Tag Archives: Rusia

Kedutan judi larangan alatan Hacking Rusia

Logo bajak laut

Eksekutif Grup iGaming Phil Pearson parantos ngabagi kapercayaan yén larangan Twitch dina eusi judi parantos janten akibat tina serangan DDoS ku peretas Rusia dina situs crypto. [Image: Shutterstock.com]

Hiji narasi alternatif

Momen anu loba di dunya judi kedutan kungsi dreaded tungtungna anjog; Platform streaming parantos mutuskeun pikeun nyaram eusi kasino online anu teu diatur tina situs éta. Perusahaan milik Amazon ngadamel pengumuman awal minggu ieu, hartosna panyipta moal tiasa maén deui dina situs sapertos Stake sareng Roobet mimitian 18 Oktober.

Ieu momen badag pikeun komunitas judi kedutan, sarta loba geus blamed larangan dina runtuyan controversies ngalibetkeun sektor leuwih sababaraha taun katukang. Sanajan kitu, Phil Pearson, lulugu perwira operasi, sarta kapala jualan na bodas-labél bisnis di iGaming Grup, boga pamadegan béda.

hacker ngagunakeun disebarkeun panolakan serangan jasa

Pearson dibagikeun pintonan na salila sawala panel dina konferensi iGaming NEXT di Valletta, Malta Rebo. Cenah larangan éta hasil langsung tina “bajak laut internét” ti Rusia, leuwih husus – hacker ngagunakeun distributed denial of service attacks, atawa DDoS. Numutkeun ka eksekutif, Amazon parantos ngenalkeun ukuran pikeun ngahindarkeun serangan sorangan.

Pearson ngajelaskeun langkung seueur

Dipencet kanggo inpormasi lengkep ku moderator panel sareng diréktur Clear Concise Media Scott Longley, Pearson nambihan sababaraha detil. Saur anjeunna: “Saha waé anu aya hubunganana sareng industri crypto parantos diburu ku serangan DSoS ti Rusia salami tilu minggu katukang. Kabéh panyadia kaulinan utama on stake geus diserang. Sagalana geus turun. Situsna maot. ”

Anjeunna nyebatkeun yén “seuseueurna jalma percaya” Twitch parantos mutuskeun pikeun ngalarang situs-situs ieu kusabab Amazon kaancam serangan sorangan ngaliwatan hubungan sareng situs crypto. “Aranjeunna henteu hoyong jasa éta dileungitkeun sahingga aranjeunna leres-leres nyandak pendirian kusabab tindakan bajak laut internét.”

Klaim Pearson rada dicadangkeun ku kanyataan yén Twitch ngan saukur mutuskeun pikeun ngalarang situs judi crypto. Jumlah situs anu dilarang ayeuna kalebet Stake, Rollbit, Duelbits, sareng Roobet, tapi Twitch ngingetkeun yén daptar ieu tiasa diperpanjang “nalika urang maju.” Khususna, perusahaan terus ngijinkeun situs wéb anu difokuskeun kana tohan olahraga, olahraga fantasi, sareng poker.

Réaksi Internét

Aya dua sisi kana debat larangan Twitch. Sababaraha, kawas béntang Twitch Pokimane na Hasan Piker, sagemblengna balik larangan judi. Minggu ieu, aranjeunna janten pemicu pikeun hashtag #TwitchStopGambling saatos sasama streamer Sliker ngungkabkeun masalah kecanduan na. Jehad “Sliker” Mohammed ngaku nyokot $ 300.000 ti sasama streamers jeung fans eupan na judi .

Trainwreck nganggap larangan éta “teu konsisten”

Di sisi anu sanés, streamer Trainwreck anu sanés mendakan larangan éta “henteu konsisten” kusabab hubungan Amazon sareng industri tohan olahraga. Dina rant scathing on Twitter minggu ieu, anjeunna Drew perhatian ka Amazon urang $ 13bn deal jeung NFL, méré parusahaan hak ekslusif pikeun siaran Kemis Peuting Football. DraftKings nandatanganan deal multiyears sareng Amazon pikeun masihan kasempetan pikeun acara awal bulan ieu.

Trainwreck, ngaran nyata Tyler Niknam, cenah hayang Twitch fokus dina meunang leupas tina streamers anu “ngajual kanyataanana palsu” kalawan eusi judi maranéhna, tinimbang miceun komunitas sakabehna.

#Kedutan #judi #larangan #alatan #Hacking #Rusia

PSG Signs Rusia Kontroversial tohan Sponsor 1xBet

Lionel Messi maén pikeun Paris Saint-Germain

Paris Saint-Germain bakal disponsoran ku 1xBet diadegkeun Rusia, nu geus ngabalukarkeun sababaraha kontrovérsi. [Image: Shutterstock.com]

Watesan wewengkon

Tim maén bal Perancis Paris Saint-Germain (PSG) geus partnered kalawan platform tohan kontroversial 1xBet pikeun tilu musim salajengna.

Nyanghareupan loba skandal sarta geus ngalarang di loba nagara Uni Éropa

1xBet bakal sponsor régional PSG di Asia jeung Afrika, tapi moal diulas di Perancis atawa Éropa, dimana raksasa Paris maén. Perusahaan Rusia parantos nyanghareupan seueur skandal sareng parantos dilarang di seueur nagara Uni Éropa.

Sarat pasti tina deal teu diungkabkeun, tapi bakal dilegakeun ka wewengkon séjén sanggeus taun munggaran.

iklim partnership tohan

1xBet sigana dina periode rebranding, sanggeus dipindahkeun markasna ka Siprus. Kalayan bantosan mitra na, ayeuna beroperasi di langkung ti 20 nagara.

Sajarah kontroversial perusahaan henteu ngagentos PSG, anu bagja ngabagéakeun pasangan énggalna.

1xBet ieu ogé ngadegkeun dina buana mana klub ngabogaan loba ngarojong.”

“1xBet ieu ogé ngadegkeun dina buana mana klub ngabogaan loba ngarojong,” ceuk sirah PSG ngeunaan partnerships, Marc Armstrong. “1xBet mangrupa stakeholder ambisius di dunya tohan olahraga online tur, ku collaborating kalawan Paris Saint-Germain, ngaharepkeun pikeun ngumpulkeun posisi na salaku pamimpin di loba nagara.”

portopolio 1xBet urang pisan lega. Di luhureun perjanjian anyarna sareng PSG, klub paling beunghar kadua di dunya, éta mangrupikeun sponsor global FC Barcelona di Spanyol sareng produsén odds resmi Serie A Italia. Perusahaan anu diadegkeun Rusia ogé mangrupikeun sponsor Piala Afrika 2021.

Kaputusan sumping dina waktos anu teu pasti pikeun masa depan judi . Organisasi kawas Liga Utama Inggris serius mertimbangkeun Larang sponsor judi .

Samentara éta, Italia urang “Kaputusan of Martabat” éféktif ngalarang sagala iklan judi, ka detriment sahiji tim maén bal.

1xBet, skandal jeung operasi panganyarna

PSG nyanghareupan backlash kuat ti deal anyar na alatan sajarah mitra na.

Dina 2019, ramatloka UK 1xBet indit offline sanggeus panalungtikan koran sparked usik pangaturan. Waktos Minggu ngungkabkeun yén situs éta promosi “kasino pornhub” anu ngagambarkeun bookie topless.

1xBet narima bets on cockfighting na U19 athletics

Ieu engké ngungkabkeun yén 1xBet katampa bets on cockfighting na U19 athletics sarta diwanohkeun jasa na dina situs web babagi video, prakték dilarang ku Komisi Garawangi UK (UKGC) di 2016.

Pausahaan ogé dilarang beroperasi di Perancis sareng sababaraha nagara Éropa anu sanés.

1xBet panganyarna dilayanan salaku pasangan ti 2021 Ligue 1 juara Olympique Lyonnais dina usum 2021-22. deal ogé regionally dumasar di Afrika jeung promotes pausahaan salila kaulinan televised.

Usum PSG dimimitian dinten Saptu, 6 Agustus kalayan pertandingan ngalawan Clermont Foot, anu parantos ka-17 dina tabel usum kamari.

#PSG #Signs #Rusia #Kontroversial #tohan #Sponsor #1xBet