Tag Archives: salaku

Sportsbooks Henteu Ngadukung Liz Truss pikeun Jangka Panjang salaku PM Inggris

Liz Truss diuk di hareup bandéra Union Jack

Sportsbooks Inggris henteu optimis pisan ngeunaan Liz Truss janten Perdana Menteri pikeun jangka panjang. [Image: Shutterstock.com]

Teu optimis teuing

sportsbooks Britania henteu teuing bullish on upcoming Perdana Mentri Britania Liz Truss kalawan jangka panjang. William Hill yakin pamaréntahan Truss bakal langkung pondok tibatan Theresa May, anu nyéépkeun 1,106 dinten di 10 Downing Street.

Partai Konservatif ngumumkeun dina Senén yén truss parantos kéngingkeun 57% sora anggota partai dina balapan ngagentos Perdana Menteri Boris Johnson anu kaluar. Saingan utama na nyaéta Menteri Keuangan Rishi Sunak anyar-anyar ieu.

Kami henteu lengkep ngaluarkeun anjeunna ngalaksanakeun pamaréntahan anu paling pondok dina sajarah dina 50/1 ”

ngobrol jeung BloombergA juru carios William Hill outlined pintonan operator sportsbook ngeunaan peran anyar Truss ‘: “Kami teu nyangka manehna bakal lepas salami di kantor malah ngajaga dirina ngan 4/6 jawab dina waktu kirang ti Theresa Méi, bari urang ngalakukeun ‘. t sagemblengna nolak anjeunna ngawula istilah di kantor. shortest dina sajarah dina 50/1 “.

Minat kana patok pulitik

Tohan dina jenis nu tangtu acara pulitik nanaon anyar di Inggris. Biasana aya pasar tohan anu sayogi pikeun pamilihan umum utama anu lumangsung di sakumna dunya, sapertos pamilihan présidén AS sareng pamilihan umum Inggris.

Truss anu umurna 47 taun bakal janten Perdana Menteri Inggris anu ka-56. Istilah paling pondok pikeun perdana menteri ngan ukur 119 dinten, disetél ku George Canning nalika anjeunna pupus dina kalungguhan di 1827.

Henteu ngan William Hill anu sigana bearish ngeunaan umur panjang poténsi Liz Truss salaku perdana menteri. Betfred, contona, Keir Starmer salaku 4/5 favorit pikeun jadi Perdana Mentri Inggris sanggeus pamilihan umum salajengna. Starmer nyaéta pamimpin Partéy Buruh ayeuna; sportsbooks yakin yén Buruh bisa meunangkeun deui kakuatan waktos salajengna. Ayeuna, sigana pamilihan umum salajengna moal dilaksanakeun dugi ka sahenteuna 2024.

reformasi judi dina hawa

News yén hiji perdana menteri anyar geus dipilih bakal disambut ku ngabela judi jawab. review lila-tunggu pamaréntah Inggris ngeunaan hukum judi utama wewengkon urang ditunda dugi perdana menteri anyar nyandak kantor.

Usaha pikeun marios 2005 judi Act mimiti nuju tungtung 2020 sarta kasampak dina sagala aspek kerangka sektor judi. Sakumpulan ukuran énggal diperkirakeun disarankeun nalika Dinas Digital, Kabudayaan, Média sareng Olahraga nyebarkeun kertas bodas ngeunaan éta. Kertas bodas tadina disetél pikeun diterbitkeun dina bulan Agustus, tapi kaributan politik nyababkeun éta ditunda.

Aya kasalempang di sababaraha tempat nu Truss pamustunganana bisa nyingkahan parobahan utama pikeun hukum judi. Kalayan biaya hirup di luar kontrol, Truss parantos komitmen pikeun motong pajeg pikeun jalma biasa. Anjeunna bisa jadi teu hayang maksakeun ukuran teuing stringent dina judi sektor sakumaha ngalakukeun kitu nyata bisa ngurangan sharing pajeg pamaréntah ti sektor.

#Sportsbooks #Henteu #Ngadukung #Liz #Truss #pikeun #Jangka #Panjang #salaku #Inggris

Grosvenor kasino Staf bakal narajang salaku UK Sweeping Proyék Act

Grosvenor kasino tanda

A neunggeul 150 pagawe kasino diatur pikeun tujuh tempat pa Grosvenor kasino di London ti Jumaah. [Image: Shutterstock.com]

Serangan di

Inggris tiasa gaduh perdana menteri énggal di Lizz Truss, tapi daérah éta masih seueur masalah. Salaku hasil tina rising biaya hirup jeung inflasi, neunggeul sakuliah Inggris sarta ultimatums union-dijieun disapu nagara, sarta Grosvenor kasino pagawe rencanana a gabung pihak nu.

sora dina ni’mat mogok 72 jam

Uni pangbadagna Britania Raya jeung Irlandia urang, Ngahijikeun Uni, dikaluarkeun hiji pernyataan dina Senén confirming yén 91% anggotana padamelan ku Grosvenor Casinos geus milih dina kahadean 72-jam neunggeul.

Ngahiji dibagikeun excerpts tina hiji pernyataan ku sekretaris jenderal Sharon Graham via Twitter, nu manehna nuduh pausahaan kasino Rank Grup meunang euyeub on kauntungan bari teu mayar pagawe na upah hirup.

150 pagawe kasino bakal neunggeul ti 6pm Jumaah mun 6am Senén. Tujuh tempat Grosvenor anu bakal kapangaruhan ku panarajangan aya di London, kalebet The Barracuda, The Gloucester, The Golden Horseshoe, The Park Tower, The Rialto, The St Giles and The Victoria.

réspon peunteun

pagawe kasino Grosvenor geus mecat pangmayaran bonus ingetan pa £ 600 ($ 693) jeung £ 800 ($ 925) salaku “lengkep inadequate”. Ngahiji ceuk maranéhna hayang deal bayar hadé “di satengahing biaya worsening tina krisis hirup.”

mertimbangkeun tawaran bayar bonus ingetan adil

Merk indungna Grosvenor, Grup Peunteun, nyandak rencana pikeun pertahanan. Juru bicara ngajelaskeun perusahaan salaku “kuciwa” kalayan niat pikeun nyerang. Éta ogé nganggap tawaran pangmayaran bonus ingetan adil.

“Ngalawan latar lingkungan dagang anu nangtang pisan pikeun Rank, sareng pikeun sektor sacara gembleng, kami parantos nawiskeun tawaran anu kuat anu kami yakin tiasa ngatasi biaya krisis hirup ayeuna,” saur juru bicara.

Unite, kumaha oge, boga pamadegan yén saprak Rank Grup balik £ 74m ($ 85m) dina kauntungan jadi jauh taun ieu, pausahaan kudu bisa nyadiakeun naékkeun gaji leuwih realistis. Graham nyatakeun yén panolakan Grosvenor pikeun mayar pagawé anu cukup pikeun hirup nyaéta “henteu katampa” sareng yén mogok éta negeskeun “amarah di sakuliah tenaga kerja ieu.”

staf kasino Grosvenor pasti moal hijina pagawe leupaskeun parabot. Pengacara pengadilan kriminal Inggris ngamimitian mogok Senén, kalayan bandara, rel, telekomunikasi, pos, angkutan umum sareng pagawe darmaga ogé sadayana ayeuna mogok atanapi ngajukeun biaya.

Industri dina vakum

Jeung kertas bodas Inggris on judi reformasi kadorong jadi jauh kana daptar prioritas pamaréntah urang nu bisa pernah katempo deui, neunggeul pagawe kasino nambihan bentang Wild West tumuwuh sakumaha industri judi UK terus beroperasi dina vakum.

Pamilihan Liz Truss salaku PM minggu ieu parantos ngajantenkeun reformasi sigana moal lami deui. Hasilna, naon loba nganggap deal sponsor sponsor hareup questionable yén merek judi utama Stake, W88 na Dafabet geus struck kalawan Liga Premier Inggris (EPL) franchise bal ayeuna mucunghul bisnis cageur.


#Grosvenor #kasino #Staf #bakal #narajang #salaku #Sweeping #Proyék #Act

MGM Ngadeukeutan LeoVegas Panyandakan Alih salaku Shareholder OK deal

tanda MGM

Mayoritas shareholders LeoVegas geus sapuk pikeun ngajual ka MGM dina deal patut kira $604 juta. [Image: Shutterstock.com]

Kabayang obah

MGM Resorts International beuki ngadeukeutan mésér raksasa kaulinan Swedia LeoVegas. Dina sora minggu ieu, 96% pemegang saham LeoVegas nampi tawaran tender umum SEK61 ($5.71) per saham.

nampi persetujuan pangaturan ahir bulan kamari

MGM munggaran dicoo pikeun LeoVegas dina Méi taun ieu, nalika eta ditawarkeun ngeunaan $ 607 juta pikeun 100% stake di pausahaan. Nilai totalna parantos turun sakitar $3 juta ti saprak éta. Pausahaan kasino AS ceuk eta bakal ngagunakeun tunai aya pikeun ngabiayaan deal, nu narima persetujuan pangaturan ahir bulan panungtungan.

Sanaos 96% pemegang saham LeoVegas parantos nyatujuan penjualan, sésa investor dugi ka 14 Séptémber ogé nampi tawaran tender. Pihak-pihak anu kalibet ngaharepkeun pakampungan dimimitian sakitar 22 Séptémber.

Hornbuckle ngaréaksikeun

CEO sareng présidén MGM Bill Hornbuckle ngajelaskeun nampi persetujuan pemegang saham salaku “tonggak utama” pikeun perusahaan nalika ngudag strategi pertumbuhanana. “Kami ngarepkeun ngabagéakeun tim LeoVegas sareng bungah pikeun ngamimitian damel sareng aranjeunna pikeun ngembangkeun bisnis kaulinan digital global,” saur CEO.

Salaku bagian tina Panyandakan Alih ku, MGM ngarencanakeun pikeun gabung tim manajemen brand Swedia, babarengan jeung platform na kurban produk. Ieu ngawengku casinos online tur olahraga tohan kurban luar AS, kalawan MGM saméméhna nyatakeun niat na rék dilegakeun ayana di pasar Éropa.

LeoVegas ngalaporkeun pendapatan € 394m ($ 395.4m) pikeun taun kauangan tungtung 30 Juni 2022. Numutkeun MGM, tingkat pertumbuhan taunan sanyawa LeoVegas ti 2017 ka 2021 nyaéta 16%.

padagang?

Nalika tawaran pangambilalihan MGM tiasa janten warta anu saé pikeun sabagéan ageung pemegang saham, éta ogé nyababkeun panyilidikan kana perdagangan insider di Swedia.

batur bocor tawaran MGM pikeun pausahaan

Otoritas Kajahatan Ékonomi Swedia ngadamel kunjungan anu teu diumumkeun ka markas LeoVegas dina bulan Juni salaku bagian tina panalungtikanana. ramatloka warta Swedia DI ngusulkeun yén batur bocor tawaran MGM pikeun parusahaan dina usaha pikeun naékkeun harga, najan lulugu LeoVegas Per Norman disangka ngalawan rumor.

Teu aya karyawan LeoVegas anu dituduh salah dina panyelidikan sareng perusahaan nyarios yén éta “sapenuhna ngabantosan” otoritas.

#MGM #Ngadeukeutan #LeoVegas #Panyandakan #Alih #salaku #Shareholder #deal

Aturan lotre Dijelaskeun salaku Winner Leaves Partner With Zero

Awéwé leumpang ngajauhan hiji lalaki

Numutkeun Camelot, saurang lalaki Inggris anu pasanganna ditinggalkeun anjeunna sareng nyandak kameunangan jackpot tujuh angka na teu gaduh hak kana dana. [Image: Shutterstock.com]

Ngarasa carita alus, go bad

Camelot, operator ayeuna tina Lotre Nasional Inggris, parantos netepkeun aturanna saatos juara jackpot ngantunkeun pasanganna. Kirk Stevens sareng Laura Hoyle meunang undian ‘Set For Life’ dina Maret 2021, hartosna aranjeunna bakal nampi £ 10,000 ($ 11,692) unggal bulan salami 30 taun.

bawa sésana £ 3,6 juta ($ 4,2 juta)

Aranjeunna duanana sohor meunangna, ngawarah pikeun poto kalawan cék badag, sarta ngobrol jeung média mainstream ngeunaan rencana méakkeun winnings maranéhanana. Sanajan kitu, Laura ninggalkeun pasangan nya usum panas ieu, kalawan sésana £ 3,6 juta ($ 4,2 juta) winnings jackpot ku dirina.

Kirk Stevens spoke ka Panonpoé ngeunaan miang pasanganna. Saur anjeunna: “Anjeunna narik colokan sareng nyandak sadayana. Anjeunna malah hoyong dua anjing urang. Laura dugi ka ayeuna nolak mairan kana carita éta.

Kurang untung

Bari Kirk meureun yakin anjeunna siap hirup kalawan win badag, spokesperson Camelot urang ngajelaskeun Alkitab yén unggal jackpot dibayar kaluar pikeun hiji individu. Sanaos aya dua nami dina cék juara sapertos dina hal ieu, éta henteu hartosna seueur. “Terserah anu gaduh tikét pikeun mutuskeun nami naon anu dipikahoyong dina cek – éta henteu aya hubunganana sareng prosésna,” jelas Camelot.

Camelot negeskeun yén éta ngiringan prosés anu lengkep pikeun ngonfirmasi yén anu gaduh tikét anu sah ngaku hadiah éta. Saatos ngonfirmasi ieu, operator lotre mayar artos sareng masihan aksés ka bebas naséhat hukum sareng kauangan bebas.

perjangjian jelas

Ngobrol jeung PanonpoéKirk Stevens, pituin Nottinghamshire, nunjukkeun yén anjeunna gaduh deal sareng Laura ngeunaan tiket lotre.

Anjeunna ngaku Laura cicing di imahna gratis sateuacan ngamankeun jackpot. Anjeunna henteu menta séwang-séwangan. Gantina, Kirk nyebutkeun Laura meuli tiket lotre unggal minggu gaganti nyewa. Anjeunna bakal nyéépkeun sakitar £ 25 ($ 29.23) unggal minggu pikeun tiket, disangka ngayakinkeun pasanganna yén aranjeunna bakal ngabagi kameunangan naon waé. Sanajan kitu, teu aya susunan formal.

ayeuna cicing di bumi anu nembe diwangun bernilai £ 500,000

Insinyur 39 taun ngungkabkeun yén tilas pasanganna ayeuna cicing di bumi anu nembé diwangun £ 500,000 ($ 584,607) anu mimitina dibagikeun saatos meunang. Sateuacan anjeunna angkat, anjeunna kedah ngirim Kirk £ 1,000 ($ 1,169) unggal bulan, tapi anjeunna henteu acan nampi artos ti saprak éta.

Kirk nyatakeun yén anjeunna ngan ukur hoyong 10% tina jackpot, hartosna anjeunna bakal nampi £ 1,000 ($ 1,169) unggal bulan.

#Aturan #lotre #Dijelaskeun #salaku #Winner #Leaves #Partner

LaLiga tanda RushBet salaku Amérika Kidul tohan Mitra

La Liga El Clasico

LaLiga parantos nandatanganan RushBet salaku pasangan tohan ekslusif na di Amérika Kidul. [Image: Shutterstock.com]

Ngalegaan setélan

Liga maén bal Spanyol LaLiga mitra sareng Rush Street Interactive (RSI) affiliate RushBet sportsbook salaku pasangan Amérika Kidul ekslusif.

Kami bungah tiasa ngadeukeutkeun para nasabah anu berharga ka liga penting ieu.

“LaLiga mangrupikeun salah sahiji liga anu pang populerna di dunya, sareng kami bungah tiasa ngadeukeutkeun konsumén anu dihargaan ka liga anu penting ieu,” saur Valentin Birnstein, General Manager of RSI Colombia. “Kami komitmen pikeun nyayogikeun pamaén RushBet kalayan eusi tingkat luhur sareng hiburan kualitas luhur, sareng ngalegaan kerjasama kami sareng LaLiga ngabantosan ngahontal tujuan éta.”

RushBet janten mitra LaLiga di Kolombia salami usum 2021-22 sareng ayeuna nuju ngalegaan ka buana. deal bakal ngajalankeun ti mimiti musim sabtu minggu ieu ngaliwatan tilu kampanye salajengna.

Rush Street thrives kalawan RushBet

RushBet bakal nampi hak cipta intelektual dua divisi luhur Spanyol, LaLiga Santander sareng LaLiga Smartbank. Ogé bakal dibéré aksés ka pamakéan gambar tim, badges, ngaran, likenesses pamuter, sarta logos kompetisi.

Bagian konci séjén tina deal ngamungkinkeun RushBet pikeun pasangan sareng tilas béntang LaLiga. Retirees bakal dijieun “duta” pikeun merek nu ngamajukeun pamakéan sportsbooks.

Konsumén RushBet tangtu ogé bakal tiasa mingle sareng duta besar salami acara patepang sareng kagiatan anu sanés. Ieu bakal ngajalankeun Dursasana ogé kasadaran pikeun mitra anyar.

bakal nampa rupa-rupa memorabilia, kaasup jerseys dipaké dina kaulinan, bal cocok, jeung alat sejenna

Saterusna, operator bakal nampa rupa-rupa memorabilia, kaasup jerseys dipaké pikeun patandingan, bal cocok jeung parabot lianna nu lajeng bisa dibikeun jauh dina acara disponsoran.

Salaku tambahan, Rush Street sareng LaLiga ngagabung pikeun nyiptakeun pakét “Duit Teu Bisa Mésér Pangalaman”. Konsumén bakal tiasa kéngingkeun perjalanan berbayar kalayan aksés VIP kana pertandingan penting, sapertos El Clasico, ogé katelah pertandingan FC Barcelona-Real Madrid.

LaLiga ngahontal fans

Pengumuman sabtu minggu ieu ngalambangkeun léngkah sanés dina rencana Rush Street pikeun dilegakeun pasar kaulinan. Saatos kasuksésan RushBet di Kolombia taun ka tukang, aranjeunna ayeuna bakal ngagaduhan kasempetan pikeun ngasponsoran salah sahiji liga top dunya di buana anu pinuh ku fans anu parah.

Amérika Kidul ogé parantos ngahasilkeun sababaraha bakat top di LaLiga, kalebet Angel Correa ti Argentina, Vinicius Junior ti Brazil sareng Federico Valverde ti Uruguay.

Nutup celah géografis antara liga jeung Amérika Kidul ieu tinimbangan pikeun mitra anyar.

Kami bungah pikeun ngabagi sadaya adrenalin LaLiga sareng para nasabah RushBet ”

“Perjangjian anyar anu dilegaan ieu bakal ngadeukeutkeun LaLiga ka fans urang, ngabagi sagala kabagjaan sareng émosi anu ditawarkeun LaLiga,” saur Oscar Mayo, Diréktur Eksekutif LaLiga. “Sakumaha fans kami terang yén kami parantos maén kalayan gairah salami mangtaun-taun, ayeuna, kami bungah pikeun ngabagi sadaya adrenalin LaLiga sareng para nasabah RushBet di Kolombia sareng nagara-nagara sanés.”

RushBet dingaranan “Sportsbook of the Year” kanggo Amérika Latin dina SBC Awards Latinoamérica 2021. Éta nampi panghargaan dumasar kana eupan balik palanggan pikeun kombinasi pangalaman sareng keunikan.

#LaLiga #tanda #RushBet #salaku #Amérika #Kidul #tohan #Mitra