Tag Archives: Sénator

urut Indiana Sénator, kasino Eksekutif jailed pikeun skéma waragad

Kawat barbed luhureun panjara

Duanana urut Sénator Indiana Brent Waltz jeung urut eksekutif kasino geus dihukum panjara féderal pikeun kalungguhan maranéhanana dina skéma keuangan pamilihan ilegal. [Image: Shutterstock.com]

Waltz handap pikeun sapuluh

Urut Sénator kaayaan Indiana Brent Waltz jeung urut eksekutif kasino John Keeler geus narima hukuman panjara féderal pikeun devising sarta ilubiung dina skéma keuangan pamilihan.

sapuluh bulan panjara

Rebo, Kantor Kejaksaan AS pikeun Distrik Kidul Indiana (SDIN) ngumumkeun yén hakim ngahukum Waltz, 48, sapuluh bulan panjara. DOJ ogé ngabagi warta via Twitter:

Numutkeun kana DOJ, Waltz ngaku kaliru dina April 2022 pikeun nampi $ 40,500 sumbangan haram pikeun tawaran gagal pikeun Kongrés. Tilas sénator ogé ngaku kaliru pikeun “ngabohong sareng nyasabkeun agén FBI” anu nyéépkeun jalan artos haram.

Hakim Distrik AS James R. Sweeney II ogé maréntahkeun yén, nalika dibebaskeun tina panjara, Waltz bakal diawaskeun salami dua taun ku Kantor Percobaan AS. Anjeunna ogé kedah mayar $ 40,500 salaku denda.

FBI ngalungkeun tilu tuduhan ngalawan Waltz salaku bagian tina deal plea na.

Keeler meunang dua

Keeler, 72 – urut Wapres jeung ikhtiar umum Indiana kasino jeung operator balapan Anyar Centaur LLC – éta sumber sumbangan ilegal. Hakim Sweeney dihukum pituin Indianapolis dua bulan panjara féderal sanggeus anjeunna ngaku kaliru pikeun ngabalukarkeun filing mulang pajeg palsu.

Keeler mayar konsultan pulitik Kelley Rogers $41,000 tina dana New Centaur

Dokumén pangadilan ngungkabkeun yén Keeler mayar konsultan pulitik Kelley Rogers $ 41,000 tina dana New Centaur. Anjeunna teras ngarahkeun Rogers ka corong $ 25,000 kas ka kampanye Brent Waltz pikeun Kongrés 2015 ngalangkungan sababaraha donor jarami sareng Waltz nyalira.

Undang-undang pamilihan féderal ngalarang sumbangan kampanye anu dilakukeun atas nama jalma sanés, atanapi katelah donor jarami.

Pikeun leuwih jelas asal muasal sumbangan, Keeler diadaptasi balik pajeg féderal Centaur Anyar. Anjeunna ngajukeun ieu dina sababaraha cara “pikeun palsu ngagambarkeun pamayaran $ 41,000 ka Rogers salaku biaya bisnis anu tiasa dikurangan.”

Keeler ogé ngaku kaliru dina April 2022, saminggu saatos Waltz ngaku kasalahanana.

Peringatan dikaluarkeun

Numutkeun siaran pers DOJ diterbitkeun Rebo, ceuk Jaksa AS pikeun SDIN Zachary A. Myers: “Rusiah funneling duit kasino ilegal kana kampanye pulitik mangrupa kajahatan serius jeung penjahat anu ngalakukeun eta bakal dilaksanakeun akuntabel”.

IRS, agén khusus Panaliti Pidana anu tanggung jawab, Justin Campbell, nganggap hukuman panjara ngan ukur pikeun pasangan éta. Kalimah éta, ceuk Campbell, ngabuktikeun “aya konsékuansi pikeun nyalahgunakeun posisi kapercayaan di séktor swasta jeung publik.”

#urut #Indiana #Sénator #kasino #Eksekutif #jailed #pikeun #skéma #waragad

Urut Louisiana Sénator kaliru judi Dana kampanye

simbol kaliru jeung palu

Urut Louisiana Sénator Karen Carter Peterson geus ngaku kaliru pikeun ngagunakeun dana kampanye pikeun judi tujuan. [Image: Shutterstock.com]

Pangakuan di pangadilan

A urut Sénator sarta pamingpin Partéy Démokratik Louisiana geus ngaku kaliru pikeun judi duit kampanye.

Karen Carter Peterson pasrah ti Louisiana Sénat dina April sabab manéhna kaayaan kecanduan judi sarta depresi. Anjeunna diasupkeun plea kaliru na Senén di Pangadilan District AS patali hiji count tina panipuan kawat. Hiji panalungtikan féderal uncovered kalakuan nu jahat Peterson urang.

ngagunakeun dana kampanye bernilai $94.000

Urut pamimpin Démokratik dipaké $ 94.000 dana kampanye pikeun expenses pribadi, kaasup judi pa casinos.

Pikeun ngaksés dana éta, Peterson nyerat cek ka kolega sareng réréncangan anu teras masihan artos sareng masihan artos. Anjeunna parantos ngadamel perjanjian pikeun ngaku dana pésta tambahan $ 53,000 nganggo pasangan anu dijejeran pikeun nyewa. Pajabat teu acan ngaidentipikasi associates ieu.

Hiji kalimah poténsi hefty

Sakumaha dilaporkeun WBRZ2, hukuman dina hal ieu bakal lumangsung dina 7 Désémber, kalawan dakwaan felony mawa hukuman maksimum 20 taun. Henteu écés naon tingkat hukuman anu disanghareupan ku yuswa 52 taun nalika anjeunna nandatanganan perjanjian plea sareng gawé bareng jaksa.

Baheula dina bulan Juli, pengacara politisi ngajelaskeun kumaha klienna mayar deui sadayana artos anu dicandak sacara curang. Peterson ogé ngaluarkeun apology pikeun lampah na, nyebutkeun: “Kuring tulus hapunten pikeun repercussions tina kabiasaan nu nyurung abdi salaku hasil tina kecanduan ieu.”

Pengacara bakal gaduh dugi ka 30 Nopémber pikeun nampilkeun argumen naon waé sateuacan dihukum.

Karen Carter Peterson mangrupikeun pupuhu Partéy Démokratik Louisiana antara 2012 sareng 2020, mimiti kapilih ka DPR di 1999 sareng ka Sénat di 2010.

Ngahianat kapercayaan masarakat

Alami, panyingkepan pelanggaran Peterson nyababkeun gelombang di Louisiana sareng saluareun. Ieu nyababkeun kasieun yén politikus anu kasohor sapertos kitu tiasa ngahianat kapercayaan masarakat.

ngamungkinkeun urang nutup éta babak Partéy Démokratik Louisiana.

Saatos pejabat ngadakwa Peterson, ketua Partai Démokratik Louisiana ayeuna Katie Bernhardt ngaluarkeun pernyataan ngeunaan éta. Anjeunna negeskeun yén Peterson parantos mayar karusakan sareng éta “ngidinan urang nutup cabang Partéy Démokratik Louisiana nalika urang damel pikeun mulangkeun kapercayaan masarakat sareng ngalih ka masa depan anu langkung ngajangjikeun.”

#Urut #Louisiana #Sénator #kaliru #judi #Dana #kampanye