Tag Archives: saham

Saham kasino Makau Soar sakumaha Cina Tour Grup mulih

Wangunan Pasir Cina

Dina tonggong warta yén Makau bakal ngabagéakeun deui grup wisata ti daratan Cina dina bulan Nopémber, biasa di casinos Wewengkon Administratif Husus geus soared, kaasup Sands Cina. [Image: Shutterstock.com]

Loba diperlukeun mulang

saham Sands Cina geus meunang 13% sanggeus CEO Makau Ho Iat Seng ngumumkeun grup wisata Cina daratan bisa balik deui ka hub judi dina bulan Nopémber. Dina sabtu minggu, lulugu eksekutif ngumumkeun yén Wewengkon Administratif Khusus (SAR) bakal ngaluncurkeun deui “skéma e-visa pikeun wisatawan daratan sareng ngijinkeun tur grup.”

MGM Cina jeung SJM Holdings biasa luncat 8% unggal

Sands Cina, cabangna Las Vegas Sands, nempo gain harga dibagikeun na pangluhurna diantara operator kasino Makau, sakabéh nu nempo tumuwuh mimiti Senén. Dumasarkeun kana Reuters, Saham Wynn Makau naek 7%, bari biasa MGM Cina jeung SJM Holdings ucul 8% unggal. Galaxy Entertainment, ningali saham na naek 10%.

Nalika Mekah judi ngabagéakeun grup wisata daratan Cina anu munggaran dina bulan Nopémber sakumaha anu direncanakeun, éta bakal nyirian pertama kalina dina tilu taun yén grup anu lumayan bakal nganjang ka Makau salaku hasil tina pandémik COVID-19.

Balik deui ka normal?

Sakumaha dilaporkeun Reuters, analis JP Morgan Hong Kong DS Kim outlined merits tina pengumuman anyar. Anjeunna ngadawuh: “The resumption of e-visa sarta wisata grup kedah ngurangan gesekan pikeun iinditan ka Makau, kitu ogé sinyal ka loba jalma yén éta téh OK didatangan”. Tungtungna, Kim ngungkabkeun rasa lega, nambahan: “Ahirna urang ngarasa urang tiasa nyarioskeun deui ka normal.”

Nalika perjalanan antara daratan sareng Makau parantos lumangsung salami dua taun ka pengker, para maen judi Cina ayeuna henteu tiasa nampi layanan e-visa anu aranjeunna dianggo sateuacan pandémik pikeun ngadamel pesenan grup instan. Pangunjung Cina ayeuna kedah mesen janjian visa, anu sateuacanna prosés persetujuan saminggu.

Dumasarkeun kana Reuters, Makau moal ngidinan grup ti unggal wewengkon Cina sakaligus. Sabalikna, pejabat bakal dikelompokeun sacara bertahap tina sababaraha propinsi. Fase kahiji bakal ningali grup anu diidinan ti Guangdong, Shanghai, Zhejiang, Jiangsu, sareng Fujian. Propinsi ieu ngagambarkeun ampir 60% kunjungan darat ka SAR dina 2019.

Natal datang mimiti

pendekatan uncompromising Cina pikeun COVID-19 geus ngabalukarkeun ngarugikeun serius ka industri kasino Makau urang, utamana salaku nu maen judi daratan jawab ngeunaan 90% tina total panghasilan kasino yurisdiksi urang.

Sanajan kitu, sababaraha analis yakin pengumuman Sabtu urang ti CEO Makau sumping saméméhna ti ekspektasi. Aranjeunna ngan ukur ngarepkeun uih deui e-visa sareng perjalanan grup dina awal 2023, numutkeun Reuters.

Pikeun Sands jeung sasama operator kasino Makau-kaasup Wynn anu kahiji contemporaries na panawaran pikeun lisénsi kasino Makau anyar dina bulan Séptember-Natal sigana geus anjog mimiti.

#Saham #kasino #Makau #Soar #sakumaha #Cina #Tour #Grup #mulih

Penn pikeun meunangkeun sésa saham Barstool Sports

logo bar stool

Penn Entertainment ngagaleuh sadaya saham luar biasa tina Barstool Sports, ngamungkinkeun éta pikeun ngontrol perusahaan média. [Image: Shutterstock.com]

Candak kadali pinuh

Penn Hiburan, baheulana kawanoh salaku Penn Nasional kaulinan, geus sapuk meuli saham beredar sésana dina Barstool Olahraga. Hasilna, perusahaan kasino bakal gaduh kontrol lengkep dina organisasi média olahraga.

Barstool bakal janten anak perusahaan Penn

Dina filing Komisi Securities and Exchange (SEC) AS Rebo, Penn negeskeun yén éta parantos ngalaksanakeun hak mésérna pikeun ngagaleuh saham anu beredar dina bulan Pebruari 2023. Sakali deal parantos réngsé, Barstool bakal janten anak perusahaan Penn.

Spésifikasi deal

Pikeun ningkatkeun kapamilikan Barstool ka 100%, Penn kedah nyumponan kaayaan anu tangtu kalayan biaya total $387 juta. Prosés dua bagian kahiji bakal ningali Penn mayar $62m pikeun 50% kapamilikan. Lajeng kudu mayar tambahan $ 325 juta pikeun satengah séjén.

Penn Nasional kaulinan robah ngaranna jadi Penn Hiburan dina awal Agustus. Pausahaan boga leuwih ti 40 fasilitas judi dumasar tanah-di sakuliah Amérika Kalér.

Penn ngumumkeun yén éta mésér 36% tina Barstool dina deal $ 162,2 juta taun ka tukang. Saprak harita, parusahaan geus dibuka sportsbooks na casinos online ngaliwatan brand Barstool. Pausahaan Kasino Tujuan pikeun ngahontal panongton ngora ngaliwatan acquisitions.

Masalah Portnoy

David Portnoy dimimitian Barstool di 2003, mimitina launching parusahaan salaku koran nu patali judi di Boston. Leuwih taun, anjeunna tumuwuh sarta dimekarkeun jadi produser video online, podcast, sarta eusi lianna.

sangkaan kalakuan nu jahat seksual dijieun ngalawan Portnoy

Sanajan pausahaan geus kabuktian suksés, Barstool geus Nyanghareupan sababaraha masalah alatan tuduhan kalakuan nu jahat seksual dijieun ngalawan Portnoy. Bari anjeunna vehemently denies klaim, Indiana na Nevada judi régulator geus nalungtik Barstool hasilna.

Dina Maret, lulugu eksekutif Penn Jay Snowden ceuk parusahaan tetep supportive of Portnoy.

#Penn #pikeun #meunangkeun #sésa #saham #Barstool #Sports