Tag Archives: sakumaha

Saham kasino Makau Soar sakumaha Cina Tour Grup mulih

Wangunan Pasir Cina

Dina tonggong warta yén Makau bakal ngabagéakeun deui grup wisata ti daratan Cina dina bulan Nopémber, biasa di casinos Wewengkon Administratif Husus geus soared, kaasup Sands Cina. [Image: Shutterstock.com]

Loba diperlukeun mulang

saham Sands Cina geus meunang 13% sanggeus CEO Makau Ho Iat Seng ngumumkeun grup wisata Cina daratan bisa balik deui ka hub judi dina bulan Nopémber. Dina sabtu minggu, lulugu eksekutif ngumumkeun yén Wewengkon Administratif Khusus (SAR) bakal ngaluncurkeun deui “skéma e-visa pikeun wisatawan daratan sareng ngijinkeun tur grup.”

MGM Cina jeung SJM Holdings biasa luncat 8% unggal

Sands Cina, cabangna Las Vegas Sands, nempo gain harga dibagikeun na pangluhurna diantara operator kasino Makau, sakabéh nu nempo tumuwuh mimiti Senén. Dumasarkeun kana Reuters, Saham Wynn Makau naek 7%, bari biasa MGM Cina jeung SJM Holdings ucul 8% unggal. Galaxy Entertainment, ningali saham na naek 10%.

Nalika Mekah judi ngabagéakeun grup wisata daratan Cina anu munggaran dina bulan Nopémber sakumaha anu direncanakeun, éta bakal nyirian pertama kalina dina tilu taun yén grup anu lumayan bakal nganjang ka Makau salaku hasil tina pandémik COVID-19.

Balik deui ka normal?

Sakumaha dilaporkeun Reuters, analis JP Morgan Hong Kong DS Kim outlined merits tina pengumuman anyar. Anjeunna ngadawuh: “The resumption of e-visa sarta wisata grup kedah ngurangan gesekan pikeun iinditan ka Makau, kitu ogé sinyal ka loba jalma yén éta téh OK didatangan”. Tungtungna, Kim ngungkabkeun rasa lega, nambahan: “Ahirna urang ngarasa urang tiasa nyarioskeun deui ka normal.”

Nalika perjalanan antara daratan sareng Makau parantos lumangsung salami dua taun ka pengker, para maen judi Cina ayeuna henteu tiasa nampi layanan e-visa anu aranjeunna dianggo sateuacan pandémik pikeun ngadamel pesenan grup instan. Pangunjung Cina ayeuna kedah mesen janjian visa, anu sateuacanna prosés persetujuan saminggu.

Dumasarkeun kana Reuters, Makau moal ngidinan grup ti unggal wewengkon Cina sakaligus. Sabalikna, pejabat bakal dikelompokeun sacara bertahap tina sababaraha propinsi. Fase kahiji bakal ningali grup anu diidinan ti Guangdong, Shanghai, Zhejiang, Jiangsu, sareng Fujian. Propinsi ieu ngagambarkeun ampir 60% kunjungan darat ka SAR dina 2019.

Natal datang mimiti

pendekatan uncompromising Cina pikeun COVID-19 geus ngabalukarkeun ngarugikeun serius ka industri kasino Makau urang, utamana salaku nu maen judi daratan jawab ngeunaan 90% tina total panghasilan kasino yurisdiksi urang.

Sanajan kitu, sababaraha analis yakin pengumuman Sabtu urang ti CEO Makau sumping saméméhna ti ekspektasi. Aranjeunna ngan ukur ngarepkeun uih deui e-visa sareng perjalanan grup dina awal 2023, numutkeun Reuters.

Pikeun Sands jeung sasama operator kasino Makau-kaasup Wynn anu kahiji contemporaries na panawaran pikeun lisénsi kasino Makau anyar dina bulan Séptember-Natal sigana geus anjog mimiti.

#Saham #kasino #Makau #Soar #sakumaha #Cina #Tour #Grup #mulih

Ngaran kedutan ngadesek judi larangan sakumaha kolega nembongkeun perjuangan

Simbol kedutan dina telepon

Sababaraha streamer Twitch anu kasohor nganggo platform pikeun ngalarang aliran judi saatos salah sahiji kolegana ngumumkeun perjuanganna sareng kecanduan. [Image: Shutterstock.com]

Wahyu panganyarna

Seueur streamer Twitch anu kasohor nyauran platform pikeun ngalarang eusi judi saatos sasama streamer ngungkabkeun perjuanganna sareng kecanduan.

Slikers nyandak artos ti fans sareng sasama streamer

Abraham Jehad “Sliker” Mohammed mangrupikeun streamer Twitch anu utamina maénkeun kaulinan sapertos Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO) sareng Valorant, ogé nyayogikeun aliran obrolan. minggu ieu, bukti dibagikeun dina média sosial némbongkeun yén Sliker nyokot duit ti fans jeung sasama streamers pikeun dana kabiasaan judi na.

Streamer berbasis Texas Lacari ngabagi layar tina téks anu nunjukkeun anjeunna ngirim Slikers langkung ti $ 1,000 tanpa nampi artos deui:

Salaku hasil tina panyingkepan média sosial, streamer populér sapertos xQc, Mizkif, sareng Hasan Piker nyanghareupan Sliker via Discord. Sliker engké ngaku nyokot ngeunaan $ 300.000 ti fans jeung sasama panyipta eusi pikeun ngabiayaan kabiasaan judi na.

Kampanye #TwitchStopGambling parantos kéngingkeun moméntum dina sababaraha dinten kapengker salaku hasil tina kaayaan Sliker, kalayan streamer anu terkenal sapertos Hasan Piker sareng Pokimane nuju jalan.

Néangan pitulung

Dina panggero Discord, Sliker basis Inggris ngaku yén anjeunna geus bajoang jeung kecanduan judi, saprak 2017 nalika anjeunna mimiti kalibet dina CS: GO judi kulit. Nalika anjeunna ahirna jadi aub dina bentuk sejen dina judi , manéhna mimitian injeuman dana ti anggota kulawarga sarta manajer na pikeun ngabiayaan kabiasaan éta.

Trainwreck masihan Sliker sakitar $ 45,000

Anjeunna ngagunakeun rupa-rupa alesan pikeun ngajelaskeun naha anjeunna peryogi artos, sapertos rekening bank beku sareng peryogi artos pikeun nutupan tagihanana. Populér judi streamer Trainwreck masihan Sliker sabudeureun $ 45.000, bari Lukeafkfan nyumbang sabudeureun $ 27.000.

Dina aliran salajengna, Sliker ngaluarkeun hapunten ka fans na, khususna jalma anu anjeunna nginjeum artos. Anjeunna geus komitmen bade rehab pikeun ngubaran kecanduan judi na. Samentara éta, streamer Twitch berpendapatan luhur sapertos Ludwig sareng xQc parantos sapuk pikeun mayar deui para korban.

Commenting on hasil tina kecanduan judi ceuk Sliker: “Anjeun leungit sagalana dina kahirupan lamun ngalakukeun ieu. Éta langkung parah sareng parah sareng parah sareng parah kecuali anjeun nampi bantosan anu anjeun peryogikeun.”

Trend ngembang

Sanajan sababaraha nelepon pikeun ngalarang eta, eusi nu patali judi Twitch geus tumuwuh beuki populér di 2022. Loba streamers pang populerna di platform urang boga pasatujuan sponsor jeung pausahaan kasino online kawas Stake. Kategori slot ayeuna mangrupikeun andalan dina sapuluh jinis streaming anu paling diawaskeun.

Jumlah badag duit ieu wagered on walungan. Dina Juli contona, rapper populér Drake leungit $17 juta leuwih sapuluh menit dina aliran tunggal. Popul streamer xQc geus bet ratusan jutaan dollar ngaliwatan online judi platform, bari Trainwreck wangsit saméméhna dina 2022 yén anjeunna leungiteun ngeunaan $ 13 jutaan judi .

#Ngaran #kedutan #ngadesek #judi #larangan #sakumaha #kolega #nembongkeun #perjuangan

Grassroots Poker Hirup jeung Sehat sakumaha Jeffrey ngéléhkeun Goliath

Jeffrey éta lalaki panungtungan nangtung

Bulan kamari, Barcelona Estrellas peupeus catetan keur meuli langsung pangbadagna € 1.100 ($ 1.092) dina sajarah poker Éropa. Minggu kamari, édisi kasapuluh tina Grosvenor Goliath peupeus catetan keur turnamén poker live pangbadagna diayakeun di luar Las Vegas.

ngaleuwihan 10.583 pamilon endah pisan

Salaku lebu netep, Kyle Jeffrey éta lalaki panungtungan nangtung, sanggeus surpassed hiji luar biasa 10,583 entrants di luar biasa ieu £ 150 ($ 173) meuli-in meunang £ 200,000 ($ 230,236). Energized ku rel rowdy alus-natured, anjeunna ngéléhkeun sabangsa Lukas Cheslin dina skirmish pondok sanggeus tabel final pisan lila.

Bari aya loba duit di stake, Grosvenor pro Andy Hills nekenkeun aspék fun festival, nétélakeun VegasSlotsOnline News:

“Goliath sok hebat tapi taun ieu mangrupikeun anu pangsaéna – ngarecah rekor hadir dina sadaya acara, sareng suasanana saé sapertos anu kuring émut, sareng unggal pamaén kuring.geus ngobrol ngeunaan senang, meunang atawa eleh.

Glimpse na Hardcastle dina kandang meunangna urang

10,584 pamaén dina dalapan penerbangan awal diréduksi jadi ngan 1,075 pikeun Poé 2 dinten Saptu, opat di antarana nyaéta pro disponsoran Grosvenor Katie Swift, Euan McNicholas, Andy Hills sareng Jamie Nixon. Swift, anu runner-up dina acara di 2015, ogé spoke ka VSO News:

“Goliath mangrupikeun festival anu paling pikaresepeun dina sataun. Salian ti finish kadua, kuring geus cashed di unggal taun, kaasup nalika maén online salila taun COVID lockdown. Éta catetan anu kuring reueus pisan. Kalawan satelit unggulan dina préparasi hébat pikeun acara, babarengan jeung jadwal festival cemerlang nu nawarkeun acara pikeun nyocogkeun anggaran unggal pamuter poker urang, metot massa.

Abdi parantos ngarep-ngarep yén éta bakal langkung ageung sareng langkung saé usum panas payun!

Bagian tina pamutahiran éta acara Goliath Ladies, hosted ku Swift tur dimeunangkeun ku populér Unibet Poker kedutan streamer Emily Glaancy. Pamuter anu berbakat, rajin sareng rajin, anjeunna ngéléhkeun lapangan éntri 219 pikeun kéngingkeun £ 5,865 ($ 6,751) sareng korsi Acara Utama pikeun skor langsung anu pangsaéna.

Ogé dina taneuh winners éta rising béntang poker Jack Hardcastle anu fielded nu £ 1,000 ($ 1,151) mésér-in Grosvenor UK poker Tour (GUKPT) Acara Utama. Dianggap ku loba nu salah sahiji pamaén turnamén pangalusna di Inggris, ngéléhkeun widang 549 pikeun ngarekam kadua judulna GUKPT Main Acara, nambahan hiji neruskeun impressive nu ngawengku sababaraha Dunya Poker Tour judul na 888 judul.

Ending seru pikeun festival epik

Ngan 42 pamaén anu dugi ka Poé 3 dinten Minggu, sadayana ningali tempat kahiji dina struktur pembayaran anu tangguh. Pamimpin chip tadi poé éta Saied Yolmeh anu indung sadaya spin-up dina Poé 2, ti 19.800 (2,5 blinds badag sarta tumpukan shortest di rohangan) ka 15.350.000.

Yolmeh bakal ngahurungkeun kalungguhan éta kana penampilan final dina tabél, antukna nabrak kaluar dina tempat kagenep. Kalayan sésana 27 lalaki, David Reed anu lincah sareng katingalina teu tiasa dielehkeun dina posisi pole. Anjeunna masih dina korsi kotak nepi ka panungtungan waktu méja sakumaha Phil ‘The Tower’ Heald jeung Jay Harwood commented dina tungtung seru ka festival epik.

Georgescu Georgia, Charlie Tarimo, Reed, Cheslin jeung Jeffrey quintet maénkeun éta

Kalawan lima sésana, aya omongan deal a, tapi euweuh bisnis bisa sapuk jeung quintet of Georgescu Géorgia, Charlie Tarimo, Reed, Cheslin, sarta Jeffrey maénkeun éta. Moal lami deui sanggeus rundingan peupeus, Cheslin ngoleksi ganda-up, nyekel dina kalawan Kings versus Nines pikeun kalungguhan. Georgescu murag dina kalima, dituturkeun ku Reed anu balik ka tarung kalawan runtuyan saperti teu mirip double-up tapi pamustunganana bakal ragrag pondok dina kaopat.

Nalika Tarimo dileungitkeun dina tempat katilu, pamandangan disetél pikeun Jeffrey sareng Cheslin anu ngagaduhan éta langsung.

Panungtungan Table Finishing Posisi

1. Kyle Jeffrey £200.000 ($230.244)

2. Luke Cheslin £134,000 ($154,263)

3. Charlie Tarimo £89,120 ($102,596)

4. David Reed £60,960 ($70,178)

5. Georgescu Georgia £39,020 ($44,920)

6. Saied Yolmeh £26,820 ($30,875)

7. Young Seo Yoon £20,730 (23,865)

8. Gareth Cresswell £17,070 ($19,651)

9. Peter Norton £14,630 ($16,844)

poker hirup jeung ogé

Judul, piala tapi anu langkung penting £ 200,000 ($ 230,244) angkat ka Jeffrey anu nyarios ka Heald (anu ngarangkep Goliath MC) dina tungtungna:

“Duit téh ngarobah kahirupan. Abdi tiasa ngalakukeun pisan sareng éta. Abdi tiasaeuweuh ngantosan. Tapi kuringKuring bakal ngalakukeun leuwih poker , étanaon abdiAbdi milarian ka payun.

Goliath premiered di 2011 – nami janji widang raksasa. Éta henteu nguciwakeun sabab 1,765 pamaén sumping pikeun naon anu aya dina waktos turnamen utama. Saprak harita, eta geus tumuwuh leuwih taun, ngabuktikeun kaséhatan ékosistem poker di tingkat akar umbi.

Salila Poé penultimate taun, sora sora badag rang kaluar di kamar poker nalika diumumkeun yén hadiah kolam renang geus swelled ka £ 1 juta ($ 1,2 juta) pikeun kahiji kalina dina festival. Aya babak sejen tina keprok di mimiti Poé panungtungan 1 nalika jumlah pamilon meuntas 9.300 pikeun turnamén poker megatkeun catetan diayakeun di luar Las Vegas. A babak katilu tina keprok sumping engké dinten nalika jumlahna surpassed 10.000 – a milestone luar biasa dina sajarah poker Éropa.

Grassroots poker hirup jeung ogé.


#Grassroots #Poker #Hirup #jeung #Sehat #sakumaha #Jeffrey #ngéléhkeun #Goliath