Tag Archives: Resorts

Wynn Resorts Tujuan Pikeun Nolak Tuntutan Tukang Pijat

tanda Wynn Las Vegas

Wynn Resorts dipindahkeun ka nolak gugatan Filed ku therapist urut alleging sababaraha instansi tina kalakuan nu jahat seksual jeung narajang. [Image: Shutterstock.com]

Kasus pelecehan seksual

Pangacara ngawakilan Wynn Resorts Ltd. hoyong nampik gugatan anu diajukeun ku ahli terapi urut Wynn Resorts awal bulan ieu. A sidang geus dijadwalkeun pikeun Oktober.

Steve Wynn nungtut yén anjeunna ngawula salaku “panggero pembantu kelamin”.

Brenna Schrader, diwakilan ku pengacara Robert Eglet, Tracy Eglet, sareng Danielle Miller, ngajukeun gugatan dina 1 Séptémber di Clark County, Nevada. Schrader ngaklaim yén Wynn nyiptakeun sarta perpetuated lingkungan gawé mumusuhan taun sanggeus urut CEO Steve Wynn sued anjeunna pikeun ngawula ka salaku “pelayan seksual on panggero”.

Jumaah kamari, Wynn ngabales ku naroskeun ka Hakim Pangadilan Distrik Clark County Joanna Kishner pikeun ngaleungitkeun kasus éta. Utamana, kasus éta ngandung tuduhan anu sami sareng keluhan Pangadilan Distrik AS anu diajukeun dina taun 2019.

Wynn Resorts nampik informasi “katinggaleun jaman”.

Respon Wynn kana tuduhan éta ngagunakeun kecap anu seukeut pikeun malire keluhan Schrader. Tim hukum Wynn nyebatkeun kakurangan bukti anyar naha kasus éta teu aya.

“Keluhan ngagugat urang reaffirms Nevada (Perkosa jeung Koruptor dipangaruhan Organisasi) klaim nu geus mecat ku Kacamatan AS pikeun Kacamatan Nevada,” nurutkeun mosi 22-kaca. “Gantina narékahan pikeun ngarobih keluhan na atanapi banding ngalawan PHK, nu ngagugat ulang Filed … di pangadilan ieu lajeng nembongan neangan pers pikeun garner perhatian ka filing panganyarna na, saolah-olah eta ngandung klaim anyar atawa dugaan panganyarna. Éta henteu.”

Wynn Resorts engké ngarilis pernyataan ngeunaan perang légal lumangsung. Dina pernyataan éta, perusahaan ngaku keluhan Schrader, tapi nyatakeun yén éta parantos ditalungtik sareng henteu nyandak anu énggal kana méja.

gugatan umumna ngagambarkeun tuduhan sareng klaim anu dilakukeun ku Ibu. Schrader dina gugatan saméméhna “

“Wynn Resorts nembe sadar kana gugatan anu diajukeun ku Ms. Schrader ngalawan perusahaan sareng sababaraha urut karyawan na, “saur pernyataan éta. “Tuntutan umumna ngagambarkeun tuduhan sareng klaim anu dilakukeun ku Ibu. Schrader dina gugatan sateuacana ngalawan perusahaan anu sami sareng tilas karyawan langkung ti tilu taun ka pengker, anu seuseueurna parantos dipecat ku pengadilan distrik féderal.

“Dibikeun status ayeuna tina gugatan saméméhna, sarta tuduhan palsu tur tinggaleun jaman dikandung dina gugatan anyar, parusahaan milih pikeun ngabales geuwat ku requesting PHK,” pernyataan terus. “Wynn Resorts bakal membela diri dina ieu sareng sagala lampah nu nyoba nyieun parusahaan dinten ieu apal kaliwat”.

Balukar jeung parobahan

Gugatan Schrader asalna tina tuduhan ngalawan Steve Wynn, pangadeg perusahaan, anu maksa anjeunna mundur.

Saatos hiji panalungtikan, denda Komisi judi Nevada Wynn Resorts rékaman $ 20 juta pikeun kabiasaan pantes. Komisi kaulinan Massachusetts, nu oversees ngembangkeun kasino Wynn urang, ogé ditumpukeun denda ngalawan pausahaan.

anjeunna dugaan yén Wynn “trafficked” anjeunna ka tamu VIP anu harassed séksual anjeunna

Sanajan kitu, kasus anyar nu plaintiffs ‘nyadiakeun rinci salajengna ngeunaan acara nu Wynn disangka maksa anjeunna pikeun ilubiung. Salaku conto, anjeunna dituduh Wynn “trafficked” anjeunna ka tamu VIP anu pelecehan séksual anjeunna sababaraha kali ti 2016 nepi ka 2018. Steve Wynn nyatakeun yén anjeunna pernah harassed séksual Schrader atanapi saha wae.

Gugatan ogé nuduh Wynn Resorts pikeun nutupan sababaraha kasus serangan seksual ngalawan karyawan awéwé salami 30 taun ka pengker. Pausahaan ngaklaim yén, saprak Steve Wynn urang miang, “éta geus nyieun strides luar biasa dina reforming organisasi ngaliwatan dewan reshaped direksi, hiji tim eksekutif diropéa, kawijakan jeung latihan SDM anyar jeung program governance perusahaan-kelas dunya.”

Diantara parobihan anu sanés, perusahaan nambihan tujuh anggota dewan énggal sareng ngagentos lima anu parantos aya, ngadegkeun panitia patuh mandiri, sareng nyiptakeun pedoman énggal pikeun nganyahokeun sareng ngahukum kalakuan seksual anu jahat ngalawan karyawan sareng konsumén.

Wynn Resorts ogé diropéa kawijakan parusahaan na on kalakuan nu jahat seksual, seminar latihan diperlukeun tur dijieun sistem hukuman tougher.

#Wynn #Resorts #Tujuan #Pikeun #Nolak #Tuntutan #Tukang #Pijat

Davante Adams diangkat jadi Brand Ambassador of MGM Resorts

logo Las Vegas Raiders

Davante Adams nyaéta pamuter NFL aktip munggaran anu janten duta merek MGM Resorts. [Image: Shutterstock.com]

Sambungan Raiders séjén

Las Vegas Raiders panarima lega Davante Adams ayeuna duta brand pikeun MGM Resorts Internasional. MGM Resorts geus mangrupa pasangan kaulinan resmi pikeun Raiders.

Anjeunna bakal diulas dina inisiatif eusi digital perusahaan sareng kampanye pamasaran. Béntang ogé bakal aya kalana ilubiung dina acara MGM husus dina sipat Las Vegas sarta nguap sakuliah nagara. MGM Rewards masangkeun pidéo Adams dina Twitter pikeun ngumumkeun hubungan anyar:

partnership metot

Wapres senior olahraga sarta sponsor MGM Resorts International, Lance Evans, dikedalkeun pikagumbiraeun na ngeunaan gawé bareng Adams, nelepon hiji polah kelas duanana on na kaluar pitch nu. Evans percaya yén Adams bakal janten duta hébat, sareng perusahaan kasino ngarepkeun “papacangan pamuter sareng anggota MGM Rewards kami.”

terus ngawangun warisan di kota anyar anu ku kuring disebut bumi”

Davante Adams ogé ngarilis hiji pernyataan announcing peran anyar-Na jeung MGM, ngawangkong ngeunaan kumaha parusahaan geus tampi anjeunna jeung kulawargana kalayan leungeun kabuka saprak anjeunna dipindahkeun ka kota. Ngomongkeun perjanjian éta, Adams nyarios: “Éta mangrupikeun kahormatan janten atlit NFL aktip anu munggaran pikeun pasangan sareng perusahaan kelas dunya ieu sareng teras ngawangun warisan di kota énggal anu kuring nyauran bumi.”

Pilari nyieun tanda

Davante Adams aya dina usum kahijina salaku Raider, parantos dagang ka waralaba dina Maret ti Green Bay Packers. Anjeunna engké satuju kana perpanjangan kontrak lima taun bernilai dugi ka $ 140 juta. Anjeunna nyéépkeun dalapan musim di Green Bay, kéngingkeun tim munggaran All-Pro dina dua musim terakhir sareng Pro Bowl unggeuk dina lima musim terakhir. The 29 taun heubeul miboga sapuluh nangkeupan pikeun 141 yard sarta gawang dina debut Raiders na ngalawan Los Angeles Chargers dina sabtu minggu teh.

MGM Resorts International mangrupakeun salah sahiji pausahaan kasino pangbadagna di AS. Salian sipat ikonik Las Vegas sapertos MGM Grand, Bellagio, sareng ARIA, éta ogé gaduh casinos sapertos Atlantic City, Mississippi, sareng Maryland.

MGM Resorts boga catetan lagu rewarding konsumén na kalawan sagala rupa fasilitas ngaliwatan program MGM ganjaran. program tiered ngawengku kaulinan sarta non-kaulinan expenses dina sipat MGM sarta titik ganjaran bisa ditebus pikeun hotél tetep, raramean, dahareun jeung inuman.

#Davante #Adams #diangkat #jadi #Brand #Ambassador #MGM #Resorts

Crown Resorts Balik deui dina sorotan pikeun alesan salah

lalaki curled up handapeun lampu

Resorts makuta nyanghareup panalungtikan sejen di Victoria, waktos ieu pikeun ngidinan konsumén maen judi on kiridit. [Image: Shutterstock.com]

Panalungtikan séjén

régulator kasino di propinsi Victoria Australia urang geus dimimitian hiji panalungtikan kana Resorts makuta nyadiakeun kiridit ka nu maen judi. Ieu nandaan katilu kalina dina 2022 yén Victoria judi jeung kasino Komisi kontrol (VGCCC) geus ngagagas aksi ngalawan hiji pausahaan kasino utama.

bisa ngakibatkeun denda nepi ka AU $ 100 juta

Dasar panalungtikan panganyarna relates to papanggihan hiji komisi karajaan nu kapanggih yén Resorts makuta diwenangkeun konsumén judi maké kiridit di Crown Melbourne casinos. Ieu dilarang ku hukum propinsi sareng tiasa nyababkeun denda dugi ka AU $ 100 juta (US $ 68 juta).

Hiji conto husus ditempo nyaéta bursa cék bank di tukeran pikeun chip kasino. Dina conto sejen, Crown disangka masihan chip kasino ka gamblers di tukeran pikeun cék kosong mayar ka kasino di. Komisi karajaan manggihan yén shoppers badag bisa Gamble on kiridit nalika aranjeunna dibikeun kaluar cek kosong, nulis handap jumlah total owed di ahir sési maranéhna.

Meunang ka handap tuduhan

Ngawangkong ngeunaan pentingna nalungtik tuduhan, ceuk pupuhu VGCCC Fran Thorn éta “penting sabab ngajaga konsumén ti judi saluareun hartosna maranéhanana sarta safeguard Melbourne casinos tina pangaruh kriminal sarta eksploitasi”.

Crown Resorts geus euweuh hiji parusahaan publik sanggeus direbut ku buta equity swasta AS Blackstone anyar dina $ 6,3 miliar deal.

Dina respon kana panalungtikan panganyarna, a spokesperson Crown ceuk parusahaan ayeuna ngabales paménta VGCCC pikeun informasi sarta rencana pikeun pinuh cooperate kalawan otoritas dina masalah ieu jeung sagala masalah sejenna anu timbul tina laporan komisi karajaan ahir Victoria urang. Juru bicara ogé ngarujuk kana réformasi éksténsif anu dilakukeun ku perusahaan pikeun mastikeun yén masalah anu aya hubunganana sareng patuh henteu timbul deui di hareup.

Teu panalungtikan munggaran taun

Laporan ti komisi karajaan dikintunkeun ka parlemén propinsi dina Oktober, ngarah kana dua panyelidikan anu sanés dina taun ieu ka Mahkota. VGCCC mimiti hiji panalungtikan dina bulan Juli kana makuta pikeun palanggaran aturan judi jawab.

VGCC ogé denda Crown AU $ 80 juta (US $ 54 juta) dina bulan Méi

Komisi karajaan kapanggih conto jalma tangtu anu bisa maen judi di casinos tanpa reureuhan leuwih ti 24 otomatis. Aya sistem episien pikeun nungkulan gamblers masalah. VGCC ogé denda Crown AU $ 80 jutaan (AS $ 54 jutaan) dina Méi pikeun ngidinan sababaraha judi Cina nyamur expenses judi maranéhanana salaku waragad kamar hotél.

Dina tonggong laporan komisi karajaan, Crown kapanggih teu pantes nyekel hiji lisénsi kasino Melbourne. Aya ogé saran pikeun drastis overhaul pangaturan séktor kasino. Saprak harita, VGCCC geus nyokot alih salaku régulator kasino propinsi ti Komisi Victoria on judi jeung Peraturan Likur. Denda maksimum anu mungkin ogé ningkat tina ngan AU$1 juta (US$678.6660) jadi AU$100 juta (US$68 juta).

#Crown #Resorts #Balik #deui #dina #sorotan #pikeun #alesan #salah

MGM Resorts meunang persetujuan pangaturan pikeun meuli LeoVegas

Layar Santika LeoVegas dina smartphone

MGM Resorts geus narima sagala approvals pangaturan diperlukeun pikeun lumangsungna kalawan $ 607 juta akuisisi LeoVegas. [Image: Shutterstock.com]

Uap pinuh payun

MGM Resorts International kiwari boga sagala approvals pangaturan relevan diperlukeun pikeun nyokot alih LeoVegas. Pausahaan kasino ngumumkeun dina Méi rencana na a acquire brand judi online dina pa deal $ 607 juta.

ngembangna paparan ka pasar judi online di Éropa sarta pasar non-AS séjén

rencana MGM kalawan akuisisi ieu rék dilegakeun paparan ka pasar judi online di Éropa sarta pasar non-AS séjén. Eta geus boga ayana kuat di Amérika Kalér online judi sector ngaliwatan brand BetMGM na nu ko-milik Britania judi group Entain.

The LeoVegas dewan gancang sarta unanimously masihan rojongan maranéhna pikeun tawaran MGM urang. Sanajan kitu, sababaraha pasatujuan béda diperlukeun pikeun deal ka jalan. MGM geus ngomong yén sagala idin béda geus narima.

Tungtung dina tetempoan

Aya kénéh aspék tangtu tina dokumen Panawaran resmi nu kudu direngsekeun saméméh deal bisa ditutup sacara resmi. MGM boga nepi ka ahir Agustus pikeun minuhan sakabeh sarat dokumén nawar. Pausahaan kasino yakin pikeun ngalakukeun éta, kalayan tanggal patempatan target ayeuna diatur pikeun 7 September.

LeoVegas mangrupakeun merek judi online basis Swedia diadegkeun dina 2011 nu nawarkeun kaulinan kasino online tur olahraga tohan ka pamaké sakuliah Éropah.

Dina waktos pengumuman awal ngeunaan Panyandakan Alih ku LeoVegas, presiden MGM Resorts International sareng lulugu eksekutif Bill Hornbuckle nyarios: “Kasempetan strategis ieu sareng LeoVegas bakal ngamungkinkeun urang pikeun terus dilegakeun jangkauan urang ka sakuliah dunya.”

Langkung seueur tawaran tiasa dijalankeun

MGM Resorts parantos ngalaksanakeun saé saatos masalah anu aya hubunganana sareng pandémik. Sateuacanna dina bulan Agustus, perusahaan ngumumkeun yén pendapatanna dina satengah munggaran 2022 nyaéta 54.3% langkung sataun-on-taun dibandingkeun sareng période anu sami dina 2021.

Salila panggero earnings, Hornbuckle disebutkeun yen meureun aya aksi salajengna ti MGM sanggeus parantosan deal LeoVegas rék dilegakeun jangkauan na kana wewengkon anyar. Anjeunna dicutat akuisisi LeoVegas salaku titik awal alus, tapi poéna salajengna bisa jadi diperlukeun pikeun mindahkeun jarum signifikan.

Dugaan kamungkinan insider dagang di saham LeoVegas saham

Aya sababaraha snags saprak pengumuman tina akuisisi LeoVegas, kaasup hiji panalungtikan awal di Swedia kana mungkin insider dagang saham LeoVegas di na sabudeureun waktu pengumuman tina Panyandakan Alih ku MGM.

#MGM #Resorts #meunang #persetujuan #pangaturan #pikeun #meuli #LeoVegas