Tag Archives: Sapuluh

Paddy Power Mayar Sapuluh Hags Pikeun Meunangkeun Tembakan salajengna EPL

Erik Ten Hago

Manchester United ngalaman eleh deui ngahinakeun dina sabtu minggu, sareng Paddy Power parantos mayar saham pikeun manajer Erik Ten Hag (gambar) janten manajer salajengna dina EPL. [Image: Shutterstock.com]

Geulis katingali

Operator sportsbook Irlandia Paddy Power dipikanyaho pikeun kampanye pamasaran kaluar-témbok na. Awal bulan ieu, perusahaan mayar Liverpool pikeun meunang Liga Premier sateuacan usum 22/23 bahkan dimimitian, sareng ayeuna parantos mutuskeun karung manajerial salajengna.

ngajempolan 4-0 kaleungitan sisi London Selatan Brentford

Saatos timna ngalaman kameunangan 4-0 ka sisi London Kidul Brentford dinten Saptu, Paddy Power parantos mayar bos Manchester United énggal Erik Ten Hag pikeun kaleungitan padamelan salajengna. Pausahaan nyandak ka Twitter pikeun ngabagikeun apdet tohan maén bal:

Eleh dina sabtu minggu hartosna Manchester henteu meunang dina dua pertandingan kahiji saatos kaleungitan 2-1 ka Brighton saminggu sateuacana. Tim ayeuna calik di handapeun méja Premier League pikeun kahiji kalina saprak Agustus 1992. Éta ogé mimiti awon pikeun kampanye Man United manajer anyar dina leuwih ti abad.

Kumaha dimaénkeun?

Henteu ngan ukur Manchester United eleh dinten Saptu, aranjeunna eleh mutlak dina salah sahiji hasil anu paling endah dina sajarah EPL.

Kasalahan penjaga gawang ti Man U De Gea ngamimitian serangan Brentford tapi Bees parantos nambihan tilu gol deui kana jumlahna teu lami saatos pertandingan ngahontal tanda 30 menit. Brentford nyéépkeun sésa-sésa patandingan sareng Manchester, sedengkeun béntang-béntang Red Devils anu kawéntar sadunya gagal mangaruhan naon waé.

Anjeun bakal dipecat isuk-isuk. ”

Para fans Brentford henteu ngaganggu lawan-lawanna. Stadion Komunitas Gtech hirup kalayan nyanyian “Anjeun bakal dipecat isuk-isuk” diarahkeun ka Ten Hag. Samentara éta, seueur pangguna Twitter ogé narékahan ka Manchester saatos mimiti ngerakeun:

Pamaké anu sanés ogé nyorotkeun pagelaran anu goréng tina sababaraha pamaén, sapertos gelandang Skotlandia Scott McTominay:

Sportsbooks motong odds

Paddy Power sanes hiji-hijina operator sportsbook anu nyatet kinerja goréng Serikat. Sportsbooks sanésna ngirangan kasempetan pikeun kaluarna Sapuluh Hag. Langit tohan jeung kaulinan, 888Olahraga jeung Betvictor sadayana urut pamuter Ajax salaku +400 ninggalkeun hareup, balik ngan manajer Southampton Ralph Hasenhuttl.

Lamun manéhna ninggalkeun, Ten Hag bakal jadi manajer kadalapan ninggalkeun klub saprak legenda EPL Alex Ferguson mutuskeun pikeun pangsiun di 2013. Klub teu meunang liga saprak Ferguson ditinggalkeun, finish kadua dua kali jeung panghandapna katujuh sakali. Dina waktos éta. Usum kamari, klub réngsé dina tempat kagenep – rengking kadua panghandapna saprak jaman Fergie.

Sedengkeun pikeun odds meunang Liga Premier, FanDuel jeung Paddy Power geus dibanderol Man U +10000. DraftKings rada kurang harepan ngeunaan odds tim dina +13000. Kanyataanna, sportsbooks yakin tim boga kasempetan hadé tina degradasi ti ngangkat piala, dibanderol di +2500 kalawan DraftKings na FanDuel.


#Paddy #Power #Mayar #Sapuluh #Hags #Pikeun #Meunangkeun #Tembakan #salajengna #EPL