Tag Archives: Regulator

Regulator Pennsylvania Nyadiakeun Denda Topping $ 280,000

Gunung Airy kasino tanda

regulator kaulinan Pennsylvania urang geus dikaluarkeun denda leuwih ti $ 280.000 pikeun sagala rupa nyinggung, kaasup underage judi . [Image: Shutterstock.com]

Gunung Airy kasino Resort reprimanded

Pennsylvania kaulinan Board Control (PGCB) geus ngaluarkeun denda leuwih ti $ 280.000 sanggeus dua casinos dilanggar istilah maranéhanana operasi.

casinos ngawenangkeun nganjang underage judi

Gunung Airy kasino Resort bakal mayar bulk denda, kira-kira $ 260.825, pikeun sagala rupa nyinggung. Beungbeurat fee sumping sanggeus casinos diwenangkeun nganjang underage judi .

Lalaki 18 taun ngagunakeun dua mesin slot, sareng budak awéwé 11 taun nyéépkeun artos dina sapuluh mesin slot. Dina conto sejen, 13 taun heubeul kembar judi slot kalawan hadiah indungna. hukum Pennsylvania nyebutkeun yen saha di handapeun umur 21 teu diwenangkeun judi .

Nu maen judi di handapeun umur

Dina total, Gunung Airy kudu mayar $ 160.000 pikeun ngawenangkeun sémah handapeun 21 ngagunakeun mesin slot na, release dikonfirmasi. Hiji anggota PGCB disebut lampah kasino urang “dahsyat tur ekstrim.”

11 taun heubeul aksés ka liang sanggeus bapana $ 100 dina mesin sarta ngidinan anjeunna maén. Anjeunna lajeng hayu nya nyitak kaluar hiji voucher yén Aisyah bisa nyandak kana mesin sejen.

13 taun heubeul, Samentara éta, dituturkeun indungna ka lantai judi, dimana manehna wanti aranjeunna pikeun mantuan nya narik uas dina slot. Si kembar aya di lantai salami 23 menit sareng narik uas 21 kali.

Aya seueur anu anjeun tiasa laksanakeun pikeun mastikeun ieu henteu kajantenan deui.”

“Kami nyatakeun kuciwa ekstrim di Gunung Airy kalayan kaayaan ieu,” saur Pupuhu Denise Smyler. “Aya seueur anu anjeun tiasa laksanakeun pikeun mastikeun ieu henteu kajantenan deui.”

Dina duanana kasus, aparat kaamanan ngadeukeutan para nonoman tapi henteu nyandak tindakan. Lianne Asbury, diréktur eksekutif kaamanan kasino, ceuk usaha konstan pikeun ngasupkeun harta ku datang underage geus nempatkeun tim nya dina stress ekstrim.

Numutkeun Asbury, 309.000 bakal-bakal judi underage geus ngancik jauh saprak 2009. Katerangan pikeun angka nu gede ngarupakeun konsentrasi akademi caket dieu. kasino geus disiplin perwira kaamanan anu hadir dina mangsa kagiatan nu maen judi ngora.

Kasulitan di Pennsylvania

Asbury, anu henteu mungkir kaseriusan kajadian éta, nyatakeun yén krisis rekrutmen parantos diborgol timnya. Calon karyawan kedah ngajalanan lisénsi lengkep anu kalebet cek latar tukang sareng IRS sateuacan aranjeunna tiasa sacara resmi damel.

“Éta ngan ukur prosés anu panjang nalika anjeun gaduh individu anu badé lebet sareng damel énjing kanggo mayar tagihanana,” saur Asbury.

gagalna ngalebetkeun 32 aplikasi pembaharuan perusahaan atanapi individu

Sésana denda asalna tina kagagalan pikeun ngajukeun 32 aplikasi pembaharuan perusahaan atanapi individu sateuacan deadline. Gagalna kasino suksés kéngingkeun lisénsi pikeun hiji jalma ogé hartosna yén kasino ngalanggar kaayaan anu aya hubunganana sareng kamampuan pikeun ngoperasikeun mesin slot.

Gunung Airy geus sapuk pikeun ngarobah kadali internal sarta nyewa diréktur minuhan.

Pilot Travel Center sareng PFJ Tenggara ogé nampi denda $ 20,000. Tuduhan asalna tina gagalna ngabéjaan PGCB ngeunaan parobahan kontrol ngeunaan idin ngadegna terminal video game perusahaan.

PGCB terus aktip dina ngawas sarta enforcing aturan diatur dina komunitas kaulinan. Baheula taun ieu, régulator fined dua casinos pikeun ngidinan diners teu kaasup diri maen judi ngagunakeun parabot maranéhna.

#Regulator #Pennsylvania #Nyadiakeun #Denda #Topping

Australia Kajahatan Regulator Investigation Entain

Enta logo

AUSTRAC parantos ngamimitian panalungtikan ngeunaan patuh Entain kana undang-undang anti pencucian artos sareng undang-undang pembiayaan kontra-terorisme. [Image: Shutterstock.com]

Témbongkeun minuhan

Britania judi grup Entain keur ditalungtik ku regulator kejahatan finansial Australia urang. The Australian Center for Transaction Reports and Analysis (AUSTRAC) ngumumkeun Senén yén éta geus dimimitian hiji panalungtikan pikeun nangtukeun naha Entain sasuai jeung counter-terorisme jeung hukum dana anti laundering duit.

Etain ngaluarkeun pernyataan nyatakeun yén éta gawé bareng sareng panalungtikan AUSTRAC.

tungtungna tiasa ningali daérah utama anu sanés tina operasi Entain

AUSTRAC geus dilumangsungkeun kampanye panjagaan éksténsif sakabéh sektor olahraga tohan. Mangsa anu anjeunna tingali dina panalungtikan Entain nyaéta Juli 2016 dugi ka Juni 2020. Fokusna moal sempit; AUSTRAC negeskeun yén aranjeunna tiasa ningal daérah konci anu sanés dina operasi Entain.

Teu kahiji kalina dina cai panas

Dina hiji pernyataan announcing panalungtikan, CEO AUSTRAC Nicole Rose ceuk operator boga kamungkinan pikeun “mastikeun maranéhna ngaidentipikasi, assess jeung ngatur laundering duit jeung resiko pembiayaan terorisme, ngamekarkeun prosés nyukupan sarta bakti sumberdaya diperlukeun pikeun minuhan kawajiban AML / CTF maranéhna. .”

Ayeuna, Entain hadir di Australia ngaliwatan merek Ladbrokes na. Sanajan euweuh lokasi ritel, sportsbooks online populér. Ngawasaan ngeunaan hiji-kagenep tina pasar tohan online nagara urang.

bisa maksakeun denda nepi ka AU$22 juta

Ieu sanés panyelidikan penting anu munggaran kana kagiatan Etain panganyarna. Dina bulan Agustus, Komisi Garawangi UK (UKGC) dileler catetan denda £ 17m (AU $ 29m) pikeun Etain pikeun “lengkep unacceptable anti laundering duit jeung gagal judi aman”. Lamun AUSTRAC manggih kagagalan ngaliwatan panalungtikanana, AUSTRAC bisa maksakeun denda nepi ka AU$22 juta (US$15.2 juta).

bisnis badag di Australia

Tohan olahraga online mangrupikeun bisnis ageung di Australia, khususna ti saprak mimiti pandémik sabab buku olahraga ritel parantos ditutup kanggo waktos anu panjang. Entain sareng operator utama sanés sapertos Flutter Entertainment parantos ningali paningkatan anu ageung dina pendapatan Australia dina taun-taun ayeuna.

Entain ayeuna ngoperasikeun di leuwih ti 20 nagara, ngawengku tohan olahraga, bingo, poker jeung kaulinan kasino. Sababaraha merek anu sanésna kalebet Coral, BetMGM, sareng partypoker.

Entain geus pilari rék dilegakeun tapak suku na di Australia dina taun kaliwat. Éta milarian mésér aset-aset tina operator buku olahraga online kadua panggedéna di nagara éta, Tabcorp Holdings. Tawaran éta patut kira-kira AU $ 3,5 milyar (US $ 2,4 milyar), tapi tungtungna henteu hasil.

#Australia #Kajahatan #Regulator #Investigation #Entain

Regulator Nevada nyatujuan Tropicana Panyandakan Alih ku Bally

Tropicana

Bally geus narima persetujuan ti Nevada kaulinan Board Control pikeun Panyandakan Alih ku Tropicana Las Vegas (gambar). [Image: Shutterstock.com]

Méh meuntas garis finish

Nevada kaulinan Board Control (NGCB) geus dibikeun persetujuan -na pikeun Bally urang Corporation pikeun beroperasi Resort kasino Tropicana Las Vegas sarta berpotensi redevelop harta. Regulator kaulinan nagara ngumumkeun kaputusan na Rebo, jeung harta Las Vegas Jalur disetel ka fasilitas barat andalannya pikeun Bally urang.

aset non-real estate patut $150 juta

Gaming and Leisure Properties Inc (GLPI) ngajual harta ka Bally’s dina deal $ 308 juta. Aset non-real estate hargana $ 150 juta, sedengkeun Bally ngajakan tanah tina amanah investasi perumahan pikeun ngajakan taunan $ 10,5 juta, kalayan istilah ngajakan awal 30 taun.

Dina hambalan pangaturan final diperlukeun pikeun ngarengsekeun akuisisi, Komisi kaulinan Nevada kudu approve rekomendasi dewan kontrol salila rapat hareup na 22. September.

Parobahan dina cakrawala

Salaku dilaporkeun ku bebas Nevada, Bally urang Corp ngarencanakeun keur evaluate operasi Tropicana urang aya tur mertimbangkeun cara pikeun ngaronjatkeun kinerja. Ieu lajeng bakal assess potensi karya redevelopment signifikan. Harta mimitina bakal nahan nami Tropicana tapi bakal ngadopsi merek Bally upami pangwangunan deui lumangsung. Henteu aya rencana pikeun ngawangun deui harta éta dina sataun atanapi dua taun saatos nyandak operasi.

Kami pikir urang ogé kedah ngevaluasi poténsial pikeun pangwangunan deui lengkep.

Nyarios ka NGCB dinten Rebo minggu ieu, Présidén Bally’s Corporation George Papanier nyarios: “Kami biasana nyéépkeun 90 dugi ka 180 dinten ngembangkeun strategi pemasaran saatos akuisisi harta. Dina hal ieu, kami pikir urang ogé kedah ngevaluasi poténsi pikeun pangwangunan deui lengkep.

Hiji-hijina masalah anu dibangkitkeun NGCB nalika rapat nyaéta kanyataan yén Bally ayeuna beroperasi dina pasar abu online di sakumna dunya. Ieu yurisdiksi mana judi teu légal jeung ilegal. Salaku réspon, Bally ngonfirmasi yén aranjeunna nyaman beroperasi di daérah ieu tapi panitia patuh na terus ngevaluasi aranjeunna pikeun masalah.

Ngalegaan ayana

Bally mimitina ngumumkeun rencana na pikeun nyokot alih Penn Hiburan urang Tropicana dina April 2021. harta nyertakeun 35 héktar sarta ayeuna boga ampir 1.500 kamar hotél, 50.000-kuadrat lanté kasino, sarta konvénsi signifikan jeung spasi pasamoan.

Bally’s parantos ngalegaan ayana di Amérika Kalér ku kéngingkeun seueur sipat kaulinan sareng rebranding. Éta ogé dimekarkeun proyék anyar, kaasup Chicago munggaran kasino . Bally urang dibéré lampu héjo dina Méi pikeun ngamimitian pangwangunan hiji $ 1,7 miliar kasino di kota Illionis.

Numutkeun présidénna, Bally ayeuna mangrupikeun operator kasino panggedéna katilu di AS, sareng 17 sipat di 11 nagara bagian. Ogé geus dibuka sportsbooks di loba nagara, salian casinos online di New Jersey.

#Regulator #Nevada #nyatujuan #Tropicana #Panyandakan #Alih #Bally