Tag Archives: Sisal

Flutter Ngabéréskeun akuisisi raksasa iGaming Italia Sisal

logo Flutter on smartphone kalawan PokerStars di tukang

Flutter Hiburan geus réngsé akuisisi operator judi Italia utama Sisal dina deal patut € 1,91 milyar. [Image: Shutterstock.com]

Meunangkeun deal ngaliwatan garis

Flutter Hiburan geus pinuh réngsé akuisisi raksasa Italia iGaming Sisal dina deal patut € 1,91 milyar ($ 1,94 milyar). Grup judi utama ngumumkeun yén deal ieu sacara resmi ditutup dina Kemis sanggeus meunang sagala approvals pangaturan relevan pikeun urus.

ngadegkeun posisi signifikan dina pasar diatur

Warta ngeunaan rencana Flutter pikeun nyandak alih Sisal mimiti muncul dina bulan Désémber. Flutter digariskeun dina waktos éta kumaha akuisisi tina kaulinan online sareng raksasa lotre bakal janten dorongan pikeun pendekatan perusahaan pikeun ngadegkeun posisi anu penting dina pasar anu diatur di sakumna dunya. Pikeun ngabiayaan akuisisi, Flutter nganggo fasilitas hutang.

operator judi utama

Sisal teh licensee pikeun lotre nasional di Italia, Turki jeung Maroko. Operasi Turki cooperates jeung bisnis lokal disebut Demirören Holding. Paling anyar, Sisal éta salah sahiji sakeupeul operator dina racikanana pikeun meunangkeun lisénsi lotre Nasional Britania kaopat, tapi tungtungna leungit kaluar mun Allwyn nuturkeun prosés aplikasi.

Italia teh kadua pangbadagna diatur judi pasar di Éropa, sanggeus Inggris. Total diperkirakeun pendapatan kaulinan kotor dina 2019 nyaéta € 19 milyar ($ 19.3 juta).

Salian mangrupa operator lotre, Sisal boga iGaming signifikan jeung operasi tohan di Italia. Éta ogé nembe dilegakeun ka pasar Spanyol dina kolaborasi sareng Sportnco. Sisal parantos masangkeun sababaraha nomer kauangan anu séhat ti saprak pengumuman awal ngahiji: dina genep bulan mimiti 2022, pendapatanna ningkat 58% sataun-taun, ngahontal £ 402 juta ($ 484 juta). Keuntungan operator sateuacan bunga, pajeg, depreciation sareng amortization (EBITDA) ningkat 51% dugi ka £ 120 juta ($ 144,5 juta).

Meunangna pikeun Flutter

Sisal ayeuna padamelan sakitar 2,500 urang sareng kantor pusatna di Milan. Éta parantos ngaramalkeun 2022 EBITDA ngahontal € 248 juta ($ 252 juta), kalayan diperkirakeun 59% tina total asalna tina operasi online sareng sésana tina operasi lotre sareng ritel. Sakitar 90% tina Sisal 2021 EBITDA bakal asalna ti pasar Italia.

merek judi online anjog Italia urang

Salaku hasil tina akuisisi, Flutter ayeuna bakal gaduh merek judi online terkemuka Italia salaku bagian tina portopolio na. Éta parantos ngagaduhan merek Betfair sareng PokerStars anu beroperasi di pasar. Dina total, tambahan 300.000 atawa leuwih pamaén bulanan rata-rata aktipitas online bakal gabung basis customer Flutter, kitu ogé leuwih ti 9,5 juta konsumén ritel.

#Flutter #Ngabéréskeun #akuisisi #raksasa #iGaming #Italia #Sisal