Tag Archives: Sareng

Parimatch ngadaptarkeun deal anyar sareng EPL Club Newcastle United

Logo Newcastle Serikat

Newcastle United ngagabung salaku pasangan énggal tina Parimatch Liga Premier Inggris. [Image: Shutterstock.com]

The partnership EPL panganyarna

Newcastle United mangrupikeun tim Liga Utama Inggris (EPL) panganyarna pikeun pasangan sareng merek tohan olahraga online Parimatch. Kalawan perjangjian panganyarna, Parimatch ayeuna boga partnerships kalawan opat tim EPL; klub séjén nyaéta Aston Villa FC, Leicester City FC, jeung Chelsea FC.

utamana bakal difokuskeun hak média

Perjangjian sareng Newcastle, utamina bakal difokuskeun hak média. Kasepakatan anu sami ogé dilakukeun sareng Aston Villa, tapi hubungan Parimatch sareng dua tim sanésna langkung lega, kalayan fokus kana hak digital sareng offline, tikét, barang-barang klub sareng ngaksés aset klub khusus.

Solusi win-win

Réaksi kana deal sareng Parimatch, kapala perwira komersil Newcastle United Dale Aitchison nyarioskeun kumaha perjanjian éta ngabantosan tim ngaksés daérah sareng pasar énggal. Evgen Belousov, CEO parusahaan induk operator sportsbook Parimatch Tech, ogé ngabagéakeun partnership anyar. Anjeunna ngaku yén gaduh hubungan sareng tim EPL ngabantosan ningkatkeun ékspansi merek di pasar anu tangtu.

Parimatch dimimitian di Ukraina jeung operasi na ayeuna dumasar di Siprus. Resmi diluncurkeun di pasar Inggris dina Oktober 2020, dimana nawiskeun tohan olahraga sareng kaulinan kasino online.

Parimatch parantos lami di EPL, nandatanganan perjanjian sareng Chelsea dina Séptémber 2020 sareng sareng Leicester dina Agustus 2021. Parimatch ogé nembé ngalegaan perjanjianna sareng Aston Villa pikeun nutup usum 2022/2023. Parimatch saméméhna ngagaduhan tautan ka tim EPL sanés, sapertos Southampton FC sareng Brighton and Hove Albion FC.

Masalah anu disangkek

Perjangjian anyar Parimatch sareng Newcastle United sumping dina waktos anu pikaresepeun. Aya telepon ti seueur suku dina taun-taun ayeuna pikeun ngirangan pangaruh anu tohan merek dina pamandangan olahraga Inggris, khususna maén bal. Seueur tim panggedéna di daérah gaduh mitra tohan olahraga resmi, sareng seueur di antarana ogé gaduh sponsor kaos anu aya hubunganana sareng judi.

tiasa gaduh dampak negatif ka jalma ngora sareng jalma anu résiko

Jalma anu nentang sponsor nu patali judi yakin yén linking pausahaan ieu ka tim na atlit bisa boga dampak negatif kana jalma ngora jeung di-resiko. Hubungan ieu dianggap normalize judi pikeun jalma nu tangtu sarta mindeng ngabalukarkeun masalah sareng kabiasaan judi.

review lila-tunggu pamaréntah Inggris ngeunaan hukum judi geus réngsé, tapi kertas bodas acan diterbitkeun. Ieu kungsi diperkirakeun yén larangan dina sponsor nu patali judi bakal caket, tapi ayeuna aya mamang yén ieu bakal kajadian alatan parobahan kapamimpinan di luhur pamaréntah Inggris.

#Parimatch #ngadaptarkeun #deal #anyar #sareng #EPL #Club #Newcastle #United

S1mple dina Debat Panas Sareng Hotel Malta Ngeunaan Kamar Kotor

S1

Pro gamer S1mple (gambar) parantos konflik sareng hotél Maltese ngeunaan keluhan anu dilakukeun ku akun Twitter na. [Image: Shutterstock.com]

Debat umum pisan

A tukang game pro populér geus ambek a hotél Malta ku criticizing standar kabersihan harta ka na 700.000+ pengikut Twitter.

Oleksandr Kostyliev Ukraina, dipikawanoh di kalangan kaulinan salaku S1mple, nembe cicing di Malta pikeun Liga Olahraga éléktronik (ESL) Usum 16 playoff Liga Pro. Minggu kamari, anjeunna angkat ka Twitter pikeun nyatakeun henteu satuju kana komunikasi sareng akomodasi liga, anu anjeunna anggap “sial:”

Di antara daptar keluhan ngeunaan sipat béntang-opat, S1mple tuduh anjeunna bangun kalawan sireum dina ranjang na, manggihan kapang dina tembok, sarta kapaksa ngaganti kamar. “Kuring ngan naroskeun ka ESL pikeun ngabéjaan staf anu komunikasi sareng hotél ieu pikeun hudang hotél ieu sareng ngalereskeun sadaya masalah éta,” tambah anjeunna.

tukang game nolak ngijinkeun staf beberesih ka kamarna

hotél moal turun tanpa gelut, kumaha oge. Tim manajemen na ngawartoskeun sumber warta lokal Lovin Malta yén aya saeutik bebeneran kana klaim S1mple urang. Nyatana, aranjeunna nyarios yén pamaén nolak ngijinkeun staf beberesih ka kamarna salami tilu minggu tetep.

Dua sisi carita

S1mple sareng hotél duanana nahan dua narasi anu béda pisan. Nyadiakeun bukti pikeun klaim sorangan, S1mple dibagikeun hiji gambar dina Twitter némbongkeun kapang deukeut sistem ventilasi dina tembok hotél na. Anjeunna ogé nyatakeun yén anjeunna henteu ngawadul dugi ka kaayaan kamar ganti ngaganggu anjeunna:

Salaku respon, manajemén hotél ceuk kamar teu ngandung kapang atawa sireum saméméh datangna S1mple urang. Éta ogé ngajelaskeun yén pamaén mimitina ngagaduhan dua kamar – hiji pikeun kaulinan sareng hiji pikeun hirup. Anjeunna réngsé nepi kudu pindah ti hiji sabab pamaén séjén geus dipesen anjeunna.

nempatkeun tanda ‘jangan ganggu’ dina panto

Salila tetep, staf hotél ngaku yén S1mple nyimpen tanda ‘ulah ganggu’ dina pantona pikeun nyegah beberesih, hartina maranéhna kudu ninggalkeun cadar anyar di luar kamar maranéhanana. Nalika staf tungtungna naroskeun pikeun ngabersihan kamar, S1mple kedah nyarios aranjeunna henteu lebet dina kaayaan naon waé.

Balik deui ka Twitter

Saatos réaksi hotél ka S1mple janten headline dina Senén, S1mple balik deui ka Twitter pikeun masihan tanggapanana. Salasa, anjeunna nyerat: “Isukan sadaya bohong anjeun bakal kakeunaan,” nambahan: “Upami ieu leres-leres ngaganggu anjeun, maka anjeun tungtungna kedah ngartos yén henteu sadayana bakal jempé ngeunaan lampah underhanded anjeun.” Engké poé éta anjeunna babagi kasimpulan basajan tina kaayaan:

Wakil presiden senior ékosistem kaulinan ESL, Ulrich ‘TheFlyingDJ’ Schulze ogé nyandak kana média sosial dina usaha pikeun ngajelaskeun kaayaan éta. Dina Reddit, Anjeunna ngajelaskeun yén, nalika S1mple dipindahkeun ka kamar hotél énggal upami dipénta, anjeunna ogé ngangkat keluhan na sateuacan ngahubungi staf ESL.

Ngalawan klaim S1mple ngeunaan kurangna komunikasi, Schulze negeskeun yén ESL gaduh “dialog aktif anu adil” sareng sadaya tim sareng pamaén na sareng henteu nampi keluhan ti saha waé anu cicing di hotél ngeunaan kapang. Anjeunna henteu ngonfirmasi naha anjeunna percaya kana klaim, tapi dikonfirmasi yén staf ESL damel sareng “standar luhur” hotél pikeun meunteun kumaha masalahna lumangsung.

VegasSlotsOnline News geus ngahubungan S1mple sarta manajemén hotél pikeun comment salajengna dina kaayaan.


#S1mple #dina #Debat #Panas #Sareng #Hotel #Malta #Ngeunaan #Kamar #Kotor

RAW/Leander Talk Moonlight Wolves sareng Kaluaran nu bakal datang

Salvador Lima Ruiz

VSO News patepung jeung dua anggota iGaming atah / Tim Leander Kaulinan pikeun meunangkeun wawasan maranéhanana ngeunaan desain slot, kaasup diréktur manajemén akun Salvador Lima Ruiz (gambar) jeung desainer kaulinan Nicolas Pavelek.

Ngahuleng dina bulan

Diadegkeun dina Maret 2021, RAW iGaming mangrupikeun desainer kaulinan anu kawilang énggal anu bangga dina sékrési slot anu gampang dipikahartos sareng ngadorong wates. Ngaluncurkeun judul kahijina dina awal taun sareng ayeuna parantos ngalegaan portopolio na langkung jauh ku ngalengkepan akuisisi Leander Games.

lima gilinding jeung 1.024 cara meunang

Leander nembé ngaluncurkeun sékrési Moonlight Wolves panganyarna, slot bertema serigala sareng lima gilinding sareng 1,024 cara pikeun meunang. Ieu dasarna release final pikeun Leander salaku brand misah, sarta éta kaulinan anu geus impressed dulur di VegasSlotsOnline News kantor sarta ngabogaan hak pikeun tempat di slot Minggu.

Balik éta sékrési 1 Séptémber, VSO News patepung dua anggota iGaming atah / tim Leander. Kapala matematikawan Leander Nicolas Pavelek ngungkabkeun konci pikeun nyiptakeun Moonlight Wolves, sedengkeun diréktur manajemén akun pikeun RAW Salvador Lima Ruiz ngajelaskeun naon anu bakal dilakukeun ku perusahaan anu nembé dihijikeun.

Mimiti, anjeun tiasa nyarios sakedik ngeunaan Moonlight Wolves sareng naon anu tiasa diarepkeun pamaén tina kaulinan anyar ieu?

Nicolas Pavelek: Kaulinan mangrupakeun kaulinan slot multiway 5 × 3. Cai mibanda dua fitur utama kalawan frékuénsi alus guna mastikeun yén aya loba aktivitas dina kaulinan utama keur hiburan sarta sababaraha pertengahan rentang ngéléhkeun . Sajaba ti éta, éta boga Bonus Free Spins nu patut ngantosan. Henteu ngan teu eta mayar kaluar hiji alus win rata, tapi nawarkeun ogé sababaraha badag kameunangan nepi ka 16.000x stake Anjeun. Pondokna, éta kaulinan kalayan loba aktivitas jeung senang nu ogé bisa ngakibatkeun anjeun sababaraha badag kameunangan .

Naon ngajadikeun eta béda ti judul sejenna kaluar aya?

NP: Kaulinan gaduh téma anu parantos dianggo sateuacanna tapi henteu kaleuleuwihi. Cai mibanda ogé mékanisme payout nu pamaén ngalaman wawuh jeung mékanisme fitur akrab tapi kalawan sababaraha tweaks metot nu nyieun eta unik tur nangtung kaluar.

seni, mékanika, propil math jeung téma gawé bareng

Kaulinan ieu sadayana ngeunaan nyambungkeun téma sareng animasi sareng mékanika. Ieu mangrupikeun kaulinan anu padu dina cara seni, mékanika, propil matematika, sareng téma damel babarengan pikeun nyampurnakeunana.

Anjeun geus dimaénkeun lima gilinding kalawan slot husus ieu. Naon alesan balik ieu?

NP: Firstly, éta kaulinan multiway jeung hartina unggal simbol bisa mayar pisan lamun eta tumpuk. Kami hoyong mastikeun yén fitur éta patut usaha tim seni, janten kami peryogi seueur kagiatan di dinya. Ieu ngandung harti yén simbol Mayar tinggi bakal nangtung kaluar aya. Sasatoan diburu ku srigala jeung srigala liar nyadiakeun leuwih cara atawa kombinasi panjang, sangkan ngarasa kasaimbangan alus bakal boga lima gilinding .

Kumaha anjeun mimiti datang nepi ka ide pikeun téma?

NP: Kami mutuskeun pikeun difokuskeun téma ajag sabab kami henteu ngagaduhan téma éta dina portopolio kami sareng yakin yén éta ngagaduhan poténsial. Kami damel ti titik awal éta sareng urang nalungtik pasar pikeun ningali naon anu tiasa urang laksanakeun langkung saé.

urang difokuskeun gaduh mékanika anu leres-leres cocog sareng téma

Kami ngarasa yén kalolobaan kaulinan bertema serigala di luar ngan ukur kalebet serigala dina karya seni kaulinan, ku kituna kami museurkeun kana mékanika anu leres-leres cocog sareng téma.

Kumaha saur anjeun mangrupakeun konci pikeun nyieun hiji slot seru kawas Moonlight srigala?

Salvador Lima Ruiz: konci téh ngawangun liang mana pamaén bisa ngarasakeun potensi winnings tapi dina waktos anu sareng, dibere jumlah kaulinan dileupaskeun poean dina sakabéh casinos, ngéléhkeun ieu kudu sering ditémbongkeun – disebutkeun pamuter bakal meunang. Tong loba sabar. Muga pitulung ti situs kawas VegasSlotsOnline ogé bakal mantuan pikeun masihan kaulinan urang paparan ditangtoskeun jeung pisibilitas ka pamaén kasino.

Dupi anjeun gaduh rencana pikeun release slot sejen taun?

SLRs: Ayeuna yén RAW iGaming parantos kéngingkeun Leander Games, éta sadayana ngeunaan mékanika anyar anu pikaresepeun sareng konsép anu dibawa RAW ka pasar, sapertos Super Slice. Kalawan ieu, pamaén bisa maénkeun kaulinan volatility tinggi dina pangalaman kaulinan anyar, nyokot aranjeunna kaluar tina gilinding sarta mindahkeun kana roda gampang-to-nuturkeun tur kalawan modifiers sarua maranéhna bisa manggihan dina Palasik liang .

Tapi éta henteu sadayana, sabab aya seueur deui anu bakal datang, sapertos kaulinan Super Tracks dimana urang bakal terus berinovasi. Kalayan kaulinan éta, pamaén ngan ukur kedah difokuskeun kana simbol… tapi kuring moal ngungkabkeun seueur. Ieu pasti sanés ngan ukur anu gaduh RAW, bakal aya warta anu langkung seru anu bakal datang!

#RAWLeander #Talk #Moonlight #Wolves #sareng #Kaluaran #bakal #datang

Tohan Olahraga di Kansas Hirup Sareng Genep Buku Olahraga

Kansas ngabagéakeun anjeun asup

Kansas olahraga tohan dibuka kalawan opat casinos jeung genep buku olahraga on Kemis. [Shutterstock.com]

tohan olahraga Kansas ayeuna hirup

tohan olahraga Kansas ayeuna sacara resmi hirup, sahingga bettors nempatkeun bets dina salah sahiji opat casinos atawa genep aktip.

bakal aya “peluncuran pinuh” dina persis saminggu

Gubernur Laura Kelly nandatanganan Bill Sénat 84 awal taun ieu, ngamungkinkeun pikeun peluncuran Séptémber. Bakal aya “peluncuran pinuh” dina persis saminggu, dimana sadaya operator online bakal pencét pasar pas dina waktos usum maén bal.

Nagara Sunflower ayeuna kaayaan 31st kalawan tohan olahraga légal. Missouri, Oklahoma, sareng caket dieu Nebraska tacan pencét pasar.

Undian utama

Kansas gabung di dunya tohan olahraga kalawan bang. The lotre kaayaan disatujuan FanDuel, DraftKings, BetMGM, Caesars, Barstool Sportsbook, sarta PointsBet pikeun nampa bets online dugi lawang pinuh on Kemis 8. September.

Sanajan ngan 35. kaayaan pangpadetna, Kansas diperkirakeun mangrupa draw utama pikeun gamblers. The Kansas City Chiefs geus kabuktian jadi powerhouse paling konsisten dina NFL leuwih satengah dasawarsa kaliwat (tim ieu dumasar di Missouri, tapi ngan meuntas wates ti Kansas jeung mangrupakeun kapentingan rooting NFL utama pikeun Kansans), sedengkeun nu. Kansas City Jayhawks mangrupakeun juara NCAA Turnamén defending.

Aya perhatian badag yén Kansas moal nepi na ngajalankeun dina waktu keur kickoff NFL. Sanajan kitu, kamajuan gancangan di tingkat luhur pamaréntah mantuan ngéléhkeun ramalan nguntungkeun.

Unggal opat casinos nagara urang tiasa pasangan nepi ka tilu operator online.

Unggal opat casinos nagara urang tiasa pasangan nepi ka tilu operator online. Salapan tina 12 sportsbooks online anu dialokasikeun parantos ditandatanganan sareng parantos disatujuan pikeun diluncurkeun.

Ngalamar pikeun tilu slot sésana bakal vetted tuntas; timeline pikeun integrasi maranéhna bakal diumumkeun engké.

pilihan kasino jeung sportsbook

Bettors di Kansas moal boga kakurangan pilihan sanajan pasar kakarék dibuka.

Boot Hill kasino & Resort di Dodge Kota tur na 700 liang , 16 kaulinan tabel sarta klub pamuter geus teamed up kalawan Bally alungan, DraftKings sarta emas Nugget. DraftKings ngadamel peluncuran awal, sedengkeun Bally Bet diperkirakeun ngiringan pasar dina kadalapan. Golden Nugget mangrupikeun buku olahraga anu dipiboga DraftKings anu tiasa gabung dina kadalapan atanapi engké, masihan DK 1/6 pangsa pasar.

tohan olahraga komérsial dijieun $ 4,33 miliar di Amérika Serikat taun ka tukang, ngaronjat 179,7% sataun-leuwih-taun, nurutkeun Association kaulinan Amérika.

Kansas Star kasino di Mulvane numbu up kalawan FanDuel na BetMGM pikeun ngagedekeun kurban na, nu ngawengku 1.700 liang jeung 50 kaulinan méja. Mitra anu berprofil tinggi bakal ngabantosan langkung narik minat ka daérah anu kirang ti 7,000 penduduk, numutkeun data panganyarna.

Hollywood kasino pa Kansas Speedway di Kansas Kota geus draw utama, jeung 2.000 liang , 52 kaulinan tabel sarta liliwatan balapan. Éta ogé gawé bareng sareng Barstool sareng ayeuna bakal ngabantosan ngaluncurkeun Barstool Sportsbook. FOX Bet ngaluncurkeun tanggal 1 Séptémber, tapi sateuacana ngadamel deal sareng Hollywood Kasino sareng inohong gaduh peluncuran pinuh dina saminggu.

Kansas Pameuntasan kasino & Hotél di Pittsburgh nawaran 600 liang , 14 kaulinan tabel sarta amenities séjén. Ngaluncurkeun BetMGM, Caesars, sareng PointsBet, hartosna sadaya mitra onlinena beroperasi.

#Tohan #Olahraga #Kansas #Hirup #Sareng #Genep #Buku #Olahraga

Espen Jorstad Nolak 3% Bursa Acara Utama sareng Teolog

raja saku

2022 Dunya Series Poker Juara Acara Utama Espen Jorstad geus nampik nyieun deal swap kalawan sasama pamuter poker profésional Alex Theologis. [Image: Shutterstock.com]

Kajadian Siprus ngajak posting

Pro poker Norwegia Espen Jorstad ngoleksi kameunangan anu ngahartikeun karir dina bulan Juli nalika anjeunna meunang 2022 World Series of Poker Acara Utama, nyandak hadiah $ 10 juta. Nanging, kameunangan éta nyababkeun kontroversi, sabab sasama pro Alex Theologian nyatakeun yén anjeunna sapuk pikeun swap sareng Jorstad anu kedahna masihan anjeunna 3% tina gaji anu ageung.

Jorstad nyerat ngeunaan kaayaan éta dina média sosial Senén, nyangking masalah éta ka masarakat saatos anjeunna nyarios yén aya anu henteu langsung ngancam anjeunna nalika di Siprus.

Numutkeun Jorstad, “saurang lalaki Irlandia anu jelas mabok” ngadeukeutan anjeunna nalika pertandingan poker di Siprus, nungtut anjeunna “mayarkeun artos éta.” Jorstad nyarios yén anjeunna ngajelaskeun kaayaan éta ka lalaki éta, anu ahirna angkat tanpa kajadian.

Theologians anu dijudulan $ 300.000 di winnings

Lamun dua lalaki sapuk pikeun swap, Theologian bakal dijudulan $300.000 dina winnings pre-pajeg. Jorstad sacara umum ngaku ngadamel seueur bursa WSOP sareng pamaén sanés, kalebet 14 perjanjian sapertos kitu dina Acara Utama:

Dina total, Jorstad nyebutkeun anjeunna disimpen ngeunaan 56% tina aksi na pikeun $ 10.000 meuli-di turnamén.

Taya bukti bursa

Sanajan kitu, bursa teu kaasup naon anu dimaksud Teologis. Dina tulisanna, Jorstad ngabagi pesen anu ditukeurkeun sareng Theologians, dimana bursa éta sakuduna muncul dina Poé 7 Acara Utama. Jorstad ahirna ngahontal tabel final Acara Utama salaku pamimpin chip.

“Btw swap urang 3% kan?” Teolog nyerat dina bursa Instagram. “Kuring ningali dina obrolan urang tapi kami henteu mastikeun sacara tulisan.”

“Teu aya anu nyerat ngeunaan urang swap,” jawab Jorstad. “Iraha / dimana urang ngalakukeun ieu?”

Dua lalaki sapuk yén maranéhna teu boga rékaman bursa.

Jorstad nyarios yén dua tepang di hotél Las Vegas pikeun ngabahas kaayaan éta. Dua lalaki sapuk yén maranéhna teu boga rékaman bursa. Jorstad nyatakeun yén anjeunna henteu émut kana perjanjian sapertos kitu, sanaos ahli teologi keukeuh yén perjanjian parantos aya. Numutkeun kana Jorstad, duaanna ngan ukur dua kali patepang, henteu kantos gaduh bursa sateuacanna, sareng ahli Theologian henteu émut naon waé nalika aranjeunna ngadamel perjanjian anu sakuduna.

Bari Jorstad nyebutkeun anjeunna yakin euweuh bursa lumangsung, anjeunna teu percanten Theologians acted dina iman goréng. Anjeunna oge nawiskeun pikeun nyapih kaayaan lamun komunitas poker panginten aya bisa jadi deal.

komunitas poker ngarojong Jorstad

Seueur pamaén poker ngaréspon kana kaayaan éta, sareng ampir sadayana sisi sareng Jorstad:

“Pribadi ngarasa anjeun teuing alus ka Alex dieu,” ceuk komentator poker Henry Kilbane dina reply kana Jorstad on Twitter. “Ieu nyerang kuring salaku jalma anu manipulatif pisan.”

Batur anu langkung saé ka Theologians, bari tetep satuju yén Jorstad leres:

“Kuring ragu saha waé di dieu anu ngalakukeun iman anu goréng,” tweeted Tony Dunst. “Dibikeun anjeun dijieun rékaman ditulis sadaya bursa sarta teu apal kana perjangjian, abdi teu nyangka anjeun ngahutang nanaon Alex”.

Jorstad ogé ngabagi pesen engké sareng Theologians, dimana pro Yunani online ngabagi kuciwa ku hasil tina pagunemanna.

“Kuring ngarasa pisan dihianat sareng kuciwa,” nyerat Theologian. “Palajaran pikeun diajar, kuring nyangka, henteu yakin kumaha anjeun tiasa bobo wengi sareng bahagia sareng diri anjeun, tapi hehehehe.”


#Espen #Jorstad #Nolak #Bursa #Acara #Utama #sareng #Teolog

Mafia Albania Disangka Dihubungkeun sareng Pemesanan EPL Xhaka

Xhaka Granit

Panalungtikan NCA ngeunaan pola tohan rindang sabudeureun booking Granit Xhaka pikeun Arsenal geus uncovered dugaan Tumbu ka mafia Albania sarta operasi tohan crypto lepas pantai. [Image: Shutterstock.com]

Panalungtik beuki jero

Nalika bet dina Arsenal Granit Xhaka pikeun kartu konéng nalika pertandingan Liga Premier Inggris (EPL) sapertos taruhan hujan di Manchester, kartu konéng anu ganjil na dina usum 2021-22 ayeuna ditalungtik pikeun disangka aya hubunganana sareng Albania. mafia.

dugaan konspirasi kriminal ngalibetkeun mafia Albania

Kemis Surat poean éksklusif nembongkeun yen British National Crime Association (NCA) ayeuna nalungtik booking Xhaka ngaliwatan prisma tina hiji konspirasi kriminal disangka ngalibetkeun mafia Albania sarta cryptocurrencies.

UK laporan poean NCA penyidik ​​ngawartoskeun olahraga Sportsmail yén maranéhna geus kapanggih bukti inohong signifikan dina stake di crypto dina pasar luar negeri unregulated, kalawan “seuseueurna aktivitas dipikaharti geus lumangsung di Albania.”

Ieu Surat Citing agénsi penegak hukum nasional Britania salaku nyebutkeun éta ogé nalungtik klaim yén Alban Jusufi – urut pamaén bal Albania-Swedia anu katandangan larangan lima taun pikeun rigging patandingan di 2017 – “nyieun loba duit tohan on Xhaka pikeun dipesen. .”

Xhaka reuwas

dina Januari, Atlétik ngalaporkeun yén Arsenal FC mangrupa subyek panalungtikan Asosiasi Maén Bal (FA) ngeunaan kamungkinan pasualan fixing pertandingan sanggeus kartu konéng. pamaké Twitter handap maén bal ngaduga saha pamaén Arsenal offending éta, kalawan ieu Kartu kejutan Granit Xhaka ngalawan pesaing utama Leeds United:

Xhaka, anu maén pikeun Swiss tapi vokal sareng demonstratif ngeunaan warisan Albania na, nyaéta pamaén anu disebut-sebut dina pusat panyelidikan kartu konéng FA. Badan pamaréntahan maén bal mendakan pola taruhan anu curang nuju ahir kameunangan Arsenal 4-1 di Leeds, kalayan £ 52,000 ($ 63,142) tohan ka Xhaka nampi kartu konéng sareng sapuluh menit sésana.

Anu nyababkeun kartu konéng katingalina kacau nyaéta Xhaka sigana ngahaja ngalambatkeun waktos ku nyéépkeun waktos anu lami pikeun ngirim tajongan bébas – taktik umum dina maén anu ketat – tapi tindakan tim tilu gawang henteu tiasa ngajelaskeun. sumur.

Dina Juni, FA diteruskeun panalungtikan na ka NCA.

Kamungkinan maén dina Jumaah

Sedengkeun Surat nyatakeun yén “teu aya usulan pikeun kasalahan” [Xhaka’s] bagian, eta oge can écés saha bisa kalibet dina konspirasi wae,” panjagaan NCA urang karek ngumumkeun pasar tohan lepas pantai numbu ka mafia Albania sarta Jusufi nambahkeun sudut anyar pikeun kasus.

The Swedia FA kapanggih Jusufi kaliru tina nyogok kiper AIK Kyriakos Stamatopoulos £ 150.000 ($ 182.079) pikeun kinerja goréng ngalawan IFK Gothenburg di 2017 saméméh kaulinan malah dimimitian. Badan pamaréntahan maén bal Swedia langsung ditunda pertandingan. Dina kasus anu sami dina bulan kamari di Nigeria, hiji kajadian anu tiasa ngabenerkeun pertandingan janten viral saatos saurang pamaén maén bal kantun pinalti.

Xhaka mangrupikeun starter anu caket di tengah kénca pikeun Arsenal ngalawan Crystal Palace dina pembuka EPL 2022-23 dinten Jumaah.

#Mafia #Albania #Disangka #Dihubungkeun #sareng #Pemesanan #EPL #Xhaka

Ngadorong Wates Sareng Monsters vs Gigablox

Ken Williamson

Salaku Hot naékna Kaulinan ‘newest slot Monsters vs Gigablox geus dijieun kana VSO News’ liang Minggu, urang diuk handap kalawan CEO supplier Ken Williamson (gambar) pikeun ngabahas kaulinan.

Hal anu béda saeutik

Basis Australia liang supplier Hot naékna Kaulinan nyieun gelombang di dunya kaulinan online. Pausahaan relatif anyar pikeun sektor – ngan ngarilis game kahijina taun ka tukang – tapi tim ngalaman na nyobian megatkeun kapang lamun datang ka seru anyar liang .

Grafik bertema monster sareng mékanika Gigablox

Panawaran panganyarna tina Hot Rise Games Monsters vs Gigablox pasti ngalakukeun éta. Kaulinan dijalankeun langsung dina Senén sareng, hatur nuhun kana grafik bertema monster unik sareng mékanika Gigablox, éta tiasa janten VegasSlotsNewsOnline’ Slot Minggu.

Dina terang release panganyarna ieu, VSO News spoke éksklusif pikeun pangadeg Hot naékna Kaulinan sarta lulugu eksekutif Ken Williamson pikeun gain wawasan na kana desain slot sarta manggihan naon supplier bakal ngalakukeun salajengna.

Pikeun pamiarsa urang anu teu pisan wawuh jeung parusahaan, anjeun tiasa ngabejaan urang saeutik ngeunaan Hot naékna Kaulinan na Tumbu anjeun ka Reel Play na Yggdrasil?

Hot Rise Games dumasar di Sydney, Australia. Duanana sorangan sareng ko-pangadeg Josh Miranda parantos nyéépkeun sakitar 15 taun di industri. Sadaya karyawan urang ogé jalma-jalma anu berpengalaman sareng berbakat anu parantos digarap ku sateuacan urang janten terang yén aranjeunna bakal langsung damel sareng masihan kami kauntungan kualitas éta langsung.

Hubungan kami sareng Reel Play parantos lami. Nalika kami ngawangun tim ieu, kami ngawangun sababaraha partnerships sareng aranjeunna pikeun tujuan distribusi sareng téknis. Éta ogé masihan kami sambungan ka Yggdrasil. Kami parantos nganggo mékanik Gigablox na mangrupikeun hal anu kami terang yén kami tiasa nambihan anu rada béda.

Naon anu dilakukeun ku Hot Rise Games pikeun nangtung kaluar tina balaréa dina rohangan anu kompetitif?

Poé-poéna parantos lami nalika saurang tiasa lebet salaku panyadia kaulinan sareng ngaluarkeun pilihan kaulinan anu sami anu henteu diideuan pisan.

Kami nembé ngarilis pertandingan kahijina awal taun ka tukang, anu disebut Legion Hot 1. Ti mimiti, kami parantos fokus kana kualitas éta leres sareng mastikeun kaulinan urang nawiskeun hal anu unik anu menonjol tina kompetisi. Éta sadayana gaduh unsur anu béda pikeun alesan éta.

kaulinan urang boga on roadmap urang bakal neruskeun nyorong garis éta

Ayeuna urang parantos netepkeun éta, urang nyobian nempatkeun langkung seueur kapribadian kana kaulinan tina segi tampilan sareng raos. Monsters vs Gigablox tiasa janten pertandingan anu munggaran anu leres-leres ngabuktikeunana, tapi kaulinan anu bakal kami bawa ka peta jalan urang bakal teras-terasan nyorong jalur éta ku cara ngalibatkeun sareng narik sareng kualitas luhur.

Monsters vs Gigablox mangrupikeun konsép anu unik. Dupi anjeun ngajelaskeun saeutik ngeunaan slot ?

Ieu kaulinan Gigablox, nu pasti montir Yggdrasil. Kami nyandak naon anu kami yakin janten bagian anu pangsaéna tina mékanika Gigablox, anu ngajantenkeun fitur dasar kaulinan. Ieu ngidinan Anjeun pikeun boga reels béda datang dina unggal waktu sapanjang kalawan blok béda pikeun grup badag kameunangan babarengan.

Urang diadaptasi ieu sangkan leuwih acak sarta ngantep Gigablox roam kalawan bébas sakuliah reels. Éta mawa urang kana téma dimana urang gaduh genep karakter anu béda. Ieu mantuan mun boga eta karakter badag darat di tempat béda sapanjang reels. Éta saleresna inti na.

matak pikabitaeun. Naha ideu dimimitian ku mékanika sareng ngawangun ti dinya atanapi aranjeunna mimitian ku téma?

Biasana, urang mimitian ku mékanika heula tapi urang nyobian ngajantenkeun holistik. Urang bakal ngahasilkeun konsép, urang bakal nyobian nempatkeun téma, lajeng bakal aya saeutik deui mudik. Dina tahap awal éta, urang leres-leres mastikeun yén unsur-unsur anu béda-béda nyampur leres.

Dupi aya liang Hot naékna Kaulinan séjén nu maca urang tiasa nyobian?

Legion Hot 1 mangrupikeun pelepasan munggaran urang. Cai mibanda hiji perenah mahiwal jeung montir kempelan, ku kituna ngaronjatkeun anjeun kamajuan sarta ngumpulkeun simbol. Ieu unrolls, nambihan wilds na multipliers.

Éta babak final bakal datang jeung Chances maranéhanana meunang kanaékan badag

Ieu tumpukan sagala jalan ka fitur lajeng ka Hot 1. Hal ieu ngajadikeun spin panungtungan tina bebas muter hiji badag kameunangan , ku kituna aya wilds tambahan. Ku cara éta pamaén terang yén sanaos aranjeunna gaduh fitur anu sepi, spin final bakal ngamimitian sareng kasempetan pikeun meunang kanaékan anu ageung.

Anu pamungkas, naon rencana Hot Rise Games pikeun sésana 2022?

Abdi teu tiasa masihan teuing jauh, tapi urang kudu installment sejen datang engké taun salaku sequel ka monster vs Gigablox. Simkuring resep pisan cara kaulinan kaluar. Éta bakal ngagaduhan karakter anu langkung ageung tibatan kahirupan sareng sababaraha mékanika fitur énggal. Kami leres-leres hoyong ngembangkeun gaya sareng kapribadian éta.

Maén bebas Monsters vs Gigablox sarta séjén VegasSlotsOnline liang dina kaca Anyar Online liang kami.

#Ngadorong #Wates #Sareng #Monsters #Gigablox