéhna. Aranjeunna ayeuna hiji-hijina bagéan tina séktor harta AS anu masangkeun kauangan positif dina 2022.

REITs Kasino langkung saé ditangtayungan tina inflasi “

Dinten Jumaah, panalungtikan Hoya Capital ngungkabkeun yén “REITs kasino langkung dijagi tina inflasi tibatan anu disangka sateuacana.” Firma panalungtikan real estate ngabagi warta ngeunaan kinerja kuat REIT kasino via Twitter:

Nilai VICI Properties and Gaming and Leisure Properties (GLPI) parantos ningkat masing-masing 11% sareng 0,06% taun ieu. Samentara éta, FTSE Nareit Equity REITs Index geus fallen ngeunaan 20% pikeun sataun, hartina tuan tanah geus katempo turunna umum.

Hoya ceuk kasino REIT némbongkeun kuat benefited tina “ngaronjat ratings ‘ulang ratings’ jeung ditampa sacara institusional mainstream keras earned sanggeus taun palaksanaan operasional kuat.”

REIT dina waktosna

panalungtikan Hoya ngarah parusahaan ka ngumumkeun REITs kasino geus jadi rasa poé pikeun investor néangan aset ditangtayungan inflasi. “VICI nawarkeun hiji eskalator numbu inflasi di 96% tina leases na, bari GLPI kauntungan tina hiji pager hirup inflasi teu langsung numbu ka kinerja tenant,” ceuk Hoya.

Dumasarkeun kana Pilari Alphakinerja kuat bagean REIT kasino ieu bolstered ku citakan VICI di S & P 500 handap ngahiji usum panas na kalawan MGM Pasipatan, sahingga “REIT panggancangna kaasup dina patokan”.

salah sahiji tingkat kapamilikan REIT pangluhurna di séktor naon waé

Hoya ditambahkeun yén REITs kasino kiwari boga 100 tina kasarna 250-300 ‘investasi kelas’ casinos komérsial di AS. Ieu ngagambarkeun salah sahiji tingkat kapamilikan REIT pangluhurna ti séktor mana waé dina bagéan harta.

AnjeunnaHenteu sadayana katumbiri sareng kukupu. Bari paménta pikeun rekreasi di Vegas geus ngabalukarkeun ongkos occupancy hotél balik ka ampir pinuh, Pilari Alpha highlights yén “operator tenant teu imun tina resiko hiji resesi berpotensi berkepanjangan.”

Kabetot dina asset-lampu

Kanyataan yén REITs nangtung jadi ogé dina nyanghareupan inflasi ngagambarkeun kumaha aranjeunna geus benefited tina strategi lampu asset anyar diadopsi ku raksasa kasino. Ieu ngajurung pausahaan kayaning MGM Resorts International na Las Vegas Sands ngajual sipat Vegas maranéhna pikeun motong waragad atawa mindahkeun fokus investasi.

Kusabab 2016, GLPI sareng VICI parantos investasi kira-kira $ 50 milyar dina aset digabungkeun. Dina deal profil tinggi menyimpulkan Pébruari ieu, VICI ngagaleuh sadayana LVS sipat Vegas sésana patut $ 6,25 milyaran, jeung parusahaan kasino mutuskeun pikeun mindahkeun fokus ka Asia. VICI teh boga pangbadagna Las Vegas Jalur, bari GLPI nawarkeun 55 lolobana sipat kasino régional.

Pilari Alpha ngaku yen panyalindungan inflasi “pikaresepeun” REITs kasino kedah spur pertumbuhan toko sarua kuat di 2023. Sanajan kitu, eta nambihan yen kalawan REITs dagang pa premium 20-25% kana harga sajarah maranéhanana pikeun Dana Ti Operasi, éta “pilari ka tukang asup. “Balik deui ka sektor.”


#Tuan #tanah #Kasino #Ngadominasi #Séktor #Harta

bet365 pikeun Ngareureuhkeun Kagiatan Marketing Salila pamakaman Ratu

Ratu Elizabeth II

bet365 bakal cease operasi pamasaran dina Senén pikeun pamakaman Ratu Elizabeth II urang. [Image: Shutterstock.com]

Operasi jempé

Operator tohan bet365 ngaluarkeun bewara ngeunaan kawijakan perusahaan sareng paripolah industri sateuacan pamakaman Ratu Elizabeth II dina Senén.

kalebet postingan média sosial sareng iklan média berbayar”

“bet365 ngeureunkeun sadaya kagiatan pamasaran anu nyanghareupan luar sapopoe dina Senén,” saur perusahaan dina hiji pernyataan. “Ieu kalebet postingan média sosial sareng pariwara média anu mayar, ogé sadaya kagiatan CRM sareng PR anu direncanakeun.”

September 19, poé pamakaman, geus ditandaan salaku libur bank di Inggris. bet365 salutes urut Ratu jeung kaputusan dirina.

bet365 salam

Séptémber nyaéta primetime pikeun judi di Inggris sareng Liga Utama dina aksi sareng Piala Dunia pas. Hasilna, perusahaan parantos ngalihkeun seueur sumber pikeun pamasaran sareng promosi merek.

Sanajan kitu, bet365 nyarankeun yén sakabéh mitra na nyandak hiji poé libur dina Senén keur ngahargaan ka Ratu.

“Ti Senen 00:00 ka 00:00 Salasa, urang pangjurung sadaya mitra basis Inggris pikeun meta dina kapentingan pangalusna brand bet365, brand sorangan jeung reputasi industri,” ceuk parusahaan. “Ieu hartosna ngiringan kami pikeun ngeureunkeun pamasaran anu ka luar dina Senén, khususna eusi branded bet365 (panempoan, artikel, spanduk, iklan) anu bakal calik sareng tulisan warta atanapi dina platform média sanés.”

bet365 confirms yén kaputusan na moal mangaruhan mitra na di nagara luar Inggris jeung Irlandia, anu bebas neruskeun bisnis sakumaha biasa.

hormat ka merek bet365.com anu ngagaduhan karyawan sareng konsumén di sakumna dunya”

“Di nagara Pasamakmuran mana wae jeung pikeun mitra anu kagiatan utamana di luar Britania Raya, Anjeun kudu ngarasa bébas neruskeun kagiatan pamasaran tapi mangga lajengkeun kalawan caution, respecting brand bet365.com nu boga karyawan na konsumén sakuliah dunya,” ceuk parusahaan. ..

Réaksi ti industri

Sajaba blackouts bet365 di Inggris sarta Irlandia, aranjeunna nungtut yén situs non-warta anu ngagunakeun eusi maranéhna meta kalawan caution. Perusahaan henteu hoyong pesenna disalahartikeun ku cara naon waé.

bet365 bakal balik dina operasi pinuh on Salasa 20 September.

Miang tina Ratu Elizabeth II ngabalukarkeun aduk dina industri judi. Pausahaan geus ngaluarkeun pernyataan, shutting handap operasi, sarta ayeuna, discontinuing program pamasaran maranéhanana salila kali turbulent.

Maot urut Ratu urang ogé datang dina waktu nu bakal datang judi mah can écés jeung pengangkatan perdana menteri anyar Liz Truss. Kertas bodas dina subjek didorong deui sakali deui sareng tiasa dihapus sapinuhna.

Ayeuna, kalayan langkung hiccups sareng ngareureuhkeun, debat tiasa janten langkung sengit ti kantos dina waktos anu caket.

#bet365 #pikeun #Ngareureuhkeun #Kagiatan #Marketing #Salila #pamakaman #Ratu