Tag Archives: Riverfront

Chicago Grup mulih Bally kasino pikeun Ngaronjatkeun ka Riverfront

walungan Chicago

rencana Bally pikeun kota munggaran Chicago kasino geus narima rojongan ti ngabela walungan anu nyebutkeun proyék bakal ningkatkeun revitalisasi riverside Chicago urang. [Image: Shutterstock.com]

Gelombang geus tungtungna balik

Sanggeus taun battling a chorus pernah-tungtung of dissenters, pasang geus tungtungna ngancik dina kahadean kota Chicago munggaran kasino .

bisa maénkeun peran utama dina revitalisasi lumangsung Riverfront Chicago urang

Nurutkeun jerona WBEZ Chicago fitur on Salasa, grup advokasi disebut Friends of Walungan Chicago jeung pamaén konci séjén yakin rencanana Bally urang kasino bisa maénkeun peran utama dina revitalisasi lumangsung di Riverfront Chicago urang.

Babaturan direktur eksekutif Walungan Chicago Margaret Frisbie ceuk grup dirina yakin yén “situs kasino bisa nyanghareupan héjo, cageur, walungan alam di perkotaan.”

Samentara éta, ex-Chicago Tribune kritikus arsitéktur Blair Kamin nyebutkeun “kasino téh badag” […and important] sapotong” nu nyambungkeun kota Chicago jeung kaéndahan riverfront nu manjangan ka Kalér jeung Cabang Selatan.

kasempetan loba pisan

Saméméhna, lawan rencana kasino Chicago dikedalkeun mamang leuwih lalulintas sarta noise masalah, masalah judi, revenues pajeg, jeung naha Bally urang éta pilihan katuhu pikeun proyék kasino. Sanajan kitu, grup lingkungan jeung arsitéktur kiwari geus dibawa sababaraha positip loba-diperlukeun kana proyék kasino.

nangkeup jalan cai jeung tumut kana akun loba spasi héjo

Para pendukung ningali rencana Bally’s Corporation salaku kasempetan pikeun ngalaksanakeun pangwangunan sisi walungan kalayan cara anu leres, nangkeup saluran cai sareng nganggap seueur rohangan héjo anu gampang diakses ku masarakat tina darat atanapi walungan.

American Institute of Arsiték Chicago diréktur eksekutif Jen Masengarb ngomong yén transformasi walungan sabudeureun situs Bally “bakal salah sahiji parobahan paling dramatis kami geus kungsi katempo dina walungan.”

Komisaris departemén perencanaan sareng pamekaran Kota Chicago, Maurice Cox, ngagaduhan visi anu langkung lega, nyatakeun yén “distrik kasino ayeuna nyiptakeun tujuan.” Anjeunna nambahan yén proyék éta bakal nyetél patokan pikeun kumaha “sésa walungan kedah berkembang.”

Lengkah saterusna

Déwan Kota Chicago disatujuan rencana kasino Bally dina Méi sanggeus rapat dipanaskeun. Ayeuna, sigana rupa-rupa éntitas Chicago anu kalibet mimiti nyanyi tina lambaran tembang anu sami.

Desain Bally ayeuna ngawengku hiji Promenade umum kalawan aréa makan, taman terraced disambungkeun ka taman aya via sasak pedestrian, sarta kasino kaca-walled kalawan staircase lega turun ka riverbank mana taksi cai tiasa dok.

Dumasarkeun kana WBEZjuru carios departemén tata ceuk “rencana leuwih final diperkirakeun pas,” nu pajabat bakal assess nurutkeun kana tungtunan design walungan Chicago.

Sakali disatujuan, rencana kudu meunang jempol ti Komisi Perencanaan Chicago, panitia zoning Déwan Kota, sarta, tungtungna, dewan pinuh. Bally urang, Samentara éta, masih ngantosan lisénsi ti Illionis kaulinan Board sanggeus ngadaptar bulan panungtungan.

#Chicago #Grup #mulih #Bally #kasino #pikeun #Ngaronjatkeun #Riverfront