Tag Archives: ruksakna

Dahareun gancang ngabalukarkeun ruksakna cai di Las Vegas kasino

Tanda Awas di hareupeun downpout

banjir kilat pencét Las Vegas dina Kemis wengi, ngabalukarkeun karuksakan cai signifikan kana sababaraha casinos Jalur. [Image: Shutterstock.com]

Hujan teu biasa

Usum panas di Las Vegas teu acan kumaha deui, sabab banjir kilat parantos narajang kota dina sababaraha minggu katukang. Loba casinos sarta hotél ditinggalkeun pikeun nungkulan dampak, kalawan banjir signifikan infiltrating rupa sipat.

Dina Kemis wengi, sababaraha casinos Las Vegas Jalur ngalaman karuksakan cai signifikan. Seueur jalma ngeposkeun pidéo dina média sosial anu nunjukkeun tingkat karusakan:

kasino nyoba nungkulan karuksakan

Kusabab cuaca goréng, Las Vegas National Weather Service ngaluarkeun peringatan caah kilat valid ngaliwatan Jumaah di 12:15. Sababaraha sipat nu kawentar di Las Vegas Jalur kapangaruhan, kaasup Caesars Istana jeung Planét Hollywood.

cai asup ngaliwatan sirah sprinkler

Di Caesars Palace, pidéo nunjukkeun cai banjir ngocor kana salah sahiji réstoran jero ruangan harta éta, ngahalangan tuangeun. Cai asup ngaliwatan sirah sprinkler diposisikan dina siling harta. Konsumén hariwang yén siling sawaréh ambruk kusabab seueur cai anu asup.

Planét Hollywood ngeusi tingkat cai anu signifikan, anu nyababkeun karusakan parah. Hujan kacida gedéna dina mangsa banjir bandang nepi ka jalma-jalma bieu teu bisa nempo harta di peuntas jalan.

Langkung seueur masalah anu berpotensi di jalan

Sajaba ti karuksakan cai di casinos sarta hotél, kota ogé geus kungsi nungkulan outages listrik. Langkung ti 17,000 urang samentawis teu aya listrik. Duanana panumpang asup sareng kaluar di Bandara Internasional Harry Reid caket dieu ogé kedah ngalaman telat.

Supir di jalan nalika hujan kudu eureun alatan masalah visibilitas jeung jalan ngeusi cai caah. Warga lokal Sean Sable nyarios yén anjeunna henteu ningali deui hujan dina genep taun na cicing di kota.

Sigana bakal aya deui masalah di jalan. Anjog forecaster ti Las Vegas Nasional Service Cuaca Chris Outler ngawartoskeun média wewengkon bisa ningali hujan leuwih sabtu minggu teh. Ngomongkeun naon anu diarepkeun jalma, anjeunna nyarios: “Aya kasempetan unggal dinten. Ayeuna, hujan geus ngagampangkeun sakuliah lebak, tapi lolobana poé, utamana dina soré jeung sore, urang boga ngeunaan 30% kasempetan pikeun Las Vegas “.

#Dahareun #gancang #ngabalukarkeun #ruksakna #cai #Las #Vegas #kasino