Tag Archives: Sadayana

Penembak Kasino Oregon Nyarioskeun Anjeunna Bakal “Ngamandian Sadayana Dina Getih”

Jalma nunjuk bedil

rinci salajengna geus mecenghul dina kasus kasino jujur ​​Wildhorse anu nungtut $ 1 juta sarta kaancam “mandian dulur di getih.” [Image: Shutterstock.com]

Rincian anyar muncul

Rincian anyar dina kasus shooting 17 Agustus Wildhorse Resort sareng Kasino parantos muncul dina dokumén pangadilan, ngalaporkeun Tri-Kota Herald. Anu nembakna ngancam “ngamandian sadayana dina getih” tapi saur anjeunna henteu hartosna nganyenyeri pulisi dina tembakan anu salajengna.

cet gambar jelas ngeunaan shooting jeung kasangka

The Herald rinci dilaporkeun ngeunaan dokumén pangadilan anyar Senén, nu cet gambar jelas ngeunaan shooting jeung kasangka, Javier Fransisco Vigil. Baheula bulan ieu, nu boga sarta operator kasino, Bangsa Confederate tina Umtilla Suku, dikonfirmasi shooting via Twitter:

Vigil, 51, nyoba ngarampog hiji kasino tribal Oregon di Pendleton dina terangan lega, handing catetan ka kasir nungtut $ 1 juta. Anjeunna dijieun ngaliwatan kaluar kasino jeung kantong ampir $ 70.000 di tunai, dugi anjeunna meunang kana adu jeung pulisi.

Vigil, anu ti Oregon, ngaku “anjeunna ngahaja nembak kendaraan petugas kusabab anjeunna henteu hoyong nganyenyeri perwira” bari nyobian kabur.

Agén file dokumén anyar

Kalayan kasus ayeuna di tangan FBI, harian nyarios Senén yén agén khusus anu ngurus panalungtikan ayeuna parantos ngajukeun dokumén ngeunaan panyelidikan. Aranjeunna nyadiakeun akun paling detil rupa kumaha shooting Wildhorse éta suksés.

Rakaman kaamanan ngungkabkeun yén Vigil ngagem jersey maén bal, kacamata sareng topi baseball nalika kajadian éta. Mawa bedil dina cangkéng na ditambah dua majalah tambahan, anjeunna walked kana kandang duit kasino jeung dibikeun juru tulis hiji pamundut ditulis pikeun kas.

anjeunna Drew gun sarta nunjuk ka anjeunna

perwira Kasino aub geus saprak ngawartoskeun penyidik ​​yén anjeunna mimitina laughed dina Vigil, mikir yén catetan nanya $ 1 juta éta lulucon a. Anjeunna gancang sadar anjeunna serius nalika anjeunna Drew gun sarta nunjuk ka anjeunna.

Patugas mareuman alarm bari nyerahkeun kas, tapi henteu sateuacan anjeunna konon ngadéngé anjeunna ngucapkeun boasting sareng ancaman. Ieu kedah kalebet: “Abdi bangsat” sareng “Abdi badé ngamandian sadayana getih.”

Kabur ku kantong $ 69.068 tunai, Vigil patepung jeung perwira Departemen Pulisi Umathilla luar kasino jeung saha anjeunna disilihtukeurkeun seuneu. A tatu gunshot ngajaga Vigil ti akting di adegan, mungkas rencana kabur na.

Panongton cilaka

Detil anyar anu sanés, henteu kalebet dina siaran warta DOJ anu dikaluarkeun dinten Jumaah, nyaéta jalma anu ningali ogé ngalaman tatu dina panyabutan seuneu. Pangguna Twitter Shaindel Beers ngabagikeun apdet ti Pendleton School District (PSD) dina dinten penembakan anu mastikeun yén anggota staf PSD luka:

Bari penyidik ​​teu ngarilis identitas pagawe PSD, ceuk agén husus gunfight lumangsung di luar kasino di. Masih teu jelas saha anu nembak panongton.


#Penembak #Kasino #Oregon #Nyarioskeun #Anjeunna #Bakal #Ngamandian #Sadayana #Dina #Getih

Gambar Sadayana dina poker profésional

Lalaki topeng nyekel kartu maén

Irlandia poker pro Dara O’Kearney ngécéskeun naon sababna gambar penting nalika maén poker profésional. [Image: Shutterstock.com]

Irlandia ngeusi final

Dina 1999, Irlandia Noel Furlong janten non-Amérika munggaran anu meunang Acara Utama Dunya Series of Poker (WSOP). Méja panungtungan éta endah sabab ogé diulas dua urang Irlandia lianna. Salah sahijina nyaéta pamaén Irlandia anu kasohor, Padraig Parkinson. Parky panginten henteu meunang perang dina dinten éta tapi anjeunna meunang perang, sabab omongan méja na sareng ayana lucu ngajantenkeun anjeunna janten superstar média instan nalika subuh jaman TV poker.

Nalika istirahat tuang di Irlandia Open sababaraha taun ka pengker, kuring naros ka babaturan sareng kolega kuring VegasSlotsOnline News panulis David Lappin kumaha anjeunna meunang. Anjeunna katingali ambek-ambekan janten kuring henteu ngarepkeun laporan anu riang. Anjeunna nunjuk hanjelu dina méja tukangeun kami sareng nyarios:

“Éta budak heubeul, George, ngan drove kuring gélo.”

A glance leuwih taktak kuring némbongkeun yén anjeunna ngawangkong ngeunaan George McKeever. Deui dina 1999, George éta anggota katilu tina triad Irlandia dina éta tabel final WSOP. Ieu oge tunai katilu WSOP Main Acara George urang, ku kituna dina sababaraha cara, anjeunna paling ngalaman ti tilu, sanajan anjeunna flies handapeun radar nu.

Maén buta

George pohara alus dina ngalayang dina radar. Salah sahiji kahiji kalina kuring papanggih anjeunna dina acara samping on Galway urang munggaran Inggris jeung Irlandia Poker Tour (hiji acara dimeunangkeun ku legenda Parky). Kuring idly nanya ka George kumaha anjeunna nuluykeun Acara Utama. Anjeunna ngajelaskeun yén anjeunna parantos ngalangkungan gelembung pondok sareng rusak teu lami saatosna. Kuring braced sorangan pikeun teu bisa dihindari “budak ngora peupeus Aces abdi kalawan Genep Dua” carita ngéléhkeun goréng. Sabalikna, George nyarios ka kuring kumaha persisna anjeunna ditransfer kana méja TV. Nempel kana tumpukan pondok dina méja pinuh pamaén online agrésif jeung tumpukan, eta bisa sigana yen prospek survival George urang suram. Tapi nalika anjeunna nyarios ka kuring ku panonna, saatos ngevaluasi méja, anjeunna ngadamel rencana:

“Janten pamuda anu agrésif ieu ngangkat buta ageung kuring deui, sareng artos ngora anu agrésif deui mumbul deui. Kuring disebut kaluar ka curtain badag sarta duanana kasampak bit curiga. flop hadir kalawan tilu kartu low, cek kuring, bet budak kahiji, panggero budak kadua, na kuring nyorong sagalana. ”

Nalika anjeunna nyarios kieu ka abdi, Teu sangka sabaraha hate ngabogaan handap atawa tengah salah sahiji korsi maranéhna. Duanana ngalipet kasampak disgusted. Kuring nanya ka George naon leungeun-Na. URANG? Top set?

“Oh, teu terang. Abdi henteu ngagaduhan alesan pikeun ningali kartu kuring janten kuring henteu kantos ngalakukeun.

Nalika kuring nyarios ka Parky carita ieu engké, anjeunna seuri sareng mastikeun:

“Éta George. Sarerea nganggap anjeunna salaku Embah anu ramah di méja tapi anjeunna parantos ngarampog ka urang sadayana salami 30 taun.

Ukuran bet ngabejaan

leungeun cocking David di Irlandia Buka dimimitian ku George 2.5xing ti posisi telat. David cukup pinter ningali kumaha jalma maén tinimbang ngan ukur damel tina kumaha aranjeunna kedah maén. Anjeunna parantos ningali George nyampur naékkeun gajina antara 3,5x sareng 2,5x. Unggal waktos anjeunna nembongkeun 3,5x éta premium, AK atanapi JJ tambah. Kabéh 2,5x nu kudu staked nyaeta kapamilikan tipe A4 na J10.

Yakin yén anjeunna gaduh alungan anu terang, David ngabuka, tohan tilu lampu dina tombolna. Narilep deui ka George, anjeunna gancang bet opat. Saatos David narilep dina protés, George némbongkeun anjeunna leungeun anjeunna teu kudu, AK.

Nalika anjeunna ngangkat chip, anjeunna neuteup ka David kalayan panonna sareng naros:

“Kuring panginten anjeun terang ukuran patok, sanés, budak?”

pamaén poker Live dipaké pikeun digawé ti generalisasi dumasar kana penampilan. Kolot salawasna mibanda eta, tapi anak hooded pernah. Awéwé teu nyaho naon tiis lampu opat bet, sedengkeun lalaki kalawan Beats pernah boga leungeun nalika anjeunna tiis Crawling. Kanggo sabagéan ageung, klise ieu akurat, tapi seueur pamaén anu pangsaéna kauntungan tina maén stereotypes. Naha éta hiji lalaki heubeul kawas George sanggup exploiting gambar na dina situasi paduli kartu na atawa lalaki ngora diuk di dinya sabar peddling kacang, maranéhna nyieun duit ku pamikiran ngeunaan naon lawan maranéhanana nyangka aranjeunna ngalakukeun, lajeng ngalakukeun sabalikna.

Perang leveling

Méja awal kuring sorangan dina taun éta rada kumuh, sabab kuring terang seueur anu sanés salaku sato galak online ngora. Aya ogé hiji sato galak heubeul online, hiji lalaki kuring ngan kenal salaku Phil Peters sabab anjeunna refuses ngabejaan kuring ngaran online na sanajan anjeunna terang milik kuring. Phil Sigana mah anjeunna di 80s na, tapi maén kaulinan anu paling 18 olds bakal sieun keur teuing slow. Duit ngora dina tabél jelas nganggap anjeunna (sarta meureun kuring) patut eta, Tapi sanggeus aranjeunna parah dina sababaraha perang klik munggaran kalayan Phil, aranjeunna kapaksa reassess.

Phil ngagaduhan posisi langsung ka kuring, janten kuring mutuskeun pikeun ngeureunkeun anjeunna ti mimiti dugi ka kaayaan anu saé. Saatos Scandi ngora dibuka ka minimum handapeun gun jeung lolobana tabel disebut, Kuring mencet tombol. Scandi mikir sareng ngaklik éta. Sanggeus dulur kaluar tina jalan, kuring diklik deui, masih teu yakin anjeunna boga leungeun. Tungtungna, sanggeus pamikiran jero, anjeunna narilep, withdrawing comment handap ti Phil:

“Baheula jaman kuring, urang disebut … perang leveling.

#Gambar #Sadayana #dina #poker #profésional