Tag Archives: Request

Star Hiburan Grup Ngirim Tanggapan pikeun Request NSW

jaba béntang Sydney

Star Hiburan ngaharepkeun neruskeun operasi na kasino Sydney, ngirimkeun hiji rencana perbaikan pikeun tinimbangan ku NICC. [Image: Shutterstock.com]

Ngaku kasalahan

Star Hiburan Grup geus Filed respon resmi pikeun panalungtikan di New South Wales (NSW) nu kapanggih eta pantes hiji nyekel lisénsi kasino di propinsi. Salasa, parusahaan kasino narima papanggihan laporan panalungtikan.

NICC bakal mutuskeun upami rencana éta cekap

Ogé outlines rencana perbaikan éksténsif eta hoyong nuturkeun lamun NSW bebas kasino komisi (NICC) ngamungkinkeun eta neruskeun operasi na kasino Sydney. NICC bakal mutuskeun rencana éta cukup pikeun ngidinan operasi Sydney neruskeun.

Dina réspon resmina, Star Entertainment ngaku kagagalan signifikan anu diwincik dina Bell Report. Pausahaan kasino nyatakeun yén éta parantos ngamimitian parobihan anu penting pikeun operasina, kalebet nambihan langkung seueur “resiko, patuh sareng kaamanan staf, persetujuan téknologi panjagaan anu ningkat sareng permanén kaluar tina junket sareng nutup Marquee nightclub.”

Nyobian mulang ka jalur

Rencana remediasi bakal ngakibatkeun transformasi utama budaya, kamampuan, akuntabilitas, governance, patuh sareng sistem manajemén résiko dina perusahaan. Parobihan bakal dugi ka akhir taun 2024 pikeun réngsé, sareng Star ngarencanakeun pikeun ngabéréskeun rencana anggaran dina minggu anu bakal datang.

Star Entertainment Group ogé milarian CEO énggal. CEO Interim Geoff Hogg nyerahkeun pengunduran diri na dina Senén, ngan ukur nyandak alih ti tilas CEO Matt Bekier dina Juni.

Pupuhu eksekutif Star Entertainment Group Ben Heap parantos komitmen pikeun ngalakukeun naon waé anu diperyogikeun pikeun ngajantenkeun perusahaanna cocog pikeun ngoperasikeun casinos di Sydney. Anjeunna yakin yén ngahontal milestones tangtu sarta tunduk kana scrutiny sengit kedah masihan NICC kapercayaan pikeun ngidinan Star Hiburan neruskeun operasi na di Sydney. Gemblengna, rencana éta ngagaduhan 130 tonggak anu ditujukeun ku perusahaan salami dua taun.

Kagagalan nyebar

Pelepasan Bell Report sumping sababaraha minggu ka tukang, masihan Star Entertainment 14 dinten pikeun ngaluarkeun tanggapan resmi na. Pausahaan ogé nanganan panalungtikan sarupa di Queensland.

sub-standar counter-térorisme jeung sistem waragad anti laundering duit

Star Hiburan dipikanyaho geus nyieun gagal signifikan dina jangka waktu nu lila bari operasi di NSW. Salah sahiji masalah pangbadagna nyaéta ngahaja miscategorizing pangmayaran ti konsumén Cina salaku waragad hotél tinimbang duit judi. Aya ogé masalah sareng tautanna ka operator junket utama sareng sistem pendanaan anti-térorisme sareng anti pencucian uang anu substandard.

Sektor kasino di Australia geus di kaributan pikeun sababaraha taun. Salian perjuangan Star Entertainment, perusahaan kasino saingan Crown Resorts ogé nyanghareupan patarosan anu penting ngeunaan operasina di sakuliah nagara. Crown Resorts nembe nampi lampu héjo pikeun ngamimitian operasi na kasino Sydney sanggeus dianggap teu cocog pikeun leuwih ti 18 bulan.

#Star #Hiburan #Grup #Ngirim #Tanggapan #pikeun #Request #NSW

Pamaén Request Peta Ngalawan Data, judi Pausahaan

Fans maén bal Liverpool

Olahragawan éta nungtut langkung ti £ 400 juta ($ 468,2 juta) kanggo karusakan pikeun penjualan data pribadi. [Image: Shutterstock.com]

Wanci terus ngajalankeun

Ratusan atlit nuju ngalaksanakeun tindakan hukum ngalawan judi sareng perusahaan ngolah data ngeunaan panggunaan pamuter, pertandingan sareng inpormasi pelacak, per Atlétik.

terus ngagunakeun informasi dina resiko tina aksi tambahan

Surat tindakan dikirim ka perusahaan, masihan aranjeunna 28 dinten pikeun ngaréspon. Pausahaan bisa asup kana diskusi atawa neruskeun migunakeun informasi dina resiko tina aksi tambahan.

Atlit yakin yén pausahaan geus dipaké informasi maranéhanana tanpa idin jeung santunan.

Data jeung judi pausahaan handapeun seuneu

“Kartu Beureum Proyék” kabentuk dina 2020 kalayan janji bakal nyandak tindakan hukum ngalawan situs judi, pamekar video game, sareng perusahaan ngolah data. Grup ieu pilari pikeun mantuan pamaén cageur panghasilan unpaid sajauh genep taun ka tukang.

Data anu dikumpulkeun sareng dibagi ku perusahaan, kalebet ambang kardiovaskular sareng pola pernapasan, dianggap “data pribadi” sareng dijagi.

pamaén geus jadi frustasi jeung prakték parusahaan, nu maranéhna nganggap “wild west”

Sora-sora di balik hurup éta nyaéta pamaén bal di Liga Utama, Skotlandia Premiership, Liga Super Wanita, Liga Maén Bal Inggris sareng Liga Nasional. Pamaén ieu frustasi ku prakték perusahaan, anu aranjeunna dianggap salaku “kulon liar.”

Pamaén ogé frustasi kalayan ngalaporkeun data anu teu akurat. Pausahaan geus lulus dina ciri salah, kaasup jangkungna jeung etnis, mun pembeli.

Saterusna, pihak nu aggrieved frustasi ku jualan data kinerja. Contona, Liga Utama jeung Championship mindeng ngawas data GPS pikeun pamaén sarta wasit pikeun nganalisis kinerja, tapi informasi dijual pikeun mantuan pausahaan judi tanpa persetujuan atawa santunan.

Kakuatan pikeun pamaén

Pamaén maén bal awéwé sareng jangkrik nembé ngagabung pamaén maén bal lalaki dina daptar pésta anu badé males dendam. Aya moméntum tumuwuh nunjukkeun yén pamaén rugbi ogé bakal gabung gerakan.

milarian karusakan langkung ti £400 juta ($468.2 juta)

Dina total, aya leuwih ti 1.400 pamaén ayeuna jeung urut ngarojong proyék, sacara koléktif néangan leuwih £ 400 juta ($ 468.2 juta) dina karuksakan.

Dipimpin ku Russell Slade, ko-pangadeg Global Olahraga Data jeung Téhnologi Grup jeung urut palatih maén bal Inggris, grup hayang mawa kakuatan deui pamaén pikeun informasi sarta kamiripan maranéhna.

“Sigana pantes yén pausahaan anu nyieun jutaan babagi sababaraha sharing ieu kalawan jalma anu nyieun kabeungharan maranéhna,” ceuk Slade.

debat nambihan kana daptar masalah nu patali judi pohara penting anu kudu direngsekeun. bulan panungtungan ieu dilaporkeun yén tim Liga Premier anu poised a enact larangan dina iklan judi sorangan.

#Pamaén #Request #Peta #Ngalawan #Data #judi #Pausahaan